hoşgeldin canımnasılsın
sana da günaydın canımnasılsın
iyiyim canım sen nasılsın
canım 1 büyük çikolata yedim bir koca meyve suyu ve yarım litre su içtim oynuyor ama pozisyon değiştirmiyo
hoşgeldin canımnasılsın
kız kafaya taktığın seye bak daha çok küçükler karnının içinde volta atacak hamur yoğuracak yani kaç şekle gelecek merak etme değişir pozisyonuen normalinden doğum yaparsın inşşş
ah bacım kelin ilacı olsa kendine sürermiş hesabı benim sıpam da normal durmuyor ki
günaydınn kızzzlarrr nasılsınızzzzzzz
ççok sıcak bunaltıcı bir İstanbul sabahındannn herkesee merhabaaaa
canım bende enson gittiğimde görebildim pozisyonu hep kötüydü ...kafanı takma bence dr un dedği gibi suyu artıp büyüdükçe o mecburen yer değistirecek canım...biraz nazlı senin bebeşin .....bulemsu deneyimli anne sana bişi soracam
bebek anne karnında pozisyonunu değiştirmesi için yapılacak bişi varmı benim sıpam yan duruş pozisyonunda o yüzden göremiyoruz ve ilk gittiğimizden beri aynı doktor ilerki zamanda su artınca şekil değiştirecek diyor ama internette araştırdım eğer bu şekilde büyümeye devam ederse normal doğum imkansızmış kafam karıştı birazda canım sıkıldı bir bilgin varmı
canım geçmiş olsun...erkekler zaten en ufak bi hastalıkta naz yapmayı seviyorlar bir de belini incitince esini düşünemiyorum..ilgilensende ilgilenmesende kaprisli oluyorlar canım..inş tez zamanda düzelir belide sende rahat edersin...ufff ne geceydi beee
eşim belini incitmiş cumartesi günü acile falan gitti gece ve dün baya iyiydi ama akşam oldu eve geldik ve bitmeyen gece başladı
o kadar komiktik aslında ben eşime bakmak için yattığım yerden kalkıyorum aniden kalkmaya çalışınca kambumbağa gibi kalkamıyorum eşim sağdan sola soldan sağa dönemiyor
gece bir dirsek gözüme indirditam uyumuşum nasıl çığlık atarak uyandım sonra boyun köküme bir dirsek daha yedim o felaket baş ağrısı yaptı
yanına yatmıyacam bu sefer küsecek gece sabaha kadar baktım sayılır her uykuya daldığımda eşimin offf deyişine uyandım çünkü
ne oldu aşkım diyorum cevap vermiyor en sonunda bulemsu belim acıyor işte ne sorup duruyorsun demez mi
ilgilenmesem de ilgilenmiyor der
günaydın kızlar nasılsınızbebişler nasıl umarım herkes iyidir
ben evden giriyorum işe gitmedim
dün geceden beri sol kasığımda şiddetli ağrım var ara ara geliyor ve ağtı olan yerde şişlik var dün gece yatamadımumarım bebeğim sağlıklıdır ve herşey yolundadır dualarınızı eksik etmeyin moralim çok bozuk
enammm kim gelmiş cuma günü önünde ölüsü varmış gibi canı sıkkın olan sonrasında eşine kanan esra gelmiş gezmişde gelmiş hemdegünaydınn kızzzlarrr nasılsınızzzzzzz
uykusuz ama idare ediyorum şükürhoşgeldin canımnasılsın
iyiyim canım sen nasılsın
sen netten araştırma yapma yapıpda gereksiz sıkıntı yapma hem kendine hem bebişinehilalcım kaç haftadır hiç aklıma gelipte bakmamıştım ama dün akşam bir bakayım dedim ama canım sıkıldı keşke bakmasaydım ya bebğin sağlığıyla ilgili bir sorun teşkil etmiyor ama normal doğumu imkansız kılıyormuş o canımı sıktı ....
