2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

günaydın kızlar bende cuma günü 3 lü tarama sonuçlarını aldım temiz çıktı allaha şükür sonrada eşimle çıktık bebişimize alış veriş yaptık.

Günaydın kızlaarr,,

Bizimde haftasonumuz çok güzel geçti... Şehir dışına arkadaşlarımızı ziyarete gittik.. Yerde çilek ağaçtan kiraz erik derken 1 haftalık meyva yemişim
Hamakta uyuduk bol bol temiz hava aldık.. Yeşil üçümüze de çok iyi geldi.. O kadar yol ve temiz hava yorgunluğuna rağmen sabah enerjik ve mutlu uyandık.. Harika bir haftasonuydu

Sizler nasılsınız ??

canım denizde yüzmenin bir sakıncası yok, hatta doktorlar havuzdan ziyade denizi tavsiye ediyorlar... hiç bişey olmaz tatlım... e tabi çok kalabalık,temiz olmayan denize de girmemek lazım...
ben de bundan sonra ortalama iki haftada bir haftasonları denize giricem... hiç korkmuyorum.. eşim biraz panik yapıyor ama doktor problem yok dedikten sonra o da anlayışlı davranıyor...

eşine söyle haftasonralı bi yerlere gidin.. benim teyzemin kayınvalidesi de ondan çıkmazdı ama baktı ki teyzem evde pek durmuyor elini eteğini çekti artık... sıkma kendini, rahat ol...

günaydın cnm, noldu yaa hemen doktora endişe ettim

canım benim çok çok çok geçmiş olsun kuzum.. İnşallah hiç bir sıkıntın yoktur(( bize de haber ver seni merak ediyoruz:)

canım doktorunun dinle internetten falan kurcalama hiç bir şeyi gereksiz yere kafan karışır:) rahat ol tatlım:)

günaydınn kızzzlarrr nasılsınızzzzzzz

ççok sıcak bunaltıcı bir İstanbul sabahındannn herkesee merhabaaaa

günaydınn fıstıkkkk

ne güzel genelde herkesin çok güzel geçmiş haftasonusuu
inşallah haftaiçi de böyle güzel geçer

Ay beynimi yiyorlar, ve bunlar iyi günlerimmiş gibi geliyor...

Son düzenleme:
dini ıssır kız kendi kendine nazarın deyecek

günaydın canım hoşgeldin nasılsın

bulduk tatlım iyiyim valal dinlendim haftasonu panayıra gittim ay atlı karıncalara herkes bebişini bindiriyordu bir özendimm bir özendim, eşime dedim biz de bebişimizi bindiricez burda gezdireceğiz demi filan dedim hayal ettik işte,

eşin daha iyimi canım belini inciltmişş ? geçmiş olsunn

hoşbulduk canım, abiye aldım siyah beyaz ama abartı bir abiye değil etekler pileli 8-9 aylıkkende giyilir antalyada bunu giyicem sonra 8 aylıkken iş yerimden bir arakdaşımn var ozamanda giyerim dedim, evet yaa bende çıkıyorumm heyecanlıyım hamiş olarak ilk yaz tatilim :) cuma olsun biran önce

canım sende eşinle hoş vakit geçirmişsin çok sevindim özleyince daha bir başka oluyor arada özletmek lazım aslında :)

günaydınn canım, seninde haftasonun güzel geçmiş havalarda baya ısındı hele dün çok sıcaktı yeşillik bir yere kaçmakla iyi etmişsiniz :) hamağa bayılırım bu arada :)

Aslında benim kaçmak gibi bir şansım yok çarşambadan arıyorlar, haftasonu geliyoruz diye...
Birgün tutamıycam çenemi, bir haftasonu da başbaşa kalsak diycem o olucak yaa....

........................................................
Çifte mesaj olmuş.....

