2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
bu da benden olsun:) hayırlısı olsun anneciği :) sende öğren artık ya

canım benim tamam hadi herkese iyi hafta sonları kendinize çok iyi bakın Allaha emanet olun sizleri çok seviyorum yarın kuzucum kendini gösterirse muhtemelen pazar günü gelmeye çalışırım sizlere haber vermek için öptüüüümmm

bu da benden olsun:) hayırlısı olsun anneciği :) sende öğren artık ya

canım benim tamam hadi herkese iyi hafta sonları kendinize çok iyi bakın Allaha emanet olun sizleri çok seviyorum yarın kuzucum kendini gösterirse muhtemelen pazar günü gelmeye çalışırım sizlere haber vermek için öptüüüümmm

herşeyden önce sağlığı sonra hayırlısı canım. amma heyecan yaptık heeeeee, çıkmış dimi kanaldan seninki?

hayırlısı canım. güzel haberlerini bekliyoruz.
yok canım yakınmış hala pozisyon aynı olunca göremedi ya dr çok cabalasada izin vermedi ama kötü bişey yok dedi dinlen dedi sadece haftaya ifadesini alalım dedi
demek ki diyorum kendi kendime benim sıpa ben çok yorulunca doğum zamanı geldi sanıyor

cnm bana hastane ısmı sormuşun yakalayabıldımmı bilmem detaylı adatıp hastaneseı öptum kocaman

aminn
kesinlikle önce sağlık sıhhat yoksa neye yarar, kuzularımız sağlıklı olsun yeter

canım lütfen dinlen, ne zamandan beri yorup duruyorsun kendini. belli enerjik bir insansın. ama baksana yavrucak çıkmaya hazırlanıyor. çok endişeleniyorum senin için.

merhaba bulemsucum senın nazl bebiş yıne göstermem ış kendınına am sağllığı yerındeymış sevındım çok sen nasıl oldun

iyi hafta sonları öpüldünüz tatlılar:)
iyi tatiller canım

canım lütfen dinlen, ne zamandan beri yorup duruyorsun kendini. belli enerjik bir insansın. ama baksana yavrucak çıkmaya hazırlanıyor. çok endişeleniyorum senin için.
sağolasın benim düşünceli arkadaşım bende kızıyorum kendime bebiş böyle olunca daha çok kızıyorum ama ne yapayım kendime engelde olamıyorum
mesela yarın ve pazar günü kızların odası değiştireceğim
şimdiden korkmaya başladım sıpam gene acil çıkışa yönlenecek diye :18::18:
ama ablalarının odasınıda düzenlemem lazım:26:

aferim canım, yapma demiyorum sadece yavaş yavaş dinlene dinlene, zorlandığın yerleri bırak eşin yapsın.

acil canlarım ben çıkıyorum. Yarın sabahtan yola çıkıyoruz. Kendinize çok dikkat edin ve iyi bakın. Hepinizi seviyorum ve öpüyorum.

muckssssssss

iyi ttailler hayırlı yolculuklar canım allaha emanet ol bebişe iyi bak
eşim yardım edecek zaten canım bu yüzden hafta sonu yapıyorum eşim değilse kırar kafamı

Bak görüyomusun nasıl meraktan çatlatıyor bu kadar kişiyi
Senin bu bebek çok oyuncu olacak söyliyim. İçerden kıs kıs gülüyordur herhalde bize haha yine taklaya getirdim sizi der gibi
Sağlıklıymış ya boşver canım gerisini

sen deyince hayal ettim de babası esra ablası çok güzel rol keserleronlara çekmiş olabilir canım
bende öyle diyorum canım sağlığı yerinde olsun gerisi boş
bu arada anneannesi 2 ceket 3 yelek bir de atkı yapmışcinsiyeti belli olsa neler yapacak çok merak ediyorum yapma dedikçe yapacağı tutuyor

Son düzenleme:
:95::95::95::95::95::95::100::100::100: ollaaaammaaaazzzzzz bulemsum yapmazzz bunu banaaaa aşk olsunnn
canım benim merakmızı gidermemiz başka bahara kaldı maleseff

bulemsunun cinsiyeti
beysalın cinsiyeti
niltin sonuclarını cok merak ediyorummmmmm bana mesaj atın ban yoksa cok fena olurrr
ben atayım canım sana özel mesaj

ohh çok şükür darısı başıma inşşşgözün aydın canım

bulemsuuuuuu daha gelmeden beni kandırdı kocammmmm
kanacağını biliyordum kiiii

kızlar bulemsu 5 ten once gelmıyecekmıydı valla meraktan catladım bır an once gelsede ogrensek.....
5:20 geçe ancak gelebildim canım annemden ama sonuç yok malesefff gizemli olmayı seviyor sıpam
sağol tatlım iyi ki kasım annesisin sende

oyy kuzularım hepimiz ya, nasıl alıştım sizlere doğumdan sonrada kopmayalım ya((

evet ya nerde bu kız???

öyle dedi kandırdı bizi((
valla hiç oyalanmadım size söz verdim diye anneciğimle bile düzgün oturmadım hemen size kostum gerçi somut bir cevap getirmedim ama genede size belirsizliğimi söyledim

kızlar cok şükür bende ikili test sonucumu aldım en düşük risk cıktı 1:10000...ıns saglıklı bı sekılde aramıza katılacak melegımız:)buarada beta hcg 30.9, neyani oglummu olacak bnm:)))

mrb arkadaşlar napıyosunuz bakalım güzel anneler bugün ilginç bişey oldu işyerimde 26 haftalık bir gebe geldi apandist ameliyatı için çok heyecanlıydı tabii bizde bebek orda ve sen onun yakınlarında ameliyat yapıyosun rabbim kimseye yaşatmasın üzüldüm bende kötü oldum kovdular ameliyattan beni

malesef gebelerde karşılaşılan bir durum apandist Allah korusun hepimizi, canım sen hemşire misin?

malesef gebelerde karşılaşılan bir durum apandist Allah korusun hepimizi, canım sen hemşire misin?

canım ben anestezi teknikeriyim Allah korusun valla insan şaşırıyor çalışanlar içinde zor hasta içinde bebeği düşünmek anneyi düşünmek ben böle bi duygu karmaşası yaşadım bugün :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…