2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım mrb ahhh sorma bizdede aynı sıkıntılar haaa bizdeki biraz garip 1 oğlum var bunun cinsiyet belli değil daha buda erkek olsun kızı ne yapcan boşver 3 .ye olur oda belki diyor oldu başka bi arzun diyeceksin olmuyor benimkide ilkinde sezeryana geldi 2 saat sonra biz gidelim dedi nasıl yani dedim okadar yol okadar erkek torun isteği 2 saat içinmiydi şimdide ben çağırmıcam eşimede dedim gelmesinler sonra gelirler ben hastaneden çıkınca valla hastanede çekemicem neden böylelerki garipler ya

seninkiler de başkaymış yav Allahım bir oğlun var işte ne güzel..boşversiyorum ama bugün içime bir sıkıntı bastı muhtemelen yarına geçer..
torun erkek de olsa kız da olsa farketmiyor ki tavır işte zora gelemiyorlar..benim kayınvalide ben 7 aylık hamileyken gelsin anası baksın diye haber yollamıştı..tabi bekti annem sağolsun hiç gocunmadan..ama işte o dönemler çok hassas bir türlü unutulmuyor söylenenler...
bunda da nasipse annemin yanına taşınmış olacağım odan aldık evimizi teslim oluyor inş. doğumdan 1 ay önce...
kyınvalidenin andı var benim evime ayak basmayacaktı..bakalım tutacak mı sözünü..evime gelmeme sebebi de kendi memleketimden ev almamız...ne yapalım isteyene kapımız sonuna kadar açık

gerçekten o zaman yaşadıkların unutulmuyor valla biz 10 saat uzaktayız hem anneme hem onlara yozgattalar ikiside biz kütahyadayız haftaya gelecek bakalım temizliğimi filan yaptırıyım gelmedende eksik bulmasın valla bunlar başlı başına stres sebebi ilkinde dr.umla tartıtı zor tuttum yok çocuk zayıfmışta şöyleymişte şimdi kendi çalıştığım hastanede çalıştığım dr.la ayyyy düşünemiyorum bile hiç esirgemez lafını bu kız sonra bunlarla yüzyüze bakcak demez o yüzden gelmesin diyorum ben kaldıramaz bünyem :))))

Çok gecmis olsun ben daha oyle büyük kanama geçirmedim ama o ihtimalim var Malesef ...inşallah olmaz inşallah yasamayiz böyle şeyleri. Umarım sağ salim alırız kucagimiza bebeklerimizi...

evet canım bende sürekli sola yatmaya çalışıyorum ,sola yatınca rahime giden kan akımı daha iyi olurmuş.öte yandan solayatınca rahim sola kayarnış ve karaciğer üzerindeki baskıda azalırmış.böbrekleride bilmiyordum demekki ne kadar faydası var beynimde okadar inandırmışımki sola yatmam gerketiğini kendimi zorlayıp gece uykuda sağa dönmüyorum aslında buda beni rahatsız ediyor ama ne yapalım herşey bebeklerimiz için.cinsiyet için hayırlısı olsun canım ama evet çok geç söylüyorlar benim doktorumda çok garanticidir ama 16 haftalıkken gördü ve söyledi.neyse vardır bundada bir hayır.şu ayrıntılı ultrasonuda güzel haberlerle atlatsaydık inşallah.en uygun zaman için 20-21-22. haftalarda yapılıyor diye biliyorum.sizin orda nasıl? kaç haftalık olacaksın ayrıntılıda ?

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız bebişler nasıl umarım herkes iyidir

ben evden giriyorum işe gitmedim

dün geceden beri sol kasığımda şiddetli ağrım var ara ara geliyor ve ağtı olan yerde şişlik var dün gece yatamadım umarım bebeğim sağlıklıdır ve herşey yolundadır dualarınızı eksik etmeyin moralim çok bozuk

moonsun'un günaydın bitanem....

geçmiş olsun canım..nolduki acaba yaaa ağır bişeyler falanmı kaldırdın canım? yoksa kafayı bişeye takıp stresmi yaptın?
doktoraa gidecekmisin kuzucum bugun?

günaydın canım canım o şişkinlik bebeğin emin olabilirsin sıkıntı yapma kendine hem dr sana kız olabilir demedi mi kız çocuğunda kasık bölgesinde ağrı çok olur büyükler de öyle derler
ufaklıklar yavaş yavaş büyüyorlar ama bünyemizi alt üst ediyorlar

ufff ne geceydi beee
eşim belini incitmiş cumartesi günü acile falan gitti gece ve dün baya iyiydi ama akşam oldu eve geldik ve bitmeyen gece başladı
o kadar komiktik aslında ben eşime bakmak için yattığım yerden kalkıyorum aniden kalkmaya çalışınca kambumbağa gibi kalkamıyorum eşim sağdan sola soldan sağa dönemiyor
gece bir dirsek gözüme indirdi tam uyumuşum nasıl çığlık atarak uyandım sonra boyun köküme bir dirsek daha yedim o felaket baş ağrısı yaptı
yanına yatmıyacam bu sefer küsecek gece sabaha kadar baktım sayılır her uykuya daldığımda eşimin offf deyişine uyandım çünkü
ne oldu aşkım diyorum cevap vermiyor en sonunda bulemsu belim acıyor işte ne sorup duruyorsun demez mi
ilgilenmesem de ilgilenmiyor der

günaydın canım benim kıyamam ben sana geçicek prensesim şimdi uzanmaya devam et ayaklarını kaldır hatta öncesinde bir ılık duş al çok iyi gelir ama forum sensiz olmaz hemen iyi ol gel

günaydın teyzoşlar bu hafta sonu çok yoğun geçti dün akşamdan beri bacaklarım kollarım ağrıyor hamlamışım :) dün akşam bebişimi hissettim uzanmıştım ki tık tık iki tane tekme hissettim çok tatlıydı yerim onu ben

günaydın güzel anneler nasılsınız.hafta sonu bebişini görenler var mı

bulemsu deneyimli anne sana bişi soracam
bebek anne karnında pozisyonunu değiştirmesi için yapılacak bişi varmı benim sıpam yan duruş pozisyonunda o yüzden göremiyoruz ve ilk gittiğimizden beri aynı doktor ilerki zamanda su artınca şekil değiştirecek diyor ama internette araştırdım eğer bu şekilde büyümeye devam ederse normal doğum imkansızmış kafam karıştı birazda canım sıkıldı bir bilgin varmı

ooyyy oyyy maşallah kuzuna annesi.benim daha tam 1 hafta var ben bebeğimi çok özlüyorum ve merak ediyorum görmeyince aacaba bu korku hepimizdemi

bende öyleyim yani hepimiz öyleyiz tatlım annelik işte erkenden telaşa kapılıyoruz

canım ultrasona girmeden çikolata ye kıpır kıpır oluyorlar

hoşgeldin canımnasılsın

günaydın güzel anneler nasılsınız.hafta sonu bebişini görenler var mı
sana da günaydın canımnasılsın

kız kafaya taktığın seye bak daha çok küçükler karnının içinde volta atacak hamur yoğuracak yani kaç şekle gelecek merak etme değişir pozisyonuen normalinden doğum yaparsın inşşş
ah bacım kelin ilacı olsa kendine sürermiş hesabı benim sıpam da normal durmuyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…