günaydın canım:) ohh ne güzel git gez tabi valla süper olur :)
inşallah canım:) sevindim iyi olmana yıpratma bundan sonra kendini boşu boşuna:)
Ay beynimi yiyorlar, ve bunlar iyi günlerimmiş gibi geliyor...
Aslında kayınvalidemlere giderdim ama şehrin suyunda mikrop çıktı,birçok kişi hastalanmış salgın gibi, içim almıyor hazır su içsem bile sebze-meyve o suyla yıkanıyor tedirgin oluyorum, bile bile lades demek istemiyorum...
Güya bana yardıma geliyor, yorulmayım diye ama eşim ortada yoksa ne yaparsam yapayım oturup izliyor (ki ben işten kaçmam, ama bazen gaza gelip yapmamam gereken ağırlıkta işleri de yapıyorum, o tür anlarda eşim annem zorla durduruyorlar beni, biri dur demezse durmuyorum çünkü) eşim varken her işi kendi yapıyormuş gibi davranıyor...
hoşbulduk canım, abiye aldım siyah beyaz ama abartı bir abiye değil etekler pileli 8-9 aylıkkende giyilir antalyada bunu giyicem sonra 8 aylıkken iş yerimden bir arakdaşımn var ozamanda giyerim dedim, evet yaa bende çıkıyorumm heyecanlıyım hamiş olarak ilk yaz tatilim :) cuma olsun biran önce
canım sende eşinle hoş vakit geçirmişsin çok sevindimözleyince daha bir başka oluyor arada özletmek lazım aslında :)
ohh ne güzel yakışır o şimdi sanaa...ben de bi abiye alıp tüm yaz düğünlerinde onu giymek istiyorum, zaten hamiş abiye zor bulunuyor, bi deçok para vermenin anlamı yok.
evet canım yaa çok teşekkür ederim..valla bu özlem sayesinde heralde bizim aşkımız ilk günkü gibi kalıyor...evli moduna bile giremiyoruz tam...sevgili hayatı yaşıyor gibiyiz hala
kızlar bebişlerimiz artık bizi duyuyormuşş
Geçtiğimiz ay bebeğiniz 8-9 cm den 14-15 cm e kadar büyüdü. Bu ay bebeğinizin büyümesi biraz yavaşlayacak. Ama büyüme genede çarpıcı olacaktır. Dört kısa hafta içinde bebeğiniz 14 cm. den 20-25 cm. e kadar büyüyecektir. Bebeğinizle konuşmayı deneyin. Bebeğiniz artık sizi duyabiliyor.
hAFTAİÇİDE BÖYLE GEÇERSE MAAŞ VERMEZLER KIZ BİZE
valla tüm gün yatsam da vermek zorundalar bizetabii özelde öyle değildir sanırım.
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...nin-ultrason-goruntuleri-17.html#post24941424
bebeğin ultrason görüntüsü:) ayrıntılı ultrasonu yapıldı, videosu verildi minişin:) darısı sizlere olsun babasına benzeyen bir oğluşum vartabi 15 gün önceki fotoğrafı ile bunu kıyaslayınca diyorum bu kadar değişiyorsa doğana kadar kırk kalıba girer diye... bana benzesin istiyordum ama tutturamamdım fıstıklar:) çok şükür canım oğlum sağlıklı hiç üzmeden tüm pozları verdi bize teyzeler. uyandırdık esnedi gözünü burnunu kaşıdı hepsini çekti doktor. evde ona bakıp bakıp bu ne büyük mucize diyorum:)
Kıpır kıpır olacak desene, artık koşturun durun peşinden...
:)))
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...nin-ultrason-goruntuleri-17.html#post24941424
bebeğin ultrason görüntüsü:) ayrıntılı ultrasonu yapıldı, videosu verildi minişin:) darısı sizlere olsun babasına benzeyen bir oğluşum vartabi 15 gün önceki fotoğrafı ile bunu kıyaslayınca diyorum bu kadar değişiyorsa doğana kadar kırk kalıba girer diye... bana benzesin istiyordum ama tutturamamdım fıstıklar:) çok şükür canım oğlum sağlıklı hiç üzmeden tüm pozları verdi bize teyzeler. uyandırdık esnedi gözünü burnunu kaşıdı hepsini çekti doktor. evde ona bakıp bakıp bu ne büyük mucize diyorum:)
ohhh maşallahh çok güzel olmuş...çok sevindim...allah nazarlardan sakınsın sizi..bi dahadaa üzmeyin inşallah hem tatlı canınızı hemde birbirinizi esrammm
öyle olacak gibi nasıl yapacaksak(
canm günaydın eğlendiğine ve dinlendiğine çok sevindimmm
günaydın canımmm hoş geldinohhh sefan olsun ne güzel deniz güneş amannn imrendim beeee
çok yorulmuştun tatlım bunu haketmiştin sendemek eşin seni eleman istiyor haaaa aman kabul etme şekerim fazla yakın olmak iyi değildir
günaydınn kızlar biz geldikk hepinizi öpüyoruzzzzzz
haftasonu kendime elbise aldım düğün için, birde hamiş üstlüğükayınvalidemler bizdeydi annemlerde geldi filan muahabbet iyidi, dinlendim akşamda lüna parka gittikk
bizim burada yazları panayır oluyor yürüyüş yaptık orada, öyle geçti cumayı iple çekiyorumm Antalya içinnn bende denize kavuşacağımmm
çok sevindim canım onca uğraşa rağmen başarılı olmak çok güzel Maşallah denizede gittin çok güzel darısı bizlere
canım günaydın... ohh ne güzelll iki gün bile yetiyor insanın dinlenmesi için gerçekten.. değişiklik çok çok rahatlatıyor insanı... ne güzel harika bir haftasonu geçirmişsin sen de...
