2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

saol canım bizde idare ediyoruz arada benimde sancım oluyor :2:

son 4 gün ay çok heyecanlı salı mı gidiyorsunnn ne hissediyorsun

saol canım bizde idare ediyoruz arada benimde sancım oluyor :2:

son 4 gün ay çok heyecanlı salı mı gidiyorsunnn ne hissediyorsun

yok çarşamba ama o günü saymıyorum

ben bir şey hissedemiyorum ama hep konuşurken anlamada ''oğlum '' tosunum'' filan diyormuşum :
ama eşim çooook kız istiyor bende kız olsun istiyorum ,etrafımda herkes senin kızın olacak diyor ama bakalım Allahım ne nasip edicek bize .
senin prensesin olacak nasipse nasıl bir hiz

güzel canım ne farkı varki sağlıklı hayırlı olsun yeter bakalım kız kız diyoruz birde erkek çıkıyormuşş hayırlısı bakalım buraya yaz bizi merakta bırakmaa

güzel canım ne farkı varki sağlıklı hayırlı olsun yeter bakalım kız kız diyoruz birde erkek çıkıyormuşş hayırlısı bakalım buraya yaz bizi merakta bırakmaa

aynen sağlıklı olsun kucağımıza alalımda cinsiyeti allahım neyi yazdıysa o olsun yazarım canım tabi

Allahım ikinizinde yardımcısı olsun bebekleriniz sağlıklı ve mutlu bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin canım

Aminnnn .tesekkur ederim canim guzel dileklerin icin...ins hepimiz sag salim kucaklariz kuzucuklarimizi....

Merhaba Kasım anneleri ;
Daha önce de yazmıştım sizlere fakat Kasım annesi olacağım meçhuldü ve daha çok Aralık annelerine yazmıştım... Doktorum artık yaptığı ölçümlerle kesin olarak SAT belirledi bana.Buna göre bende Kasım annesiyim Allah izin verirse. Şu sıra 14+3 üm. 13+1 'de doktora gittim 2'li test için ve cinsiyet konusunda birşey söyleyemedi.
Daha önceki sayfalarda ikili testteki free-BetaHcg değerlerine göre cinsiyet tahmini yapılmış sanırım... Buna pek itibar etmeyin derim... Bundan önceki gebeliğimde 18,8 çıkmıştı erkek olması gerekiyordu değere göre ama Kızım oldu. :) Allah hepimize sağlıklı,eli ayağı düzgün ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

canım bunu öğrendğim iyi oldu bende bazen çok yoruyorum kendimi aslında çok yormuyorumda hemen yoruluyrum diyelim hamilelikten herhalde , biraz iş yapayım hemen belim kopacak gibi oluyor. evde bdana olunca sen bir iş yapmasanda illaki ayakta dolanmak yoruyor insanı , senin kızlarında var canım yorulman çok normal ama yinede dikkat et kendine. şu 5 ayıda bir atlatsak .

bende geçen gün çok fena ağladım canım, eşimle kavga etmiştik ogünden beri bebeğim daha az hareket ediyor küstümü ne

merhaba tatlım , benimde plesantam aşağıdaydı senin ki gibi tam plesenta previa teshisi konmadı ama dokotrum aşağıda olduğunu söylemişti.bu sebeple sürekli progestan kullandım.hiç kanamam olmadı , en son kontrole gititğimde yukarı çıkmaya başlamış dedi.ilk aylarda aşağıda olması normamiş , sonraki aylar yukarı çıkıyor zaten , ama senin daha yeni farkedildiyse bilmiyorum ,korkma yinede 27. haftaya kadar yukarı çıkabilir.ben şuan sadece elevit kullanıyorum.

canım ben hergün 2 tane içiyorum doktorum çok faydalı olduğunu en fazla günde 3 tane içebileceğimi söyledi.nunu duyduğum iyi oldu. demekki işe yarıycak.

