2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Slm guzel kasim anneleri.. bizim artik kesinlesti dogumumuz malesef kasima kalmayacak.. dun detayli ultutasonda plesenta previa teshisi konuldu yani Bebegin plesentasi asagidaymis...bebek ve benim icin riskli bi durummus..arada kahve rengi lekelerim oluyordu bunlarda eski kanama oluyormus Dr oyle diyordu be sebebi buymus..dun 17 +2 de bebegimde 18+3 cikti detayli usg de Dr cok cok iyi dedi gelisimi bebek guclendiginde plesentayi yukari cekebiliyormus ve bu cok rastlanan biseymis.. aranizda bu durumu yasayan varmi benim gibi..

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım bir kaç arkadaşda var aynı problem ama dediğin gibi bazı kişilerde bebek plesentayı çekebildiği söylenir
rabbim sağlıklı doğumlar versin inşşş

Ay evet babişlerine düşkün mü olacak sıpalar ne
Valla bende dün çok korktum ama ben hamile değilken ki halim gibi abarttım yürümeyi taksimden beşiktaş a,ordan kabataş a yürüdük..
Bi de artık büyüyorlar kasılmalar oluyor ister istemez...

Bu arada beni hala almaya gelecekler gidicem güya yine bekletiliyorum gördünüz mü gel de sinirlenme,kahvaltı olacak öğle yemeği

öğle yemeği olmuş bile canım biz kızlarla 8,5 yaptık kahvaltıyı
olacak artık kasılmalar ağrılar gülü seven dikeniyle severmiş az bir yolumuz kaldı sayılırmeyvesi çok tatlı olacak bu sıkıntıların

Ohh afiyet olsun yarasın..sana da fıstıklarına da..

Di mi yaa neredeyse yolu yarıladık sayılır.Sağlıkla alalım o meyvecikleri inşallah kucağımıza

Ohh afiyet olsun yarasın..sana da fıstıklarına da..

Di mi yaa neredeyse yolu yarıladık sayılır.Sağlıkla alalım o meyvecikleri inşallah kucağımıza
inşş canım şöyle sıkıntıları yok bebişlerin ve haftalarına göre çok iyiler inşş böyle devam ederler

bulemsuu seninn nazlı kuzucuk göstermemişş yine...sağlıgı sıhhati iyi olsunda annesi ve teyzoşları biraz daha sabreder napalımmm
bende bıarzdan kahvaltı yapıcamm annemi bekliyorumm öpüyorumm hepinizi

geçmiş olsun canım bir kaç arkadaşda var aynı problem ama dediğin gibi bazı kişilerde bebek plesentayı çekebildiği söylenir
rabbim sağlıklı doğumlar versin inşşş

Tesekkur ederim canim Dr Dan oyle soyledi. Tabi diger ihtimalleride oyuzden kendimi herseye hazirladim suan. Rabbim albums ne yazdiysa nasil taktiri ettiyse ins razi olmaktan baska carede yok.. ben elimden geleni yapiyorum taktiri rabbime biraktim artik...

tünaydın biz bugün anne anemize bakıyoruz kendşsi okula gşderken düşmüş ayağına basamıyor dr az rapor vermiş ama bugün raporu bitti o da aöf sınavında görevliymiş bastonla gitti ama ayağı baya şişmiş sanırımm yine gidecek dr a biz anneme bakıyoruz babamada banada kök söktürüyo şunu getir bunu götür bunun tadı yok çay ot gibi olmuş artık bebiş gelsin onunla konuşsun çenesine de vuruyor ewde yalnız kalmaya da gelemiyor.

