ohhh maşallahh çok güzel olmuş...çok sevindim...allah nazarlardan sakınsın sizi..bi dahadaa üzmeyin inşallah hem tatlı canınızı hemde birbirinizi esrammm
bende denizz istiyorumm yaaaaküvette yüzemiyorum artık sığmıyorumkiii
evet tevafuk oldu gerçekten...eşin hayırlısıylaa iyileşşinde haftaya yapın inşallah kızçelerin odasının düzenlemesini şekerim..bu hafat şu bebeiş bi yorulmasında açsınn nesi var nesi yoksaaa
yaa ne güzel bizdee inşallahh yavrularımızla gittiğimiz tatillerde o keyfi yaşarızzz..giydiririz minicik minicik bikinilerii...oyy annesi yesin onun minik totosunu
bizim haftasonumuzda iyi geçti teyzesi...cumartesi annem bendeydi...kahvaltıyaa geldi...akşam yemegıne falanda kalın dedim.göndermedim..örgü ördük annemle karşılıklıı
pazar eşim oruç oldugu için kızçemle başbaşa kahvaltımızı yaptık ve bağ evine gittik...iftarı yaptık döndük...temiz hava güneş toprak iyi geldi açıldık
günaydın bidenemmmmm bi daha yıpratmamaya çalışıcam kendimi... ya ben çok duygusal çok alınganım zaten... hormonlar tavan yaptı işte... eşimde uzakta olunca ruh halimi anlamıyor tabiki...ama bundan sonra daha dikkatli olucak,eminim buna
ahh canım benim yaaa boşver hiç takma kafana... şimdi daha çok sinir oluyosundur eminim...yaşlı de cahil de geç.. ama susma kesinlikle. susarsan hem kendine hem bebeğine kötülük edersin, aile düzenini bile etkiler. şakayla karışık "anne,bize iş yapmaya gelmemiş miydin sen"falan de
hoşbulduk canım, abiye aldım siyah beyaz ama abartı bir abiye değil etekler pileli 8-9 aylıkkende giyilir antalyada bunu giyicem sonra 8 aylıkken iş yerimden bir arakdaşımn var ozamanda giyerim dedim, evet yaa bende çıkıyorumm heyecanlıyım hamiş olarak ilk yaz tatilim :) cuma olsun biran önce
canım sende eşinle hoş vakit geçirmişsin çok sevindimözleyince daha bir başka oluyor arada özletmek lazım aslında :)
ohh ne güzel yakışır o şimdi sanaa...ben de bi abiye alıp tüm yaz düğünlerinde onu giymek istiyorum, zaten hamiş abiye zor bulunuyor, bi deçok para vermenin anlamı yok.
evet canım yaa çok teşekkür ederim..valla bu özlem sayesinde heralde bizim aşkımız ilk günkü gibi kalıyor...evli moduna bile giremiyoruz tam...sevgili hayatı yaşıyor gibiyiz hala
valla tüm gün yatsam da vermek zorundalar bizetabii özelde öyle değildir sanırım.
canım benim sağol morel verdinnen mantıklısı öyle yapmak zaten bende aynı fikdeyim zor buldum elbiseyi aşırı taşlı ve abiye var ben zaten o tarz giymiyorum normalde açıkçası çok zor buldum, ne güzell işte ilk günki gibi
sağol canım. pek dinlenemedim yahu. iki dakika durmadım ki
sağol canım. inşallah sizde ailece güzel bir tatil yaparsınız. biraz zor diyorsun ama belli olmaz bu işler.
aldın mı elbiseni? nasıl bişi anlatsana canım. güle güle giy.
lunaparka bayılırım. ne güzel yaa. bizde fuarın bekliyoruz, lunaparka gitmek için. ama bu sene binemem birşeye :)
evet ya deniz ne güzel bişi dimi. antalya nasıl sıcaktır şimdi. marmariste bile yandım ben.
evet çok sıkıldım bunaldım. eşime belli etmedim ama çok gerildim ben bu ara. deniz insanın tüm elektriğini alıyor. inşallah canım sende bebişini yüzdürürsün :)
sağol canım. sende eşinle liseli aşıklar gibi vakit geçirmişsin. ne güzel birbirinizi anlamışsınız. uzak olunca oluyor tüm sıkıntılar. çok dua ediyorum canım senin için. inşallah bebek gelmeden aynı evde yaşamaya başlarsınız.