canımm günaydınn.. cumartesi sabah geldi sevgilimm... cumartesi bebişe aldık bişeyler ama hava çok sıcak olduğu için eminönü yapamadık... alışveriş merkezinden pijama, çıtçıtlı badi,çorap falan ıvır zıvır aldık... bi de eşim galatasarayli bi badi aldı kızına
cumartesi alışveriş yaptık işte hem bebeğe hem babasına... sonra çoook güzel bi yere yemeğe gittik, ikimizde bayıldık yemekleresonra çıktık dolaştık, gofretli dondurma yedik, çimenlere uzandık, güldükk bol bol
pazar günü de öğlene kadar evde takıldık, öğleden sonra Beşiktaş'a gittik... Dolmabahçeye giricektik ama çok kalabalıktı giremedik, sahilde oturduk simit çay içtik saatlerce konuştuk...Kah ağladık kah güldük...Sonra Eyüp Sultan'a gittik, bebişe kıyafet baktık ama bişey bulamadık... Ivır zıvır ve kuruyemiş alışverişi yaptık sonra evimize geldik...Evde kimse yoku... saatlerce başbaşa kaldık
çok çok güzel bi haftasonu geçirdim ben... içimde ne varsa döktüm hepsini... eşim de öyle... birbirimizi daha iyi anladık, neler hissettiğimizi neler yaşadığımızı...
Rabbim huzurumuzu bozmasın inşallah.
Selam kızlar, size bir şey soracağım...
Gebelikte denizde yüzmek konusunda ne düşünüyorsunuz....
Bizimkiler tepemde, haftasonu biraz iş yaptım daha doğrusu yazlık-kışlık ayırdık eşim annem ben el elden çok da yorulmadım ama biraz koyu akıntım geldi belim ağrıdı filan, 2 gün dinlendim şimdi iyiyim....
Ama ne zaman tatil desem, deniz desem bir kıyamet kopuyor, mikrop kapacaksın, bebeğe bir şey yapacaksın...
Delirtiyorlar beni....
Onları kaç yıldır bekletmişim, hasret bırakmışım şimdi bu bana müstehakmış, tatil matil yokmuş, uzun yola gidemezmişim, uçağa binemezmişim....
Kayınvalidem de her fırsatta kendine bahane yaratıp geliyor biz gelmiyormuşuz bizi özlüyormuş, haftasonu da o çakıyor eve beni...
Patlatacaklar o olacak yaaaa....
sağolasın canım evet baya bir gardımı aldım geceleyingece beline kızın atkısını sardım uyuyamayınca ondan sonra uyudu kaldı eşim arada ahları olsada dirsek harekatı sona erdi inşş bu gece rahat ederiz canım
canım zaten ben eşime herzaman derim annen büyütememiş ben hiç büyütemem seni diyebundan önce soranlara 3 çocuğum var derdim 2 kızım birde büyümeyen eşim var derdim şimdi 4 çocuk sahibi olacağım inşşş
burcu oh ne güzel vakit geçirmişsiniz eşinle...umarım yoğun çalışmanın yorgunluğunu almıştır senden...hep böyle olsun günlerinizeşinle muhabbetiniz bozulmasın...
günaydın kızlar bende cuma günü 3 lü tarama sonuçlarını aldım temiz çıktı allaha şükür sonrada eşimle çıktık bebişimize alış veriş yaptık.
