2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

küvete artık zor gireriz biz kız, eşim dalga geçti geçen havuza girme sakıncalı sana diyordu ardında zaten taşar maşar dedi deli
siz tatil planı yapmayacakmısınız tatlım ? bu arada ayy deniz boyundaki kız çocukları çok şirin gerçekten bikinileri yerm onlarınn

valla ben ılk etapta sepet besık tarzı bıseyle yanıma alıcam sonra duruma gore ona sıgmadıgı an abısının odasına almayı düşünüyorum abısının besıgıne cunku oglumu da üzmek ıstemıyorum bırını yanıma alıp dıgerını odasında bırakarak ıkısnı de al dıyceksınız belkı ama yerım yok malesef olmadı oglumun odasına sıgarsa bı kanepe atıp hep beraber yatarız dıye düşünyorum 1 yasa kadar fılan bakalım

bu arada gunaydın herkese ancak yazabıldım guzel bı hafta gecrıırız ıns pztlerı hıc sevmıyorum
bırde bogazlarım yanıyo hararet yaptıgım ıcın hep dolaptan meyve yıyodum onlar yaptı sanırım sımdı sıcak seylerle düzeltmeye calısıyorum bakalım

BEYSAL canım göremedım bebısının cınsıyetı bellı oldu mu merak ettım cts gıtcektın:26:

Ben de zorlanmadan kaynaklı ufak kılcal damar kanamasıdır diyecektim...
Geçmiş olsun, çok kafana takılırsa bir cildiyeciye git güneş koruyucu krem versin, güneşten zorlanmazsın en azından...

Eşine de sana da geçmiş olsun....

bizim park yatağımız var kızımdan kalma..2 yaşına kadar rahatlıkla kullandık..sonra normal yatağa geçtik zaten..kızım için aldığım en kulanışlı malzeme diyebilirim..annem de kayınvalidem de şehirdışında olduğundan tatilllerde beşiğimizi de taşıdık heryere kızım hiç yerini yadırgamadı..evde de önce odamıza koyduk sonra kendi odsasında yattı beşiğiye..şimdi çantasında duruyor apartmanın deposunda:)2. kızımızı bekliyor

canım geçmiş olsun bende olmadı o kadar istifra ettim ilk 3 ay ama öğrenmiş oldum bende başıma gelirse telaş yapmayayım

burcu canım gecmıs olsun korkma onlar tamamen kusmaya baglı cıkan seyler asırı zorlanmadan dolayı damarlar catlıyro ıcerden boyel çil kaplıyor sankı gözlerinin etrafını felan ama bıkac gune en gec 1 haftaya gecıyor dıyecem ama bıdaha zorlanmazsa tabi senın kusmalrın cok oldugu ıcın tekrar olabılır bı zararı yok ama ıns bır an once gecer bulantıların yaa

moonsun'un günaydın bitanem....

geçmiş olsun canım..nolduki acaba yaaa ağır bişeyler falanmı kaldırdın canım? yoksa kafayı bişeye takıp stresmi yaptın?
doktoraa gidecekmisin kuzucum bugun?

canlarım merhaba biz geldik hamd olsun iyiyiz doktor amcadan geldik şimdi şükür bebeğim iyi dün gece ağrıdan yatamadım kasığımda şişince çok korktum elhamdülillah bir sorun yok bebişimi gördüm bu bahaneyleee merak eden soran herkese çok teşekkür ederim iyiki varsınız merakta kalmayın diye hemen yazaıyım dedimmmm

bulemsum benide listeye ekleyebilirsinn kızımız oluyooorrrrrrr anası gibi cadı geliyor

günaydın herkese
burcuxxx geçmiş olsun canım için rahat etmiyorsa bi cildiyeye git istersen..
hayatbanagüzel hayırlı olsun elbisen..ben de elbise bakıyorum..1 ay kaldı kızkardeşimin düğün var nasipse..ben de şifon kat kat bi abiye istiyorum biraz gösterişli olsun da istiyorum malum baldız olacaz inş. ben de bulurum istediğim gibi bi şey
lavinya bebeişinin maşşallahı var ya ben de senn gibiyim bu 3 boyutlular korkutuyor beni de:)30. haftadan sonra baktırırım sanrım 3 boyutluya

Geçmiş olsun ve maşallah diyorum canım....

ayy canım çok sevindim bir ohh çektimm sağlıklıymışş bebişin neden olmuş peki o ağrı söyledi mi ?

