2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
canım benim bildğim plesentayi previa , rahim ağzını tamamen kapattığı zaman oluyor.benimki sanırım tamamen kapatmamıştı çünkü doktorum biraz aşağıda görünüyor demişti.senin dediğin gibi bebek büyüdükçe yukaru çıkma ihtimali çok yüksek zaten bunu gebelik sitelerindede okumuştum , inşallahta öyle olur. bebeklerimiz sağlıklı olsun yeterki,Allaha emanetiz.senin birde oğlun varmış onun sana ihtiyacı vardır , dilerim hiç sorunsuz atlatırız hepimiz.

o zmaan cinsiyetinide söyleyebilir doktorun tatlım. bana seninki de oğlan gibi geliyor.

selam canım geçmiş olsun rahim büyüdüğü için ağrıların olmuştur.senin bebekte bayağa büyümüş canım şimdiye göstermesi lazımdı.almanyada çok değişik dokotrlar , onlar da bizimkiler gibi ayda bir mi çağırıyor kontrole?

canım geçmiş olsun benimde çok ağrılarım oluyor ama geçecek hepsi dikkat et kendine fazla yorulma

günaydın güzel anneler napıyosunuz ben kahvaltımı yaptım keyif yapıyorum birazdan temizlik yapcam hafta içide komple temizlik var h.sonu kayınvalidem geliyor:))) o gelmeden her yer tertemiz olsun istedim epey kalır artık biraz stresli günler bekliyor beni görüşürüz öpüyorum

günaydın canlarım...

herkese iyi pazarlar...biz bugun iyice uyuduk kızçemle...babamızda oruç oluncaa başbaşa kahvaltımızı yaptık prensesimlee

Merhaba arkadaslar biz geldik, aslında sat a göre doğum tarihimiz 1aralık ama ultrasona göre 29-30kasım, bakalım artık hersey nasip. Ben size bisey sorcam, benim doktorum balık yagı kapsülü verdi,kullanan varmı aranızda acaba? Bunu kullanınca balık yemesek olur mu, balıktan tiksindimde

Bulantılardan dogru dürüst beslenemedigim için doktorum vermişti.Bende kullanıyorum yeterli gelir diye düşünüyorum..bir de ceviz yiyebilirsin :)

Aminnnncanim inşallah sorunsuz bi şekilde atlatiriz bu dönemi.. evet bana dr söyledi yukarı çıkabilir dedi inşallah çıkar...nekadar zor bir durummus rabbim kimseye yasatmasin. 5 yaşında oğlum ve biz çok gezerdik...sürekli anne beni dışarı götür çok uzaklara gidelim gezelim diyo goturemiyoeum üzülüyorum. Ins şu durumu bi atlatabilirsek allahın izniyle acisinida çıkartırız eve girmeyiz artık...

Muhtemelen ondan canım, doktorda öyle dedi.
Bu arada solda yatma olayını doktorda dün dedi, nedeni ise kan dolaşımı yüzünden sol böbrekte tıkanma olabiliyormuş bu yüzden sola daha çok ytaın dedi.
Ben daha çok sağda yatıyorum o yüzden biraz tıkanma olmuş sol böbrekte ama bol su içerek geçecek oda inşallah.

Canım buranın doktorları tahmin yürütmüyorlar, tam kesin olunca söylüyorlar.
Ben dün acilde çıkıntıyı gördüm eşimde gördüm dedi, tabi doktor değiliz biz ama internette o kadar okudum ki acaba dedirtti bana,
ama doktor görünmüyor dedi

Burdada ayda bir çağrılıyor canım, benim ikili testle ense kalınlığını kendi doktorumun eşi yaptığı için (ikisi beraber çalışıyorlar) sonucu konuşmak için gittiğimde birdaha ultrasona girdim kendi doktorum istediği için, bu yüzden taa 18 hazirana randevu verdi.
Ayrıntılıya giricem, organlara bakılırken artık öğreniriz inşallah cinsiyeti

canım geçmiş olsun benimde çok ağrılarım oluyor ama geçecek hepsi dikkat et kendine fazla yorulma

Sağol canım, elbette geçecek bunlar herşey için şükürler olsun, ama ilk defa öyle olunca endişelendik eşimle bide haftalarca göremedik ya bebeğimizi korktuk :18:
Çok şükür herşey yolunda ama