Günaydın kızlaarr,,
Bizimde haftasonumuz çok güzel geçti... Şehir dışına arkadaşlarımızı ziyarete gittik.. Yerde çilek ağaçtan kiraz erik derken 1 haftalık meyva yemişim
Hamakta uyuduk bol bol temiz hava aldık.. Yeşil üçümüze de çok iyi geldi.. O kadar yol ve temiz hava yorgunluğuna rağmen sabah enerjik ve mutlu uyandık.. Harika bir haftasonuydu
Sizler nasılsınız ??
ayy bu şekerr bişeyy olmuş böyleeeee yaaaaaaooyy yerim o ağzı ben yaaa nasıl esniyo öyle ağzını yuvarlak yapıp keyifçi olucak sanki oğluşunuzzz
hele videolarını falan koyabilsem size:) ayaklarını falan bir hizlı tutuyor ikisini yan yana koydu poz verdi, pipisini tam çekti doktor, ellerini kafasının arkasına koydu yerim seni dedim ya :) çok çirkin ama çok tatlı
Bişey olmaz annesi oooh keyifli bile gelir sana, biraz aman yavaşlasa azıcık dersin ama sağlıklı olsun da hareketi çekilir onların...
öyle tabi:) ama inşallah uslu olur:)
sağol canım. pek dinlenemedim yahu. iki dakika durmadım ki
sağol canım. inşallah sizde ailece güzel bir tatil yaparsınız. biraz zor diyorsun ama belli olmaz bu işler.
aldın mı elbiseni? nasıl bişi anlatsana canım. güle güle giy.
lunaparka bayılırım. ne güzel yaa. bizde fuarın bekliyoruz, lunaparka gitmek için. ama bu sene binemem birşeye :)
evet ya deniz ne güzel bişi dimi. antalya nasıl sıcaktır şimdi. marmariste bile yandım ben.
evet çok sıkıldım bunaldım. eşime belli etmedim ama çok gerildim ben bu ara. deniz insanın tüm elektriğini alıyor. inşallah canım sende bebişini yüzdürürsün :)
sağol canım. sende eşinle liseli aşıklar gibi vakit geçirmişsin. ne güzel birbirinizi anlamışsınız. uzak olunca oluyor tüm sıkıntılar. çok dua ediyorum canım senin için. inşallah bebek gelmeden aynı evde yaşamaya başlarsınız.
şunu söylemek istiyorum size kızlar. doğum için yüzmek faydalı diyorlarya. suya girince doğruluğunu anladım. yüzerken karnım kasıldı. tüm kaslarım çalıştı. minnacık oldu göbişim. doğumda bize kas kuvveti lazım. oturup mekik çekecek halimiz yok ya. deniz çok güzel egzersiz ortamı bizim için. temiz olan bir koya girmenin ne zararı var. o kadar minerali hiç bir krem veremez bize.
eşin bugün nasıl canım? işe gidebildi mi? olsun bence erkeğin böylesi makbul, en küçük sıkıntıda geliyor bize sığınıyor.
sağol canım. evet çok güzeldi. herkes güzel tatil yapar umarım bu sene. sendeki pozitif enerjiyi buradan alıyorum canım. çok şükür seninde sıkıntın geçti.
alışveriş yapmak ne güzel bişi ya. allah bol para versinde bol bol harcayalım dimi
vitamin dolu bir haftasonu :))) ne güzel sende güzel vakit geçirmişsin.
lavinya27 sağol canım. senin alıntılar bir karışık oluyor. nereye ne yazacağımı şaşırıyorum. sen farkettin mi?
yok tatlım neden karışık ki bir bakayım eski yazdığım mesajlara
Yüzmek çok faydalıymış, inceliyorum da şimdi...
Bizimkilere kalsa mikrop kapıcam hemen...
Beni korkuta korkuta bir hal ettiler....
kızlar eşimle gezerken pazar günü açık eczane gördüm, hemen girdik içeri, demir hapım bitmişti...demir hapını aldık. eczacı bayan saç ve cilt yapısına bakıyodu, bi problem varsa ona göre ürün öneriyordu.özellikle sordum anlaşmalı mısınız bi yerle diye... değillermiş,sadecemedikal ürünler öneriyoruz dedi... eşimle dedik hadi biz de baktıralım... eşimin saçı için seyrek dedi, şampuan ve tonik önerdi revigenin... saçları çok yağlıymış... cildi için de mutlaka güneş koruyucu kullanması gerekiyormuş... benim de cildime baktı, burun kenarşarına,göz altıma falan baya uzun uzun baktı... "ne kadar pürüzsüz ve sorunsuz cildiniz var, ne leke ne siyah nokta hiç bişey yok" dedi... ne kullanıyosunuz dedi bideben de acıbadem sütü, saf gülsuyu, soda ve sebamed kullandığımı söyledim... "size her hangi bir ürün önermeme gerek yok" dedi çokk mutlu oldum... ben çok düzenli temizliyorum,koruyorum cildimi...korkuyodum nedense bişey çıkmasından... eşim de biraz kıskandı beni
bi de kesinlikle avon oriflame kullanmayın,aşırı derecede kimyasal madde içeriyor dedi
canım eşin rahatsızmış çokkk geçmiş olsun kuzucum..
