2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
günaydınn kızzzlarrr nasılsınızzzzzzz

ççok sıcak bunaltıcı bir İstanbul sabahındannn herkesee merhabaaaa

hilalcım kaç haftadır hiç aklıma gelipte bakmamıştım ama dün akşam bir bakayım dedim ama canım sıkıldı keşke bakmasaydım ya bebğin sağlığıyla ilgili bir sorun teşkil etmiyor ama normal doğumu imkansız kılıyormuş o canımı sıktı ....

canım bende enson gittiğimde görebildim pozisyonu hep kötüydü ...kafanı takma bence dr un dedği gibi suyu artıp büyüdükçe o mecburen yer değistirecek canım...biraz nazlı senin bebeşin .....
canım geçmiş olsun...erkekler zaten en ufak bi hastalıkta naz yapmayı seviyorlar bir de belini incitince esini düşünemiyorum..ilgilensende ilgilenmesende kaprisli oluyorlar canım..inş tez zamanda düzelir belide sende rahat edersin...

canım hiç kafanı takma geçen hafta banada öyle hatta işe gitmiyeyim diye düşündüm sonra hafifledi ağı...gebelik ilerledikçe rahim büyüyor organların yeri değişiyor bunlara bağlı bir sürü ağrı olabiliyor..bence sen bugün yat bir güzel dinlen kendini yorma için rahat etmezse dr a gidersin canım

günaydınn kızzzlarrr nasılsınızzzzzzz

ççok sıcak bunaltıcı bir İstanbul sabahındannn herkesee merhabaaaa
enammm kim gelmiş cuma günü önünde ölüsü varmış gibi canı sıkkın olan sonrasında eşine kanan esra gelmiş gezmişde gelmiş hemde
hoşgeldin canım nasılsın

hoşgeldin canımnasılsın

sana da günaydın canımnasılsın

iyiyim canım sen nasılsın
uykusuz ama idare ediyorum şükür

sen netten araştırma yapma yapıpda gereksiz sıkıntı yapma hem kendine hem bebişine

hoşgeldin tatlım nasılsın sağolasın evet naz yapmayı sever erkekler ben hasta olsam bundan iyiydi dedim gece boyunca

yavrumm noldu sana bebeğim yaaaa.. nazar mı değdi? doktora gitseydin canım yaa...

ayy bulemsuumm canım yaa geçmiş olsunnn. anamm erkekler böyledir işte... ilgilenirsin umursamaz, ilgilenmezsin niye ilgilenmiyosun derler

canımmm bebişi göremedin mii... ben de şuan bunları yazarken bebiş durmuyor tık tık çalıyor kapıyı.. sıkıldı yavrum heralde içerde

eşine geçmiş olsun canım sen kendine dikkat et yorma kendini uzat ayaklarını otur bütün gün

sorma canım bursada öyle çok bunaltıcı

bundan sonra böylee

hoşgeldin tatlım nasıl geçti hafta sonun

enammm kim gelmiş cuma günü önünde ölüsü varmış gibi canı sıkkın olan sonrasında eşine kanan esra gelmiş gezmişde gelmiş hemde
hoşgeldin canım nasılsın

ölüyü diriltti kocam
sağol bidenemmmmm... ahh ahh halbuki ben ona trip yapcaktım dimi

esra günaydın canım nasılsın??? en son moralin bozuktu galiba yanlış hatırlamyırsam??? ama gördüğüm kadarıyla keyiflisin bu sabah

günaydınn sağol canımmm, evet kötüydüm ama düzeldim çok şükür... hormonlar tavan yapmıştı kahvaltı yapıp geliyim anlaticiimmm

kahvaltımı yapıvereyim hemen geliyorummm

ben deeeeeee

kapadokya ne zamanmış nereye gidicekmişsiniz öğrendinmi kuzu

kahvaltımı yapıvereyim hemen geliyorummm

hadi hadi doyur hem kızçelerin hem kendi karnınıda gel afiyet olsun...kuzucuğada bal olsun şeker olsun can olsun yarasın inşallahhh perşembe günü anasınaa göstersin pipiloşunu/kukuşunu

buarada eşine çok geçmiş olsun bulemsum yaaaa...erkekler hep nazlı anacım...sorsan dert sormasan ayrı dert..allah yardımcın olsun senindee:26:

bizim en zor günlerimiz çok sıcaklara denk gelcek ama inşallah seneye o çok sıcaklarda bebişlerimiz tam meydana çıkmış olcak kısa kısa şortları giydircez tombiş bacakalrına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…