2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ayy 2 dakika göz attımda haziran annelerinin topigine millet doğuma gidiyor yavaş yavaş.. Bizde o günleri görebilecekmiyiz acaba

ayy 2 dakika göz attımda haziran annelerinin topigine millet doğuma gidiyor yavaş yavaş.. Bizde o günleri görebilecekmiyiz acaba

Evet ya ne uzak geliyor insana o günler ama hamile olduğumu öğrendiğimde çizelgem ne zama ortaları bulacak diyordum buldu işte bitse bebek gelse artık yazın çok mu sıcak olacak nası bir yaz geçirecez off

Öğrendiğim iyi oldu . Bu arada seninki seni ablasında yanılttıkları için cinsiyeti tam apaçık olmadıkça göstermiyecek herhalde. Bu arada test sonuçları çıkmadı mı daha
evet galiba canım belkide benim merakta kalmam hoşuna gidiyordurperşembeye kadar bekliyeceğim artık
pazartesi kızın toplu beslenmesi var salı günü arkadaş toplantısı çarsamba gene kızları fakülteye diş için götüreceğim persmbeye ancak boşalacağım bu yüzden persembe gideceğim tekrradan bakalım o gün bana ne süpriz hazırlayacak bebem
çıkmadı canım netten sürekli takip ediyorum doktorum 10 güne çıkar demişti ama netten baktığımda çıkmamış olarak görüyorum 3 hafta olacak bu hafta
artık merak da etmiyorum açıkcası

merak etme tatlım teker teker doğuma gideceğiz inşşş bazımız beklenen günden önce bazımız beklenen günden sonra gidecek ama öyle yada böyle alacağız bebişleri kucağımıza

Evet ya ne uzak geliyor insana o günler ama hamile olduğumu öğrendiğimde çizelgem ne zama ortaları bulacak diyordum buldu işte bitse bebek gelse artık yazın çok mu sıcak olacak nası bir yaz geçirecez off

tatlım bu yaz için istanbul'u yağmurlu ve serin diyorlar... Tam hava ısınır gibi olacak ramazan gelecek yağmurlar olacakmış.. Biz şanslıyız sanırım
Birde benim işyerim oldukça soğuk halen hırkayı bırakmış değilim sabahlarıda ısıtma sistemlerini açıyoruz 1 saat kadar. Sanırım yazında sııntı çekmicem (tabi çalışabilirsem)

Sadece nettenmi bakılıyor tatlım aslınd gittiğinde sorsan bu kadar süre sonuç çıkmaması bence saçma... Yada kan örneğini kaybettiler bence sen gidince bir ortalığı ayağa kaldır. Tahlil sonucuda bebiş gibi oldu bir türlü göstermiyor kendini

Ah canim oyle bakarlar elbet...yanliz sonradan yan cizebiliyolar.. benim oglan susmayinca hemen ustume atiyorlardi...gercekten huysuz birbebek olunca yaninda biri sart oluyor...genelde erkek bebekler sikintili oluyor...saglikli olsunlarda varsin cazgirlik yapsinlar...

beysal gelmişşşşşşşşş
beysal söyle bakım ne haberler getirdin bizlereee

selam kızlar nasılsınız
biz doktordan geldik ama malesef tamamen dönmüş arkasını bir bacağını da saklamış sıpam göstermedi kendini bi an öyle sinirlendimki bi baktım eşim karnımı seviyor sakin ol çocuğum anne sana kızmadı korkma seni çok seviyor diye ama hala sinirliyim neyalan söliyim kocaman çikolata yedim yanında bir kutu meyve suyu dönmüş ama tersine dönmüş benim sıpam güya süpriz yapacaktım herkese ama malesef sonuç yok kızlar neyse sağlığı yerinde çok şükür gerisi boş artık yapıcak bişi yok ...

