2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
bende kasım anesiyim kızlar akrep burcu annesiyim ((sizi aylardır takipteyim ancak üye olabildim çok kaptırdım kendimi size:)))yarın doktora gidiyorum en son erkek gibi demişti ama ...

İstediğim tatilin maliyeti 25.000 tl....
Kendime yuh diyorum....

Ben tekrar sayısal loto kazanma hayalime geri dönüyorum....

canım sen de sağından solundan kırp azıcık...bu fiyat gerçekten de biraz abartı olmuş

canım not ettim... biz de kapadokyaya gitmek istiyoruz ama artık bu mevsimde güzel olmaz sanki... bi dahaki bahara kalır, bebişle gideriz

bende kasım anesiyim kızlar akrep burcu annesiyim ((sizi aylardır takipteyim ancak üye olabildim çok kaptırdım kendimi size:)))yarın doktora gidiyorum en son erkek gibi demişti ama ...

canım hoşgeldinn, hayırlı olsun bebeğin. ne zaman gitmiştin doktora?

en son acillik oldugumda gittim 15 haftalıktım gittigimde serumlarla kendime gelebildim şimdi 17 haftalık olduk bakalım hayırlısı ne erkek ne kız beklentim var doktor zoraki pipi görebildim dedi:))

Kırpmam hamileim ben Maldivleri aş eriyorum...

Şaka bir yana önümüzdeki haftadan sonra da benim için tahminleri alalım olur mu?
Kayınvalidem güzellemiş oğlan olacak herhalde dedi...
Cinsim ya niye önceden çirkin miydim ki dedim...

ayyy ben kılıklı bu :) boşver gelene kadar soğuk soğuk davran gelince az sırnaşıklık yapasın sonra affedersin :) daha tatlı oluyor böyle

Bizgeldik yemektenn

Babamız geldi yemeğe çıkardı bizii oohh bir sürü yedik

esra ne güzel ne içten yazmışsın ay bayıldım bloğuna, bende çok istiyorum duygularımı hislerimi yazmayı acilen açmamız lazım hadi bana yardımcı ol nerden başlıyoruzzzzzzzzz

canım biz temmuzda gittik kaldığımız otel tepedeydi püfür püfür esiyordu sahipleri harika kendisi otantik çok güzel bir oteldi gitmek isitiyorsan erteleme derim biz balonada bindik harika bir deneyimdi

Aysun kuzucum ne çok yediin yaa patlıcan heee hadi gel artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…