canlarım merhaba biz geldikhamd olsun iyiyiz doktor amcadan geldik şimdi şükür bebeğim iyi dün gece ağrıdan yatamadım kasığımda şişince çok korktum elhamdülillah bir sorun yok bebişimi gördüm bu bahaneyleee merak eden soran herkese çok teşekkür ederim iyiki varsınız merakta kalmayın diye hemen yazaıyım dedimmmm
bulemsum benide listeye ekleyebilirsinn kızımız oluyooorrrrrrranası gibi cadı geliyor
kızlar beğendiğiniz park yataklar var mı? ben şimdiye kadar bambu beşik düşünüyordum, yeni doğan bebeğin beyaz danteller içinde prenses gibi uyumasını hayal ediyorum hep...ama en fazla 5-6 aya kadar kullanabilirim bunu... e bide oda da alıcaz..
kızlar beğendiğiniz park yataklar var mı? ben şimdiye kadar bambu beşik düşünüyordum, yeni doğan bebeğin beyaz danteller içinde prenses gibi uyumasını hayal ediyorum hep...ama en fazla 5-6 aya kadar kullanabilirim bunu... e bide oda da alıcaz..
Geçmiş olsun ve maşallah diyorum canım....
ayy canım çok sevindim bir ohh çektimmsağlıklıymışş bebişin neden olmuş peki o ağrı söyledi mi ?
kız kesinleşti mii ay hadi bakalımm cicişşleri hazırla
günaydın cnm hoş geldinizzzz
moonsun gözün aydın canım..her anaya bir kız şartbu ağrı vesilesiyle öğrenmiş oldun artık pembişleri hazırlamaya başla
bak gördünmü sorun yok kızın olacak ya ondan kasık ağrın var demiştim ben sana değil mio şişkinlikte bebişin canım yumruk oluyor diyordum ya ben sende onun yumruk olusunu hissetmişsin yani sağlığıda yerindeymiş şükür
demek anası gibi cadı geliyor :18::18:babası yandı desene
tamam canım ekleyim senide listeye zaten düzeltme yapmam gerek baya kişinin belli oldu bebişi
caanımmmmm hoşgeldddiiiiiiiinnnnnn
ne güzelll haberlerr getirdin bizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
amannnnnnnn bir prensesimiz daha geliyorrrrrrrrrrrrr
canımm çok çok sevindimmm gerçekten yaaaaaaaa
seni yaramaz seniii.. ağrın yoktu bebeişi merak ettin dim, doktora gitmek için bahane uydurdunuzz sizi cadılar sizzii
kız fıstıııııkkkk hayırlı olsun bak sen bizim sıpalara kendilerini göstermesini söyledin ama göstermediler seninki zilli kesin mi peki doktor kesinmi konuştu çok sevindim canım hayırlı olsun
Canım geçmiş olsunn.. Yeni gördüm mesajı malum p.tesi yoğun bugün işyeri
Aynı ağrı bende de vardı bende c.tesi gittim doktora kramp giriyormuş artık arada bir onun ağrısıymış. Sanırım sende de aynısı oldu
Kızın hayırlı olsun bu aradaSağlıklı olsun varsın cadı olsun diymi ?
canlarım merhaba biz geldikhamd olsun iyiyiz doktor amcadan geldik şimdi şükür bebeğim iyi dün gece ağrıdan yatamadım kasığımda şişince çok korktum elhamdülillah bir sorun yok bebişimi gördüm bu bahaneyleee merak eden soran herkese çok teşekkür ederim iyiki varsınız merakta kalmayın diye hemen yazaıyım dedimmmm
bulemsum benide listeye ekleyebilirsinn kızımız oluyooorrrrrrranası gibi cadı geliyor
kardeşimin kızı 3,5 yaşında ama hala yatıyor canım park yatağında sorun olmadı kardeşim için hiç
benimde bambu beşiğim var tatlım oda için acele etme bence beşşikte 5-6 ay yatıyor o dönemde ister oda ister park yatak alırsın tatlım bence
burcu canım gecmıs olsun korkma onlar tamamen kusmaya baglı cıkan seyler asırı zorlanmadan dolayı damarlar catlıyro ıcerden boyel çil kaplıyor sankı gözlerinin etrafını felan ama bıkac gune en gec 1 haftaya gecıyor dıyecem ama bıdaha zorlanmazsa tabi senın kusmalrın cok oldugu ıcın tekrar olabılır bı zararı yok ama ıns bır an once gecer bulantıların yaa
günaydın herkese
burcuxxx geçmiş olsun canım için rahat etmiyorsa bi cildiyeye git istersen..
hayatbanagüzel hayırlı olsun elbisen..ben de elbise bakıyorum..1 ay kaldı kızkardeşimin düğün var nasipse..ben de şifon kat kat bi abiye istiyorum biraz gösterişli olsun da istiyorum malum baldız olacazinş. ben de bulurum istediğim gibi bi şey
lavinya bebeişinin maşşallahı var ya ben de senn gibiyim bu 3 boyutlular korkutuyor beni de:)30. haftadan sonra baktırırım sanrım 3 boyutluya
off kızlar ben ölüyorumm felaket bulantım varkıızn toplu beslenmesine tavuklu pialv yapayım dedim deeee demez olaydım tavugun kokusu evi mahvediyor
hamile kaldım kalalı ev tavuk almıyordum kokusundan kaçıyordum şimdi o koku ile yüzleşiyorumm
sağolun kızlar, çok teşekkür ederim. olur yaşayan olursa korkmasın diye detaylı anlatmak istedim. çünkü korkunç bir görüntüm var şu an.