Son düzenleme:
dini ıssır kız kendi kendine nazarın deyecek

günaydın canım hoşgeldin nasılsın

bulduk tatlım iyiyim valal dinlendim haftasonu panayıra gittim ay atlı karıncalara herkes bebişini bindiriyordu bir özendimm bir özendim, eşime dedim biz de bebişimizi bindiricez burda gezdireceğiz demi filan dedim hayal ettik işte,

eşin daha iyimi canım belini inciltmişş ? geçmiş olsunn

hoşbulduk canım, abiye aldım siyah beyaz ama abartı bir abiye değil etekler pileli 8-9 aylıkkende giyilir antalyada bunu giyicem sonra 8 aylıkken iş yerimden bir arakdaşımn var ozamanda giyerim dedim, evet yaa bende çıkıyorumm heyecanlıyım hamiş olarak ilk yaz tatilim :) cuma olsun biran önce

canım sende eşinle hoş vakit geçirmişsin çok sevindim özleyince daha bir başka oluyor arada özletmek lazım aslında :)

günaydınn canım, seninde haftasonun güzel geçmiş havalarda baya ısındı hele dün çok sıcaktı yeşillik bir yere kaçmakla iyi etmişsiniz :) hamağa bayılırım bu arada :)

günaydın canım güzel bir hafta sonu olmuş senin için:) afiyet olsun yediğin meyveciklerde....

Aslında benim kaçmak gibi bir şansım yok çarşambadan arıyorlar, haftasonu geliyoruz diye...
Birgün tutamıycam çenemi, bir haftasonu da başbaşa kalsak diycem o olucak yaa....

gerekirse diyeceksin kuzucum:)

kızlar bebişlerimiz artık bizi duyuyormuşş

Geçtiğimiz ay bebeğiniz 8-9 cm den 14-15 cm e kadar büyüdü. Bu ay bebeğinizin büyümesi biraz yavaşlayacak. Ama büyüme genede çarpıcı olacaktır. Dört kısa hafta içinde bebeğiniz 14 cm. den 20-25 cm. e kadar büyüyecektir. Bebeğinizle konuşmayı deneyin. Bebeğiniz artık sizi duyabiliyor.

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...nin-ultrason-goruntuleri-17.html#post24941424

bebeğin ultrason görüntüsü:) ayrıntılı ultrasonu yapıldı, videosu verildi minişin:) darısı sizlere olsun babasına benzeyen bir oğluşum var tabi 15 gün önceki fotoğrafı ile bunu kıyaslayınca diyorum bu kadar değişiyorsa doğana kadar kırk kalıba girer diye... bana benzesin istiyordum ama tutturamamdım fıstıklar:) çok şükür canım oğlum sağlıklı hiç üzmeden tüm pozları verdi bize teyzeler. uyandırdık esnedi gözünü burnunu kaşıdı hepsini çekti doktor. evde ona bakıp bakıp bu ne büyük mucize diyorum:)

müsait değilim rahatsızım ya da evde değiliz falan de... eşin sorun etmezse tabi. gerekirse ona da söyle ben artık bir süre yalnız kalmak istiyorum diye...

İşte çok zor, ilk önce onu arıyorlar, onun ağzını arayıp sonra beni arıyorlar (ki eşim öyle laf çevirmeyi bilmez, yuvarlak konuşamaz.)
Biraz sukunet istiyorum deyince de bozuluyor, ne olurmuş bir arada olsak, ne zararı varmış mış da mış....
Bir de çarşambadan arıyorlar, müsait misiniz demek yok biz cumadan geliyoruz diyorlar, e biz de haftasonu için cuma plan yapıyoruz haliyle...
Dellencem...

Son düzenleme:

ohhh maşallahh çok güzel olmuş...çok sevindim...allah nazarlardan sakınsın sizi..bi dahadaa üzmeyin inşallah hem tatlı canınızı hemde birbirinizi esrammm

bende denizz istiyorumm yaaaa küvette yüzemiyorum artık sığmıyorumkiii

evet tevafuk oldu gerçekten...eşin hayırlısıylaa iyileşşinde haftaya yapın inşallah kızçelerin odasının düzenlemesini şekerim..bu hafat şu bebeiş bi yorulmasında açsınn nesi var nesi yoksaaa
yaa ne güzel bizdee inşallahh yavrularımızla gittiğimiz tatillerde o keyfi yaşarızzz..giydiririz minicik minicik bikinilerii...oyy annesi yesin onun minik totosunu

bizim haftasonumuzda iyi geçti teyzesi...cumartesi annem bendeydi...kahvaltıyaa geldi...akşam yemegıne falanda kalın dedim.göndermedim..örgü ördük annemle karşılıklıı

pazar eşim oruç oldugu için kızçemle başbaşa kahvaltımızı yaptık ve bağ evine gittik...iftarı yaptık döndük...temiz hava güneş toprak iyi geldi açıldık

off ya nefret ediyorum böyle insanlardan bencil oluyorlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…