bende diyorum kulaklarım neden çınlayıp duruyor
gittim geldim bebişten sadece sağlık haberi aldım geldim benim sıpanın durusu müsait değilmiş usg bakan arkideş öyle söyledi
yorgun olduğum için aslında göstermiyeceğini biliyordum:26:
haftaya perşembeye tekrar gideceğim usg bakan arkideş o gün ben burdayım gene gel ayarlama yaparız bol bol dinlen dedi bakalım bakalım sıpam kendini tanıtacak mı
gözünaydın canım, benimde hcg 28filandı oğlum oluyorkızlar cok şükür bende ikili test sonucumu aldım en düşük risk cıktı 1:10000...ıns saglıklı bı sekılde aramıza katılacak melegımız:)buarada beta hcg 30.9, neyani oglummu olacak bnm:)))
bulemsu nasıl yani yorlunca bebek doğum kanalınamı girmişti senin :44:iyi tatiller canım
sağolasın benim düşünceli arkadaşımbende kızıyorum kendime bebiş böyle olunca daha çok kızıyorum ama ne yapayım kendime engelde olamıyorum
mesela yarın ve pazar günü kızların odası değiştireceğim
şimdiden korkmaya başladım sıpam gene acil çıkışa yönlenecek diye :18::18:
ama ablalarının odasınıda düzenlemem lazım:26:
gözünaydın canım, benimde hcg 28filandı oğlum oluyor
hadi inşallah canım birde kızın olur inşallah, demekki büyük olasılıkla tutuyor bu .2 oğlumda da beta hcg değeri 22 25 civarıydı... bu bebişimde 85 cinsiyetini henüz öğrenemedik ama
bende doktora gittiğimde çok yorgundum bebek başaşağı duruyordu doktor şu velete bak nasıl yapmış kendini dedi.yorgun olunca bebek demi kasıyor acaba kendini.selam kızlar bizde doktorumuza gittik cidden bulemsunun dediği gibi çok aşırı yorgundum işten çıkıp gittim bebek dikine duruyor hiçbişey göremiyorum dedi doktor biraz dolanıp yine gittim zar zor bi foto aldık :) sizin yorumunuza bırakıyoru :) hemen ekliyorum fotoyuda
canım bu sol kasık ağrısı gebelikte çok normal.rahim büyüdüğü için ani bıçak saplar gibi ağrılar tek tarafta yada her iki tarafta olabiliyor , benimde vardı geçti ,şimdi sadece ani hareketlerde ağrım oluyor.kızlar cuma sabahı sol kasıgımda sıddetlı bı agrıyla uyandım bu oğlusumun bu sol tarafımdan ne alıp veremedıgı var bılemedım.bulemsu cınsıyetı göstermemıs edeplı bebegımız:))) saglıklı olsun da o yeter.burcucum sana ıyı tatıller dılıyorum.
angelsoundla bebegımı duyabılıyorum artık yerım ben onun pıpılosunu:)) pazartesı 3lü test için doktora gıdıcem hadı hayırlısı bakalım
saol cnm.biz eşimle kıza alıstırmıstık kendımızı, bakalım hayırlısı olsungözünaydın canım, benimde hcg 28filandı oğlum oluyor
ohh çok şükür darısı başıma inşşşgözün aydın canım
selamm kızlar :)
niltt: gözünaydın sonuçlar tertemiz çıkmış .ne mutlu sana... darısı biz bekleyenlerin başına...
evet canım badana yapıldığında bir iş yapmadım ama ayakta çok dolandım ya doktora gittiğimde yorgun olduğum için doğum kanalına ayaklarını dayadığını söyledi zaten fark ediyorsun bebeğin kasıldığınıbulemsu nasıl yani yorlunca bebek doğum kanalınamı girmişti senin :44:
evet canım ağırdan satıyor kendini annesinin hiç beceremediği bişeyi daha anne karnındayken yapmaya başladı veletselamm kızlar :)
bulemsu: senin bebişi merak eden çok o da ağırdan satıyor kendini. o da biliyor şimdiden kıymetli olduğunu çatlattı hepimizi:)
esraaa86: canım çok sevindim eşinin süprizine ne kadar güzel düşünmüş. diğer çiftinde hamile olması ekstra güzel birşey:) kapadokyanın keyfini çıkarın ohh vallaa:)
burcuxx canım sende tatil yapıcaksın demek iyi eğlenceler sanda:)
niltt: gözünaydın sonuçlar tertemiz çıkmış .ne mutlu sana... darısı biz bekleyenlerin başına...
inşallah topiğimizde hep güzel mutlu haberler gelicekk:)
deryas: hayırlısı olsun senin içinde iki oğluşun üstüne kız iyi gider inşallah rabbim hayırlısını versin:)
bende bugün sağlık ocağına kalp atışını duymak için gittim:)bayaa gezinndi kalp atışını bulmak için baya aşağıda buldu.
sen deyince hayal ettim debabası esra ablası çok güzel rol keserler onlara çekmiş olabilir canım
bende öyle diyorum canım sağlığı yerinde olsun gerisi boş
bu arada anneannesi 2 ceket 3 yelek bir de atkı yapmışcinsiyeti belli olsa neler yapacak çok merak ediyorum yapma dedikçe yapacağı tutuyor
evet canım badana yapıldığında bir iş yapmadım ama ayakta çok dolandım ya doktora gittiğimde yorgun olduğum için doğum kanalına ayaklarını dayadığını söyledi zaten fark ediyorsun bebeğin kasıldığını
stresden iş yorgunluğundan bebeklerimizde etkileniyor tatlım
Günaydın şekerler nabersiniz?
Valla bugün eşim de evdeydi 10 da kalktık,beylikdüzü'ne geçeceğiz birazdan.
Akşam da çok yürüdük galiba abarttım yani gece 1 i geçiyordu eve geldiğimizde sol kasığım çok kötü ağrıdı.Bacağıma doğru.
Hemen ayaklarımı diktim tavana yarım saat kadar dinlendim sonra da yattım..
Zaten dün eşim beni yarım saat bekletti taksim meydanda akbilini unutmuş geri şirkete dönmüş karşılaştığımda bir çatışım vardı anlatamam,ben küçücük kadın o iri yarı adamı dövecektim nerdeysebenim gittiğim mesafe 40 dk.lık onun geldiği 15.dk.lık
Hem hamile hem aç bekledim yarım saat yaaa
Neyse fıstıklar ben yine gezmeye gidiyorum,elticiğim kahvaltıya davet etti oraya geçicez ailece eşi askerden geldiği için ancak 2 saat görebilmiştik..Şimdi gidelim de hasret giderelim biraz..
Öptüm hepiciğinizi kocamannnn
geçen gün benimde oldu aynı olay ya canım hem evde de değildimBende düz akşam terör estirdim evde ama sonradan çok pişman oldum. Benim bebek sanki " nasıl bağırısın babama " der gibi bütün gece ordan oraya gezdi çok ağrı yaptı, rüyamdan uyandığım bile oldu arada, en sonunda dayanamadım ağrıdan ağladım iki saat çok fenaydı çok, bugünde çok keyifli olduğu söylenemez.. Böyle devam ederse doktora gidicem bende bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?