bulantı geçti derken, istifra başladı bide şiddetli, napalım dayanacağız.
evet seneye harika olacak. bebişimizi yüzdürcez :))) çok hayal kurduk eşimle. inşallah o günleride göreceğiz :)))
ne güzel canım elbisen, bayıldım ben. bende abimin nikahı için bir elbise aldım. beyaz siyah desenli, kalın askılı, kısa bir elbise. temmuzda giyecem beni idare eder.
mayo aldın mı canım sen? malum cuma gidiyorsun. ben tankini aldım. 44 beden aldım, biraz büyük daha şişerim diye büyük olsun dedim. göğüslerim biraz doldurdu. mayonun içinde alt taraf yapışık. şimdilik rahat oldum içine ama karın büyüyünce ağımdan çekiştirir canım yanar. bende içindeki astarı kesip alt tarafa normal slip gibi lastik geçiricem. üst tarafında göğüs altından lastik geçiricem. çünkü suda havalanıyor etekler. etek boyu baya uzun, tüm kalçamı kapattı, derli toplu oldum. beni 9 ay idare eder. ben metro mağazsından aldım. istersen bak sizin orda da varsa. ykm den bakmıştım dar geldi onların tankinileri.
sağol canım. güneş kremi kullanıyorum, şapka gözlük her türlü önlemi almıştım. hatta askılı bile giymedim gereksiz yanmayım diye. bu bambaşka bişimiş. gereksiz bi ilaçta sürmek istemem. bekleyeceğim.
sende kulak asma kimseye. yap tatilini. eşinde söyle doktor tavsiye etti de. beraber gidiyorsanız onun yanında doktorla konuş. çok faydalı canım yüzmek.
bizim kafalar hep aynı çalışıyorr esrammm yaaaalışverişş kankim benimm
bende bambu beşiklerden istiyorum..geçen göndermiştim ya fotosunu...8-9 aya kadar ancak yatar dedi satış danışmanı bayan...ama olsun yinede almak istiyorum..demonteymiş zaten..katlar kaldırırım...sonrada bi park beşik alırım inşalahh kızçeme...o fransız güpürleriylee süslenmişşş beşiklere içim gidiyorr vallah billahhh
odasında yatırma canım senin içinde zor olur bebek için daha zor olur onun özgüveni sen olacaksın sana dokunmak senle aynı odada olmak ona yetecek bu yüzden yanında yatır en azından sütten ayırana kadarhım iyi yani problem olmaz... oda da yaptırıcam bulemsum ben yatağında yatsın yatak odasıyla bitişik zaten diyordum millet yanında yatır ayrı beşik al dedi sence nasıl olsun???
evet bambular çok şrin oluyor:)
ben ikisinide alayım kurtulayım diyorum.
bişiyin yoktur diye düşnüyorudum ama bir yandan da korktum valla canım. çok sevindim iyi olmana. normalmiş demek bebek büyüyor ondan dimi ?
kızın netleşmiş, onada ayrı bir sevindim. inşallah canım başka sıkıntı yaşamazsın. senin gibi cadı olmaz inşallah bebişin
günaydın kızlar nasılsınız,
bizim de cinsiyetımız bellı oldu prenses gelıyor :))
bebek büyüdüğünde yatak devriliyo bebek içinden düşüyor falan deyip beni vazgeçirdiler ben de çok almak istiyorum canım bu park yataktansen de bir problem oldu mu?
ayy sorma canım yaa, eşime anlattım seni: bir arkadaşın eşi dayanamamış salmış sonunda kızı git istediğini al diye... sen de beni bıraksana dedimolmaz ben salamam yoksa sen bizi borç batağına sürüklersin diyo
hadi hadiiiiii bilmez miyim ben seniiiiiiii....
şaka bi yana çok mu yordun canım kendini?
bizim kafalar hep aynı çalışıyorr esrammm yaaaalışverişş kankim benimm
bende bambu beşiklerden istiyorum..geçen göndermiştim ya fotosunu...8-9 aya kadar ancak yatar dedi satış danışmanı bayan...ama olsun yinede almak istiyorum..demonteymiş zaten..katlar kaldırırım...sonrada bi park beşik alırım inşalahh kızçeme...o fransız güpürleriylee süslenmişşş beşiklere içim gidiyorr vallah billahhh
benimde bambu beşiğim var tatlım oda için acele etme bence beşşikte 5-6 ay yatıyor o dönemde ister oda ister park yatak alırsın tatlım bence
inanki uydurmadık kızzz:89::89::89: hoşbulduk teyzoş özledim kız sizleriiii
off kızlar ben ölüyorumm felaket bulantım varkıızn toplu beslenmesine tavuklu pialv yapayım dedim deeee demez olaydım tavugun kokusu evi mahvediyor
hamile kaldım kalalı ev tavuk almıyordum kokusundan kaçıyordum şimdi o koku ile yüzleşiyorumm
o dediğin kokuyla yüzleşeli çook oldu ama ağzıma almadım daha en çok da annem üzülüyor yemeyişime bu yüzleştiğim haşlama kokusu çok kötü çook daha ben o haşladığımla çok uğraşacağımmben dün yüzlştim o tavuklaaa azcık yedimmmmaske tak canımm
günaydın canım gözün aydın bebiş belli olmuş sağlıklıca kucağına al inşşşgünaydın kızlar nasılsınız,
bizim de cinsiyetımız bellı oldu prenses gelıyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?