bu da benden olsun:) hayırlısı olsun anneciği :)sende öğren artık ya
bu da benden olsun:) hayırlısı olsun anneciği :)sende öğren artık ya
yok canım yakınmış hala pozisyon aynı olunca göremedi ya dr çok cabalasada izin vermedi ama kötü bişey yok dedi dinlen dedi sadece haftaya ifadesini alalım dediherşeyden önce sağlığı sonra hayırlısı canım. amma heyecan yaptık heeeeee, çıkmış dimi kanaldan seninki?
hayırlısı canım. güzel haberlerini bekliyoruz.
canım benim tamam hadi herkese iyi hafta sonları kendinize çok iyi bakın Allaha emanet olun sizleri çok seviyorum yarın kuzucum kendini gösterirse muhtemelen pazar günü gelmeye çalışırım sizlere haber vermek için öptüüüümmm
evet canım sağolasın benim için sonuçları tutdun
baya erkek var ama çoğu benim etkim altında erke dediler biliyorum ama ne verirse rabbim verir
evet canım göstermedi yengemin yeğeni erkek olmasına rağmen 8. ayda gösterdi kendini canım şimdi çocuk hala utangaç esra ablası hemencecik gösterdiydi demek ki bu sıpam utangaç olacak
allaha emanet ol canım hayırlı haberlerle gel inşşş
tanımadığın iyiliğini görmediğin bir kişiye edilen dua kabul olurmuş canım rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşş eksik istemeyim istemeyelim
şimdi gelirken tranvayda bir genç delikanlı annesi yanında gençde down sentromu var anneyle öyle bağlılar ki
düşündüm birden olurda anneye bişey olsa o genç bugun görmüş olduğum sevgiden uzak olacak annenin ise gözü hep arkada olacak
rabbim herseyin en iyisini versin inşş hepimize
yok canım yakınmış hala pozisyon aynı olunca göremedi ya dr çok cabalasada izin vermedi ama kötü bişey yok dedi dinlen dedi sadece haftaya ifadesini alalım dedi
demek ki diyorum kendi kendime benim sıpa ben çok yorulunca doğum zamanı geldi sanıyor
iyi tatiller canımiyi hafta sonları öpüldünüz tatlılar:)
sağolasın benim düşünceli arkadaşımcanım lütfen dinlen, ne zamandan beri yorup duruyorsun kendini. belli enerjik bir insansın. ama baksana yavrucak çıkmaya hazırlanıyor. çok endişeleniyorum senin için.
iyi tatiller canım
sağolasın benim düşünceli arkadaşımbende kızıyorum kendime bebiş böyle olunca daha çok kızıyorum ama ne yapayım kendime engelde olamıyorum
mesela yarın ve pazar günü kızların odası değiştireceğim
şimdiden korkmaya başladım sıpam gene acil çıkışa yönlenecek diye :18::18:
ama ablalarının odasınıda düzenlemem lazım:26:
iyi tatiller canımmmiyi haftasonları iyi akşamlarrrrrrr kızlar öpüldünüzzzzzzzz
ben idare ediyorum canım olacak artık yolu yarıladık kalanı sağlıkla geçirmeyi nasip etsin allah hepimizemerhaba bulemsucum senın nazl bebiş yıne göstermem ış kendınına am sağllığı yerındeymış sevındım çok sen nasıl oldun
iyi ttailler hayırlı yolculuklar canım allaha emanet ol bebişe iyi bakaferim canım, yapma demiyorum sadece yavaş yavaş dinlene dinlene, zorlandığın yerleri bırak eşin yapsın.
acil canlarım ben çıkıyorum. Yarın sabahtan yola çıkıyoruz. Kendinize çok dikkat edin ve iyi bakın. Hepinizi seviyorum ve öpüyorum.
muckssssssss
bende diyorum kulaklarım neden çınlayıp duruyor
gittim geldim bebişten sadece sağlık haberi aldım geldim benim sıpanın durusu müsait değilmiş usg bakan arkideş öyle söyledi
yorgun olduğum için aslında göstermiyeceğini biliyordum:26:
haftaya perşembeye tekrar gideceğim usg bakan arkideş o gün ben burdayım gene gel ayarlama yaparız bol bol dinlen dedi bakalım bakalım sıpam kendini tanıtacak mı
sen deyince hayal ettim deBak görüyomusun nasıl meraktan çatlatıyor bu kadar kişiyi
Senin bu bebek çok oyuncu olacak söyliyim. İçerden kıs kıs gülüyordur herhalde bize haha yine taklaya getirdim sizi der gibi
Sağlıklıymış ya boşver canım gerisini
canım benim merakmızı gidermemiz başka bahara kaldı maleseff:95::95::95::95::95::95::100::100::100: ollaaaammaaaazzzzzz bulemsum yapmazzz bunu banaaaa aşk olsunnn
ben atayım canım sana özel mesajbulemsunun cinsiyeti
beysalın cinsiyeti
niltin sonuclarını cok merak ediyorummmmmm bana mesaj atın ban yoksa cok fena olurrr
ohh çok şükür darısı başıma inşşşKızlar ben galiba sevinmekten ve şükretmekten ağlıyorum
gözlerim dolu dolu oldu yazarken....
Şimdi konuştum dr'umla gözün aydın sonuçlar tertemiz,herhangi bir risk söz konusu değil.Beğendim dedi...
2 hafta sonra da detaylıya giricez bakalımmm...
Allahım sana şükürler olsun çoook mutluyum....
Dualarını esirgemeyen arkadaşlarıma da booolca öpücüklerimi gönderiyorum.
4lü olduğu için tırsmıştım açıkçası çok detaylı diye...
Ohhhhhhhhhhhhh.............
kanacağını biliyordum kiiiibulemsuuuuuu daha gelmeden beni kandırdı kocammmmm
5:20 geçe ancak gelebildim canım annemden ama sonuç yok malesefff gizemli olmayı seviyor sıpamkızlar bulemsu 5 ten once gelmıyecekmıydı valla meraktan catladım bır an once gelsede ogrensek.....
valla hiç oyalanmadım size söz verdim diye anneciğimle bile düzgün oturmadım hemen size kostum gerçi somut bir cevap getirmedim ama genede size belirsizliğimi söyledimsağol tatlım iyi ki kasım annesisin sende
oyy kuzularım hepimiz ya, nasıl alıştım sizlere doğumdan sonrada kopmayalım ya((
evet ya nerde bu kız???
öyle dedi kandırdı bizi((
mrb arkadaşlar napıyosunuz bakalım güzel anneler bugün ilginç bişey oldu işyerimde 26 haftalık bir gebe geldi apandist ameliyatı için çok heyecanlıydı tabii bizde bebek orda ve sen onun yakınlarında ameliyat yapıyosun rabbim kimseye yaşatmasın üzüldüm bende kötü oldum kovdular ameliyattan beni
malesef gebelerde karşılaşılan bir durum apandistAllah korusun hepimizi, canım sen hemşire misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?