2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
günaydınnnn cumaları seviyorum

şimdi benim böyle kaliteli hamile t shirtü alma isteğim doğdu ne yapıcaz bunun için kim link verecek bana ama kaliteli diyorum bak ona göreee test edilmiş onaylanmış daha makbul olur :)

ben kendim gitmiyorum canım
bu sene masraf çok olacak zaten bebiş doğacak küçük kız okula başlıyacak büyük kızın her eşyası yenilenecek kurban kesilecek cek de cek yani:18::18:

üstüme bir ağırlık çöktü benim :26:taaa annemin orayı nasıl bulacağım şimdi
anneme söyledim telefonda aman bir sevindi drumadan arıyor çıktınmı diye

hadi mızmızlanmaa kaldır bakıyım koca göbişiniiii

annen nerde oturuyor canım? yakın mı? ayy civil dedin de zaferi özledim ben yaaaaa

ben yemeğe kaçar çok konuşmayın ben yokken gelince okuması zor oluyor öpüorum sizi hepiciğinizeeeeee afiyet, bal, şeker ve bebişlerinize bol vitamin olsun inşallaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh:)

yemek saati gelmiş.. ben namaz saati iniyorum yemeğe cuma günleri, sakin bomboş oluyor

bu sene bize tatil matil yokk evde saksı gibi oturacağız
sonracıma lavinya avatardaki gelin kim söyle bakımmm

gel benle canım, birlikte göbişimizi gezdirelim :)))

bizim bu sene izinim evlilik yıl dönümümüze geliyor o yüzden süpriz yapıyor

ayy ne hoş, inşallah çok güzel geçer tatilin.

bennnnnnnnnnnn :)

evet:) ya bildiğin beş yıldız otel varsa tavsiye et de seneye de oraya alalım otal bulamamıştım çeşmede

bize yakın ben hiç kalmadım çeşmede. sabah gider akşam geliriz biz. ama 5 yıldızlı otel çok canım, ılıca, altınyunus, sheraton.

üstüme bir ağırlık çöktü benim :26:taaa annemin orayı nasıl bulacağım şimdi
anneme söyledim telefonda aman bir sevindi drumadan arıyor çıktınmı diye

hayır olsun. anana mı gitcen, yine bizi yalnız bırakıyorsunnnn

ne çene var mübaarekkkkkk

lavinyam afiyet olsun sana katılıyorummmm

kızlar benim başımm çok ama çoook ağrıyorrrr offf

esra uzat uzatabiliyorsan telefondan msn den konusması laf sayması kolay gözü gözüne deysin işte o zamn yelkenler iner senin

ben bir de bebeğim için blog açmak istiyorum bana bi yol yordam göstersenize nasıl yapılır nerden yapılır vs....... hatırladığım akdarıyla içinizde bu konuda tecrübeliler vardı

ben kendim gitmiyorum canım
bu sene masraf çok olacak zaten bebiş doğacak küçük kız okula başlıyacak büyük kızın her eşyası yenilenecek kurban kesilecek cek de cek yani:18::18:

O kısımlar elbetteki bütçeye büyük bir ağırlık getirir sen de haklısın...
İnşallah doğumdan sonra düzene biner de ailenle baş başa kafa dinleme şansın olur...

ne güzel bir haber inşallah hakkında hayırlısı ve gönlünden geçen olur sağlıklı bir oğlunun olmasını yürekten diledim diliyorum

21 hazirana kadar çok uzun vakit var bekle bekle geçmez

Burnundan getir ki bir daha ağzından çıkanı kulağı duysun...
Mesafeyi tek sen çekmiyorsun, yalnızlığı da...

giyindim bile ama kızı bekliyorum canım okula bırakayım bende düşeceğim yollara
annem bana çook uzak sana nasıl anlatayım vakıf hastanesinden aşşağıda yeni yol açıldı ya meram itfayesinin orda işte
ben ise koyuncu petrol diye anılan sanayi durağının ordayım toplu taşımayla 1 saat yol alıyor
zafer senlenmeye başladı zaten esra gel beraber gezelik

anneme değil canım kızlar beni yoldan çıkardılar görüntüleme merkezine gidiyorum annemin orda var bir tane bebişi görmeye gidiyorum bakalım o kendini gösterecek mi bana yorgun olduğum için terettüd ediyorum göstermezse diye:18::18:
teşekkür ederim canım beni tatili götürmek istediğin için

olsun o kadar şekerim dilimiz şişer değilse

Son düzenleme:

benim de hala ağrıyorr canımmmmmcımmm

esra uzat uzatabiliyorsan telefondan msn den konusması laf sayması kolay gözü gözüne deysin işte o zamn yelkenler iner senin

dimi... annem de barıştınmı diyo... evet ama tam değil dedim.. "barışma hediyesi beş taş iste" diyo deli kadın ben biraz daha laf sokayım bari...

ben bir de bebeğim için blog açmak istiyorum bana bi yol yordam göstersenize nasıl yapılır nerden yapılır vs....... hatırladığım akdarıyla içinizde bu konuda tecrübeliler vardı

canım blogger.com dan adres al... yardımcı olmaya çalışırım sana

benim blogum burda :) anneolucamben

O kısımlar elbetteki bütçeye büyük bir ağırlık getirir sen de haklısın...
İnşallah doğumdan sonra düzene biner de ailenle baş başa kafa dinleme şansın olur...
sadece bu sene gitmeyiz canım eşim ttaile gitmeden yapamaz seneye inş bir yerlere gideriz biz ama bu sen benden izin yok tatil için

ne güzel bir haber inşallah hakkında hayırlısı ve gönlünden geçen olur sağlıklı bir oğlunun olmasını yürekten diledim diliyorum

21 hazirana kadar çok uzun vakit var bekle bekle geçmez
hayırlısı evrene benle alakalı çok mesaj yolladık bakalım cevap alabilecekmiyiz nasip bakalım gidiyoruz bakalım doktorum izne çıkınca bekliyecektim 21 hazirana kadar ama yoldan çıktım gene:78:

Son düzenleme:
Burnundan getir ki bir daha ağzından çıkanı kulağı duysun...
Mesafeyi tek sen çekmiyorsun, yalnızlığı da...

evet aynen öyle yapıcamm

hmmm annenin oturduğu yeri çıkaramadım da seninki kolaymış... beyhekimin ordayım demiştin diye hatırlyıyorum sanki ben...

geliyim canım, ahh ahh özledim valla sille barajını, kültürparkı, kulesiteyi...

bizde balayında ürgüpteydik çok güzel seçim hatta otel tavsiye edebilirim lale saray otel harika bir otel kesinlikle öneririm...

biz yemeğe çıkıyoruz kocacm yemeğe götürecekmiş beni öğlen öptük sizi lavinyanında dediiği gibi gevezelik yapmayın okuyamıyorum sonraa

İstediğim tatilin maliyeti 25.000 tl....
Kendime yuh diyorum....

Ben tekrar sayısal loto kazanma hayalime geri dönüyorum....

Son düzenleme:

bende pipiloş diyorum canım....

süpersin esra hemen bi bakayım nasıl açabiliriz yemekten sonra bakiym midem boşaldı hemen doldurmam lazım ağricak bulancak yoksa

tarçın ne zaman gideceksin doktora bakalım?

canım yok 12+1 de gittim en son, 16. haftada randevu, öff fena sabırsızım aslında ama dayanıcam başka doktora gitmek istemiyorum.

sen gittin mi yoksa?? haberlerin var mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…