günaydın kızlar nasılsınız,
bizim de cinsiyetımız bellı oldu prenses gelıyor :))
canım dün babmlar ablamlarla pikniğe gittik ister istemez yoruldum ondan oldu herhalde :44:
canım dün babmlar ablamlarla pikniğe gittik ister istemez yoruldum ondan oldu herhalde :44:
esra hep aklmı kurcalıyor inan kii ama park beşik benim yatak odama sığar mı bilmyorum bambu beşik alacaktım ama çok az kullanılıyor bilemiyorumm yaa püf
tatlım bebek odasıda alacakmısın
teşekkür ederim canım sağol, henüz almadm bikini ile girsem diyordum ama :44: belki oralardan alırım, burada yok malesef o mağazalardan netten alıyorum o yğzen genelde, ç.kale merkezede gidemem sanırım bu hafta işler yoğun, bilmiyorum :26: tankiniye bir sürü lastik mi takıcan pek anlamam o işlerden ama hoş duruyor tankinilerde ben kalçamda büyük aslında öle bişi alsam
esra hep aklmı kurcalıyor inan kii ama park beşik benim yatak odama sığar mı bilmyorum bambu beşik alacaktım ama çok az kullanılıyor bilemiyorumm yaa püf
tatlım bebek odasıda alacakmısın
off kızlar ben ölüyorumm felaket bulantım varkıızn toplu beslenmesine tavuklu pialv yapayım dedim deeee demez olaydım tavugun kokusu evi mahvediyor
hamile kaldım kalalı ev tavuk almıyordum kokusundan kaçıyordum şimdi o koku ile yüzleşiyorumm
saol canımmm sen iyisin değil mi güneş lekesi mi oldu acaba yüzün geçer inşAllah
yaaa çok sakindiii doktor azcık vurdu karnımaaa o zaman başlattı kıçını başını oynatmayayok anacım bana çekseydi hep oynatırdı kesin babası
ayy canım yaaaaa ben de hamileilkte nefret ettim tavuktan balıktan... ben de evde izin vermiyorum balık pişmesine... tavuk kokunca da mutfağa giremiyorum...
canım bende evde yapmıyorum ama çocuklar için şart olan seyler bu yüzden anneannesinde yiyor kızlar ve eşimayy canım yaaaaa ben de hamileilkte nefret ettim tavuktan balıktan... ben de evde izin vermiyorum balık pişmesine... tavuk kokunca da mutfağa giremiyorum...
canımm hayırlı olsunnnnnn
kızlar heralde erkek dönemi bitti, kız dönemi başladııı
ayyy dün biz de arabayla giderken, deniz kenarında piknik yapanları gördükçee içim gitttiii, nasıl duman olmuş her yer... ama ne keyif beeee
aynı durumdayız esraa neden öyle olduk anlamadım ben normalde çok balık yerdim şimdi hiç sevmiyorum kokusunu tavukta aynen yaa
ne güzel canım ya. çok tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin inşallah. erkekler değilde kızlar topiği olacak galiba yakında burası :)
amin canım cümlemizinkini inş.ben kendımı erkege alıstırmıstım kız oldu sürpriz oldu..
herkese merhabalar, herkes iyi inşallah :)
BURCUXX canım geçmiş olsun valla Allah yardımcın olsun, hem kusma hem burun kanaması zor başediyorsundur, korkma ama normal şeyler ama bunlar
MOONSUN sana da geçmiş olsun kasın ağrın varmış herhalde, neyse bu bahaneyle kızını görmüşsün ne güzel kız olacak :)
ESRA86 canım seni de rüyamda gördüm, daha doğrusu nasıl biri olduğun için göremedim nickini gördüm sadecegüya bebeğin şimdi mi doğmuş, vefat mı etmiş Allah korusun ben destek oluyorum bi kimse yok başka yanımızda, belki de eşinle bir ara tartışmıştın ya ordan rüyama girdi, zaten rüyayı göreli 2-3 gün oluyor
benim de bugun doktor kontorum var, cinsiyet öğrenebileceğiz inşallah göstermemezlik etmez de bir ay beklemem, münire hanıma göre kız, çin takvimi, burda birisi eşle birlikle bakıyordu ona göre ve moonsuna göre erkek,
Allah herkesin gönlüne göre versin kız geçiyor içimden ama sonra da sağlıklı olsun da diyorum
ağzımı burnumu bağlasam da fayda verecek gibi değil tavugu görünce bile limona karşı tiki olan insan gibi oluyorummmofff yapma canım ya, aman istifra etmemeye çalış. çok sarsılıyor insan. gözün 15 günde iyileşmişti. benim bu suratımda 1 haftada anca düzelir. Allahtan mühim bir olay yok bu ara, hangi bir yerini makyajla kapatayım((
tavuk benim canım çok çekmişti. ya eşim pişiriyor ya pişmiş alıyoruz ben yapamıyorum(( burnunu ağzını bağla canım. geçen denedim işe yaradı.
