2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Canım geçmiş olsunn.. Yeni gördüm mesajı malum p.tesi yoğun bugün işyeri

Aynı ağrı bende de vardı bende c.tesi gittim doktora kramp giriyormuş artık arada bir onun ağrısıymış. Sanırım sende de aynısı oldu
Kızın hayırlı olsun bu arada Sağlıklı olsun varsın cadı olsun diymi ?

bizim kafalar hep aynı çalışıyorr esrammm yaaa alışverişş kankim benimm

bende bambu beşiklerden istiyorum..geçen göndermiştim ya fotosunu...8-9 aya kadar ancak yatar dedi satış danışmanı bayan...ama olsun yinede almak istiyorum..demonteymiş zaten..katlar kaldırırım...sonrada bi park beşik alırım inşalahh kızçeme...o fransız güpürleriylee süslenmişşş beşiklere içim gidiyorr vallah billahhh

benimde bambu beşiğim var tatlım oda için acele etme bence beşşikte 5-6 ay yatıyor o dönemde ister oda ister park yatak alırsın tatlım bence

Geçmiş olsun ve maşallah diyorum canım....

çok saol canım darısı senin basınaaa

bu başka doktor ama baya inceledi bende baktım pipiloş görunmuyordu %100 kız dedi

kociş izin vermiyor ciiciş hazırlamaya 2 ay daha geçsinde inşAllah ben onu kandırırımmm

moonsun gözün aydın canım..her anaya bir kız şart bu ağrı vesilesiyle öğrenmiş oldun artık pembişleri hazırlamaya başla

saol canımmm evet yaaa hamd olsun allaha sağlıklı olsunlarda biz ne isteriz kiii

evet canım haklıymışsın gece yatamayınca çok korktumm hamd olsun Allaha parmaklarını gördük teyzoşşşş ay yirim ben onu

inanki uydurmadık kızzz:89::89::89: hoşbulduk teyzoş özledim kız sizleriiii

kız fıstıııııkkkk hayırlı olsun bak sen bizim sıpalara kendilerini göstermesini söyledin ama göstermediler seninki zilli kesin mi peki doktor kesinmi konuştu çok sevindim canım hayırlı olsun

saol canımmm doktor kesin dedi ama bakalım bizim doktor ne dicek okadarda söyledim sıpalarınızaaa

burcum geçmiş oolsun

lavinyam senin o oğluşunu yerimmm o nasıl tatlı bir esnemedir kızzzzzz maşAllah bebeği rahatsız etmişsiniz uyandırmışsınızzz

canım saol sanada geçmiş olsun doktor yorgunluktsn olmuştur dedi dün ailecek pikniğe gittikte :44::44:

kuzum merak ettik seni, gözün aydın bebeğim:) iyi olmana çok sevindim:)

kardeşimin kızı 3,5 yaşında ama hala yatıyor canım park yatağında sorun olmadı kardeşim için hiç

hım iyi yani problem olmaz... oda da yaptırıcam bulemsum ben yatağında yatsın yatak odasıyla bitişik zaten diyordum millet yanında yatır ayrı beşik al dedi sence nasıl olsun???

evet bambular çok şrin oluyor:)

benimde bambu beşiğim var tatlım oda için acele etme bence beşşikte 5-6 ay yatıyor o dönemde ister oda ister park yatak alırsın tatlım bence

ben ikisinide alayım kurtulayım diyorum.

off kızlar ben ölüyorumm felaket bulantım var kıızn toplu beslenmesine tavuklu pialv yapayım dedim deeee demez olaydım tavugun kokusu evi mahvediyor
hamile kaldım kalalı ev tavuk almıyordum kokusundan kaçıyordum şimdi o koku ile yüzleşiyorumm

sağol canım, valla geçsin artık. geçen restoranda da oldu yaa, elimi yıkamaya gittim burnum akmış gibi hissettim elimle sildim baktım kan, sonra yere baktım kan damlası, ne oluyor demeye kalmadan yine istifra. yani içeri dışarı ortam fark etmiyor, geldimi çıkıyor işte.

bişiyin yoktur diye düşnüyorudum ama bir yandan da korktum valla canım. çok sevindim iyi olmana. normalmiş demek bebek büyüyor ondan dimi ?

kızın netleşmiş, onada ayrı bir sevindim. inşallah canım başka sıkıntı yaşamazsın. senin gibi cadı olmaz inşallah bebişin

sağol canım. çok güzel elbiseler var, bulursun bence güzel bişi. olmadı diktirirsin. ben bulamasam öyle yapacaktım.