şunu söylemek istiyorum size kızlar. doğum için yüzmek faydalı diyorlarya. suya girince doğruluğunu anladım. yüzerken karnım kasıldı. tüm kaslarım çalıştı. minnacık oldu göbişim. doğumda bize kas kuvveti lazım. oturup mekik çekecek halimiz yok ya. deniz çok güzel egzersiz ortamı bizim için. temiz olan bir koya girmenin ne zararı var. o kadar minerali hiç bir krem veremez bize.
eşin bugün nasıl canım? işe gidebildi mi? olsun bence erkeğin böylesi makbul, en küçük sıkıntıda geliyor bize sığınıyor.
sağol canım. evet çok güzeldi. herkes güzel tatil yapar umarım bu sene. sendeki pozitif enerjiyi buradan alıyorum canım. çok şükür seninde sıkıntın geçti.
alışveriş yapmak ne güzel bişi ya. allah bol para versinde bol bol harcayalım dimi
vitamin dolu bir haftasonu :))) ne güzel sende güzel vakit geçirmişsin.
lavinya27 sağol canım. senin alıntılar bir karışık oluyor. nereye ne yazacağımı şaşırıyorum. sen farkettin mi?
gezentii seniiii
tatlım elbisem çok ahan şaham bişi değil, şimdi üst kısmı siyah yuvarlak yava yakanın etrafında siyah hafif paklak biraz taşlar var, hafif kolu var gibi tülden, göğüsümün altından pileler halinde siyah setenin üstüne beyaz tül iniyor dize kadar, yani altı siyah üstü beyaz transparan tül bu kadar :) ama pileler sayesinde bol 8-9 aylıkken bile giyersin, başka elbiselerde beyendim ama hep astarları dardı astarı bol olan bulmak çok zorböyle bir elbise ile idare edicem, normalde dar vücudu saran ve düz şeyler tercihimdr,
izmir fuarı süper yaa, amcamlarla giderdik amcamlar heykelde oturuyorlar edebiyat öğretmeni, o götürürdü bizi yengem beni kandırıp hızlı trene bindirmi ödüm kopmuştu, pek sevmem bu tarz şeyleriama güzel fuar alanını gezmek hoşuma gider o korku ve heyecanı bakarakk yaşıyorum o yetiyor bana
deniz süper yaa, çok seviyorum kışın bakmayı yazın girmeyi güneşlenmeyi doktor tembihg etti özellikle yüzüme bol bol güneş kremi kullanmam gerekiyormuş, antalya kesin sıcaktır bakalım hayırlısı ile gidip gelsekkk dinlensekkk kitabı alıcamm ohh süper yaa
kızlar eşimle gezerken pazar günü açık eczane gördüm, hemen girdik içeri, demir hapım bitmişti...demir hapını aldık. eczacı bayan saç ve cilt yapısına bakıyodu, bi problem varsa ona göre ürün öneriyordu.özellikle sordum anlaşmalı mısınız bi yerle diye... değillermiş,sadecemedikal ürünler öneriyoruz dedi... eşimle dedik hadi biz de baktıralım... eşimin saçı için seyrek dedi, şampuan ve tonik önerdi revigenin... saçları çok yağlıymış... cildi için de mutlaka güneş koruyucu kullanması gerekiyormuş... benim de cildime baktı, burun kenarşarına,göz altıma falan baya uzun uzun baktı... "ne kadar pürüzsüz ve sorunsuz cildiniz var, ne leke ne siyah nokta hiç bişey yok" dedi... ne kullanıyosunuz dedi bideben de acıbadem sütü, saf gülsuyu, soda ve sebamed kullandığımı söyledim... "size her hangi bir ürün önermeme gerek yok" dedi çokk mutlu oldum... ben çok düzenli temizliyorum,koruyorum cildimi...korkuyodum nedense bişey çıkmasından... eşim de biraz kıskandı beni
bi de kesinlikle avon oriflame kullanmayın,aşırı derecede kimyasal madde içeriyor dedi
maşallah canım yüzüne iyi bakmışsın
Kızlar beşik mi oyun parkı mı?
Hangisi daha kullanışlı sizce????
Bir de ilk 6-8 ay bebek sizin yanınızda yatar odaya gerek yok diyorlar...
