2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ben ayşenur yazıvıya bir mail atmıştım onu da burda yayınladım sen okudun mu bilmiyorum ama. ben lieracı alacaktım o bana lieracta iyi bir ürün ama mustela daha nemli cildin kuruysa mustela öneririm dedi. içeriklerini kontrol ettiğim bir site var onda da baktım mustelayı alamk istedim canım. 2si de güzel ama bunları yağlarla da desteklemek gerekiyor. yapış yapış bir krem değil sürmenle cildin emmesi bir oluyor ve bitki kokusu var yoğurt gibi değişik ilaç gibi kokmuyor. ben çok sevdim 1 tane aldım bitti şimdi 3lü getirttim canım..

cinsiyetini öğren diye baskı yaptık kabul etti öğleden sonra gidecek 5ten öncede gelip bize hbaer verecekti güyaaaaa
bende diyorum kulaklarım neden çınlayıp duruyor
gittim geldim bebişten sadece sağlık haberi aldım geldim benim sıpanın durusu müsait değilmiş usg bakan arkideş öyle söyledi
yorgun olduğum için aslında göstermiyeceğini biliyordum:26:
haftaya perşembeye tekrar gideceğim usg bakan arkideş o gün ben burdayım gene gel ayarlama yaparız bol bol dinlen dedi bakalım bakalım sıpam kendini tanıtacak mı

ay bulemsuyu bende merak ettim şimdi, geçen sefer doktor kız demişti bulemsu baya geç girmişti nete ?
acaba diyorum erkek dese hemen gelmezmiydi ? kız mı dedi acaba biraz morali bozulmuş olabilir mi bence farketmez tabi evlat ama 3. cü olduğu için erkek bekliyordu yaa
inş. erkektir yaa

eee siz neler yaptınız anketimiz bitti mi burcucummodern tıpdan fayda yok bari anketlerle avutayım kendimi

sağlıklı olmasına sevindim tatlım çok şükür bakalım yine meraktan çatlayacaz bakalım benim sıpam gösterecekmi oof off bak umudum gitti yine şimdi :18::18:

hımmmmmmmm valla çok merak ettik şekerim e normal olarak.

demek bebiş yorgunluktan gösteremedi. oyy kıyamam ben ona. neyse sağlık olsun canım. ee boyu kilosu nasılmış? test sonuçların ne durumda?

yok tatlım o zamn kız gibi yatıyor demişti ama ben o sebebden geç girmemiştim nete ama haklısın şook olmuştum
sonra tevekkel allah dedim seytanın vesvesinden kaçtım 3 abimden anama fayda yok 3 kız olsun faydalı olsun dedim
rabbim taşımıyacağımı vermesin inş dedim
şimdi dr ne derse desin yıkılmam yani
herseyde var bir hikmet belkide rabbim beni hazırladı kız yatısı diyen doktorlar belkide denedi:26:

eee siz neler yaptınız anketimiz bitti mi burcucummodern tıpdan fayda yok bari anketlerle avutayım kendimi

hemen arkadaşım listemizin en son halini yayınlayım:

bulemsu arkadaşımızın bebişi için tahminler :
merwecik_20 : kız
moonsun88 : kız
emeki : kız
KoZeTe : kız
arcak81: kız
niltt : kız
coynes : kız
burcuxxx : pipiloş
esrarnaz : pipiloş
beysal : pipiloş
esra86 : pipiloş
annesininbirtanesi : pipiloş
hayatbanagüzel : pipiloş
hot_ice : pipiloş
Milano : pipiloş
kaju80 : pipiloş
lavinya27 : pipiloş
hulyasevval : pipiloş

7 kız, 11 pipiloş var canım. keşke böyle çzösek bu cinsiyet meselesini dimi :)))

vay sıpa vayyy.. bu erkekse bu kadar nazlı çekilmez haaa.... kız olursa da adını nazlı koy bak sen ya çatlattı hepimizi....

