aslında burda bi eczanede bana mustelayı çok övdüler hem sıkılaştıran hemde çatlakları önlüyen bi kremi varmış ama herkes liecrac kullanınca ve memnunda kalında kafam karıştı gerçi mustela çok iyi bi marka sen kullanmaya başladınmı peki canım
bende diyorum kulaklarım neden çınlayıp duruyorcinsiyetini öğren diye baskı yaptık kabul etti öğleden sonra gidecek 5ten öncede gelip bize hbaer verecekti güyaaaaa
bende diyorum kulaklarım neden çınlayıp duruyor
gittim geldim bebişten sadece sağlık haberi aldım geldim benim sıpanın durusu müsait değilmiş usg bakan arkideş öyle söyledi
yorgun olduğum için aslında göstermiyeceğini biliyordum:26:
haftaya perşembeye tekrar gideceğim usg bakan arkideş o gün ben burdayım gene gel ayarlama yaparız bol bol dinlen dedi bakalım bakalım sıpam kendini tanıtacak mı
gittim geldim bebişten sadece sağlık haberi aldım geldim benim sıpanın durusu müsait değilmiş usg bakan arkideş öyle söyledi
haftaya perşembeye tekrar gideceğim usg bakan arkideş o gün ben burdayım gene gel ayarlama yaparız bol bol dinlen dedi bakalım bakalım sıpam kendini tanıtacak mı
yok tatlım o zamn kız gibi yatıyor demişti ama ben o sebebden geç girmemiştim nete ama haklısın şook olmuştumay bulemsuyu bende merak ettim şimdi, geçen sefer doktor kız demişti bulemsu baya geç girmişti nete ?
acaba diyorum erkek dese hemen gelmezmiydi ? kız mı dedi acaba biraz morali bozulmuş olabilir mi bence farketmez tabi evlat ama 3. cü olduğu için erkek bekliyordu yaa
inş. erkektir yaa
eee siz neler yaptınız anketimiz bitti mi burcucummodern tıpdan fayda yok bari anketlerle avutayım kendimi
inş gösterir canım ben dün çok yoruldum kendimi biliyorum sıpanın durduğu yeri tahmin edebiliyorum göstermiyeceğini bile bi,le gittim bensağlıklı olmasına sevindim tatlım çok şükür bakalım yine meraktan çatlayacaz bakalım benim sıpam gösterecekmi oof off bak umudum gitti yine şimdi:18::18:
biliyorum canım o yüzden annemde fazla kalmadım sizlere 5 de gelirim diye söz verdim malumhımmmmmmmm valla çok merak ettik şekerim e normal olarak.
demek bebiş yorgunluktan gösteremedi. oyy kıyamam ben ona. neyse sağlık olsun canım. ee boyu kilosu nasılmış? test sonuçların ne durumda?
yok tatlım o zamn kız gibi yatıyor demişti ama ben o sebebden geç girmemiştim nete ama haklısın şook olmuştum
sonra tevekkel allah dedim seytanın vesvesinden kaçtım 3 abimden anama fayda yok 3 kız olsun faydalı olsun dedim
rabbim taşımıyacağımı vermesin inş dedim
şimdi dr ne derse desin yıkılmam yani
herseyde var bir hikmet belkide rabbim beni hazırladı kız yatısı diyen doktorlar belkide denedi:26:
yok tatlım o zamn kız gibi yatıyor demişti ama ben o sebebden geç girmemiştim nete ama haklısın şook olmuştum
sonra tevekkel allah dedim seytanın vesvesinden kaçtım 3 abimden anama fayda yok 3 kız olsun faydalı olsun dedim
rabbim taşımıyacağımı vermesin inş dedim
şimdi dr ne derse desin yıkılmam yani
herseyde var bir hikmet belkide rabbim beni hazırladı kız yatısı diyen doktorlar belkide denedi:26:
1-moonsun -kız
2-burcu-erkek
3-kaju kız
4-mervecik kız
5-esra-erkek
6-bulemsu-kız
7-hayatbanagüzel-kız
8-milano-kız
9-kozote - erkek
10-emeki-erkek
biz çıkıyoruz birazdan varsa son son ekliyim listeme yarın sabah şansımızı deniyecez tekrardan bakalım
1-moonsun -kız
2-burcu-erkek
3-kaju kız
4-mervecik kız
5-esra-erkek
6-bulemsu-kız
7-hayatbanagüzel-kız
8-milano-kız
9-kozote - erkek
10-emeki-erkek
11-lavinya-kız
biz çıkıyoruz birazdan varsa son son ekliyim listeme yarın sabah şansımızı deniyecez tekrardan bakalım
walla lavinyacım liecracıda aynen senin anlattığın gibi kolay emiliyor falan diyolardı ama benimde cilt yapım kuru o zaman mustelayı tercih ediyim ben:26:bu arada bi kutu sana ne kadar gitti bide nerden ve kaça aldın canım
evet canım sağolasın benim için sonuçları tutdunhemen arkadaşım listemizin en son halini yayınlayım:
bulemsu arkadaşımızın bebişi için tahminler :
merwecik_20 : kız
moonsun88 : kız
emeki : kız
KoZeTe : kız
arcak81: kız
niltt : kız
coynes : kız
burcuxxx : pipiloş
esrarnaz : pipiloş
beysal : pipiloş
esra86 : pipiloş
annesininbirtanesi : pipiloş
hayatbanagüzel : pipiloş
hot_ice : pipiloş
Milano : pipiloş
kaju80 : pipiloş
lavinya27 : pipiloş
hulyasevval : pipiloş
7 kız, 11 pipiloş var canım. keşke böyle çzösek bu cinsiyet meselesini dimi :)))
evet canım göstermedi yengemin yeğeni erkek olmasına rağmen 8. ayda gösterdi kendini canım şimdi çocuk hala utangaç esra ablası hemencecik gösterdiydi demek ki bu sıpam utangaç olacakvay sıpa vayyy.. bu erkekse bu kadar nazlı çekilmez haaa.... kız olursa da adını nazlı koy bak sen ya çatlattı hepimizi....
allaha emanet ol canım hayırlı haberlerle gel inşşş1-moonsun -kız
2-burcu-erkek
3-kaju kız
4-mervecik kız
5-esra-erkek
6-bulemsu-kız
7-hayatbanagüzel-kız
8-milano-kız
9-kozote - erkek
10-emeki-erkek
tanımadığın iyiliğini görmediğin bir kişiye edilen dua kabul olurmuş canım rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşş eksik istemeyim istemeyelimay tatlım senin için gönlümüzdekini biliyorsunn şuan yürekten bak söylerken tüylerim diken diken oldu, sana yürekten gönlündeki diliyorum inş. gönlündekidir.
tabii Allah ne lütfettiyse o olacak sağlıklı olsun yeter.. ama gönlümden geçende budur.
bu da benden olsun:) hayırlısı olsun anneciği :)sende öğren artık ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?