kız kesinleşti mii ay hadi bakalımm cicişşleri hazırla

günaydın cnm hoş geldinizzzz

moonsun gözün aydın canım..her anaya bir kız şart bu ağrı vesilesiyle öğrenmiş oldun artık pembişleri hazırlamaya başla

bak gördünmü sorun yok kızın olacak ya ondan kasık ağrın var demiştim ben sana değil mi o şişkinlikte bebişin canım yumruk oluyor diyordum ya ben sende onun yumruk olusunu hissetmişsin yani sağlığıda yerindeymiş şükür
demek anası gibi cadı geliyor :18::18:babası yandı desene
tamam canım ekleyim senide listeye zaten düzeltme yapmam gerek baya kişinin belli oldu bebişi

sağolun kızlar, çok teşekkür ederim. olur yaşayan olursa korkmasın diye detaylı anlatmak istedim. çünkü korkunç bir görüntüm var şu an.

bulantı geçti derken, istifra başladı bide şiddetli, napalım dayanacağız.

evet seneye harika olacak. bebişimizi yüzdürcez :))) çok hayal kurduk eşimle. inşallah o günleride göreceğiz :)))

ne güzel canım elbisen, bayıldım ben. bende abimin nikahı için bir elbise aldım. beyaz siyah desenli, kalın askılı, kısa bir elbise. temmuzda giyecem beni idare eder.

mayo aldın mı canım sen? malum cuma gidiyorsun. ben tankini aldım. 44 beden aldım, biraz büyük daha şişerim diye büyük olsun dedim. göğüslerim biraz doldurdu. mayonun içinde alt taraf yapışık. şimdilik rahat oldum içine ama karın büyüyünce ağımdan çekiştirir canım yanar. bende içindeki astarı kesip alt tarafa normal slip gibi lastik geçiricem. üst tarafında göğüs altından lastik geçiricem. çünkü suda havalanıyor etekler. etek boyu baya uzun, tüm kalçamı kapattı, derli toplu oldum. beni 9 ay idare eder. ben metro mağazsından aldım. istersen bak sizin orda da varsa. ykm den bakmıştım dar geldi onların tankinileri.

sağol canım. güneş kremi kullanıyorum, şapka gözlük her türlü önlemi almıştım. hatta askılı bile giymedim gereksiz yanmayım diye. bu bambaşka bişimiş. gereksiz bi ilaçta sürmek istemem. bekleyeceğim.

sende kulak asma kimseye. yap tatilini. eşinde söyle doktor tavsiye etti de. beraber gidiyorsanız onun yanında doktorla konuş. çok faydalı canım yüzmek.

caanımmmmm hoşgeldddiiiiiiiinnnnnn
ne güzelll haberlerr getirdin bizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
amannnnnnnn bir prensesimiz daha geliyorrrrrrrrrrrrr
canımm çok çok sevindimmm gerçekten yaaaaaaaa
seni yaramaz seniii.. ağrın yoktu bebeişi merak ettin dim, doktora gitmek için bahane uydurdunuzz sizi cadılar sizzii

bebek büyüdüğünde yatak devriliyo bebek içinden düşüyor falan deyip beni vazgeçirdiler ben de çok almak istiyorum canım bu park yataktan sen de bir problem oldu mu?

kız fıstıııııkkkk hayırlı olsun bak sen bizim sıpalara kendilerini göstermesini söyledin ama göstermediler seninki zilli kesin mi peki doktor kesinmi konuştu çok sevindim canım hayırlı olsun

bebek büyüdüğünde yatak devriliyo bebek içinden düşüyor falan deyip beni vazgeçirdiler ben de çok almak istiyorum canım bu park yataktan sen de bir problem oldu mu?
kardeşimin kızı 3,5 yaşında ama hala yatıyor canım park yatağında sorun olmadı kardeşim için hiç

kızlar beğendiğiniz park yataklar var mı? ben şimdiye kadar bambu beşik düşünüyordum, yeni doğan bebeğin beyaz danteller içinde prenses gibi uyumasını hayal ediyorum hep... ama en fazla 5-6 aya kadar kullanabilirim bunu... e bide oda da alıcaz..

yok şekerim malasef zaten bu yaz yeterince yogun geçecek..kardeşimin nişanı var bu ay sonuna.sonrada fazla geçmeden düğünümüz olur...eşim 3 aylar tutuyor oruç...biyere kıpırdayamayacağız maalsef...inşallahh seneye kızçemizide alıp gideriz diyor babası

amandaa amannn severim seninnn kızçeniii ben

cadılar sizi birbirinizi özledinizzz ağrımız var diye kandırık yaptınızz demi doktor amcayaaa
gözün aydın aysunum çok sevindimm..maşallahh kızımızaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…