bende park yatak alıcam. bebek dönmeye başladı mı düşer belki bambu yataktan. ama gelen giden için ilk birkaç ay sergi amaçlı alacak galiba kayınvalidem, geçen öyle bişi duydum. olmasada olur bence.

ben dün yüzlştim o tavuklaaa azcık yedimmm maske tak canımm

teşekkür ederim canım sağol, henüz almadm bikini ile girsem diyordum ama :44: belki oralardan alırım, burada yok malesef o mağazalardan netten alıyorum o yğzen genelde, ç.kale merkezede gidemem sanırım bu hafta işler yoğun, bilmiyorum :26: tankiniye bir sürü lastik mi takıcan pek anlamam o işlerden ama hoş duruyor tankinilerde ben kalçamda büyük aslında öle bişi alsam

esra hep aklmı kurcalıyor inan kii ama park beşik benim yatak odama sığar mı bilmyorum bambu beşik alacaktım ama çok az kullanılıyor bilemiyorumm yaa püf

tatlım bebek odasıda alacakmısın

odasında yatırma canım senin içinde zor olur bebek için daha zor olur onun özgüveni sen olacaksın sana dokunmak senle aynı odada olmak ona yetecek bu yüzden yanında yatır en azından sütten ayırana kadar
ayrı oda yapıpda durmadığı zaman kendi yatağında yatıracağına yanında olsun yatağı emzir yatağına koy kesinlikle yatağına yatırma kokuna alıştırma
insanız uyku bölünüyor gece yatağına getirip emziriken uyuyup kalırsan kokunu tam alışır hep isin yatağı ister ama ayrı karyolası olursa odanda hemen emzirip yatağına yatırmak zoruna gitmez

saol canımmm sen iyisin değil mi güneş lekesi mi oldu acaba yüzün geçer inşAllah

yaaa çok sakindiii doktor azcık vurdu karnımaaa o zaman başlattı kıçını başını oynatmaya yok anacım bana çekseydi hep oynatırdı kesin babası

bebek büyüdüğünde yatak devriliyo bebek içinden düşüyor falan deyip beni vazgeçirdiler ben de çok almak istiyorum canım bu park yataktan sen de bir problem oldu mu?

hayır canım ne alakası var devrilme tahlikesi diye ben bir şey duymadım da yaşamadım da çok şükür..kızım kiloluydu benim 2 yaşında 18 kilo falandı hiç bir problem olmadı rahat dönemiyordu artık deli yattığı için kaldırdım..daha ufak tefek olsaydı 3-4 yaşına kadar bile yatabilirdi benimki kraftın jenny modeli..2 basamaklı..üstteki kademeyi bebek oturmaya başlayana kadar kullandım 5 aylıkken falan alt kademeye indirdim..

canım dün babmlar ablamlarla pikniğe gittik ister istemez yoruldum ondan oldu herhalde :44:

ayy sorma canım yaa, eşime anlattım seni: bir arkadaşın eşi dayanamamış salmış sonunda kızı git istediğini al diye... sen de beni bıraksana dedim olmaz ben salamam yoksa sen bizi borç batağına sürüklersin diyo

ayynenn bayılıyorum yaaaa bebiş mışıl mışıl uyuyor ya saatlerce otur izle onu

ayy canım bi arkadaşım salonuna koymuş dekor olarak, çok ta güzel durmuş.. senin de salonun beyazdı sanırsam, güzel durabilir

odayı sonra da alırım, çünkü taşınma olayımız olcak ya... temell yerim belli olunca alırım belki de... boşu boşuna al taşı, mahvolur zaten.

inanki uydurmadık kızzz:89::89::89: hoşbulduk teyzoş özledim kız sizleriiii

hadi hadiiiiii bilmez miyim ben seniiiiiiii....

şaka bi yana çok mu yordun canım kendini?

ayy canım yaaaaa ben de hamileilkte nefret ettim tavuktan balıktan... ben de evde izin vermiyorum balık pişmesine... tavuk kokunca da mutfağa giremiyorum...

ben dün yüzlştim o tavuklaaa azcık yedimmm maske tak canımm
o dediğin kokuyla yüzleşeli çook oldu ama ağzıma almadım daha en çok da annem üzülüyor yemeyişime bu yüzleştiğim haşlama kokusu çok kötü çook daha ben o haşladığımla çok uğraşacağımm

günaydın kızlar nasılsınız,

bizim de cinsiyetımız bellı oldu prenses gelıyor :))
günaydın canım gözün aydın bebiş belli olmuş sağlıklıca kucağına al inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…