ayy 2 dakika göz attımda haziran annelerinin topigine millet doğuma gidiyor yavaş yavaş.. Bizde o günleri görebilecekmiyiz acaba
evet galiba canım belkide benim merakta kalmam hoşuna gidiyordurÖğrendiğim iyi oldu . Bu arada seninki seni ablasında yanılttıkları için cinsiyeti tam apaçık olmadıkça göstermiyecek herhalde. Bu arada test sonuçları çıkmadı mı daha
merak etme tatlım teker teker doğuma gideceğiz inşşş bazımız beklenen günden önce bazımız beklenen günden sonra gidecek ama öyle yada böyle alacağız bebişleri kucağımızaayy 2 dakika göz attımda haziran annelerinin topigine millet doğuma gidiyor yavaş yavaş.. Bizde o günleri görebilecekmiyiz acaba
Evet ya ne uzak geliyor insana o günler ama hamile olduğumu öğrendiğimde çizelgem ne zama ortaları bulacak diyordum buldu işte bitse bebek gelse artık yazın çok mu sıcak olacak nası bir yaz geçirecez off
evet galiba canım belkide benim merakta kalmam hoşuna gidiyordurperşembeye kadar bekliyeceğim artık
pazartesi kızın toplu beslenmesi var salı günü arkadaş toplantısı çarsamba gene kızları fakülteye diş için götüreceğim persmbeye ancak boşalacağım bu yüzden persembe gideceğim tekrradan bakalım o gün bana ne süpriz hazırlayacak bebem
çıkmadı canım netten sürekli takip ediyorum doktorum 10 güne çıkar demişti ama netten baktığımda çıkmamış olarak görüyorum 3 hafta olacak bu hafta
artık merak da etmiyorum açıkcası
merak etme tatlım teker teker doğuma gideceğiz inşşş bazımız beklenen günden önce bazımız beklenen günden sonra gidecek ama öyle yada böyle alacağız bebişleri kucağımıza
Hapı yuttuk desene :)) neyse bizimkiler sabırlıdır bidahaki yıla annem emekli olacak. Beni hala küçük gördüklerinden onlar bakacaklar ele avuca gelene kadar. Ama babiş diyo ki sen benim bebeğimsin o senin bebeğin ne olursa olsun senin yerini tutmaz ama yine de bizim çocuğumuz onu da tabiki çok seviyorum diyo
bak bu olabilir benim kem talihim kör kaderim bebiş kendini saklar kan sonucu çıkmazSadece nettenmi bakılıyor tatlım aslınd gittiğinde sorsan bu kadar süre sonuç çıkmaması bence saçma... Yada kan örneğini kaybettilerbence sen gidince bir ortalığı ayağa kaldır. Tahlil sonucuda bebiş gibi oldu bir türlü göstermiyor kendini
senin sıpada benim sıpamın kafasından desene beysalcımmselam kızlar nasılsınız
biz doktordan geldik ama malesef tamamen dönmüş arkasını bir bacağını da saklamış sıpam göstermedi kendini bi an öyle sinirlendimki bi baktım eşim karnımı seviyor sakin ol çocuğum anne sana kızmadı korkma seni çok seviyor diye ama hala sinirliyim neyalan söliyim kocaman çikolata yedim yanında bir kutu meyve suyu dönmüş ama tersine dönmüş benim sıpam güya süpriz yapacaktım herkese ama malesef sonuç yok kızlar neyse sağlığı yerinde çok şükür gerisi boş artık yapıcak bişi yok ...
dün gece çok yakın bir arkadaşımın kına gecesindeydik bu akşamda düğünü var ona gidicez geziyoruz yani sizi habersiz bırakmıyım dedim başka bahara kaldı artık ne yapalım görüşmek üzere kızlar kendinize iyi bakın
ağrının olduğu yerde olabilir canım birde şişkinlik nerde ise karnında bebek orda demek olurmerhaba kızlar , hepiniz iyisinizdir İnşallah
güzel bir hafta sonu yine evdeyim benim koçiş dışarılar da fink atsın ben evde kös kös offfff
sağ tarafımda hep bir agrı var bu bebek oralarda mı demek oluyor :44:
birde eğer bilen birisi varsa beni bu hastanelerdeki bebek paketi konusunda aydınlatabilirseniz sevinirim
ee zamane çocuklarrı:)evet canım ağırdan satıyor kendini annesinin hiç beceremediği bişeyi daha anne karnındayken yapmaya başladı velet
senin bulantılar ne alemde peki:26:
Slm guzel kasim anneleri.. bizim artik kesinlesti dogumumuz malesef kasima kalmayacak.. dun detayli ultutasonda plesenta previa teshisi konuldu yani Bebegin plesentasi asagidaymis...bebek ve benim icin riskli bi durummus..arada kahve rengi lekelerim oluyordu bunlarda eski kanama oluyormus Dr oyle diyordu be sebebi buymus..dun 17 +2 de bebegimde 18+3 cikti detayli usg de Dr cok cok iyi dedi gelisimi bebek guclendiginde plesentayi yukari cekebiliyormus ve bu cok rastlanan biseymis.. aranizda bu durumu yasayan varmi benim gibi..
merhaba kızlar , hepiniz iyisinizdir İnşallah
güzel bir hafta sonu yine evdeyim benim koçiş dışarılar da fink atsın ben evde kös kös offfff
sağ tarafımda hep bir agrı var bu bebek oralarda mı demek oluyor :44:
birde eğer bilen birisi varsa beni bu hastanelerdeki bebek paketi konusunda aydınlatabilirseniz sevinirim
ağrının olduğu yerde olabilir canım birde şişkinlik nerde ise karnında bebek orda demek olur
pekii hastanedeki bebek paketi ne tatlım :26:
Benim de hep sağımda ağrı oluyor canım, yer değiştirirken oluyor herhalde
Diğer foruma yazdım ama belki görmedin canım, bebek paket ; bebeğin ilk ayak altı testi, kontrolleri ve yatak parasını kapsıyor.
iyi tatiller canımBeysalcım sinirlenme canım bir dahaki sefere gösterir oda ne yapalım, sağlıklıymış ya gerisi mühim değil
Kızlar ben çıkıyorum hepiniz çok öptüm iyi tatiller
biraz rahatlamışsın ya ona da şükür canım çok ağır geçti gebeliğin seninee zamane çocuklarrı:)
benim bulantılar epeyce bitti gibi. günde bir kaç kez yokluyor o kadar. 7.ve 12. hafta arası mahvolmuştum şimdi çok şükür.
bizimde plesantamız aşağıda,dr.umuz geleceğe dair hiç konuşmuyor doğumla ilgili hiçbirşey demedi. hatta tahmini doğum tarihini bile söylemedi. çok garantici. yeni bir durum gelişirse yani birşey söyleyerek kafaları karıştırmak istemiyor.
sadece ilişki yasak,ağır kaldırmak,çok ayakta olmak yorulmak yasak... inşallah yukarı çeker de günlerini tamamlarlar.
inşş gösterir canım senide sevindirirbiz bugün 16 +0 olduk tam ondan çok mutluyduk aslında çarşamba günü 13,20 de de yeni doktorumuza ilk ziyaretimiz olacak bakalım bebişim de bende sevecek miyiz yeni doktorumuzu
bir de bebişimz gzüel bir poz verip cinsiyetini gösterirse o gün herhalde bayram olur bana tabi sağlıkla9
ağrının olduğu yerde olabilir canım birde şişkinlik nerde ise karnında bebek orda demek olur
pekii hastanedeki bebek paketi ne tatlım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?