teşekkür ederim canım biraz sancımız var ama iyiyizhoşgeldin sen nasılsın bebişin nasıl :):):)
yok ben en son 11 haftamda gitmiştim o zaman da göstermemişti tabison 4 günümüz doktor için geri sayım başladı
saol canım bizde idare ediyoruz arada benimde sancım oluyor :2:
son 4 gün ay çok heyecanlı salı mı gidiyorsunnnne hissediyorsun
yok çarşamba ama o günü saymıyorum
ben bir şey hissedemiyorum ama hep konuşurken anlamada ''oğlum '' tosunum'' filan diyormuşum:
ama eşim çooook kız istiyor bende kız olsun istiyorum ,etrafımda herkes senin kızın olacak diyor ama bakalım Allahım ne nasip edicek bize .
senin prensesin olacak nasipse nasıl bir hiz
güzel canım ne farkı varki sağlıklı hayırlı olsun yeterbakalım kız kız diyoruz birde erkek çıkıyormuşş hayırlısı bakalım buraya yaz bizi merakta bırakmaa
Allahım ikinizinde yardımcısı olsun bebekleriniz sağlıklı ve mutlu bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin canım
canım bunu öğrendğim iyi oldu bende bazen çok yoruyorum kendimi aslında çok yormuyorumda hemen yoruluyrum diyelim hamilelikten herhalde , biraz iş yapayım hemen belim kopacak gibi oluyor. evde bdana olunca sen bir iş yapmasanda illaki ayakta dolanmak yoruyor insanı , senin kızlarında var canım yorulman çok normal ama yinede dikkat et kendine. şu 5 ayıda bir atlatsak .evet canım badana yapıldığında bir iş yapmadım ama ayakta çok dolandım ya doktora gittiğimde yorgun olduğum için doğum kanalına ayaklarını dayadığını söyledi zaten fark ediyorsun bebeğin kasıldığını
stresden iş yorgunluğundan bebeklerimizde etkileniyor tatlım
bende geçen gün çok fena ağladım canım, eşimle kavga etmiştik ogünden beri bebeğim daha az hareket ediyor küstümü neBende düz akşam terör estirdim evde ama sonradan çok pişman oldum. Benim bebek sanki " nasıl bağırısın babama " der gibi bütün gece ordan oraya gezdi çok ağrı yaptı, rüyamdan uyandığım bile oldu arada, en sonunda dayanamadım ağrıdan ağladım iki saat çok fenaydı çok, bugünde çok keyifli olduğu söylenemez.. Böyle devam ederse doktora gidicem bende bugün
merhaba tatlım , benimde plesantam aşağıdaydı senin ki gibi tam plesenta previa teshisi konmadı ama dokotrum aşağıda olduğunu söylemişti.bu sebeple sürekli progestan kullandım.hiç kanamam olmadı , en son kontrole gititğimde yukarı çıkmaya başlamış dedi.ilk aylarda aşağıda olması normamiş , sonraki aylar yukarı çıkıyor zaten , ama senin daha yeni farkedildiyse bilmiyorum ,korkma yinede 27. haftaya kadar yukarı çıkabilir.ben şuan sadece elevit kullanıyorum.Slm guzel kasim anneleri.. bizim artik kesinlesti dogumumuz malesef kasima kalmayacak.. dun detayli ultutasonda plesenta previa teshisi konuldu yani Bebegin plesentasi asagidaymis...bebek ve benim icin riskli bi durummus..arada kahve rengi lekelerim oluyordu bunlarda eski kanama oluyormus Dr oyle diyordu be sebebi buymus..dun 17 +2 de bebegimde 18+3 cikti detayli usg de Dr cok cok iyi dedi gelisimi bebek guclendiginde plesentayi yukari cekebiliyormus ve bu cok rastlanan biseymis.. aranizda bu durumu yasayan varmi benim gibi..
canım ben hergün 2 tane içiyorum doktorum çok faydalı olduğunu en fazla günde 3 tane içebileceğimi söyledi.nunu duyduğum iyi oldu. demekki işe yarıycak.bebek doğunca rahatlıyacakmışım gibi geliyor ama mayıs annelerine bakıyorum gaz sancılarından muzdaripler.günde bir maden suyu içersek biz.bebeklerde doğunca pıt pıt kendiliğinden çıkartıyorlarmış rahatça bilginize
ay canım zaten şu kontorl günleri bir çabuk geçse bende bekelrken içim tükeniyor.Selam kızlar...