Siz ne düşünüyorsunuz özeliikle 2.-3. bebeği olanlar için bu sorum....
kızlar şu an yüzüm varya kıpkırmızı. güneşten değil. tüm yüzümü göz kapaklarımın içide dahil küçük küçük kırmızı noktalar kapladı. uzaktan güneş yanığı gibi duruyor. daha öncede biraz olup geçmişti, bu defa gerçekten yüzüm korkunç görünüyor.
dün gece yola çıkmadan birşeyim yoktu. yolda midem birden kötüledi, hemen arabayı durdur dedim eşime. kapısını açar açmaz şiddetli bir istifra gerçekleşti. aynı anda burnumdan da kan fışkırdı. sonra tekrar yola koyulduk. bir süre sonra tekrar fenalaştım. yine durduk ben yine istfira ettim. yahu midem ne kadar genişmiş, bu kadar şey nerden geldi ilkinde niye hepsi çıkmadı anlamadım. aralarında sadece 20 dak. var. hiçbişi yiyip içmemiştim o arada. boğazım tahriş oldu. gözlerim şişti. uyuya uyuya geldim. eve geldik aynaya baktımo kırmızı minik noktaları gördüm. o kadar çoklar ki milyon tane belki. boynuma kadar. geçici olduğunu biliyordum endişelenmedim ama görüntü sinirimi bozmadı değil. sabah işe geldim herkes şok oldu. nasıl doktora gitmeden duruyormuşum. ??? insanlar ne garip ya, belli eminim sakinim neden telaş ettiriyorsunuz değil mi? pek oralı olmadım neyse bayan patornumun yanına çıktım bi işimiz var. kadın yandın mı sen dedi. yok dedim yaklaştım yüzümü gösterdim, istifralarımı anlattım. hımmm, zorlandığın için sinir uçların kanamış dedi. onun bir kızı var, çok bilinçli bir kadın zor durumlarda hassas ciltlerde böyle lekeler oluyormuş, geçer dedi. rahatladım tekrar.
aynı durumda olan var mı kızlar?
geçmiş olsun canım malesef istifra ettiğimizde midede ne var ne yok çıkıyor 10 dk sonra bir daha çıkıyor mide boş bile olsa
yüzünde ki lekeler içinse patronun haklı aşırı zorlanmadan vücut tepki veriyor geçende dedim ya gözümdeki kan 15 gün geçmedi zamanla kaybolur onlar sen kafaya takma
milletede bakma bana göz dr gitmedim diye ne kadar çok kızdılar yaşadığım sıkıntıyı ben biliyorum gözümünde öyle olması bana çok normal geliyor ama millet ağzı bağlanmıyor iyicene moral bozuyorlar
Kızlar beşik mi oyun parkı mı?
Hangisi daha kullanışlı sizce????
Bir de ilk 6-8 ay bebek sizin yanınızda yatar odaya gerek yok diyorlar...
Siz ne düşünüyorsunuz özeliikle 2.-3. bebeği olanlar için bu sorum....
kızlar şu an yüzüm varya kıpkırmızı. güneşten değil. tüm yüzümü göz kapaklarımın içide dahil küçük küçük kırmızı noktalar kapladı. uzaktan güneş yanığı gibi duruyor. daha öncede biraz olup geçmişti, bu defa gerçekten yüzüm korkunç görünüyor.
dün gece yola çıkmadan birşeyim yoktu. yolda midem birden kötüledi, hemen arabayı durdur dedim eşime. kapısını açar açmaz şiddetli bir istifra gerçekleşti. aynı anda burnumdan da kan fışkırdı. sonra tekrar yola koyulduk. bir süre sonra tekrar fenalaştım. yine durduk ben yine istfira ettim. yahu midem ne kadar genişmiş, bu kadar şey nerden geldi ilkinde niye hepsi çıkmadı anlamadım. aralarında sadece 20 dak. var. hiçbişi yiyip içmemiştim o arada. boğazım tahriş oldu. gözlerim şişti. uyuya uyuya geldim. eve geldik aynaya baktımo kırmızı minik noktaları gördüm. o kadar çoklar ki milyon tane belki. boynuma kadar. geçici olduğunu biliyordum endişelenmedim ama görüntü sinirimi bozmadı değil. sabah işe geldim herkes şok oldu. nasıl doktora gitmeden duruyormuşum. ??? insanlar ne garip ya, belli eminim sakinim neden telaş ettiriyorsunuz değil mi? pek oralı olmadım neyse bayan patornumun yanına çıktım bi işimiz var. kadın yandın mı sen dedi. yok dedim yaklaştım yüzümü gösterdim, istifralarımı anlattım. hımmm, zorlandığın için sinir uçların kanamış dedi. onun bir kızı var, çok bilinçli bir kadın zor durumlarda hassas ciltlerde böyle lekeler oluyormuş, geçer dedi. rahatladım tekrar.
