2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
arkadaşlarımızla daha da eğlenceli geçicek inşallah.
sen napıyosun kuzum yazın? bi yerelere gidiyo musunuz? çanakkaleyi senle mi konuşmuştuk?

yokkk canım malasefff biz kayseriye kazık çaktıkk bu yaz bi yere kıpırdayamayacagız kardeşcegizimin nişanı düğünü var bide kocişş yogun çalışıyor...bide 3 aylar tutuyorr:26: allah izin verirse seneye ege tarafına götürecek beni söz verdi...bu hafta marmarsite arkadamısın düğünü var 15 saat diyee gözüm yemedi..eşimde seneye beni oraya götürmeye söz verdi...bende piki dedim

Offf bir sürü yazmıştım ama zaman aşımına uğradığı için sayfam hepsini kaybetti
Neyse başka zaman anlatırım artık içimdekileri, mesaim bitti de
Hepinizi öppüyoruz komacannnnnnnnnn,,, prensesimle ben sizleri çooook seviyoruuuzz

sizde seneye çıkarırsınız canım acısını inşallah. 15 saat yol çekilmez tabiki de...

canım kültüründe yoktur belki diyeceğim ama bende konyalıyım gerçi akşehir tarafının yemek kültürü başka oluyor ama pilavsız yemek olamaz ki
2313. sayfaa göremiyorum seni
bende göremedim çok yüklendik site koptuben çok korktum geri gelmiyecek diye

bizde seviyoruz tatlım eve gidince anlat gene içinde kalmasın

yani... ya 1,5 senedir bi kere görmedim yaaa düşün, tembel anam benim kayınvalide... ekmek var diye yapmıyodur kesin

merak ettim bendee...
öpüyoruuzzzzzz

yani... ya 1,5 senedir bi kere görmedim yaaa düşün, tembel anam benim kayınvalide... ekmek var diye yapmıyodur kesin

merak ettim bendee...
öpüyoruuzzzzzz
tembel olduğu için olabilir canım değilse yengemin yeğeni akşehirlilerde gelin kayınvalidesine hasta oldum benim kayınvalide yanında kadın melek yaaaaa

Allah kabul etsin canım eşinin orucunu. 3 ay büyük sevap hele bu sıcaklarda. hııı bu tarafa mı gelceniz. bekleriz canım izmir tarafına gelirseniz.

tühhh merak ettim şimdi. ne var kuzum içinde? yarın anlat emi. bende öptüm seni . iyi akşamlar.

kızlar sayfa takıldı benim yazdıklarınız göremiyorummmm

bende bir ara koptum. düzeldi sanırım.

yaaaaaaaaaa kızlar. demin elma yiyorum bir taraftan yazdıklarınızı okuyorum. dalmışım. ağzıma acı bir tat geldi. e sürekli acı gibi olduğu için ağzımın tadı önemsemedim. sonra biraz yedim elmaya baktım. birde ne göreyim simsiyah yemişim çürük elmayı üffffffffffffff

kaynanama çok sinirliyim ama bugün anlatamayacağım o kadar doluyum ki... sabah 9dan beri onun işiyle uğraşıyorum bilgisayar başında patladım sıkıntıdan...

burcuxxx sen alışmışsın ağzına gelen acı tada dikkat etsene bacımmmkopma hala devam ediyor canım
lavinya ne oldu senin kaynanatörün ne yaptı

Allah kabul etsin canım eşinin orucunu. 3 ay büyük sevap hele bu sıcaklarda. hııı bu tarafa mı gelceniz. bekleriz canım izmir tarafına gelirseniz.

tühhh merak ettim şimdi. ne var kuzum içinde? yarın anlat emi. bende öptüm seni . iyi akşamlar.

kızlar sayfa takıldı benim yazdıklarınız göremiyorummmm

bende bir ara koptum. düzeldi sanırım.

yaaaaaaaaaa kızlar. demin elma yiyorum bir taraftan yazdıklarınızı okuyorum. dalmışım. ağzıma acı bir tat geldi. e sürekli acı gibi olduğu için ağzımın tadı önemsemedim. sonra biraz yedim elmaya baktım. birde ne göreyim simsiyah yemişim çürük elmayı üffffffffffffff

Selam kizlar her gun okuyorum sizi ama uzun zamandir yazamadim.
Bir kac haftadir beni zorlayan bi durum var.nefes alamiyorum burnumdan aldigim nefes yetmiyo sanki burnum hep kuru,durup dururken carpinti baslio boguluyorum,ya da birden tansiyonum dusuyo soguk ter dokuyorum buz kesio her yanim elim ayagim kesilio.disardayken kac kere apar topar eve dondum.bugun yine oldu.kardiyoloji de bisi yok dediler.acaba bebek mi zorluyo yada panik atak mi oluyorum anlamadim.aranizda bunu yasayan var mi bi an boyle nefes alamyinca cildiricak gibi oluyorum.
Offfff neler oluyo bana ya :26:

kızlar ben çıkıyorum inş yarına düzelir forum ben 2314 sayfayı göremiyorum yazdıklarınız ise konuya cevap verden takip ediyorum mesaj ise 10 dk anca gidiyor sabah görüşelim inşş canlarım allaha emanet olun

takılıp duruyo forum bugün teyzoşlar ben çıkıyorum çok ama çok yorgun hissediyorum kendimi heryerim ağrıyor
yarın görüşürz fıstıklar

burcuxxx sen alışmışsın ağzına gelen acı tada dikkat etsene bacımmmkopma hala devam ediyor canım
Lavinya ne oldu senin kaynanatörün ne yaptı

ya zor insanlar ya yarın uzun uzun anlatırım sizlere....:

iyi akşamlar ayrılan arkadaşlar için. inşallah yarın düzelir kk.

geçmiş olsun arkadaşım. canım düşündüm düşündüm ne olabilir diye, acaba bebişten dolayı sende bir eksiklik mi oluştu. mesela atıyorum demir gibi. hamile olmak çok değişik bir olay, bünyeden bünyeye fark ediyor. mesela benim hala istifralarım devam ediyor. 5 ayda da olması enteresan. herkes şaşırıyor ama napalım. senin doktora gitmen lazım. lütfen en kısa zamanda git. böyle idare edemezsin. düşer kalırsın bir yerde Allah korusun.

banada doktor yolu gözüktü arkadaşlar. kayınvalide ile kayınpedere anlattım halimi. çok korktular akşama doktora gidin diye ısrar ettiler. gideyim bari. hem bebişimi görürüm dimi? :))))

bende çıkıyorum. iyi akşamlar kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…