canım benim bildğim plesentayi previa , rahim ağzını tamamen kapattığı zaman oluyor.benimki sanırım tamamen kapatmamıştı çünkü doktorum biraz aşağıda görünüyor demişti.senin dediğin gibi bebek büyüdükçe yukaru çıkma ihtimali çok yüksek zaten bunu gebelik sitelerindede okumuştum , inşallahta öyle olur. bebeklerimiz sağlıklı olsun yeterki,Allaha emanetiz.senin birde oğlun varmış onun sana ihtiyacı vardır , dilerim hiç sorunsuz atlatırız hepimiz.nekadar cok varmis by durumu yasayan...ne guzel senin yukariya cikmaya baslamis ins banada nasip olur... Bulging varmi bilmiyorum ama plesentayi previa topiginde bazilari bebek buyudukce yukari cekiyomus diyolar plesentayi. Ben birtek demir hapi aliyordum dun buna el magnezyumla kalsyum bide decavit verdi...
o zmaan cinsiyetinide söyleyebilir doktorun tatlım. bana seninki de oğlan gibi geliyor.benimki de sağda canım arada sancı sızı gibi şeyler dışında birşey hissetmiyorum.:26: sağlıklı olsunda hepsine razıyım zaten:)
ayın 11.inde gidicem bakalım dr. o zaman ne diyecek 16+1 olucaz o gün.
selam canım geçmiş olsun rahim büyüdüğü için ağrıların olmuştur.senin bebekte bayağa büyümüş canım şimdiye göstermesi lazımdı.almanyada çok değişik dokotrlar , onlar da bizimkiler gibi ayda bir mi çağırıyor kontrole?İyi geceler kızlar,
bugün acile gitmek zorunda kaldım, öğlenden beri kasıklarım ve karnımın altı sancılanıyordu,
üşüttüm diye düşündüm bekledim ama geçmedi eşim zorla hastaneye götürdü,
Allaha şükür hiç bişeyim yokmuş, bu arada 1 aydır göremediğim bebeğimide görmüş oldum bu vesileyle,
yalnız nefret ettim bu alman doktorlardan, bi türlü söylemiyorlar cinsiyeti görünmüyor diyorlar,
ama sanki ben bi çıkıntı gördüm gibi oldu bkalım kendi doktorumuzda randevumuz 18 haziranda detaylı için orda artık belli olur inşallah.
Umarım herkesler iyidir
İyi geceler kızlar,
bugün acile gitmek zorunda kaldım, öğlenden beri kasıklarım ve karnımın altı sancılanıyordu,
üşüttüm diye düşündüm bekledim ama geçmedi eşim zorla hastaneye götürdü,
Allaha şükür hiç bişeyim yokmuş, bu arada 1 aydır göremediğim bebeğimide görmüş oldum bu vesileyle,
yalnız nefret ettim bu alman doktorlardan, bi türlü söylemiyorlar cinsiyeti görünmüyor diyorlar,
ama sanki ben bi çıkıntı gördüm gibi oldu bkalım kendi doktorumuzda randevumuz 18 haziranda detaylı için orda artık belli olur inşallah.
Umarım herkesler iyidir
Merhaba arkadaslar biz geldik, aslında sat a göre doğum tarihimiz 1aralık ama ultrasona göre 29-30kasım, bakalım artık hersey nasip. Ben size bisey sorcam, benim doktorum balık yagı kapsülü verdi,kullanan varmı aranızda acaba? Bunu kullanınca balık yemesek olur mu, balıktan tiksindimde
canım benim bildğim plesentayi previa , rahim ağzını tamamen kapattığı zaman oluyor.benimki sanırım tamamen kapatmamıştı çünkü doktorum biraz aşağıda görünüyor demişti.senin dediğin gibi bebek büyüdükçe yukaru çıkma ihtimali çok yüksek zaten bunu gebelik sitelerindede okumuştum , inşallahta öyle olur. bebeklerimiz sağlıklı olsun yeterki,Allaha emanetiz.senin birde oğlun varmış onun sana ihtiyacı vardır , dilerim hiç sorunsuz atlatırız hepimiz.
o zmaan cinsiyetinide söyleyebilir doktorun tatlım. bana seninki de oğlan gibi geliyor.
selam canım geçmiş olsun rahim büyüdüğü için ağrıların olmuştur.senin bebekte bayağa büyümüş canım şimdiye göstermesi lazımdı.almanyada çok değişik dokotrlar , onlar da bizimkiler gibi ayda bir mi çağırıyor kontrole?
selam canım geçmiş olsun rahim büyüdüğü için ağrıların olmuştur.senin bebekte bayağa büyümüş canım şimdiye göstermesi lazımdı.almanyada çok değişik dokotrlar , onlar da bizimkiler gibi ayda bir mi çağırıyor kontrole?
canım geçmiş olsun benimde çok ağrılarım oluyor ama geçecek hepsi dikkat et kendine fazla yorulma
kızlarrrrrr karnımın içinde böyle alt raflara doğru sabahtan beri bir pırpırlanma söz konusu acaba benim miniğim hareketlenmeye mi başladı
Canim 2. Gebeliklerde erken hissediliyor...meraketme 20 haftaya kadar hissedilir...drun seni korkutmak istememistir canim.. cok dikkat et kendine mutkaka..peki hic kanaman oldumu.. benim 5 haftadan sonra kahve lekem oldu 10th haftamda parlak kirmizilari ama cok az en son 14 haftamda oldu coktu o ama kahverengiydi eski kanama dedi Dr 3 veya 4 gunluk olmustum ve durmus dedi...ordan buraya simdilik bisey yok..kanaman olursa hastaneye yatman sart dedi hemen gel dedi vs . Ins olmazda..hayirlisiyla atlatiriz by durumu...
Merhaba..Dedimki yalnız değilmişim. Ben haftalar süren kanamalardan yeni yeni kurtuldum. Benimde plesenta rahim ağzını bir bölümünü kapatıyor.Yukarı çıkar diye umut ediyorum. Cinsiyetimize kız dedi dr.umuz.İkinci kızçem geliyor.Allah sağlık sıhhat versin. İki büyük kanama sonrası benimde hep kahverengi lekelenmem oldu. progestanı fitil olarak kullanıyordum sonra başka br dr.a gittim ve bana progestanı bıraktırdı rahimin iyileşmesi için btkisel başka bir fitil verdi progestan rahimi biraz kötü yapmıştı ve progstanı bırakınca yavaş yavaş kanamalarım kesildi.İnşallah bir dahada yaşamayız.
Yanlız olurmusun hiç okadar çok varki aynı durumda olan. Benim çok buyuk bi kanamam olmadi henüz. Ama olmayacak diyede bisey yok biliyorsun her an olabilir...temennimiz olmamasi yönünde ins da olmaz..senin 2. Kız benimde ikinci erkek rabbim hayırlısıyla sağlıcakla kucagimiza almayı nasip etsinde kızı erkeği hiç farketmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?