valla bitik vaziyetteyim şuan. demin ayağım kaşındı baktım. tam bileğimin orası davul gibi şişmiş. gece sivrisinek sokmuştu((((( şimdi de ağırmaya başladı. iyi olalım ya lütfennnnnnn
hım iyi yani problem olmaz... oda da yaptırıcam bulemsum ben yatağında yatsın yatak odasıyla bitişik zaten diyordum millet yanında yatır ayrı beşik al dedi sence nasıl olsun???
evet bambular çok şrin oluyor:)
ben ikisinide alayım kurtulayım diyorum.
ne güzel canım ya. çok tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin inşallah. erkekler değilde kızlar topiği olacak galiba yakında burası :)
sağol canım, zorlanmadan olmuş. oysa pırt diye çıkarmıştım. napalım dayanıyorum işte.
:))) oyyy dürttüler mi bebişiniiiiiiii. yerim ben onu. eşinle mi gittiniz? nasıl oldu onun tepkisi?
evet canım bebek odasını annem alacak...bambu beşiğini babaannesi...kayseride öyle bi adet var...ilk bebekte anneanne alıyor odasını...babaannede anne yanı beşiğini alıyor...7-8 ayda olsa yatsın o süslü bambuların içinde diyorum...sonrada bi park yatak alırız biz...bambu beşiğide katlat kaldırırım diyorum...
yapınca resmini çeker koyarım. napayım canım. internetten almayı gözüm yemedi. benim elim yatkındır dikişe.
offf yapma canım ya, aman istifra etmemeye çalış. çok sarsılıyor insan. gözün 15 günde iyileşmişti. benim bu suratımda 1 haftada anca düzelir. Allahtan mühim bir olay yok bu ara, hangi bir yerini makyajla kapatayım((
tavuk benim canım çok çekmişti. ya eşim pişiriyor ya pişmiş alıyoruz ben yapamıyorum(( burnunu ağzını bağla canım. geçen denedim işe yaradı.
valla bitik vaziyetteyim şuan. demin ayağım kaşındı baktım. tam bileğimin orası davul gibi şişmiş. gece sivrisinek sokmuştu((((( şimdi de ağırmaya başladı. iyi olalım ya lütfennnnnnn
sağol canım, zorlanmadan olmuş. oysa pırt diye çıkarmıştım. napalım dayanıyorum işte.
:))) oyyy dürttüler mi bebişiniiiiiiii. yerim ben onu. eşinle mi gittiniz? nasıl oldu onun tepkisi?
evet canım bebek odasını annem alacak...bambu beşiğini babaannesi...kayseride öyle bi adet var...ilk bebekte anneanne alıyor odasını...babaannede anne yanı beşiğini alıyor...7-8 ayda olsa yatsın o süslü bambuların içinde diyorum...sonrada bi park yatak alırız biz...bambu beşiğide katlat kaldırırım diyorum...
aynı durumdayız esraa neden öyle olduk anlamadım ben normalde çok balık yerdim şimdi hiç sevmiyorum kokusunu tavukta aynen yaa
canım bende evde yapmıyorum ama çocuklar için şart olan seyler bu yüzden anneannesinde yiyor kızlar ve eşim
dün bizde göl kenarına gittik güzeldi canım temiz hava değişik ortam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?