gunaydın kızlar bagadır yoktum nasılsınız bakalım :)))
kapadokya ne zamanmış nereye gidicekmişsiniz öğrendinmi kuzu
bizim en zor günlerimiz çok sıcaklara denk gelcek ama inşallah seneye o çok sıcaklarda bebişlerimiz tam meydana çıkmış olcak kısa kısa şortları giydircez tombiş bacakalrına inşallah
canım ayın 15-18i arasındaymış... nevşehir-ürgüp göreme avanos yapıcakmışız... iki çift gidicez... beraber gideceğimiz kız da hamilepolisevinde kalıcaz gibi görünüyor şuan... arkadaşı ayarlamış...
evet yaa sorma... çok çok sıcak olucak bu sene...
fatmaaa56 canım aramıza hoşgeldin
hayırlı olsun kuzucum doktora pipi göruyorum dedin hahayırlıısı olsun canım 13 + 4 de doktorumuz pipi göremiyorum demişti bize kız diye alıştırdımm kendimiii 16 haziranda tekrar giidicezz bakalım kız mı belli olucak
sen tekrar ne zaman gidiceksin
canım ayın 15-18i arasındaymış... nevşehir-ürgüp göreme avanos yapıcakmışız... iki çift gidicez... beraber gideceğimiz kız da hamilepolisevinde kalıcaz gibi görünüyor şuan... arkadaşı ayarlamış...
evet yaa sorma... çok çok sıcak olucak bu sene...
Günaydın güzel hamişler, güzel bebekler.
yorucu sıkıcı bir dönemden sonra gerçekten 2 günlük bile olsa tatili haketmiştik. eşimin cuma günkü denetimi iyi gelmiş. malları kurtarmışlar, benim hazırladığım dosyaları çok beğenmişler. herşey dört dörtlük olmuş, hatta eşim bile o kadar etkilenmişti, onun şirketinde çalışmamı istiyor. ben şimdilik memnunum işyerimden, red ettim teklifini :)))
ben harika bir haftasonu geçirdim. kızım denizle, güneşle tanıştı. bol bol yüzdüm. denizde egzersiz yaptım, bisilete bindim, yürüyüş yaptım. çok güzel mamalar yedik. alışveriş yaptık.
gece eğlenceye gittik, şarkılar söyledik. eşimle gece kumsalda yürüdük, gerçekten çok romantikti. çok tatlıydı, yine aşık oldum ona.
sizlee nasılsınız?
yorucu sıkıcı bir dönemden sonra gerçekten 2 günlük bile olsa tatili haketmiştik. eşimin cuma günkü denetimi iyi gelmiş. malları kurtarmışlar, benim hazırladığım dosyaları çok beğenmişler. herşey dört dörtlük olmuş, hatta eşim bile o kadar etkilenmişti, onun şirketinde çalışmamı istiyor. ben şimdilik memnunum işyerimden, red ettim teklifini :)))
ben harika bir haftasonu geçirdim. kızım denizle, güneşle tanıştı. bol bol yüzdüm. denizde egzersiz yaptım, bisilete bindim, yürüyüş yaptım. çok güzel mamalar yedik. alışveriş yaptık.
gece eğlenceye gittik, şarkılar söyledik. eşimle gece kumsalda yürüdük, gerçekten çok romantikti. çok tatlıydı, yine aşık oldum ona.
sizlee nasılsınız?
gunaydin...nasilsiniz bakalim..kizlar ben dun aksam kotu bir haber aldim..kuzenimde hamileydi benden 1,5 ay kucuktu neyse cumartesi aylik kontrolu varmis doktor bir bakmis bebek hareket etmiyor kalbi atmiyor ve gelismemis tam 1ay oncesindeki buyuklugunde kalmis malesef olmus bebegi..hemn kurtaj yapmislar allahtan anneyi zehirlememis..bende bunu duydum ya artik giderim kesin bu hafta doktora..normalde haftaya gitmem lazimdi..
sizlee nasılsınız?
esrammm günaydın canım...kocişle nasıl geçti haftasonunun? kızçeye alışveriş yaptınzımı babasıylaa birliktee?
bizde 9-10 haziranda ürgüpteyizz canımm1 gece kalcaz...arkadaşımızın düğünü var konaklamamalı...pazar günüde ürgüp'ü gezicez arkadaşlarla....
