2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
siz yataklara beşiklere gecmıssınız durun daha erken yahu..
evet bende kız anası olucam allahın ıznıyle
degısırmı dedım doktora kız yanı yıne bakarız ama dedı :)

herkese merhabalar, herkes iyi inşallah :)

BURCUXX canım geçmiş olsun valla Allah yardımcın olsun, hem kusma hem burun kanaması zor başediyorsundur, korkma ama normal şeyler ama bunlar
MOONSUN sana da geçmiş olsun kasın ağrın varmış herhalde, neyse bu bahaneyle kızını görmüşsün ne güzel kız olacak :)
ESRA86 canım seni de rüyamda gördüm, daha doğrusu nasıl biri olduğun için göremedim nickini gördüm sadece güya bebeğin şimdi mi doğmuş, vefat mı etmiş Allah korusun ben destek oluyorum bi kimse yok başka yanımızda, belki de eşinle bir ara tartışmıştın ya ordan rüyama girdi, zaten rüyayı göreli 2-3 gün oluyor

benim de bugun doktor kontorum var, cinsiyet öğrenebileceğiz inşallah göstermemezlik etmez de bir ay beklemem, münire hanıma göre kız, çin takvimi, burda birisi eşle birlikle bakıyordu ona göre ve moonsuna göre erkek,
Allah herkesin gönlüne göre versin kız geçiyor içimden ama sonra da sağlıklı olsun da diyorum

günaydın kızlar nasılsınız,

bizim de cinsiyetımız bellı oldu prenses gelıyor :))

canımm hayırlı olsunnnnnn

kızlar heralde erkek dönemi bitti, kız dönemi başladııı

canım dün babmlar ablamlarla pikniğe gittik ister istemez yoruldum ondan oldu herhalde :44:

ayyy dün biz de arabayla giderken, deniz kenarında piknik yapanları gördükçee içim gitttiii, nasıl duman olmuş her yer... ama ne keyif beeee

canımm hayırlı olsunnnnnn

kızlar heralde erkek dönemi bitti, kız dönemi başladııı

canım dün babmlar ablamlarla pikniğe gittik ister istemez yoruldum ondan oldu herhalde :44:

ayyy dün biz de arabayla giderken, deniz kenarında piknik yapanları gördükçee içim gitttiii, nasıl duman olmuş her yer... ama ne keyif beeee

esra hep aklmı kurcalıyor inan kii ama park beşik benim yatak odama sığar mı bilmyorum bambu beşik alacaktım ama çok az kullanılıyor bilemiyorumm yaa püf
tatlım bebek odasıda alacakmısın

evet canım bebek odasını annem alacak...bambu beşiğini babaannesi...kayseride öyle bi adet var...ilk bebekte anneanne alıyor odasını...babaannede anne yanı beşiğini alıyor...7-8 ayda olsa yatsın o süslü bambuların içinde diyorum...sonrada bi park yatak alırız biz...bambu beşiğide katlat kaldırırım diyorum...

ne güzel canım ya. çok tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin inşallah. erkekler değilde kızlar topiği olacak galiba yakında burası :)

yapınca resmini çeker koyarım. napayım canım. internetten almayı gözüm yemedi. benim elim yatkındır dikişe.

offf yapma canım ya, aman istifra etmemeye çalış. çok sarsılıyor insan. gözün 15 günde iyileşmişti. benim bu suratımda 1 haftada anca düzelir. Allahtan mühim bir olay yok bu ara, hangi bir yerini makyajla kapatayım ((

tavuk benim canım çok çekmişti. ya eşim pişiriyor ya pişmiş alıyoruz ben yapamıyorum (( burnunu ağzını bağla canım. geçen denedim işe yaradı.

valla bitik vaziyetteyim şuan. demin ayağım kaşındı baktım. tam bileğimin orası davul gibi şişmiş. gece sivrisinek sokmuştu ((((( şimdi de ağırmaya başladı. iyi olalım ya lütfennnnnnn

sağol canım, zorlanmadan olmuş. oysa pırt diye çıkarmıştım. napalım dayanıyorum işte.