sağolasın canımcanım eşin rahatsızmış çokkk geçmiş olsun kuzucum..
kızlar şu an yüzüm varya kıpkırmızı. güneşten değil. tüm yüzümü göz kapaklarımın içide dahil küçük küçük kırmızı noktalar kapladı. uzaktan güneş yanığı gibi duruyor. daha öncede biraz olup geçmişti, bu defa gerçekten yüzüm korkunç görünüyor.
dün gece yola çıkmadan birşeyim yoktu. yolda midem birden kötüledi, hemen arabayı durdur dedim eşime. kapısını açar açmaz şiddetli bir istifra gerçekleşti. aynı anda burnumdan da kan fışkırdı. sonra tekrar yola koyulduk. bir süre sonra tekrar fenalaştım. yine durduk ben yine istfira ettim. yahu midem ne kadar genişmiş, bu kadar şey nerden geldi ilkinde niye hepsi çıkmadı anlamadım. aralarında sadece 20 dak. var. hiçbişi yiyip içmemiştim o arada. boğazım tahriş oldu. gözlerim şişti. uyuya uyuya geldim. eve geldik aynaya baktımo kırmızı minik noktaları gördüm. o kadar çoklar ki milyon tane belki. boynuma kadar. geçici olduğunu biliyordum endişelenmedim ama görüntü sinirimi bozmadı değil. sabah işe geldim herkes şok oldu. nasıl doktora gitmeden duruyormuşum. ??? insanlar ne garip ya, belli eminim sakinim neden telaş ettiriyorsunuz değil mi? pek oralı olmadım neyse bayan patornumun yanına çıktım bi işimiz var. kadın yandın mı sen dedi. yok dedim yaklaştım yüzümü gösterdim, istifralarımı anlattım. hımmm, zorlandığın için sinir uçların kanamış dedi. onun bir kızı var, çok bilinçli bir kadın zor durumlarda hassas ciltlerde böyle lekeler oluyormuş, geçer dedi. rahatladım tekrar.
aynı durumda olan var mı kızlar?
geçmiş olsun canım malesef istifra ettiğimizde midede ne var ne yok çıkıyor 10 dk sonra bir daha çıkıyor mide boş bile olsakızlar şu an yüzüm varya kıpkırmızı. güneşten değil. tüm yüzümü göz kapaklarımın içide dahil küçük küçük kırmızı noktalar kapladı. uzaktan güneş yanığı gibi duruyor. daha öncede biraz olup geçmişti, bu defa gerçekten yüzüm korkunç görünüyor.
dün gece yola çıkmadan birşeyim yoktu. yolda midem birden kötüledi, hemen arabayı durdur dedim eşime. kapısını açar açmaz şiddetli bir istifra gerçekleşti. aynı anda burnumdan da kan fışkırdı. sonra tekrar yola koyulduk. bir süre sonra tekrar fenalaştım. yine durduk ben yine istfira ettim. yahu midem ne kadar genişmiş, bu kadar şey nerden geldi ilkinde niye hepsi çıkmadı anlamadım. aralarında sadece 20 dak. var. hiçbişi yiyip içmemiştim o arada. boğazım tahriş oldu. gözlerim şişti. uyuya uyuya geldim. eve geldik aynaya baktımo kırmızı minik noktaları gördüm. o kadar çoklar ki milyon tane belki. boynuma kadar. geçici olduğunu biliyordum endişelenmedim ama görüntü sinirimi bozmadı değil. sabah işe geldim herkes şok oldu. nasıl doktora gitmeden duruyormuşum. ??? insanlar ne garip ya, belli eminim sakinim neden telaş ettiriyorsunuz değil mi? pek oralı olmadım neyse bayan patornumun yanına çıktım bi işimiz var. kadın yandın mı sen dedi. yok dedim yaklaştım yüzümü gösterdim, istifralarımı anlattım. hımmm, zorlandığın için sinir uçların kanamış dedi. onun bir kızı var, çok bilinçli bir kadın zor durumlarda hassas ciltlerde böyle lekeler oluyormuş, geçer dedi. rahatladım tekrar.
kızlar şu an yüzüm varya kıpkırmızı. güneşten değil. tüm yüzümü göz kapaklarımın içide dahil küçük küçük kırmızı noktalar kapladı. uzaktan güneş yanığı gibi duruyor. daha öncede biraz olup geçmişti, bu defa gerçekten yüzüm korkunç görünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?