Selam kızlar...
16 haziranı bekliyoruz biz merakla doktor kontrolü için...
ay canım zaten şu kontorl günleri bir çabuk geçse bende bekelrken içim tükeniyor.

er-cacım nasılsın ? benimde doktor senin ki gibi çok garantici bnada doğum tarihi söylemiyor ,plesanta için ise sadece biraz aşağıda demişti.. dikkat etmem gerekneleri belirtti okadar. ne kadarda benziyor doktorlarımız bu arada benim bebeğin plesantanın durumu iyi dedi doktor yukarı çıkmaya başlamış.tam plesenta previa teshisi konulmadıysa seninkide yukarı çıkacaktır inşallah. bende bebeğimimn hiç yer değiştirdiğini hissetmiyorum canım. başından beri hep sağda .

Son düzenleme:

nekadar cok varmis by durumu yasayan...ne guzel senin yukariya cikmaya baslamis ins banada nasip olur... Bulging varmi bilmiyorum ama plesentayi previa topiginde bazilari bebek buyudukce yukari cekiyomus diyolar plesentayi. Ben birtek demir hapi aliyordum dun buna el magnezyumla kalsyum bide decavit verdi...

Merhaba bacılar........

sabah eşimi uyandırmak için gittim yanına sol tarafıma doğru yatar gibi duruyordum birden tekme atar gibi bi şey oldu daha önce de sağ tarafıma olmuştu yine böyle sağ tarafıma yatmışım doğrulmaya çalışıyorum tam o sırada... benimminnoş rahatsız mı oldu nedir ? ayakları ile vuruyor desem e daha erken ? :26:

mrb kızlar bende 16 +3 oldum cınsıyetımız kız bişi dıycem akıntı sorunu olan varmı

İlk başlarda hiç yoktu bacım benim ,daha yeni yeni başladı ve çok rahatsız edici..üstelik kötü de kokuyor söylemesi ayıp :26: dr.uma söyledim kültür testi verdi
bakalım ne kadar kültürlü çıkacağım
muhtemelen enfeksiyon var bende farkedebiliyorum da ilaç kullanır mıyım bilmiyorum bol su dedi dr.ama suyun bile tadı yok benim için şu aralar

Son düzenleme:
6. haftada lekelenme yaşadım 1 gün kaldım acilde serumlar iğneer ve 12. haftaya kadar progestan kullandım kanama yaşamadım.ama 2 haftadan fazla yatak istirhati yaptım.

Iyi gezmeler sana yanliz fazla gezmek iyi degil heleki hizli yurumek...
evet canım sakin ve dinlenerek yürüyorum.

benimki de sağda canım arada sancı sızı gibi şeyler dışında birşey hissetmiyorum.:26: sağlıklı olsunda hepsine razıyım zaten:)
ayın 11.inde gidicem bakalım dr. o zaman ne diyecek 16+1 olucaz o gün.

Insallah birdahada yasamazsin. Beninde oldu araliklarla evde istirahat ettim ama bundan sonra en ufak kanamada acilin yollari gorunuyor Insallah olmazda cunku 5 yasinda bir oglum var bensiz uyumazda aklım hep onda kalir...

İyi geceler kızlar,
bugün acile gitmek zorunda kaldım, öğlenden beri kasıklarım ve karnımın altı sancılanıyordu,
üşüttüm diye düşündüm bekledim ama geçmedi eşim zorla hastaneye götürdü,
Allaha şükür hiç bişeyim yokmuş, bu arada 1 aydır göremediğim bebeğimide görmüş oldum bu vesileyle,
yalnız nefret ettim bu alman doktorlardan, bi türlü söylemiyorlar cinsiyeti görünmüyor diyorlar,
ama sanki ben bi çıkıntı gördüm gibi oldu bkalım kendi doktorumuzda randevumuz 18 haziranda detaylı için orda artık belli olur inşallah.
Umarım herkesler iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…