2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
günaydın canım:) ohh ne güzel git gez tabi valla süper olur :)

inşallah canım:) sevindim iyi olmana yıpratma bundan sonra kendini boşu boşuna:)

günaydın bidenemmmmm bi daha yıpratmamaya çalışıcam kendimi... ya ben çok duygusal çok alınganım zaten... hormonlar tavan yaptı işte... eşimde uzakta olunca ruh halimi anlamıyor tabiki...ama bundan sonra daha dikkatli olucak,eminim buna

ahh canım benim yaaa boşver hiç takma kafana... şimdi daha çok sinir oluyosundur eminim...yaşlı de cahil de geç.. ama susma kesinlikle. susarsan hem kendine hem bebeğine kötülük edersin, aile düzenini bile etkiler. şakayla karışık "anne,bize iş yapmaya gelmemiş miydin sen"falan de

Kıpır kıpır olacak desene, artık koşturun durun peşinden...
:)))

ayy bu şekerr bişeyy olmuş böyleeeee yaaaaaa ooyy yerim o ağzı ben yaaa nasıl esniyo öyle ağzını yuvarlak yapıp keyifçi olucak sanki oğluşunuzzz

ohhh maşallahh çok güzel olmuş...çok sevindim...allah nazarlardan sakınsın sizi..bi dahadaa üzmeyin inşallah hem tatlı canınızı hemde birbirinizi esrammm

teşekkür ederim canım benim yaaaaa çok çok huzurluyum gerçekten. bi daha üzmesin babamız bizi, biz de onu üzmeyiz o zaman ben ben değilim napıyımmm

hay maşallah

Ne güzel esniyor o öyle Kucağımıza alacağımız günlerde gelecek inşallah
Bu detaylı ultrason sonucu diymi canım ?

canm günaydın eğlendiğine ve dinlendiğine çok sevindimmm

sağol canım. pek dinlenemedim yahu. iki dakika durmadım ki

sağol canım. inşallah sizde ailece güzel bir tatil yaparsınız. biraz zor diyorsun ama belli olmaz bu işler.

aldın mı elbiseni? nasıl bişi anlatsana canım. güle güle giy.

lunaparka bayılırım. ne güzel yaa. bizde fuarın bekliyoruz, lunaparka gitmek için. ama bu sene binemem birşeye :)

evet ya deniz ne güzel bişi dimi. antalya nasıl sıcaktır şimdi. marmariste bile yandım ben.

çok sevindim canım onca uğraşa rağmen başarılı olmak çok güzel Maşallah denizede gittin çok güzel darısı bizlere

evet çok sıkıldım bunaldım. eşime belli etmedim ama çok gerildim ben bu ara. deniz insanın tüm elektriğini alıyor. inşallah canım sende bebişini yüzdürürsün :)

sağol canım. sende eşinle liseli aşıklar gibi vakit geçirmişsin. ne güzel birbirinizi anlamışsınız. uzak olunca oluyor tüm sıkıntılar. çok dua ediyorum canım senin için. inşallah bebek gelmeden aynı evde yaşamaya başlarsınız.

şunu söylemek istiyorum size kızlar. doğum için yüzmek faydalı diyorlarya. suya girince doğruluğunu anladım. yüzerken karnım kasıldı. tüm kaslarım çalıştı. minnacık oldu göbişim. doğumda bize kas kuvveti lazım. oturup mekik çekecek halimiz yok ya. deniz çok güzel egzersiz ortamı bizim için. temiz olan bir koya girmenin ne zararı var. o kadar minerali hiç bir krem veremez bize.

eşin bugün nasıl canım? işe gidebildi mi? olsun bence erkeğin böylesi makbul, en küçük sıkıntıda geliyor bize sığınıyor.

burcu oh ne güzel vakit geçirmişsiniz eşinle...umarım yoğun çalışmanın yorgunluğunu almıştır senden...hep böyle olsun günlerinizeşinle muhabbetiniz bozulmasın...

sağol canım. evet çok güzeldi. herkes güzel tatil yapar umarım bu sene. sendeki pozitif enerjiyi buradan alıyorum canım. çok şükür seninde sıkıntın geçti.

günaydın kızlar bende cuma günü 3 lü tarama sonuçlarını aldım temiz çıktı allaha şükür sonrada eşimle çıktık bebişimize alış veriş yaptık.

alışveriş yapmak ne güzel bişi ya. allah bol para versinde bol bol harcayalım dimi

vitamin dolu bir haftasonu :))) ne güzel sende güzel vakit geçirmişsin.

lavinya27 sağol canım. senin alıntılar bir karışık oluyor. nereye ne yazacağımı şaşırıyorum. sen farkettin mi?

Kızlar beşik mi oyun parkı mı?
Hangisi daha kullanışlı sizce????
Bir de ilk 6-8 ay bebek sizin yanınızda yatar odaya gerek yok diyorlar...
Siz ne düşünüyorsunuz özeliikle 2.-3. bebeği olanlar için bu sorum....