16 haziranı bekliyoruz biz merakla doktor kontrolü için...
er-cacım nasılsın ? benimde doktor senin ki gibi çok garantici bnada doğum tarihi söylemiyor ,plesanta için ise sadece biraz aşağıda demişti.. dikkat etmem gerekneleri belirtti okadar. ne kadarda benziyor doktorlarımızhakikaten ağır geçti, hala başdönmeleri göz kararmaları yaşıyorum. midem ağzıma geliyor ama kusmuyorum :)
ama hiç şikayetim yok desem yeridir. ben zaten tedaviyle hamile kaldım. aman bebek yaşasın bişiy olmasın diye kendime moral verdim hep:)
benim bebek neredeyse kasıkta olduğu için göbeğim dışında şişliğim yok. benim bebek hiç yer değiştirmiyor demek mi oluyor şimdi?:26:
canım bunu öğrendğim iyi oldu bende bazen çok yoruyorum kendimi aslında çok yormuyorumda hemen yoruluyrum diyelim hamilelikten herhalde , biraz iş yapayım hemen belim kopacak gibi oluyor. evde bdana olunca sen bir iş yapmasanda illaki ayakta dolanmak yoruyor insanı , senin kızlarında var canım yorulman çok normal ama yinede dikkat et kendine. şu 5 ayıda bir atlatsak .
bende geçen gün çok fena ağladım canım, eşimle kavga etmiştik ogünden beri bebeğim daha az hareket ediyor küstümü ne
merhaba tatlım , benimde plesantam aşağıdaydı senin ki gibi tam plesenta previa teshisi konmadı ama dokotrum aşağıda olduğunu söylemişti.bu sebeple sürekli progestan kullandım.hiç kanamam olmadı , en son kontrole gititğimde yukarı çıkmaya başlamış dedi.ilk aylarda aşağıda olması normamiş , sonraki aylar yukarı çıkıyor zaten , ama senin daha yeni farkedildiyse bilmiyorum ,korkma yinede 27. haftaya kadar yukarı çıkabilir.ben şuan sadece elevit kullanıyorum.
canım ben hergün 2 tane içiyorum doktorum çok faydalı olduğunu en fazla günde 3 tane içebileceğimi söyledi.nunu duyduğum iyi oldu. demekki işe yarıycak.
ay canım zaten şu kontorl günleri bir çabuk geçse bende bekelrken içim tükeniyor.
er-cacım nasılsın ? benimde doktor senin ki gibi çok garantici bnada doğum tarihi söylemiyor ,plesanta için ise sadece biraz aşağıda demişti.. dikkat etmem gerekneleri belirtti okadar. ne kadarda benziyor doktorlarımızbu arada benim bebeğin plesantanın durumu iyi dedi doktor yukarı çıkmaya başlamış.tam plesenta previa teshisi konulmadıysa seninkide yukarı çıkacaktır inşallah. bende bebeğimimn hiç yer değiştirdiğini hissetmiyorum canım. başından beri hep sağda .
