arkadaşlarımızla daha da eğlenceli geçicek inşallah.
sen napıyosun kuzum yazın? bi yerelere gidiyo musunuz? çanakkaleyi senle mi konuşmuştuk?
yokkk canım malasefff biz kayseriye kazık çaktıkkbu yaz bi yere kıpırdayamayacagız kardeşcegizimin nişanı düğünü var bide kocişş yogun çalışıyor...bide 3 aylar tutuyorr:26: allah izin verirse seneye ege tarafına götürecek beni söz verdi...bu hafta marmarsite arkadamısın düğünü var 15 saat diyee gözüm yemedi..eşimde seneye beni oraya götürmeye söz verdi...bende piki dedim
canım kültüründe yoktur belki diyeceğim ama bende konyalıyım gerçi akşehir tarafının yemek kültürü başka oluyor ama pilavsız yemek olamaz kivalla canım aklına gelirse söyle mutlaka
canım sana bişey diyim de gül: 1,5 senedir kayınvalidemde pilav görmedim benvallahi yaa çok ciddiyim bak. sen böyle deyince düşündüm de yok yani hiç pilav yapmıyo kadın. şaka gibi dimi? Yaa bi kerede mi denk gelmez? yok işte pilav hiç ama hiç yemedim kayınvalidemde.
bende göremedim çok yüklendik site koptu2313. sayfaa göremiyorum seni
bizde seviyoruz tatlım eve gidince anlat gene içinde kalmasınOfff bir sürü yazmıştım ama zaman aşımına uğradığı için sayfam hepsini kaybetti
Neyse başka zaman anlatırım artık içimdekileri, mesaim bitti de
Hepinizi öppüyoruz komacannnnnnnnnn,,, prensesimle ben sizleri çooook seviyoruuuzz
canım kültüründe yoktur belki diyeceğim ama bende konyalıyım gerçi akşehir tarafının yemek kültürü başka oluyor ama pilavsız yemek olamaz ki
bende göremedim çok yüklendik site koptuben çok korktum geri gelmiyecek diye
bizde seviyoruz tatlım eve gidince anlat gene içinde kalmasın
Offf bir sürü yazmıştım ama zaman aşımına uğradığı için sayfam hepsini kaybetti
Hepinizi öppüyoruz komacannnnnnnnnn,,, prensesimle ben sizleri çooook seviyoruuuzz
tembel olduğu için olabilir canım değilse yengemin yeğeni akşehirlilerde gelin kayınvalidesine hasta oldum benim kayınvalide yanında kadın melek yaaaaayani... ya 1,5 senedir bi kere görmedim yaaa düşün, tembel anam benim kayınvalide... ekmek var diye yapmıyodur kesin
merak ettim bendee...
öpüyoruuzzzzzz
yokkk canım malasefff biz kayseriye kazık çaktıkkbu yaz bi yere kıpırdayamayacagız kardeşcegizimin nişanı düğünü var bide kocişş yogun çalışıyor...bide 3 aylar tutuyorr:26: allah izin verirse seneye ege tarafına götürecek beni söz verdi...bu hafta marmarsite arkadamısın düğünü var 15 saat diyee gözüm yemedi..eşimde seneye beni oraya götürmeye söz verdi...bende piki dedim
kızlar sayfa takıldı benim yazdıklarınız göremiyorummmm
bulaşıkları makineye koydum geldimmm
çok saolun kızlarr iyiki varsınızz
kajum çok zor yaa ben eğer bildiğini düşünmeseydim konusmazdım oy oy
esram ablam pkolu oldugu için acele ettiler sorun var mı gibisine gittiler karsılarına neler cıktı umarımmm Allahın izniyle onlarında bebişleride olucakkk
burcum eksik olmayınnnn
lavinyamm neden sinirlendin kim kızdırdı seniiii :18:
kızlar sayfa takıldı benim yazdıklarınız göremiyorummmm
bulaşıkları makineye koydum geldimmm
[ı]çok saolun kızlarr iyiki varsınızz
Kajum çok zor yaa ben eğer bildiğini düşünmeseydim konusmazdım oy oy
Esram ablam pkolu oldugu için acele ettiler sorun var mı gibisine gittiler karsılarına neler cıktı umarımmm allahın izniyle onlarında bebişleride olucakkk
Burcum eksik olmayınnnn
Lavinyamm neden sinirlendin kim kızdırdı seniiii :18:[/ı]
burcuxxx sen alışmışsın ağzına gelen acı tadadikkat etsene bacımmm kopma hala devam ediyor canım
Lavinya ne oldu senin kaynanatörün ne yaptı
Selam kizlar her gun okuyorum sizi ama uzun zamandir yazamadim.
Bir kac haftadir beni zorlayan bi durum var.nefes alamiyorum burnumdan aldigim nefes yetmiyo sanki burnum hep kuru,durup dururken carpinti baslio boguluyorum,ya da birden tansiyonum dusuyo soguk ter dokuyorum buz kesio her yanim elim ayagim kesilio.disardayken kac kere apar topar eve dondum.bugun yine oldu.kardiyoloji de bisi yok dediler.acaba bebek mi zorluyo yada panik atak mi oluyorum anlamadim.aranizda bunu yasayan var mi bi an boyle nefes alamyinca cildiricak gibi oluyorum.
Offfff neler oluyo bana ya :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?