ben kendim gitmiyorum canımMillete kalsa ben de öyle...
Amam azıcık mavilik göreyim istiyorum...
İnşallah....
Ben de evlilik yıldönümümüz için sakın bana iş çıkarma, beni 1 haftalığına ürgüpe götüreceksin dedim...
Sonra da bir planı yapıp da bana sunamıyorsun diye başının etini yedim...
üstüme bir ağırlık çöktü benim :26:taaa annemin orayı nasıl bulacağım şimdi
anneme söyledim telefonda aman bir sevindi drumadan arıyor çıktınmı diye
ben yemeğe kaçar çok konuşmayın ben yokken gelince okuması zor oluyoröpüorum sizi hepiciğinizeeeeee afiyet, bal, şeker ve bebişlerinize bol vitamin olsun inşallaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh:)
bu sene bize tatil matil yokk evde saksı gibi oturacağız
sonracıma lavinya avatardaki gelin kim söyle bakımmm
bizim bu sene izinim evlilik yıl dönümümüze geliyor o yüzden süpriz yapıyor
bennnnnnnnnnnn :)
evet:) ya bildiğin beş yıldız otel varsa tavsiye et de seneye de oraya alalım otal bulamamıştım çeşmede
üstüme bir ağırlık çöktü benim :26:taaa annemin orayı nasıl bulacağım şimdi
anneme söyledim telefonda aman bir sevindi drumadan arıyor çıktınmı diye
esra uzat uzatabiliyorsan telefondan msn den konusması laf sayması kolay gözü gözüne deysin işte o zamn yelkenler iner seninaz önce aradı eşim açmadım, yine aradı meşgule attım, sonra yine aradı açtım bu sefer... napıyosun, işte misin dedi... ben de "başka nerde olabilirim ki" dedim"tamam canım özür dilerim, seni dün kırdım, kusura bakma.."falan dedi... ben de saydım bir bir "sen eskiden böyle değildin, şimdi çok sabırsızsın, tahammülsüzsün, sinirlisin... ben bu şartlar altında senle daha fazla konuşmak istemiyorum, çok çok kırgınım, mahvettin beni dün, konuşmak istemiyorum senle" dedim. o da "canım tamam uzatmayalım lütfen,özür dilerim üstüne geldim" falan dedi.souk soğuk kapadım telefonu...
biliyorum esra daha fazla uzatma diceksiniz... tamam uzatmıcam ama hala çok üzgünüm...:26:
ben kendim gitmiyorum canım
bu sene masraf çok olacak zaten bebiş doğacak küçük kız okula başlıyacak büyük kızın her eşyası yenilenecek kurban kesilecek cek de cek yani:18::18:
ben sizden çok merak ediyorum şekerim :26:
tamam o zamn bugun öğleden sonra annemin evinin orda olan görüntüle merkezine gideyimama ya göstermezse :26:çünkü dün çok yoruldum ya dinlenmeye çekilmiş olabilir nasip artık akşama haber veririm size
5.den önce haber veririm ama
az önce aradı eşim açmadım, yine aradı meşgule attım, sonra yine aradı açtım bu sefer... napıyosun, işte misin dedi... ben de "başka nerde olabilirim ki" dedim"tamam canım özür dilerim, seni dün kırdım, kusura bakma.."falan dedi... ben de saydım bir bir "sen eskiden böyle değildin, şimdi çok sabırsızsın, tahammülsüzsün, sinirlisin... ben bu şartlar altında senle daha fazla konuşmak istemiyorum, çok çok kırgınım, mahvettin beni dün, konuşmak istemiyorum senle" dedim. o da "canım tamam uzatmayalım lütfen,özür dilerim üstüne geldim" falan dedi.souk soğuk kapadım telefonu...