aynı durumda olan var mı kızlar?
moonsun'un günaydın bitanem....
geçmiş olsun canım..nolduki acaba yaaaağır bişeyler falanmı kaldırdın canım? yoksa kafayı bişeye takıp stresmi yaptın?
doktoraa gidecekmisin kuzucum bugun?
günaydın canımcanım o şişkinlik bebeğin emin olabilirsin sıkıntı yapma kendine hem dr sana kız olabilir demedi mi kız çocuğunda kasık bölgesinde ağrı çok olur büyükler de öyle derler
ufaklıklar yavaş yavaş büyüyorlar ama bünyemizi alt üst ediyorlar
günaydın canım benim kıyamam ben sana geçicek prensesim şimdi uzanmaya devam et ayaklarını kaldır hatta öncesinde bir ılık duş al çok iyi gelir ama forum sensiz olmaz hemen iyi ol gel
günaydın teyzoşlar bu hafta sonu çok yoğun geçti dün akşamdan beri bacaklarım kollarım ağrıyor hamlamışım :) dün akşam bebişimi hissettim uzanmıştım ki tık tık iki tane tekme hissettimçok tatlıydı yerim onu ben
canım bende enson gittiğimde görebildim pozisyonu hep kötüydü ...kafanı takma bence dr un dedği gibi suyu artıp büyüdükçe o mecburen yer değistirecek canım...biraz nazlı senin bebeşin .....
canım geçmiş olsun...erkekler zaten en ufak bi hastalıkta naz yapmayı seviyorlar bir de belini incitince esini düşünemiyorum..ilgilensende ilgilenmesende kaprisli oluyorlar canım..inş tez zamanda düzelir belide sende rahat edersin...
canım hiç kafanı takma geçen hafta banada öyle hatta işe gitmiyeyim diye düşündüm sonra hafifledi ağı...gebelik ilerledikçe rahim büyüyor organların yeri değişiyor bunlara bağlı bir sürü ağrı olabiliyor..bence sen bugün yat bir güzel dinlen kendini yorma için rahat etmezse dr a gidersin canım
yavrumm noldu sana bebeğim yaaaa.. nazar mı değdi? doktora gitseydin canım yaa...
ayy bulemsuumm canım yaa geçmiş olsunnn. anamm erkekler böyledir işte... ilgilenirsin umursamaz, ilgilenmezsin niye ilgilenmiyosun derler
canımmm bebişi göremedin mii... ben de şuan bunları yazarken bebiş durmuyor tık tık çalıyor kapıyı.. sıkıldı yavrum heralde içerde
canlarım merhaba biz geldikhamd olsun iyiyiz doktor amcadan geldik şimdi şükür bebeğim iyi dün gece ağrıdan yatamadım kasığımda şişince çok korktum elhamdülillah bir sorun yok bebişimi gördüm bu bahaneyleee merak eden soran herkese çok teşekkür ederim iyiki varsınız merakta kalmayın diye hemen yazaıyım dedimmmm
bulemsum benide listeye ekleyebilirsinn kızımız oluyooorrrrrrranası gibi cadı geliyor
canlarım merhaba biz geldikhamd olsun iyiyiz doktor amcadan geldik şimdi şükür bebeğim iyi dün gece ağrıdan yatamadım kasığımda şişince çok korktum elhamdülillah bir sorun yok bebişimi gördüm bu bahaneyleee merak eden soran herkese çok teşekkür ederim iyiki varsınız merakta kalmayın diye hemen yazaıyım dedimmmm
bulemsum benide listeye ekleyebilirsinn kızımız oluyooorrrrrrranası gibi cadı geliyor
günaydın herkese
burcuxxx geçmiş olsun canım için rahat etmiyorsa bi cildiyeye git istersen..