:))) oyyy dürttüler mi bebişiniiiiiiii. yerim ben onu. eşinle mi gittiniz? nasıl oldu onun tepkisi?

ayy canım yaaaaa ben de hamileilkte nefret ettim tavuktan balıktan... ben de evde izin vermiyorum balık pişmesine... tavuk kokunca da mutfağa giremiyorum...
canım bende evde yapmıyorum ama çocuklar için şart olan seyler bu yüzden anneannesinde yiyor kızlar ve eşim

dün bizde göl kenarına gittik güzeldi canım temiz hava değişik ortam

ayy coyness tam eşimle telde konuşurken okudum mesajını... çok çok kötü oldum yaaaa. Rabbim korusun yaaa...Allahım sağ salim kucağıma almayı nasip etsin inşallah. keşke anlatmasaydın canım...

ağzımı burnumu bağlasam da fayda verecek gibi değil tavugu görünce bile limona karşı tiki olan insan gibi oluyorummmbulantı yetmez gibi düdüklü taştı nedense tavuk çok olunca komsunun düdüklüsünü almıştım oda taştı heryer battı duvarlarım yeni boyanmıştı benim yaaaheryeri açtım şimdi o koku çıkmadan ben mutfakta iş miş yapamam
evet canım 15 gözümde kan ile dolandım her görende konustuda konustu
kolanya sür ıssırığın üzerine veya ecza dolabı varsa alkol sür mikrop kapmasın birde ayağın

Canım arkadaşım karyola aldı yeni doğan bebişine hem eşyaları toparlandı çekmecelerinde hemde daha bir bebek odası havası geldi.Ama daha çok küçük olduğu için yatamıyor. Bir tanede beşik almışlar, bambu alacaklarmış fakat bebek devamlı yatak odasında durmuyor salona vs..'de minik beşikle gezdirebiliyorlarmış. Ki bende gördüm bayağı kullanışlı.. Sanırım bende öyle yapıcam

yok bitanem o işteydi ben bugün kaçtım iştenn

kız coyness hoşgeldin saol canımm

keşke anlatmasaydın rüyanı kötüler anlatılmaz denir Allah esirgesin hepimizin evlatlarını aminnn

ne güzel bakalım bizimkiler alacak mı ? adet yok ama alırız diyorlardı hangisi neyi alır bilmiyorum artık

ya o bebek odasındakilerde beşik ne kadar kullanılyor, bunların yatak olan tarzları varmış

akşama çeksene burcuuu merak ettim ona göre alayım :)

hmm bizde bambu beşiği annem alır normalde ama ben ona aldırmıcam.. kendim alıcam. eşim bebek arabasını bizimkiler alır diyo, ay dedim benim istediğim modeli alsınlar o zaman... onlar düzgün bişey bulamazlar akşehirden diye... bakalım.

aynı durumdayız esraa neden öyle olduk anlamadım ben normalde çok balık yerdim şimdi hiç sevmiyorum kokusunu tavukta aynen yaa

ben de bayılırdım balığa ama hiç yemiyorum artık... o yüzden benexol kullanıyorum, doktor verdi.

canım bende evde yapmıyorum ama çocuklar için şart olan seyler bu yüzden anneannesinde yiyor kızlar ve eşim

canım pişmiş alsan sen de rahat edersin, onlar da severler hem...

dün bizde göl kenarına gittik güzeldi canım temiz hava değişik ortam

ne güzel değişiklik olmuş size de canım...ayy aysun sana ne dicem... ben o kadar diyodum eşimin maşallahı var diye gece hayatı konusunda geldiğinde ne dese beğenirsin "canım ben rahat hissedemyiorum kendimi, bebek doğunca devam etsek olmaz mı...çok sıkıyorum kendimi çünkü,bebeğe bişey olur diye çok korkuyorum...vs" falan dedi ben tabii şok dedim aysunun ahı tuttuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…