1-moonsun -kız
2-burcu-erkek
3-kaju kız
4-mervecik kız
5-esra-erkek
6-bulemsu-kız
7-hayatbanagüzel-kız
8-milano-kız
9-kozote - erkek
10-emeki-erkek

biz çıkıyoruz birazdan varsa son son ekliyim listeme yarın sabah şansımızı deniyecez tekrardan bakalım

sağlıklı olmasına sevindim tatlım çok şükür bakalım yine meraktan çatlayacaz bakalım benim sıpam gösterecekmi oof off bak umudum gitti yine şimdi :18::18:
inş gösterir canım ben dün çok yoruldum kendimi biliyorum sıpanın durduğu yeri tahmin edebiliyorum göstermiyeceğini bile bi,le gittim ben
anneciğimde nasıl meraklı ama benden ses çıkmadı gene

hımmmmmmmm valla çok merak ettik şekerim e normal olarak.

demek bebiş yorgunluktan gösteremedi. oyy kıyamam ben ona. neyse sağlık olsun canım. ee boyu kilosu nasılmış? test sonuçların ne durumda?
biliyorum canım o yüzden annemde fazla kalmadım sizlere 5 de gelirim diye söz verdim malum
bebişin boyu kilosu haftasına göre çok iyiymiş dr bana acıdı galiba merak etmeme haftaya mutlaka öğreniriz üzülme dedi teselli etti beni
test sonucundan haber yoktu sabah giderken şimdi çıktı isede bilmiyorum hemen bakıyım bir çıktımı acaba diye

ay tatlım senin için gönlümüzdekini biliyorsunn şuan yürekten bak söylerken tüylerim diken diken oldu, sana yürekten gönlündeki diliyorum inş. gönlündekidir.
tabii Allah ne lütfettiyse o olacak sağlıklı olsun yeter.. ama gönlümden geçende budur.

herşeyden önce sağlığı sonra hayırlısı canım. amma heyecan yaptık heeeeee, çıkmış dimi kanaldan seninki?

hayırlısı canım. güzel haberlerini bekliyoruz.

walla lavinyacım liecracıda aynen senin anlattığın gibi kolay emiliyor falan diyolardı ama benimde cilt yapım kuru o zaman mustelayı tercih ediyim ben:26:bu arada bi kutu sana ne kadar gitti bide nerden ve kaça aldın canım

bu da benden olsun:) hayırlısı olsun anneciği :) sende öğren artık ya

ben internetten bir eczaneden aldım dermoeczanem yaz geliyo kuzum. 1 kutu 1,5 ay gitti ama karnımız büyükçe artıyor alan onun için bunlar ne kadar gider bilemem kuzum:) bu verdiğim sitedekiler çok ilgili ve çok güvenilir telefonla da her şeyi sorabiliyorsun fiyatlar da en uygun burda:)

evet canım sağolasın benim için sonuçları tutdun
baya erkek var ama çoğu benim etkim altında erke dediler biliyorum ama ne verirse rabbim verir

vay sıpa vayyy.. bu erkekse bu kadar nazlı çekilmez haaa.... kız olursa da adını nazlı koy bak sen ya çatlattı hepimizi....
evet canım göstermedi yengemin yeğeni erkek olmasına rağmen 8. ayda gösterdi kendini canım şimdi çocuk hala utangaç esra ablası hemencecik gösterdiydi demek ki bu sıpam utangaç olacak

allaha emanet ol canım hayırlı haberlerle gel inşşş

tanımadığın iyiliğini görmediğin bir kişiye edilen dua kabul olurmuş canım rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşş eksik istemeyim istemeyelim
şimdi gelirken tranvayda bir genç delikanlı annesi yanında gençde down sentromu var anneyle öyle bağlılar ki
düşündüm birden olurda anneye bişey olsa o genç bugun görmüş olduğum sevgiden uzak olacak annenin ise gözü hep arkada olacak
rabbim herseyin en iyisini versin inşş hepimize

bu da benden olsun:) hayırlısı olsun anneciği :) sende öğren artık ya

canım benim tamam hadi herkese iyi hafta sonları kendinize çok iyi bakın Allaha emanet olun sizleri çok seviyorum yarın kuzucum kendini gösterirse muhtemelen pazar günü gelmeye çalışırım sizlere haber vermek için öptüüüümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…