2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Kızlar hadi doğumdan önce son tatil hayalleri kuralım...
Ben hep Maldivlere gitmek istedim ama 2 memur bütçesiyle imkansız, o nedenle hayalim öncelikle loto-kazı kazan-sayısal loto falan kazanmamla başlıyor...
Para işini hallettiğime göre iyi bir turizm firması ile anlaşıp Ağustos ayında gidiyorum Maldivlere, İyice çıkmış göbeğimdeki meleğim, kocam ve ben dolu dolu 10 gün geçiriyoruz Maldivlerde...
İlk defa göbeğimi saklamadan, kiloma aldırmadan bol bol resim çektiriyorum, tiril tiril yazlık elbiselerimle...

Not: aç tavuk kendini buğday ambarında görürmüş...

ayy inanmıyorum sana yaaaaa, adamın telefonu yetmedi arabasınıda mı gaspettin

Ayy abla şimdi hasta olursun teyzeme gidine kadar dedi (o mağaza da duruyor kendide 7 'de çıkıyor) ver arabanı gel al annemden dedim ikiletmedi anahtarı ruhsatı uzattı hemen napiyim kendi kaşındı

benim tatil planım belli kuzum eylül 10-16 arası izmir özderedeyim:) 8 aylık hamileyim ne güzel koca göbüşümle yuvarlana yuvarlana gidecem

benim eşim hazırlıyor tatil planını süpriz banada sölemiyor bakalım nereye gidicez

bende çok meyva yiyorum ama korkuyorum şeker çıkmasın, her akşam yiyorum bazen iş yerinde de atıştırıyorumm

Ayy abla şimdi hasta olursun teyzeme gidine kadar dedi (o mağaza da duruyor kendide 7 'de çıkıyor) ver arabanı gel al annemden dedim ikiletmedi anahtarı ruhsatı uzattı hemen napiyim kendi kaşındı

iyi olmuşş tabi yaa çocukta iyimiş hadi, yoksa şunuda diyebilirdim abla kız arkdaşımı almaya gidicem felann

benim tatil planım belli kuzum eylül 10-16 arası izmir özderedeyim:) 8 aylık hamileyim ne güzel koca göbüşümle yuvarlana yuvarlana gidecem

ohh kaydıraktan kayma sakın orda bir park var dı yanılmıyorsam göbiş olmasa ne kayardım yafff

bizimde belli 8 mayısta yasemin antalyaya kaçar göbişte küçükkk

o fotodaki sizmisiniz canım

benim eşim hazırlıyor tatil planını süpriz banada sölemiyor bakalım nereye gidicez

hadi bakalmmm

Ohh maşallah, güzel güzel dinlen, bol bol enerji topla, huzurlu bir tatil olur inşallah...

Benim eşim öyle işleri beceremez, çünkü önce ben düşünür, planlar icraata koay şuraya gidiyoruz derim...
Pratik hatunum vesselam... Ayrıca geçen yıl ona bıraktım tatil burnumdan geldi, ben kılı kırk yararım, ondan sonra burası derim...

Ama denize girmemi istemiyor kimse, mikrop kaparsın diyor...
Doktorun bir şey diyeceğini sanmam çünkü rahat bir insan, temiz bir deniz olduktan sonra gir der...
Ama hapşu desem bizimkilerin dilinden kurtulamam....

bu sene bize tatil matil yokk evde saksı gibi oturacağız
sonracıma lavinya avatardaki gelin kim söyle bakımmm

marmarise gitcez canım. çok güzel bir koya.

inşallah canım. bende meyveden başka bişi yiyemiyom, midem almıyor ((

birgün olur arkadaşım. çok zor değil bence. bir arkadaşım var. bütün sene para biriktiriyor. 1 hafta çok güzel yerlerde tatil yapıyor. birkaç sene biriktirin, gidersiniz oralara.

ene bu tarafa mı gelcen sen? birkaç yazım orda geçti ama izmirin en güzel plajı çeşme dedir. :))

bizim bu sene izinim evlilik yıl dönümümüze geliyor o yüzden süpriz yapıyor

bennnnnnnnnnnn :)

ene bu tarafa mı gelcen sen? birkaç yazım orda geçti ama izmirin en güzel plajı çeşme dedir. :))

evet:) ya bildiğin beş yıldız otel varsa tavsiye et de seneye de oraya alalım otal bulamamıştım çeşmede

oyy canım benim olur yaa niye olmasın... Rabbim en umulmadık anlarda öyle kapılar açıyor ki, yaşadığın mucizeye şükretmek kalıyor sadece...

üstüme bir ağırlık çöktü benim :26:taaa annemin orayı nasıl bulacağım şimdi
anneme söyledim telefonda aman bir sevindi drumadan arıyor çıktınmı diye

ben yemeğe kaçar çok konuşmayın ben yokken gelince okuması zor oluyor öpüorum sizi hepiciğinizeeeeee afiyet, bal, şeker ve bebişlerinize bol vitamin olsun inşallaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh:)

Millete kalsa ben de öyle...
Amam azıcık mavilik göreyim istiyorum...

İnşallah....
bizim bu sene izinim evlilik yıl dönümümüze geliyor o yüzden süpriz yapıyor

Ben de evlilik yıldönümümüz için sakın bana iş çıkarma, beni 1 haftalığına ürgüpe götüreceksin dedim...
Sonra da bir planı yapıp da bana sunamıyorsun diye başının etini yedim...

az önce aradı eşim açmadım, yine aradı meşgule attım, sonra yine aradı açtım bu sefer... napıyosun, işte misin dedi... ben de "başka nerde olabilirim ki" dedim "tamam canım özür dilerim, seni dün kırdım, kusura bakma.."falan dedi... ben de saydım bir bir "sen eskiden böyle değildin, şimdi çok sabırsızsın, tahammülsüzsün, sinirlisin... ben bu şartlar altında senle daha fazla konuşmak istemiyorum, çok çok kırgınım, mahvettin beni dün, konuşmak istemiyorum senle" dedim. o da "canım tamam uzatmayalım lütfen,özür dilerim üstüne geldim" falan dedi.souk soğuk kapadım telefonu...

biliyorum esra daha fazla uzatma diceksiniz... tamam uzatmıcam ama hala çok üzgünüm...:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…