ay canım benim yaaa... neler yaşatmışlar size. okurken bile çok çok kötü oldum. terbiyesiz insanlar yaa nasıl psikolojik sıkıntıya sokmuşlar seni ki böyle bir soru sormak gelmiş aklına yaaa.
hehee benim görümceme bile yaptırmıyorum ben o görümceliği... ama sana yaptırırım bulemsum söz
kızlar üçlü sonuçlarım geldi
osb 1/36500
down sendromu 1/2840
trizomş1/99000
yani risk yok...hepinize verdiğniz destekten dolayı çoookkk tesekkür ediyorum çok mutluyum tarif edemem...burda olsaydınız size bir tatlı ısmarlardım
Canımmmmmmmmmmmmmm yettim gari kimse gelmezse ikimiz buluşuruz vallahi kıskandım, bizde Kordonda buluşuruz canım oldumu :)))))
kıskançlaarrr sizi hııhhhhhhhhh:89::89::89:
işte günün en güzel haberiiiiiiiiii. ay gözlerim doldu valla, çok sevindim canım yaa. Allah başka sıkıntı vermesin.
amanınnnnnnnn bayılırım kordonda gezmeye, ohhhhhhh sefamız olsunnnnnn.
hee teklif var ısrar yok, isteyen gelebilir. (bakalım istanbullular ne zaman buluşcak bizde o ara toplaşırız, tam yapayım kıskançlığımı)
hiçte bilem kıskanmadım taam mı :) ee siz kırmızı gül mü takcanız? öylesine soruyorum, pek umurumda değil
hoşgeldin canımmkabızlık oluyor ya kilo almanda normal canını sıkma biz 3-5 kilo aldık daha şimdiden
ama beni eşim dürtüyor bakma diyebakma canım ya :))) ben bakmıyorum içimden gelmiyor
kız görümcelik deyince aklın kötülüğemi gitti ben size bakacaktım pasta börekleay canım benim yaaa... neler yaşatmışlar size. okurken bile çok çok kötü oldum. terbiyesiz insanlar yaa nasıl psikolojik sıkıntıya sokmuşlar seni ki böyle bir soru sormak gelmiş aklına yaaa.
hehee benim görümceme bile yaptırmıyorum ben o görümceliği... ama sana yaptırırım bulemsum söz
1-moonsun -kız
2-burcu-erkek
3-kaju kız
4-mervecik kız
5-esra-erkek
6-bulemsu-kız
7-hayatbanagüzel-kız
8-milano-kız
9-kozote - erkek
10-emeki-erkek
ba bab baaakk sen zamanınıda bizim zamana göre ayarlıyorlarr
kırmızı takacaz hee sizde beyaz takın oldu muuu
kıskançlara bak seeennnnn
i
amanınnnnnnnn bayılırım kordonda gezmeye, ohhhhhhh sefamız olsunnnnnn.
hee teklif var ısrar yok, isteyen gelebilir. (bakalım istanbullular ne zaman buluşcak bizde o ara toplaşırız, tam yapayım kıskançlığımı)
hiçte bilem kıskanmadım taam mı :) ee siz kırmızı gül mü takcanız? öylesine soruyorum, pek umurumda değil
Öncelikle bir yemeğe gittim geldim, yazılaı okuyayayım dedim yazmaya fırsatım olmadı:)Ben kiloyu, kilomu şişkinlikmi anlamaya calışlarak geriliyorum insan 2 gün içinde 1 kilo alırmı ya..
benimde anket yapasım geldi beysal yoldan çıkarıyorsun beni1-moonsun -kız
2-burcu-erkek
3-kaju kız
4-mervecik kız
5-esra-erkek
6-bulemsu-kız
7-hayatbanagüzel-kız
8-milano-kız
9-kozote - erkek
10-emeki-erkek
kırmızı daha güzel be, siz beyaz takın değişik olsun
banane bananeee önce biz dedikkk :81::81::81::78::78::78:
benimde anket yapasım geldi beysal yoldan çıkarıyorsun beni
şekerim benim 16.sında kesinleşecek cinsiyet ondan önce alamam zaten o gün hem nasıl gezicez hem nasıl oturucaz yahuu benim kocişte peşime takılır onu nereye atarım bilmiyorumm
valla üzüldüm şekerim. işte şansın eşin. o o zihniyette değil. seni rahatlatmış. bu dünyanın öbür tarafıda var, boşuna mı çekiyoruz bunları, herkes bir gün cezasını çekecek.
kocan ne güzel doğruyu görmüş, seni üzmemiş. neyse canım olan olmuş, bebişinle yavrularınla eşinle inşallah daha çok güzel zamanlar yaşayacaksınız. allah görsün.
eeee ben boşuna demiyorum Allah kızlarına benimki gibi kayınvalide versin diye. inşallah benim diğer bütün kız bebişlerin de benimki gibi kayınvalidesi olur. Sen iyi insanlarla karşılaştır yavrularımızı Allahım.
ayy canım sende zorluk çekmişsin. işte herkesin bedeni farklı. geç oldu ama geçmiş olsun.
bak hepimiz hamileyiz koyduğun habere bak. :)))))) kız güler misin ağlar mısın
bu çok güzelmiş ya:)))))))
hıhhh kıskandım ben.
kızzzzzzzzzzz emekiiiiiiiii, ukaladyyyyyyy, coynesssssssssss bizde buluşalım kızlar. izmirli hatunlar bizim neyimiz eksik :))))
Evet duymasınlar ama onlarla aynı zamanda buluştuğumuzu :) Kordonun altına üstüne getiririz meltem hafif hafif eserken denize karşı oturup birer kahve içeriz :) aaa olmadı ben karşıya gelirim ablam orda benim nasılsa bizde alternetif çokkkk İzmir'de ulaşım kolay canımız nerde isterse orda buluşuruz.
baskı altında bir anket olacak bu galiba:18::18::18:senin için gönlümden erkek olmasını istediğinden erkek diyorum canımmm
40 kez söylersen olurmuş yaaa
erkek erkkek erkkek erkek erkek erkek erkek erkek erkek erkek
Bak bak bide bize kıskanç diyor biz 2 kişiciğiz ne olur kırmızı taksak ala ala
benimde anket yapasım geldi beysal yoldan çıkarıyorsun beni
biliyordukk canımmmmm geçmiş olsun şükür hersey yolundaa bak bosuna üüzlmüşsünnn
sen öp bizi yeterrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?