2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
iyi tatiller canım

biraz rahatlamışsın ya ona da şükür canım çok ağır geçti gebeliğin senin

inşş gösterir canım senide sevindirir

hakikaten ağır geçti, hala başdönmeleri göz kararmaları yaşıyorum. midem ağzıma geliyor ama kusmuyorum :)
ama hiç şikayetim yok desem yeridir. ben zaten tedaviyle hamile kaldım. aman bebek yaşasın bişiy olmasın diye kendime moral verdim hep:)

benim bebek neredeyse kasıkta olduğu için göbeğim dışında şişliğim yok. benim bebek hiç yer değiştirmiyor demek mi oluyor şimdi?:26:

Ahhh canim sendede synod dert var... Bana herseyi anlattiki dikkat edeyim diye... Evde oldugun sureler mutlaka yat dedibide hizli hareket etme cok yavas yuru dedi..proviso vs yasak iliski yasak bide bebegin. Guclenmesi onemliymis plesentanin yukari cikmasi icin em vitamine basladik Hercules suanki gelisimini cok begendi 250 gram olmusuz...bana decavit ve kan hapi bide kalsyum verdi..sen neler yapiyorsun peki ne iciyorsun... Malum ekim sonunda kurban bayrami var ve egerki durumu degismezse 19 ekim tarihim...

Son düzenleme:
Ayyy telden yaziyorum abuk subuk yazilmis umarim anlatabilirsin duzenleyemedimde

Canim sen hissetmedin sanirim hareketleri daha plesenta asagida. Ya bebis daha yukarda oynuyo benim gobek deligimde onun ax ustundeBenim 2. Oldugundan cok erken hissettim...zaten sasirdim niye yukarda diye hareketler...

Son düzenleme:
iyi tatiller canım

biraz rahatlamışsın ya ona da şükür canım çok ağır geçti gebeliğin senin

inşş gösterir canım senide sevindirir

benim tam olarak nerde bilmiyorum ama normal hamile kalmadan önceki göbekli halim hali , eşim bazen anlamıyor karnıma kolunu filan koyuyor yavaş ol diyorum hamileyiz herhalde o da ne biçim hamilesin diyor bir kanın bile çıkmadı alışamadım hala bence ediyordur hareket senin agrı olmuyordur belki canım

bende decavit birde tsh hormonu için euthyrox içiyorum birde agnezyum verdi. benimki pek birşey anlatmadı işte bir sürü yasaklar koydu o kadar:)

Canim sen hissetmedin sanirim hareketleri daha plesenta asagida. Ya bebis daha yukarda oynuyo benim hovel deligimde ominous ax ustunde... Benim 2. Oldugundan cok erken hissettim...zaten sasirdim niye yukarda diye hareketler...
bazen çok değişik birşey hissediyorum eşimde bağırsaklarındır diyor ama günde bir kere belki yani.. henüz hissetmiyorum ben.

sancı oluyor kasığımda karnımın altında falan canım ama ben hareket hissetmiyorum. usg de baktığımızda dönüor oynuyor bebek ama onları henüz hissetmiyorum.

kızlar ben çıkıyorum. önce köpeklerimi gezdiricem.sonrada ananeme gidiyorum. kendinize iyi bakın :)

Canim 2. Gebeliklerde erken hissediliyor...meraketme 20 haftaya kadar hissedilir...drun seni korkutmak istememistir canim.. cok dikkat et kendine mutkaka..peki hic kanaman oldumu.. benim 5 haftadan sonra kahve lekem oldu 10th haftamda parlak kirmizilari ama cok az en son 14 haftamda oldu coktu o ama kahverengiydi eski kanama dedi Dr 3 veya 4 gunluk olmustum ve durmus dedi...ordan buraya simdilik bisey yok..kanaman olursa hastaneye yatman sart dedi hemen gel dedi vs . Ins olmazda..hayirlisiyla atlatiriz by durumu...

