2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kapadokya ne zamanmış nereye gidicekmişsiniz öğrendinmi kuzu

canım ayın 15-18i arasındaymış... nevşehir-ürgüp göreme avanos yapıcakmışız... iki çift gidicez... beraber gideceğimiz kız da hamile polisevinde kalıcaz gibi görünüyor şuan... arkadaşı ayarlamış...

bizim en zor günlerimiz çok sıcaklara denk gelcek ama inşallah seneye o çok sıcaklarda bebişlerimiz tam meydana çıkmış olcak kısa kısa şortları giydircez tombiş bacakalrına inşallah

evet yaa sorma... çok çok sıcak olucak bu sene...

gunaydin...nasilsiniz bakalim..kizlar ben dun aksam kotu bir haber aldim..kuzenimde hamileydi benden 1,5 ay kucuktu neyse cumartesi aylik kontrolu varmis doktor bir bakmis bebek hareket etmiyor kalbi atmiyor ve gelismemis tam 1ay oncesindeki buyuklugunde kalmis malesef olmus bebegi..hemn kurtaj yapmislar allahtan anneyi zehirlememis..bende bunu duydum ya artik giderim kesin bu hafta doktora..normalde haftaya gitmem lazimdi..

Günaydın güzel hamişler, güzel bebekler.

yorucu sıkıcı bir dönemden sonra gerçekten 2 günlük bile olsa tatili haketmiştik. eşimin cuma günkü denetimi iyi gelmiş. malları kurtarmışlar, benim hazırladığım dosyaları çok beğenmişler. herşey dört dörtlük olmuş, hatta eşim bile o kadar etkilenmişti, onun şirketinde çalışmamı istiyor. ben şimdilik memnunum işyerimden, red ettim teklifini :)))

ben harika bir haftasonu geçirdim. kızım denizle, güneşle tanıştı. bol bol yüzdüm. denizde egzersiz yaptım, bisilete bindim, yürüyüş yaptım. çok güzel mamalar yedik. alışveriş yaptık.

gece eğlenceye gittik, şarkılar söyledik. eşimle gece kumsalda yürüdük, gerçekten çok romantikti. çok tatlıydı, yine aşık oldum ona.

sizlee nasılsınız?

canım benim çok güzel olacak inşallah

Hoşbulduk canım sağol. Ne biliyim bana öyle gibi geldi . bide eşimde bende rüyamızda erkek bebek gördük ama küçüklüğümden beri hep kızımın olmasını hayal etmişimdir. tabi insan hamile kalınca korkuyo önce sağlık istiyo cinsiyetten önce. Doktorada öyle diyince heralde erkek istiyoruz sandı gördüysede söylemek istemedi sadece çıkıntı göremiyorum ben dedi. şimdi bende kız diye ümit ediyorum ama hayırlısı artık. bugün kan tahlillerimin sonucunu alıp göstericem akşam 5e doğru giderim inşAllah. Diycem dün çok iş yaptım evde çok sancım var diye bakalım baktırmaya çalışıcam. Sonucu yazarım buraya yarın mutlaka.

esrammm günaydın canım...kocişle nasıl geçti haftasonunun? kızçeye alışveriş yaptınzımı babasıylaa birliktee?

bizde 9-10 haziranda ürgüpteyizz canımm 1 gece kalcaz...arkadaşımızın düğünü var konaklamamalı...pazar günüde ürgüp'ü gezicez arkadaşlarla....

maşallahh maşallahhh Rabbim aşkınızı hiç eksiltmesin burcucum ne güzel olmuşş...ohhh kızın denizle güneşlee erkenden tanıştıı
eşinin denetiminin iyi geçmesine çok sevindim canım...ellerine sağlık senindee eşinde bi kere daha aşık olmuştur hatununaaa

çok sevindim canım onca uğraşa rağmen başarılı olmak çok güzel Maşallah denizede gittin çok güzel darısı bizlere

ayy canım yaaa... Rabbim sabır versin inşallah yaa... çok çok üzücü bir haber. Canım kesinlikle git tabiki de... ben de çarşamba gidicem..iple çekiyorum...

canım günaydın... ohh ne güzelll iki gün bile yetiyor insanın dinlenmesi için gerçekten.. değişiklik çok çok rahatlatıyor insanı... ne güzel harika bir haftasonu geçirmişsin sen de...