Yüzmek çok faydalıymış, inceliyorum da şimdi...
Bizimkilere kalsa mikrop kapıcam hemen...
Beni korkuta korkuta bir hal ettiler....

hayatbanagüzell ve burcuxxx eşim sabattan işe gitti bakalım ayakta gezince açılır dün öyle olmuştu ama gece yatınca baya kötü oldu
annesininbirtanesi evet canım ben yorulmayım diye işler kaldı bu hafta galiba bebişte kendini gösterecek inşşolmazsa ayrıntılıda gene gösterecek kendini
burcuxxx evet canım bize sığınmaları güzel bazen gece uyurken izlerimde eşimi kedi yavrusu gibi gelir gözüme inş canım eşime kalsan 3 gün olsada gidelim der ama sıkıntıya girmeye gerek yok diyorum ben seneye bebişle beraber gideriz denize hem bebişde kış bebeği olacağı için denizden ve güneşten kış boyunca alamadığı vitamini alır bol bol inşş

Son düzenleme:
kızlar eşimle gezerken pazar günü açık eczane gördüm, hemen girdik içeri, demir hapım bitmişti...demir hapını aldık. eczacı bayan saç ve cilt yapısına bakıyodu, bi problem varsa ona göre ürün öneriyordu.özellikle sordum anlaşmalı mısınız bi yerle diye... değillermiş,sadecemedikal ürünler öneriyoruz dedi... eşimle dedik hadi biz de baktıralım... eşimin saçı için seyrek dedi, şampuan ve tonik önerdi revigenin... saçları çok yağlıymış... cildi için de mutlaka güneş koruyucu kullanması gerekiyormuş... benim de cildime baktı, burun kenarşarına,göz altıma falan baya uzun uzun baktı... "ne kadar pürüzsüz ve sorunsuz cildiniz var, ne leke ne siyah nokta hiç bişey yok" dedi... ne kullanıyosunuz dedi bide ben de acıbadem sütü, saf gülsuyu, soda ve sebamed kullandığımı söyledim... "size her hangi bir ürün önermeme gerek yok" dedi çokk mutlu oldum... ben çok düzenli temizliyorum,koruyorum cildimi...korkuyodum nedense bişey çıkmasından... eşim de biraz kıskandı beni

bi de kesinlikle avon oriflame kullanmayın,aşırı derecede kimyasal madde içeriyor dedi

Yüzmek çok faydalıymış, inceliyorum da şimdi...
Bizimkilere kalsa mikrop kapıcam hemen...
Beni korkuta korkuta bir hal ettiler....

hayır ya denize girdiğin sürece sorun yok ama temiz bi yer olsun ve çok kalabalık olmasın boşver herkesi dinlersen işin var...

ne güzel valla:) bilinçli hatuncuk:)

kızlar şu an yüzüm varya kıpkırmızı. güneşten değil. tüm yüzümü göz kapaklarımın içide dahil küçük küçük kırmızı noktalar kapladı. uzaktan güneş yanığı gibi duruyor. daha öncede biraz olup geçmişti, bu defa gerçekten yüzüm korkunç görünüyor.

dün gece yola çıkmadan birşeyim yoktu. yolda midem birden kötüledi, hemen arabayı durdur dedim eşime. kapısını açar açmaz şiddetli bir istifra gerçekleşti. aynı anda burnumdan da kan fışkırdı. sonra tekrar yola koyulduk. bir süre sonra tekrar fenalaştım. yine durduk ben yine istfira ettim. yahu midem ne kadar genişmiş, bu kadar şey nerden geldi ilkinde niye hepsi çıkmadı anlamadım. aralarında sadece 20 dak. var. hiçbişi yiyip içmemiştim o arada. boğazım tahriş oldu. gözlerim şişti. uyuya uyuya geldim. eve geldik aynaya baktım o kırmızı minik noktaları gördüm. o kadar çoklar ki milyon tane belki. boynuma kadar. geçici olduğunu biliyordum endişelenmedim ama görüntü sinirimi bozmadı değil. sabah işe geldim herkes şok oldu. nasıl doktora gitmeden duruyormuşum. ??? insanlar ne garip ya, belli eminim sakinim neden telaş ettiriyorsunuz değil mi? pek oralı olmadım neyse bayan patornumun yanına çıktım bi işimiz var. kadın yandın mı sen dedi. yok dedim yaklaştım yüzümü gösterdim, istifralarımı anlattım. hımmm, zorlandığın için sinir uçların kanamış dedi. onun bir kızı var, çok bilinçli bir kadın zor durumlarda hassas ciltlerde böyle lekeler oluyormuş, geçer dedi. rahatladım tekrar.

aynı durumda olan var mı kızlar?

tam yazıyordum son satırda kadının söylediğini gördüm:) burun kanaman falan da ondan canım endişe etme.. geçer biraz dinlenince..

geçmiş olsun canım malesef istifra ettiğimizde midede ne var ne yok çıkıyor 10 dk sonra bir daha çıkıyor mide boş bile olsa
yüzünde ki lekeler içinse patronun haklı aşırı zorlanmadan vücut tepki veriyor geçende dedim ya gözümdeki kan 15 gün geçmedi zamanla kaybolur onlar sen kafaya takma
milletede bakma bana göz dr gitmedim diye ne kadar çok kızdılar yaşadığım sıkıntıyı ben biliyorum gözümünde öyle olması bana çok normal geliyor ama millet ağzı bağlanmıyor iyicene moral bozuyorlar

ayy canım yaaa geçmiş olsun... off nolucak senin bu halin yaaa... içtiğin suyu bile çıkarıyorsun resmen... patronun doğru söylemiş, okurken direkt dedim o istifralar vücudunu zorladığı için cildin böyle bir tepki vermiştir diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…