Kasım anneleri hepinize merhaba. Bende kasım annesi adayıyım ve bugün doktor randevum vardı. Doktoruma cinsiyetini öğrenebilirmiyiz mümkün mü diye sordum yatar yatmaz doktorumda gösterirse tabi öğreniririz dedi. sonra baştan popoya, bacak ölçüsü filan işini bitirdi. cinsiyete geldi sıra yakınlaştırdı bakıyodu ben boşboğazlık ettim erkek dimi dedim gördüm dedim ( böyle parlaklık gördüm sanki pipi şeklinde) doktorumda ben göremedim sen nasıl görceksin dedi . Sonrada ben bi çıkıntı göremiyorum dedi ama net göstermiyo bacakları kapalı pozisyonu tam uygun değil dedi. Acaba diyorum kıza benzettide beni erkek meraklısı mı gördü de söylemek istemedi tam eminde olmadığı için.

Aslında erkek olsun diye değil eşim rüyasında görmüş bende erkek görmüştüm, bide öyle bi parlaklık gözükünce heralde bizim rüyalar çıkacak dedim. Yoksa kız erkek farketmez.

Kan tahlili ve idrar tahlili verdim. Pazartesi günü sonucu çıkacak. Acaba diyorum gittiğimde ağrım var biraz desem yada bişey bahane etsem ultrasonla tekrar bakarmı yalanda söylemek istemiyorum ama direk söylesemde belki kabul etmez. Çok merak ediyorum ona göre ufak tefek alışverişe başlamak istiyorum bende.

Çok uzun oldu biliyorum ama sormak istedim. şimdiden teşekkür ederim.

ne yazıkki öyle bende hissedemiyorum bir geçen hissettim o kadarcık ilk olunca bizim için normal diyorlar henüz bakalım ne zaman hissediceğiz net olarak , geçen sefer yaptığı küçücük harekette bile duygulandım ağladım hemen tam hissetsem gözyaşına boğulacağım herhalde

merhaba canım hoşgeldin
normalde ben doktora gittiğimde tahlil filan verince sonuç göstermeye gittiğimde hemen çıkartıyorum kap'ımı diyorum br bakalım 2 hafta oldu ama ben merak ediyorum gelişimini sonuçta muayene ücreti veriyoruz eee sonuçta kontrol sürecinde gidebiliyorsun , benim doktorum yok hiç bakmayalım demedi şuana kadar ben haftada 1 bile gittim kontrol sürecinde
olmadı kasığımda ağrı var sanki bir şey olmasın bir bakabilirmiyiz de o zman bakar kesin canım , umarım öğrenirsin :26 :

Allahım ikinizinde yardımcısı olsun bebekleriniz sağlıklı ve mutlu bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin canım

Sağol canım, ilgin için çok teşekkür ederim. Evet aslında hakkımız ama biraz yoğun bi hastane ve hastasıda çok oluyo doktorun. Birazda çekingen olunca işte söylemek zor gibi geliyo. Ben en iyisi kasığımda ağrı var diyim iyi fikir hem derim cinsiyetini de belki görürürüz filan. Artık bakarsa bakar bakmazsa kendi kaybeder. Bebişimizde gösterir inşallah bu sefer.

beysalım bulemsum ne inatçı bebişleriniz var yahuuuu hiç bize çekmemişlerrrr

canınızı sıkmayınnn gösterirler inşAllahhh

rica ederim canım , benim doktorumda çok yoğun oluyor canım bugün arasam 2 hafta sonraya randevu verir ama sonuçta baktırmakta benim hakkım yani artık sende biraz at çekingenliğini çok istekli söyle ki hayır diyemesin

fatmaaa56 canım aramıza hoşgeldin

hayırlı olsun kuzucum doktora pipi göruyorum dedin ha hayırlıısı olsun canım 13 + 4 de doktorumuz pipi göremiyorum demişti bize kız diye alıştırdımm kendimiii 16 haziranda tekrar giidicezz bakalım kız mı belli olucak

sen tekrar ne zaman gidiceksin

kozete nasılsın tatlımmm 16.haftaya girmişsin maşAllah cinsiyeti bellimiydi

kozete nasılsın tatlımmm 16.haftaya girmişsin maşAllah cinsiyeti bellimiydi

teşekkür ederim canım biraz sancımız var ama iyiyiz hoşgeldin sen nasılsın bebişin nasıl :):):)
yok ben en son 11 haftamda gitmiştim o zaman da göstermemişti tabi son 4 günümüz doktor için geri sayım başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…