canımm günaydınn.. cumartesi sabah geldi sevgilimm... cumartesi bebişe aldık bişeyler ama hava çok sıcak olduğu için eminönü yapamadık... alışveriş merkezinden pijama, çıtçıtlı badi,çorap falan ıvır zıvır aldık... bi de eşim galatasarayli bi badi aldı kızına

cumartesi alışveriş yaptık işte hem bebeğe hem babasına... sonra çoook güzel bi yere yemeğe gittik, ikimizde bayıldık yemeklere sonra çıktık dolaştık, gofretli dondurma yedik, çimenlere uzandık, güldükk bol bol

pazar günü de öğlene kadar evde takıldık, öğleden sonra Beşiktaş'a gittik... Dolmabahçeye giricektik ama çok kalabalıktı giremedik, sahilde oturduk simit çay içtik saatlerce konuştuk...Kah ağladık kah güldük... Sonra Eyüp Sultan'a gittik, bebişe kıyafet baktık ama bişey bulamadık... Ivır zıvır ve kuruyemiş alışverişi yaptık sonra evimize geldik...Evde kimse yoku... saatlerce başbaşa kaldık

çok çok güzel bi haftasonu geçirdim ben... içimde ne varsa döktüm hepsini... eşim de öyle... birbirimizi daha iyi anladık, neler hissettiğimizi neler yaşadığımızı...
Rabbim huzurumuzu bozmasın inşallah.

günaydınn kızlar biz geldikk hepinizi öpüyoruzzzzzz

haftasonu kendime elbise aldım düğün için, birde hamiş üstlüğü kayınvalidemler bizdeydi annemlerde geldi filan muahabbet iyidi, dinlendim akşamda lüna parka gittikk
bizim burada yazları panayır oluyor yürüyüş yaptık orada, öyle geçti cumayı iple çekiyorumm Antalya içinnn bende denize kavuşacağımmm

kııznca hiç yüzüne bakmıyacak gibi olursun o yanında yokken kendi kendini doldururda doldurursun sonra o gelir bir bakarsın ki o kadar kendine tembihlemene rağmen yelkenler suya inmiş sen çoktannn teslim olmuşsun bile :98:

Amin...sağolasın canım evet eşler çok nazlı gece gece dirsekleri geçirdi bana kızamadım bile kendi derdi kendine yetiyor diye
evet teyzesi yedik mamamızı geldik akşam bu bebiş tatlı istedi babasından gece gece tatlı aldırdım adama ama maymun iştahlı sıpam 1 tane aldım ağzıma attım hemen o istekten vazgeçti tatlıda babasına yaradı tabiiperşembe dedin de aklıma geldi eşimin haftasonu iptal olması benim için iyi oldu gibi hafta sonu ablalarının odası düzenleneceklti odayı değiştirecektik bende çoook yorulacaktım babamız hasta olunca haftaya kaldı düzenleme işi bende yorulmamış oldum

gunaydın kızlar bagadır yoktum nasılsınız bakalım :)))
hoşgeldin canım nasılsın

geçmiş olsun canım
günaydın canımmm hoş geldin ohhh sefan olsun ne güzel deniz güneş amannn imrendim beeee
çok yorulmuştun tatlım bunu haketmiştin sen demek eşin seni eleman istiyor haaaaaman kabul etme şekerim fazla yakın olmak iyi değildir

[h=2][/h]
burcuxxx kullanıcısından alıntı

Günaydın güzel hamişler, güzel bebekler.

yorucu sıkıcı bir dönemden sonra gerçekten 2 günlük bile olsa tatili haketmiştik. eşimin cuma günkü denetimi iyi gelmiş. malları kurtarmışlar, benim hazırladığım dosyaları çok beğenmişler. herşey dört dörtlük olmuş, hatta eşim bile o kadar etkilenmişti, onun şirketinde çalışmamı istiyor. ben şimdilik memnunum işyerimden, red ettim teklifini :)))

ben harika bir haftasonu geçirdim. kızım denizle, güneşle tanıştı. bol bol yüzdüm. denizde egzersiz yaptım, bisilete bindim, yürüyüş yaptım. çok güzel mamalar yedik. alışveriş yaptık.