mrb kızlar bende 16 +3 oldum cınsıyetımız kız bişi dıycem akıntı sorunu olan varmı
6. haftada lekelenme yaşadım 1 gün kaldım acilde serumlar iğneer ve 12. haftaya kadar progestan kullandım kanama yaşamadım.ama 2 haftadan fazla yatak istirhati yaptım.Canim 2. Gebeliklerde erken hissediliyor...meraketme 20 haftaya kadar hissedilir...drun seni korkutmak istememistir canim.. cok dikkat et kendine mutkaka..peki hic kanaman oldumu.. benim 5 haftadan sonra kahve lekem oldu 10th haftamda parlak kirmizilari ama cok az en son 14 haftamda oldu coktu o ama kahverengiydi eski kanama dedi Dr 3 veya 4 gunluk olmustum ve durmus dedi...ordan buraya simdilik bisey yok..kanaman olursa hastaneye yatman sart dedi hemen gel dedi vs . Ins olmazda..hayirlisiyla atlatiriz by durumu...
evet canım sakin ve dinlenerek yürüyorum.Iyi gezmeler sana yanliz fazla gezmek iyi degil heleki hizli yurumek...
benimki de sağda canım arada sancı sızı gibi şeyler dışında birşey hissetmiyorum.:26: sağlıklı olsunda hepsine razıyım zaten:)canım bunu öğrendğim iyi oldu bende bazen çok yoruyorum kendimi aslında çok yormuyorumda hemen yoruluyrum diyelim hamilelikten herhalde , biraz iş yapayım hemen belim kopacak gibi oluyor. evde bdana olunca sen bir iş yapmasanda illaki ayakta dolanmak yoruyor insanı , senin kızlarında var canım yorulman çok normal ama yinede dikkat et kendine. şu 5 ayıda bir atlatsak .
bende geçen gün çok fena ağladım canım, eşimle kavga etmiştik ogünden beri bebeğim daha az hareket ediyor küstümü ne
merhaba tatlım , benimde plesantam aşağıdaydı senin ki gibi tam plesenta previa teshisi konmadı ama dokotrum aşağıda olduğunu söylemişti.bu sebeple sürekli progestan kullandım.hiç kanamam olmadı , en son kontrole gititğimde yukarı çıkmaya başlamış dedi.ilk aylarda aşağıda olması normamiş , sonraki aylar yukarı çıkıyor zaten , ama senin daha yeni farkedildiyse bilmiyorum ,korkma yinede 27. haftaya kadar yukarı çıkabilir.ben şuan sadece elevit kullanıyorum.
canım ben hergün 2 tane içiyorum doktorum çok faydalı olduğunu en fazla günde 3 tane içebileceğimi söyledi.nunu duyduğum iyi oldu. demekki işe yarıycak.
ay canım zaten şu kontorl günleri bir çabuk geçse bende bekelrken içim tükeniyor.
er-cacım nasılsın ? benimde doktor senin ki gibi çok garantici bnada doğum tarihi söylemiyor ,plesanta için ise sadece biraz aşağıda demişti.. dikkat etmem gerekneleri belirtti okadar. ne kadarda benziyor doktorlarımızbu arada benim bebeğin plesantanın durumu iyi dedi doktor yukarı çıkmaya başlamış.tam plesenta previa teshisi konulmadıysa seninkide yukarı çıkacaktır inşallah. bende bebeğimimn hiç yer değiştirdiğini hissetmiyorum canım. başından beri hep sağda .
Insallah birdahada yasamazsin. Beninde oldu araliklarla evde istirahat ettim ama bundan sonra en ufak kanamada acilin yollari gorunuyor Insallah olmazda cunku 5 yasinda bir oglum var bensiz uyumazda aklım hep onda kalir...6. haftada lekelenme yaşadım 1 gün kaldım acilde serumlar iğneer ve 12. haftaya kadar progestan kullandım kanama yaşamadım.ama 2 haftadan fazla yatak istirhati yaptım.
evet canım sakin ve dinlenerek yürüyorum.
benimki de sağda canım arada sancı sızı gibi şeyler dışında birşey hissetmiyorum.:26: sağlıklı olsunda hepsine razıyım zaten:)
ayın 11.inde gidicem bakalım dr. o zaman ne diyecek 16+1 olucaz o gün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?