dün gece çok yakın bir arkadaşımın kına gecesindeydik bu akşamda düğünü var ona gidicez geziyoruz yani sizi habersiz bırakmıyım dedim başka bahara kaldı artık ne yapalım görüşmek üzere kızlar kendinize iyi bakın

bak bu olabilir benim kem talihim kör kaderim bebiş kendini saklar kan sonucu çıkmaz
doktorumda izne çıkmış ya tatlım sonuç gösterebileceğim kimsede yok varsın çıkmasın kan sonucu bakalımama doktorum geldiği halde kan sonucu gelmezse işte o zamn alırım yanıma eşimi çok (çok güzel kavga eder de) bildiririz adamlara hadlerini

merhaba kızlar , hepiniz iyisinizdir İnşallah
güzel bir hafta sonu yine evdeyim benim koçiş dışarılar da fink atsın ben evde kös kös offfff
sağ tarafımda hep bir agrı var bu bebek oralarda mı demek oluyor :44:
birde eğer bilen birisi varsa beni bu hastanelerdeki bebek paketi konusunda aydınlatabilirseniz sevinirim

senin sıpada benim sıpamın kafasından desene beysalcımm
üzülme tatlım sağlığı yerinde olsun gerisi önemli değil er yada geç öğreneceğiz cinsiyetini ne kadar saklanırsa saklansın kasımda doğduğunda gene ortaya çıkacak

ağrının olduğu yerde olabilir canım birde şişkinlik nerde ise karnında bebek orda demek olur
pekii hastanedeki bebek paketi ne tatlım :26:

Beysalcım sinirlenme canım bir dahaki sefere gösterir oda ne yapalım, sağlıklıymış ya gerisi mühim değil

Kızlar ben çıkıyorum hepiniz çok öptüm iyi tatiller

evet canım ağırdan satıyor kendini annesinin hiç beceremediği bişeyi daha anne karnındayken yapmaya başladı velet
senin bulantılar ne alemde peki:26:
ee zamane çocuklarrı:)
benim bulantılar epeyce bitti gibi. günde bir kaç kez yokluyor o kadar. 7.ve 12. hafta arası mahvolmuştum şimdi çok şükür.

bizimde plesantamız aşağıda,dr.umuz geleceğe dair hiç konuşmuyor doğumla ilgili hiçbirşey demedi. hatta tahmini doğum tarihini bile söylemedi. çok garantici. yeni bir durum gelişirse yani birşey söyleyerek kafaları karıştırmak istemiyor.
sadece ilişki yasak,ağır kaldırmak,çok ayakta olmak yorulmak yasak... inşallah yukarı çeker de günlerini tamamlarlar.

Benim de hep sağımda ağrı oluyor canım, yer değiştirirken oluyor herhalde
Diğer foruma yazdım ama belki görmedin canım, bebek paket ; bebeğin ilk ayak altı testi, kontrolleri ve yatak parasını kapsıyor.

biz bugün 16 +0 olduk tam ondan çok mutluyduk aslında çarşamba günü 13,20 de de yeni doktorumuza ilk ziyaretimiz olacak bakalım bebişim de bende sevecek miyiz yeni doktorumuzu
bir de bebişimz gzüel bir poz verip cinsiyetini gösterirse o gün herhalde bayram olur bana tabi sağlıkla 9

ağrının olduğu yerde olabilir canım birde şişkinlik nerde ise karnında bebek orda demek olur

bende bilmiyorum ki :44: belki siz biliyorsunuzdur diye sordum :44:

hmm anladım ona göre ben açıklayıp sorayım bari kıza sordum telefonda o ne ki bilmiyorum dedi teşekkürler

Beysalcım sinirlenme canım bir dahaki sefere gösterir oda ne yapalım, sağlıklıymış ya gerisi mühim değil

Kızlar ben çıkıyorum hepiniz çok öptüm iyi tatiller
iyi tatiller canım

biraz rahatlamışsın ya ona da şükür canım çok ağır geçti gebeliğin senin

inşş gösterir canım senide sevindirir

daha şişlik filan farketmiyorum ki yada ben anlamıyorum karnım çok çıkmadı henüz ama bilmediğim içinde ağrı olunca bir tarafımda hemen korkuyorum acaba bir şey mi oldu diye

bu hamlelik delirtti beni çok pipirikli oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…