hoşgeldin tatlım nasılsıncanım geçmiş olsun...erkekler zaten en ufak bi hastalıkta naz yapmayı seviyorlar bir de belini incitince esini düşünemiyorum..ilgilensende ilgilenmesende kaprisli oluyorlar canım..inş tez zamanda düzelir belide sende rahat edersin...
günaydın kızlar nasılsınızbebişler nasıl umarım herkes iyidir
ben evden giriyorum işe gitmedim
dün geceden beri sol kasığımda şiddetli ağrım var ara ara geliyor ve ağtı olan yerde şişlik var dün gece yatamadımumarım bebeğim sağlıklıdır ve herşey yolundadır dualarınızı eksik etmeyin moralim çok bozuk
ufff ne geceydi beee
eşim belini incitmiş cumartesi günü acile falan gitti gece ve dün baya iyiydi ama akşam oldu eve geldik ve bitmeyen gece başladı
o kadar komiktik aslında ben eşime bakmak için yattığım yerden kalkıyorum aniden kalkmaya çalışınca kambumbağa gibi kalkamıyorum eşim sağdan sola soldan sağa dönemiyor
gece bir dirsek gözüme indirditam uyumuşum nasıl çığlık atarak uyandım sonra boyun köküme bir dirsek daha yedim o felaket baş ağrısı yaptı
yanına yatmıyacam bu sefer küsecek gece sabaha kadar baktım sayılır her uykuya daldığımda eşimin offf deyişine uyandım çünkü
ne oldu aşkım diyorum cevap vermiyor en sonunda bulemsu belim acıyor işte ne sorup duruyorsun demez mi
ilgilenmesem de ilgilenmiyor der
günaydın canım benim kıyamam ben sana geçicek prensesim şimdi uzanmaya devam et ayaklarını kaldır hatta öncesinde bir ılık duş al çok iyi gelir ama forum sensiz olmaz hemen iyi ol gel
günaydın teyzoşlar bu hafta sonu çok yoğun geçti dün akşamdan beri bacaklarım kollarım ağrıyor hamlamışım :) dün akşam bebişimi hissettim uzanmıştım ki tık tık iki tane tekme hissettimçok tatlıydı yerim onu ben
enammm kim gelmiş cuma günü önünde ölüsü varmış gibi canı sıkkın olan sonrasında eşine kanan esra gelmiş gezmişde gelmiş hemde
hoşgeldin canım nasılsın
uykusuz ama idare ediyorum şükür
sen netten araştırma yapma yapıpda gereksiz sıkıntı yapma hem kendine hem bebişine
kahvaltımı yapıvereyimhemen geliyorummm
sorma canım bursada öyle çok bunaltıcı
hoşgeldin tatlım nasıl geçti hafta sonun
enammm kim gelmiş cuma günü önünde ölüsü varmış gibi canı sıkkın olan sonrasında eşine kanan esra gelmiş gezmişde gelmiş hemde
hoşgeldin canım nasılsın
esra günaydın canım nasılsın??? en son moralin bozuktu galiba yanlış hatırlamyırsam??? ama gördüğüm kadarıyla keyiflisin bu sabah
kapadokya ne zamanmış nereye gidicekmişsiniz öğrendinmi kuzubundan sonra böylee
ölüyü diriltti kocam
sağol bidenemmmmm... ahh ahh halbuki ben ona trip yapcaktım dimi
günaydınn sağol canımmm, evet kötüydüm ama düzeldim çok şükür... hormonlar tavan yapmıştıkahvaltı yapıp geliyim anlaticiimmm
ben deeeeeee
bundan sonra böylee
ölüyü diriltti kocam
sağol bidenemmmmm... ahh ahh halbuki ben ona trip yapcaktım dimi
günaydınn sağol canımmm, evet kötüydüm ama düzeldim çok şükür... hormonlar tavan yapmıştıkahvaltı yapıp geliyim anlaticiimmm
ben deeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?