Bu arada dün hastanedeyken uzun zamandır göremediğim arkadaşımın eşini gördük, doğum yapmış yatıyordu hastanede,
eşimle onlar konuşurken bende arkadaşı ziyaret ettim,
maşallah o kadar tatlı bir kızı olmuş ki darısı hepimizin başına inşallah
Yalnız doğumu çok zor geçmiş malesef, tam 30 saat sürmüş
Baktılar normal doğum olmuyor bebeğe zarar vermeyelim diyip sezeryan yapmak zorunda kalmışlar.
Allaha şükür annede bebekte iyi, arkadaşımın dediği tek şey 'o an acı içinde kıvranıyorsun ama kucağına bebeğini aldığın an herşey uçup gidiyor'.
Allah hepimize kolay ve hayırlı doğumlar nasip eylesin .

kızlarrrrrr karnımın içinde böyle alt raflara doğru sabahtan beri bir pırpırlanma söz konusu acaba benim miniğim hareketlenmeye mi başladı

iyi akşamlar kızlar:))
haftasonu tatilimiz de biitti(ama bize 5 gün sonra full time tatil:))bu akşam sözlü notlarına son bir bakış atacağım..sonra bir sene daha bitmiş olacak inş.
bugün biraz canım sıkıldı..
malum bebeğimiz kız ve 2. kızım olacak nasipse..
eşimin ne amcası ne de dayısı yok..sülalelerinin tek erkeği desem yeridir..(babannesi ve annesi doğum kontrolü uygulamışlar 1 erkek 1 kız doğurup oturmuşlar köy yerinde)
neyse işte biz cinsiyeti öğrendiğimizde kızımızın kız kardeşi olacak diye çok sevindik..ama tabi eşimin ailesi pek mutlu olamadı..bugün eşim kayınvalideyle tel.de konuşmuş..oğlanı bulana kadar doğuracakmışım saçma sapan bilindik laflar işte..
gerçi benim kayınvalide daha biz nişanlıyken oğlum oğlunun adını ......koyacak demişti..ben de onun oğlu benim neyim olur acaba demiştimRabbim ne verirse hayırlısını versin..şimdi uzaktayız ama 1 ay kaldı temmuzda gideceğiz..yapılacak yorumları şimdiden duyar gibiyim...

kaldı ki kayınvalidem sağolsun kızımın doğumunda 40 gün sonra geldi 5 gün kalıp gitti bir daha da gelmedi..bakıcılar kreşler derken haliyle yıpratıcı bir süreç oldu bizim için...2.yi annemin yanına tayin isteyeeceğim için yaptım:)bi ay sonra tayinlerimiz başlıyor nasipse kayseriye gidiyoruz..kayınvalideye söyleyeceğim 3. yü doğur diyorsa o zaman eskişehire tayin isteyecem ve 3. ye sen bakacaksın diye:)bakaım ne diyecek

kızlarrrrrr karnımın içinde böyle alt raflara doğru sabahtan beri bir pırpırlanma söz konusu acaba benim miniğim hareketlenmeye mi başladı

bebekler acayip hareketli de biz tam hissetmiyoruz artık kemikleri güçlendikce daha çok hissedeceğiz inş. son aylarda karşından bile görünüyor ya hareketleri mucize gibi

Merhaba..Dedimki yalnız değilmişim. Ben haftalar süren kanamalardan yeni yeni kurtuldum. Benimde plesenta rahim ağzını bir bölümünü kapatıyor.Yukarı çıkar diye umut ediyorum. Cinsiyetimize kız dedi dr.umuz.İkinci kızçem geliyor.Allah sağlık sıhhat versin. İki büyük kanama sonrası benimde hep kahverengi lekelenmem oldu. progestanı fitil olarak kullanıyordum sonra başka br dr.a gittim ve bana progestanı bıraktırdı rahimin iyileşmesi için btkisel başka bir fitil verdi progestan rahimi biraz kötü yapmıştı ve progstanı bırakınca yavaş yavaş kanamalarım kesildi.İnşallah bir dahada yaşamayız.

Yanlız olurmusun hiç okadar çok varki aynı durumda olan. Benim çok buyuk bi kanamam olmadi henüz. Ama olmayacak diyede bisey yok biliyorsun her an olabilir...temennimiz olmamasi yönünde ins da olmaz..senin 2. Kız benimde ikinci erkek rabbim hayırlısıyla sağlıcakla kucagimiza almayı nasip etsinde kızı erkeği hiç farketmez.

Benim de ilk hamilelğimde çok büyük bir kanamam oldu..sonrasında haftalaca lekelenmelerim oldu..gerçekten çok var bu durumu yaşayan..Rabbim ömür biçtiyse dünyaya geliyor meleklerimiz..bu hamileliğimde de lekelenmelererim oldu 3 hafta sonra geçti çok şükür ama ben sürekli altıma ped koyup gittim işe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…