biliyorum esra daha fazla uzatma diceksiniz... tamam uzatmıcam ama hala çok üzgünüm...:26:
giyindim bile ama kızı bekliyorum canım okula bırakayım bende düşeceğim yollarahadi mızmızlanmaa kaldır bakıyım koca göbişiniiii
annen nerde oturuyor canım? yakın mı? ayy civil dedin de zaferi özledim ben yaaaaa
yemek saati gelmiş.. ben namaz saati iniyorum yemeğe cuma günleri, sakin bomboş oluyor
anneme değil canım kızlar beni yoldan çıkardılar görüntüleme merkezine gidiyorum annemin orda var bir tane bebişi görmeye gidiyorum bakalım o kendini gösterecek mi bana yorgun olduğum için terettüd ediyorum göstermezse diye:18::18:gel benle canım, birlikte göbişimizi gezdirelim :)))
ayy ne hoş, inşallah çok güzel geçer tatilin.
bize yakın ben hiç kalmadım çeşmede. sabah gider akşam geliriz biz. ama 5 yıldızlı otel çok canım, ılıca, altınyunus, sheraton.
hayır olsun. anana mı gitcen, yine bizi yalnız bırakıyorsunnnn
olsun o kadar şekerim dilimiz şişer değilsene çene var mübaarekkkkkk
lavinyam afiyet olsun sana katılıyorummmm
kızlar benim başımm çok ama çoook ağrıyorrrr offf
ne çene var mübaarekkkkkk
lavinyam afiyet olsun sana katılıyorummmm
kızlar benim başımm çok ama çoook ağrıyorrrr offf
esra uzat uzatabiliyorsan telefondan msn den konusması laf sayması kolay gözü gözüne deysin işte o zamn yelkenler iner senin
ben bir de bebeğim için blog açmak istiyorum bana bi yol yordam göstersenize nasıl yapılır nerden yapılır vs....... hatırladığım akdarıyla içinizde bu konuda tecrübeliler vardı
sadece bu sene gitmeyiz canım eşim ttaile gitmeden yapamaz seneye inş bir yerlere gideriz biz ama bu sen benden izin yok tatil içinO kısımlar elbetteki bütçeye büyük bir ağırlık getirir sen de haklısın...
İnşallah doğumdan sonra düzene biner de ailenle baş başa kafa dinleme şansın olur...
hayırlısı evrene benle alakalı çok mesaj yolladık bakalım cevap alabilecekmiyiz nasip bakalım gidiyoruz bakalım doktorum izne çıkınca bekliyecektim 21 hazirana kadar ama yoldan çıktım gene:78:ne güzel bir haber inşallah hakkında hayırlısı ve gönlünden geçen olur sağlıklı bir oğlunun olmasını yürekten diledim diliyorum
21 hazirana kadar çok uzun vakit var bekle bekle geçmez
Burnundan getir ki bir daha ağzından çıkanı kulağı duysun...
Mesafeyi tek sen çekmiyorsun, yalnızlığı da...
giyindim bile ama kızı bekliyorum canım okula bırakayım bende düşeceğim yollara
annem bana çook uzak sana nasıl anlatayım vakıf hastanesinden aşşağıda yeni yol açıldı ya meram itfayesinin orda işte
ben ise kayuncu petrol diye anılan sanayi durağının ordayım toplu taşımayla 1 saat yol alıyor
zafer senlenmeye başladı zaten esra gel beraber gezelik
bu arada bulemsu için tahminlerimiz devam ediyorrrrrrrrrrrr
bulemsu arkadaşımızın bebişi için tahminler :
merwecik_20 : kız
moonsun88 : kız
emeki : kız
burcuxxx : pipiloş
esrarnaz : pipiloş
beysal : pipiloş
esra86 : pipiloş
annesininbirtanesi : pipiloş
hayatbanagüzel : pipiloş
tahmini olanlar yazsınnnnnnnnn
moonsun88 beysalda olduğu gibi burda da karşı karşıyayız. bakalım ne olacak
benim de hala ağrıyorr canımmmmmcımmm
dimi... annem de barıştınmı diyo... evet ama tam değil dedim.. "barışma hediyesi beş taş iste" diyo deli kadınben biraz daha laf sokayım bari...
canım blogger.com dan adres al... yardımcı olmaya çalışırım sana
benim blogum burda :) anneolucamben
tarçın ne zaman gideceksin doktora bakalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?