gece eğlenceye gittik, şarkılar söyledik. eşimle gece kumsalda yürüdük, gerçekten çok romantikti. çok tatlıydı, yine aşık oldum ona.

sizlee nasılsınız?

canm günaydın eğlendiğine ve dinlendiğine çok sevindimmm

sağol canım, evet güzel oldu. inşallah bebişim de anası gibi deniz tutkunu olur. öyle tatlı bebişler gördüm ki minik minik bikini giydirmişler, ayyy içim gitti valla.

evet haklısın, çok çaba gösterdim çok yoruldum ama değdi, eşim mutlu oldu o bana bütün herşeyi unutturdu. galiba dediğin gibi değerim arttı sanırım.

zaten bu yüzden evlenmedik mi? canyoldaşıyız artık. Allah herkesin yuvasında huzuru mutluluğu eksik etmesin.

bu arada senin haftasonun nasıl geçti?

moonsun88 rahatsızlanmışsın. geçmiş olsun canım. kasık ağrısı bende de oluyor ama yatamayacak kadar olunca bende endişelendim. doktora gidecek misin?

bulemsuuuuuuu eşine geçmiş olsun. evet erkekler ne kadar nazlı oluyor. benimkide bebek gibi, bende senin çocuğunum diyip duruyor :))))))) bende sen üvey evlatsın, başkası doğurmuş seni diyorum

gece eşin yanlışlıkla seni hırpalamış :)) aman canım ayrı yat demeye içim elvermiyor valla. ama ya karnına gelirse dirsekler. Allah korusun.

beysal bebişin göstermemiş, benim doktorum son çare bizraz dürttü bebeği. öyle bir yerden dürttü ki bebek hemen gösterdi. neyse çokta önemli değil, önemli olan sağlığı.

dini ıssır kız kendi kendine nazarın deyecek

günaydın canım hoşgeldin nasılsın

Selam kızlar, size bir şey soracağım...
Gebelikte denizde yüzmek konusunda ne düşünüyorsunuz....
Bizimkiler tepemde, haftasonu biraz iş yaptım daha doğrusu yazlık-kışlık ayırdık eşim annem ben el elden çok da yorulmadım ama biraz koyu akıntım geldi belim ağrıdı filan, 2 gün dinlendim şimdi iyiyim....
Ama ne zaman tatil desem, deniz desem bir kıyamet kopuyor, mikrop kapacaksın, bebeğe bir şey yapacaksın...
Delirtiyorlar beni....
Onları kaç yıldır bekletmişim, hasret bırakmışım şimdi bu bana müstehakmış, tatil matil yokmuş, uzun yola gidemezmişim, uçağa binemezmişim....
Kayınvalidem de her fırsatta kendine bahane yaratıp geliyor biz gelmiyormuşuz bizi özlüyormuş, haftasonu da o çakıyor eve beni...
Patlatacaklar o olacak yaaaa....

sağolasın canım evet baya bir gardımı aldım geceleyin gece beline kızın atkısını sardım uyuyamayınca ondan sonra uyudu kaldı eşim arada ahları olsada dirsek harekatı sona erdiinşş bu gece rahat ederiz canım
canım zaten ben eşime herzaman derim annen büyütememiş ben hiç büyütemem seni diyebundan önce soranlara 3 çocuğum var derdim 2 kızım birde büyümeyen eşim var derdim şimdi 4 çocuk sahibi olacağım inşşş

hoşgeldin tatlım... nasıl bi elbise aldınn?? abiye mi?
oohh sen de çıkıyosun tatile ne güzelll:13:

ayy sorma canım yaa... cumartesi geldi.. onu aldım arabaya.. hala triplerdeydim.. çok trafik olan bi yerden aldığım için hemen inip öpüp sarılamadım da.. arabaya bindi bakıyo bana güzel güzel... ben takmışım güneş gözlüğünü havalardayım hala eve geldik, sımsıkı sarıldı bana,işte o an ben bittimm

dini ıssır kız kendi kendine nazarın deyecek

annem de diyo size nazar değdi diye...

burcu oh ne güzel vakit geçirmişsiniz eşinle...umarım yoğun çalışmanın yorgunluğunu almıştır senden...hep böyle olsun günlerinizeşinle muhabbetiniz bozulmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…