2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

evet canım yaaa Allaha bıraktım onları zor ya Allah kimseye yaşatmasın inşAllah

1-moonsun -kız
2-burcu-erkek
3-kaju kız
4-mervecik kız
5-esra-erkek
6-bulemsu-kız
7-hayatbanagüzel-kız
8-milano-kız
9-kozote - erkek
10-emeki-erkek

işte günün en güzel haberiiiiiiiiii. ay gözlerim doldu valla, çok sevindim canım yaa. Allah başka sıkıntı vermesin.

Canımmmmmmmmmmmmmm yettim gari kimse gelmezse ikimiz buluşuruz vallahi kıskandım, bizde Kordonda buluşuruz canım oldumu :)))))

amanınnnnnnnn bayılırım kordonda gezmeye, ohhhhhhh sefamız olsunnnnnn.

hee teklif var ısrar yok, isteyen gelebilir. (bakalım istanbullular ne zaman buluşcak bizde o ara toplaşırız, tam yapayım kıskançlığımı )

kıskançlaarrr sizi hııhhhhhhhhh :89::89::89:

hiçte bilem kıskanmadım taam mı :) ee siz kırmızı gül mü takcanız? öylesine soruyorum, pek umurumda değil

ba bab baaakk sen zamanınıda bizim zamana göre ayarlıyorlarr

kırmızı takacaz hee sizde beyaz takın oldu muuu

kıskançlara bak seeennnnn

ensarnaz canım benim çok sevindim çok şükür rabbim kimseyi böyle sınamasın

Son düzenleme:
hoşgeldin canımm kabızlık oluyor ya kilo almanda normal canını sıkma biz 3-5 kilo aldık daha şimdiden

Öncelikle bir yemeğe gittim geldim, yazılaı okuyayayım dedim yazmaya fırsatım olmadı:)Ben kiloyu, kilomu şişkinlikmi anlamaya calışlarak geriliyorum insan 2 gün içinde 1 kilo alırmı ya..

bakma canım ya :))) ben bakmıyorum içimden gelmiyor
ama beni eşim dürtüyor bakma diye
eşimin dayııs yengesi hamileyken mutfakta falan olsa çağırırmış tv de çıkan şey için sonrada sakın bakma tamam mı dermişkadını mutfaktan neden çağırıyorsun hay mübarek
eşim ben sürücü sınavına gireceğimde bir gece önce direksiyon dersi vermeye kalktı
boş arazide gidiyoruz bulemsu dur çocuk diyor ben panikle duruyorum hani nerde diyorum ilerde tarfikte çocuk çıkabilir onun denemesini yapıyorum diyor
bir tuhaf benim kociş yaaa

kız görümcelik deyince aklın kötülüğemi gitti ben size bakacaktım pasta börekle

Evet duymasınlar ama onlarla aynı zamanda buluştuğumuzu :) Kordonun altına üstüne getiririz meltem hafif hafif eserken denize karşı oturup birer kahve içeriz :) aaa olmadı ben karşıya gelirim ablam orda benim nasılsa bizde alternetif çokkkk İzmir'de ulaşım kolay canımız nerde isterse orda buluşuruz.

Öncelikle bir yemeğe gittim geldim, yazılaı okuyayayım dedim yazmaya fırsatım olmadı:)Ben kiloyu, kilomu şişkinlikmi anlamaya calışlarak geriliyorum insan 2 gün içinde 1 kilo alırmı ya..

kabızlıktandır cnaımmm keşke bendede öyle olsa bir lavaboya girer 3 kilo verip çıkardımmm hehehhehheh iğrenciiiimmmmmmmm

benimde anket yapasım geldi beysal yoldan çıkarıyorsun beni

senin için gönlümden erkek olmasını istediğinden erkek diyorum canımmm

40 kez söylersen olurmuş yaaa

erkek erkkek erkkek erkek erkek erkek erkek erkek erkek erkek

şekerim benim 16.sında kesinleşecek cinsiyet ondan önce alamam zaten o gün hem nasıl gezicez hem nasıl oturucaz yahuu benim kocişte peşime takılır onu nereye atarım bilmiyorumm

kızlar aşk olsun ben çanakkaledeyimmm, istanbulda değilim orada çeşit çok ucuz felan deyince, buluşalım dedik, ben izmir yada istanbul faketmez hatta izmir olursa dahada iyi olur bnm içinn :))))

bir şehir olsun tüm topikk katılsınnnnnnnnn

baskı altında bir anket olacak bu galiba:18::18::18:

benimde anket yapasım geldi beysal yoldan çıkarıyorsun beni

Keşke bende yapsaydım gitmeden önce çok eğlenceli oluyormuş :)

Hoş beni korkuttular Hazirana kadar bişey alama diye ama ben kendimi durdurmakta zorlanıyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…