bebek doğunca rahatlıyacakmışım gibi geliyor ama mayıs annelerine bakıyorum gaz sancılarından muzdaripler.günde bir maden suyu içersek biz.bebeklerde doğunca pıt pıt kendiliğinden çıkartıyorlarmış rahatça bilginize

bulemsuu seninn nazlı kuzucuk göstermemişş yine...sağlıgı sıhhati iyi olsunda annesi ve teyzoşları biraz daha sabreder napalımmm
bende bıarzdan kahvaltı yapıcamm annemi bekliyorumm öpüyorumm hepinizi
evet canım aynen öyle
ohhh anneanne geliyormuş afiyet bal şeker olsun inşşş

rabbim en iyisini bilir canım

geçmiş olsunnnnnnbuz koyun canım ayağına annenin
ee babalar yaşlanınca daha bir çenesi düşük oluyorlar rabbim başımızdan eksik etmesin varsın konusup dursunlar :112:

bende nar suyu verdiklerini duydum nisan annelerinden doğar doğmaz bir damla veriyorlarmış gaz sorunu olmuyormuş:26:

Canım geçmiş olsun annene üzüldüm valla zor olur öyle çalışmak...
Yeni doğan bebeklerde devamlı gaz sancısı varmış, bizim arkadaşın bebeği 2 hafta önce doğdu çocuk gazdan 2 büklüm devamlı çıkartamıyorda.. Artık ilaç vermiş doktoru ama nafile ilaçta fayda etmiyor. Ne yesen ne içsen farketmiyor yani.. Benimde cuma günü kontrolüm var o gün sorucam doktora neden olur önlemek için ne yapabiliriz diye...

Bu arada kızlar babasının oğlu t-shirtlerinden almıştım bugün geldi elie ulaştı.. Çok şirin gerçekten fakat baskısı çok hoşuma gitmedi benim. Giydirmeyebilirim bebeğe

bende nar suyu verdiklerini duydum nisan annelerinden doğar doğmaz bir damla veriyorlarmış gaz sorunu olmuyormuş:26:

Ben nar suyunu duymadım başka topiklerde dolaşma fırsatım olmuyor ama bir doktora sorucam bu ay. Benim sıpa hareketlenmeye başladı bakalım neler yapmamız lazım. Ama yenidoğan bebeklerin hepsinde varmış gaz sorunu

Gaz sancısı olunca mı nar suyu veriyorlarmış? Ewet yaşlanınca çeneye vuruyor ama bizimkisi yaşlılık değil meslek hastalığı yüksek sesle konuşuyorlar kendimi bildim bileli ev okul gibi oluyor hele anne ve babama teyzem eniştelerim dayım yengem gelince tam deli ewi oluyo.çok soğuk kanlıyımdır ona belli etmiyorum ama ayağının o halini görünce içim acıyo

Aksine aslinda suan en rahat gunlerin... Benim oglumda kolikliydi ve 15 gune kadar iyiydi ondan sonra hayatimi cehenneme cevirdi resmen gazing button disi basladi o bitti basja dertleri 2 yasina kadar gece uykusu bilmedim..bottom tukendim bazi bebekler zorlu olabiliyor demisti dr bazilarida uslu oluyor nasip kismet...

evet canım geziyorlar artık daracık karnımızda kocaman bir dünyaları var onların

nar suyunu doğar doğmaz veriyorlarmış canım 1 damlacık ağzına baska zaman verilmiyor

Hapı yuttuk desene :)) neyse bizimkiler sabırlıdır bidahaki yıla annem emekli olacak. Beni hala küçük gördüklerinden onlar bakacaklar ele avuca gelene kadar. Ama babiş diyo ki sen benim bebeğimsin o senin bebeğin ne olursa olsun senin yerini tutmaz ama yine de bizim çocuğumuz onu da tabiki çok seviyorum diyo

evet canım geziyorlar artık daracık karnımızda kocaman bir dünyaları var onların

nar suyunu doğar doğmaz veriyorlarmış canım 1 damlacık ağzına baska zaman verilmiyor

Öğrendiğim iyi oldu . Bu arada seninki seni ablasında yanılttıkları için cinsiyeti tam apaçık olmadıkça göstermiyecek herhalde. Bu arada test sonuçları çıkmadı mı daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…