kııznca hiç yüzüne bakmıyacak gibi olursun o yanında yokken kendi kendini doldururda doldurursun sonra o gelir bir bakarsın ki o kadar kendine tembihlemene rağmen yelkenler suya inmiş sen çoktannn teslim olmuşsun bile :98:bundan sonra böylee
ölüyü diriltti kocam
sağol bidenemmmmm... ahh ahh halbuki ben ona trip yapcaktım dimi
günaydınn sağol canımmm, evet kötüydüm ama düzeldim çok şükür... hormonlar tavan yapmıştıkahvaltı yapıp geliyim anlaticiimmm
ben deeeeeee
Amin...sağolasın canımhadi hadi doyur hem kızçelerin hem kendi karnınıda gelafiyet olsun...kuzucuğada bal olsun şeker olsun can olsun yarasın inşallahhh perşembe günü anasınaa göstersin pipiloşunu/kukuşunu
buarada eşine çok geçmiş olsun bulemsum yaaaa...erkekler hep nazlı anacım...sorsan dert sormasan ayrı dert..allah yardımcın olsun senindee:26:
hoşgeldin canım nasılsıngunaydın kızlar bagadır yoktum nasılsınız bakalım :)))
geçmiş olsun canımgunaydin...nasilsiniz bakalim..kizlar ben dun aksam kotu bir haber aldim..kuzenimde hamileydi benden 1,5 ay kucuktu neyse cumartesi aylik kontrolu varmis doktor bir bakmis bebek hareket etmiyor kalbi atmiyor ve gelismemis tam 1ay oncesindeki buyuklugunde kalmis malesef olmus bebegi..hemn kurtaj yapmislar allahtan anneyi zehirlememis..bende bunu duydum ya artik giderim kesin bu hafta doktora..normalde haftaya gitmem lazimdi..
günaydın canımmm hoş geldinGünaydın güzel hamişler, güzel bebekler.
sizlee nasılsınız?
maşallahh maşallahhh Rabbim aşkınızı hiç eksiltmesin burcucumne güzel olmuşş...ohhh kızın denizle güneşlee erkenden tanıştıı
eşinin denetiminin iyi geçmesine çok sevindim canım...ellerine sağlık senindeeeşinde bi kere daha aşık olmuştur hatununaaa
ayy canım yaaa... Rabbim sabır versin inşallah yaa... çok çok üzücü bir haber. Canım kesinlikle git tabiki de... ben de çarşamba gidicem..iple çekiyorum...
canım günaydın... ohh ne güzelll iki gün bile yetiyor insanın dinlenmesi için gerçekten.. değişiklik çok çok rahatlatıyor insanı... ne güzel harika bir haftasonu geçirmişsin sen de...
canımm günaydınn.. cumartesi sabah geldi sevgilimm... cumartesi bebişe aldık bişeyler ama hava çok sıcak olduğu için eminönü yapamadık... alışveriş merkezinden pijama, çıtçıtlı badi,çorap falan ıvır zıvır aldık... bi de eşim galatasarayli bi badi aldı kızına
cumartesi alışveriş yaptık işte hem bebeğe hem babasına... sonra çoook güzel bi yere yemeğe gittik, ikimizde bayıldık yemekleresonra çıktık dolaştık, gofretli dondurma yedik, çimenlere uzandık, güldükk bol bol
pazar günü de öğlene kadar evde takıldık, öğleden sonra Beşiktaş'a gittik... Dolmabahçeye giricektik ama çok kalabalıktı giremedik, sahilde oturduk simit çay içtik saatlerce konuştuk...Kah ağladık kah güldük...Sonra Eyüp Sultan'a gittik, bebişe kıyafet baktık ama bişey bulamadık... Ivır zıvır ve kuruyemiş alışverişi yaptık sonra evimize geldik...Evde kimse yoku... saatlerce başbaşa kaldık
çok çok güzel bi haftasonu geçirdim ben... içimde ne varsa döktüm hepsini... eşim de öyle... birbirimizi daha iyi anladık, neler hissettiğimizi neler yaşadığımızı...
Rabbim huzurumuzu bozmasın inşallah.
günaydın canım hoşgeldin nasılsıngünaydınn kızlar biz geldikk hepinizi öpüyoruzzzzzz
haftasonu kendime elbise aldım düğün için, birde hamiş üstlüğükayınvalidemler bizdeydi annemlerde geldi filan muahabbet iyidi, dinlendim akşamda lüna parka gittikk
bizim burada yazları panayır oluyor yürüyüş yaptık orada, öyle geçti cumayı iple çekiyorumm Antalya içinnn bende denize kavuşacağımmm
sağolasın canım evet baya bir gardımı aldım geceleyinbulemsuuuuuuu eşine geçmiş olsun. evet erkekler ne kadar nazlı oluyor. benimkide bebek gibi, bende senin çocuğunum diyip duruyor :))))))) bende sen üvey evlatsın, başkası doğurmuş seni diyorum
gece eşin yanlışlıkla seni hırpalamış :)) aman canım ayrı yat demeye içim elvermiyor valla. ama ya karnına gelirse dirsekler. Allah korusun.
günaydınn kızlar biz geldikk hepinizi öpüyoruzzzzzz
haftasonu kendime elbise aldım düğün için, birde hamiş üstlüğükayınvalidemler bizdeydi annemlerde geldi filan muahabbet iyidi, dinlendim akşamda lüna parka gittikk
bizim burada yazları panayır oluyor yürüyüş yaptık orada, öyle geçti cumayı iple çekiyorumm Antalya içinnn bende denize kavuşacağımmm
kııznca hiç yüzüne bakmıyacak gibi olursun o yanında yokken kendi kendini doldururda doldurursun sonra o gelir bir bakarsın ki o kadar kendine tembihlemene rağmen yelkenler suya inmiş sen çoktannn teslim olmuşsun bile :98:
dini ıssır kız kendi kendine nazarın deyecek
sizlee nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?