hayatbanagüzel hayırlı olsun elbisen..ben de elbise bakıyorum..1 ay kaldı kızkardeşimin düğün var nasipse..ben de şifon kat kat bi abiye istiyorum biraz gösterişli olsun da istiyorum malum baldız olacazinş. ben de bulurum istediğim gibi bi şey
lavinya bebeişinin maşşallahı var ya ben de senn gibiyim bu 3 boyutlular korkutuyor beni de:)30. haftadan sonra baktırırım sanrım 3 boyutluya
bak gördünmü sorun yok kızın olacak ya ondan kasık ağrın var demiştim ben sana değil micanlarım merhaba biz geldikhamd olsun iyiyiz doktor amcadan geldik şimdi şükür bebeğim iyi dün gece ağrıdan yatamadım kasığımda şişince çok korktum elhamdülillah bir sorun yok bebişimi gördüm bu bahaneyleee merak eden soran herkese çok teşekkür ederim iyiki varsınız merakta kalmayın diye hemen yazaıyım dedimmmm
hayatbanagüzell ve burcuxxx eşim sabattan işe gitti bakalım ayakta gezince açılır dün öyle olmuştu ama gece yatınca baya kötü oldu
annesininbirtanesi evet canım ben yorulmayım diye işler kaldı bu hafta galiba bebişte kendini gösterecek inşşolmazsa ayrıntılıda gene gösterecek kendini
burcuxxx evet canım bize sığınmaları güzel bazen gece uyurken izlerimde eşimi kedi yavrusu gibi gelir gözümeinş canım eşime kalsan 3 gün olsada gidelim der ama sıkıntıya girmeye gerek yok diyorum ben seneye bebişle beraber gideriz denize hem bebişde kış bebeği olacağı için denizden ve güneşten kış boyunca alamadığı vitamini alır bol bol inşş
gezentii seniiii
tatlım elbisem çok ahan şaham bişi değil, şimdi üst kısmı siyah yuvarlak yava yakanın etrafında siyah hafif paklak biraz taşlar var, hafif kolu var gibi tülden, göğüsümün altından pileler halinde siyah setenin üstüne beyaz tül iniyor dize kadar, yani altı siyah üstü beyaz transparan tül bu kadar :) ama pileler sayesinde bol 8-9 aylıkken bile giyersin, başka elbiselerde beyendim ama hep astarları dardı astarı bol olan bulmak çok zorböyle bir elbise ile idare edicem, normalde dar vücudu saran ve düz şeyler tercihimdr,
izmir fuarı süper yaa, amcamlarla giderdik amcamlar heykelde oturuyorlar edebiyat öğretmeni, o götürürdü bizi yengem beni kandırıp hızlı trene bindirmi ödüm kopmuştu, pek sevmem bu tarz şeyleriama güzel fuar alanını gezmek hoşuma gider o korku ve heyecanı bakarakk yaşıyorum o yetiyor bana
deniz süper yaa, çok seviyorum kışın bakmayı yazın girmeyi güneşlenmeyi doktor tembihg etti özellikle yüzüme bol bol güneş kremi kullanmam gerekiyormuş, antalya kesin sıcaktır bakalım hayırlısı ile gidip gelsekkk dinlensekkk kitabı alıcamm ohh süper yaa
maşallah canım yüzüne iyi bakmışsın
Ben de zorlanmadan kaynaklı ufak kılcal damar kanamasıdır diyecektim...
Geçmiş olsun, çok kafana takılırsa bir cildiyeciye git güneş koruyucu krem versin, güneşten zorlanmazsın en azından...
Eşine de sana da geçmiş olsun....
bizim park yatağımız var kızımdan kalma..2 yaşına kadar rahatlıkla kullandık..sonra normal yatağa geçtik zaten..kızım için aldığım en kulanışlı malzeme diyebilirim..annem de kayınvalidem de şehirdışında olduğundan tatilllerde beşiğimizi de taşıdık heryere kızım hiç yerini yadırgamadı..evde de önce odamıza koyduk sonra kendi odsasında yattı beşiğiye..şimdi çantasında duruyor apartmanın deposunda:)2. kızımızı bekliyor
kardeşimin kızı 3,5 yaşında ama hala yatıyor canım park yatağında sorun olmadı kardeşim için hiçbebek büyüdüğünde yatak devriliyo bebek içinden düşüyor falan deyip beni vazgeçirdiler ben de çok almak istiyorum canım bu park yataktansen de bir problem oldu mu?
yok şekerim malasefküvete artık zor gireriz biz kız, eşim dalga geçti geçen havuza girme sakıncalı sana diyordu ardında zaten taşar maşar dedi deli
siz tatil planı yapmayacakmısınız tatlım ? bu arada ayy deniz boyundaki kız çocukları çok şirin gerçekten bikinileri yerm onlarınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?