kızlar aşk olsun ben çanakkaledeyimmm, istanbulda değilim orada çeşit çok ucuz felan deyince, buluşalım dedik, ben izmir yada istanbul faketmez hatta izmir olursa dahada iyi olur bnm içinn :))))
bir şehir olsun tüm topikk katılsınnnnnnnnn
kızlar üçlü sonuçlarım geldi
osb 1/36500
down sendromu 1/2840
trizomş1/99000
yani risk yok...hepinize verdiğniz destekten dolayı çoookkk tesekkür ediyorum çok mutluyum tarif edemem...burda olsaydınız size bir tatlı ısmarlardım
o zmaan bende sizi öpüyoru canımInan bana desteğiniz öyle büyük ki şu birkaç günde sıkıntımı burada attım...artık eve gidip rahatça uyuyabilirim
evet canım yaaa Allaha bıraktım onlarızor ya Allah kimseye yaşatmasın inşAllah
kız görümcelik deyince aklın kötülüğemi gitti ben size bakacaktım pasta börekle
erkek diyenler heveslenmeyin kız olucak :89::89::89:
o zmaan bende sizi öpüyoru canıminan bana desteğiniz öyle büyük ki şu birkaç günde sıkıntımı burada attım...artık eve gidip rahatça uyuyabilirim
canım kabızlık ıcın doktor 3-4 kayısıyı 1 bardak suyun ıcıne koycakmıssın aksamdan sabaha kadar beklıcekmıs önce suyunu ıcıp sonra kayısılarını yıcekmıssın 20 dk sonra wcye otorup beklıcekmıssın yaptın yaptın dıo yapamadın ilaç verıcem dedı.1 bardak da yesılcay önerebılırım
aminnnn
görümcemin bakışları geldi de aklıma ıyyy
tamam sen bize iyi görümcelik yap ozamannn
yine karşı karşıyayız seninleerkek dedik bizzz
canımmm inan çok ama çok sevindimm...... hadi git uyu rahatça canımmm bebeğini okşayarak...hep mutlu ol canım inşallah... burdan bile hissedebiliyorum sevincini
osb 1/36500
down sendromu 1/2840
trizomş1/99000
yani risk yok...hepinize verdiğniz destekten dolayı çoookkk tesekkür ediyorum çok mutluyum tarif edemem...burda olsaydınız size bir tatlı ısmarlardım
Benim bu konu hakkında önerim;
Eğer beraber gidilecekse tek bir yerde toplanmak (mekan) benim... Mesela eminönü kahve dünyasında... Yada duran sandowich bahçesinde... Haziran sonu temmuz başı gibi yaparsak isteyende rahatça gelebilir, hava da ağustos sıcağı kadar bunaltıcı olmaz. bir tarih belirleyelim. O tarihte gelebilecekler yazsın aynı kişiye tel. numaralarımızı alalım ve buluşalım... En güzeli böyle olur sanırsam
bana her tarıh uyar kızlar ben gelırım
ben de ben de
ne kocada ne bende sorun yoktu sebeb bizi gereksiz yere sıkanlardaydı
osb 1/36500
down sendromu 1/2840
trizomş1/99000
baskı altında bir anket olacak bu galiba:18::18::18:
evet canım normal kayısı çok işe yarıyor:)
Merhaba , nasılsın? Canım hatırlarsan seninle kabızlık için konuşmuştuk da sen bi ürün önermiştin, konuşmalarımız arasında bulamadım, tekrar yazarmısın bana?
kızlar etraftan korkmamıza da gerek yok judocumuz yanımızdaaa
Evet duymasınlar ama onlarla aynı zamanda buluştuğumuzu :) Kordonun altına üstüne getiririz meltem hafif hafif eserken denize karşı oturup birer kahve içeriz :) aaa olmadı ben karşıya gelirim ablam orda benim nasılsa bizde alternetif çokkkk İzmir'de ulaşım kolay canımız nerde isterse orda buluşuruz.
banane bananeee önce biz dedikkk :81::81::81::78::78::78:
kızlar aşk olsun ben çanakkaledeyimmm, istanbulda değilim orada çeşit çok ucuz felan deyince, buluşalım dedik, ben izmir yada istanbul faketmez hatta izmir olursa dahada iyi olur bnm içinn :))))
bir şehir olsun tüm topikk katılsınnnnnnnnn
eveeetttttburcuda ben kazandım yine öyle olacak şekerim heveslenmee kız olucak :89::89::89:
benimde anket yapasım geldi beysal yoldan çıkarıyorsun beni
senden de bısey kacmıyo haamakikosan1997, family, plasebo arkadaşlarım siz neden yazmıyorsunuz okuyup kaçıyorsunuz bakimmmmmm
eveeetttttburcuda ben kazandım yine öyle olacak şekerim heveslenmee kız olucak :89::89::89:
kızlar etraftan korkmamıza da gerek yok judocumuz yanımızdaaa
evet çok güzel bir şehirde yaşıyoruz. karşıyakada olur, ben zaten bostanlıdayım. zırt diye gelirim. :)))
çatla emi sen, siz yapın detayları verin aynısını yapmazsam. hatta foto koyun senin giydiğinden giycem ohhhhhhh sanaa
ohhh gel valla, çok isterim senide tanımayı. ama bir şehir zor canım ya. herkes karışık yerde.(((
hıhhhhhhhhh oğlu olur inşallahhhhhhhhhhh
haydi yap yap yap. hatta ben organize edeyim :))))))
evettttttttt bulemsu arkadaşımızın bebişi kız mı erkek mi? tahmin yapmak isteyenler buyursunnnnnnnnnnnn
dış mihraklar içine etmişlerdi gecenin canım dış destek falan nerde bulalım biz eşimin anlayısı hiç kimsede yok ama biz anlasarak evlendiğimiz için bana karsı güven sorunu olan kişiler başkaydı o gece oldu bitti ama 12 senedir ben o stresi unutamadımsenin normal mi oldu dış destekle mi
söylemiştik bak gereksiz yere kastın kendini o testler yanıltabiliyor demiştik:)
çok güzel bir isim severimde canım ama eşimin kuzenin oğlunun adı bu yüzden eşim olmaz diyebilirtatlımm oğluşun olursa kayra ismi nasılll? hem kızların isimlerine de uygunn
evet çok güzel bir şehirde yaşıyoruz. karşıyakada olur, ben zaten bostanlıdayım. zırt diye gelirim. :)))
çatla emi sen, siz yapın detayları verin aynısını yapmazsam. hatta foto koyun senin giydiğinden giycem ohhhhhhh sanaa
ohhh gel valla, çok isterim senide tanımayı. ama bir şehir zor canım ya. herkes karışık yerde.(((
hıhhhhhhhhh oğlu olur inşallahhhhhhhhhhh
haydi yap yap yap. hatta ben organize edeyim :))))))
evettttttttt bulemsu arkadaşımızın bebişi kız mı erkek mi? tahmin yapmak isteyenler buyursunnnnnnnnnnnn
aynen junıor judocuyla nasıl olcaksa artık:)) cok eglencelı olcak bence ınsallah gerceklestırebılırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?