2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

tabi anlayışlı bir gün iki gün... adamın sabrı tükenmiş

ayyy yazık yengene yaaaa amcan iyi laf koymuş ama heeeee

ayy yapıyosa sat tabiki deeeeee, yorma kendini..

Zaten bugün halısaha maçı var ancak yarın akşama

Bu arada dün eşime dedim ki angelsounds mu alsak ne dedim o ne dedi
anlattım,ben ayda 1 duyunca daha bi heyecanlanıyorum boşver almayalım dedi,bana da mantıklı geldi aslında..

buradan hayatbanagüzele kızını verecek hatuna sesleniyorummm benim kayınvalidenin yolundan ilerleyecek küçük kayınvalide bu sakın buna kız vermeyinnnnn geceleri odasına girecek gelinlikle yemek pişirtcekmş dikkat dikkat

aynen canımmm iyi gelinler oldugu kadar iyi kayınvalidelerde var Allahnkorusun

tabi anlayışlı bir gün iki gün... adamın sabrı tükenmiş

ayyy yazık yengene yaaaa amcan iyi laf koymuş ama heeeee

bir rhat bırakırsan yapıcaz o işiii

Otoriter bir yapım var, sabrederim ama bir yere kadar...
Gerektiği yerde lafımı esirgemem...
Oyüzden biraz çekiniyor kayınvalidem benden...

bizimkine hiçbirşey sökmez ancak saçını başını yolcaksın

sanarlarsa mııı gerçeeekk buuuuu

yok benimkii mecburen anasıgil yola çıkacaklarından kabul etti telefonları açmaz bakmaz rahattı yani

tabi canımmm biz bişey yapmıyoruz kiiii... ya öyle sanarlarsa

ben de hayatta baktırmam telefona, o da meraklı değil zaten ama evimdeyken geçerli bu

bizimkiler de gerdek gecesi bi büyük o evde kalırmış, sonradan öğrendim ben de... benim kayınpeder bağırmış kayınvalideme "kimse gitmicek onlarla,saçmalamayın" diye... öyle bişey deselerdi bi açardım ki ağzımı pişman ederdim onları zaten...

onu temize çıkardın beni niye bokladınnn küsüyorum geyik yapıyordukk

hahahahhahahahah burda pancaraa döndümmmmm yahuu gülmektennn çok dürüstsün tebrikleeeerrrr bokladınnnn yok anacım yaa geyik yapıyoruzzz ne poklaması

maşalah kızlar formunuzdasınızzz :)))

gel canım sende katıl bizeee

ciciyim demi( oğlumu paylaşamazsam diye tırsıyorummmm................

bak yaa cicilikten cıkıyorsun ama ya paylasamazsam olmadı şimdiiii hayatbanaguzelimm cici kaynana

terminatörlerden ayyy kaynanatörlerden bahsediyorduk şekerim hoşgeldinnn

terminatörrrrrrrrr

valla benim eşimin içi rahat etse alıcaktım ama almadım işte... bi de şimdi hiç durmuyor yerinde şıkır şıkır oyunuyor... gerek duymuyorum

senin kayınvaliden bile gelin bulmuşş ben hayli hayli bulurummm merak etme sennn

ya geyik yapıyoruzz daa gelince ne oluyor bir taraflarımı artıyor amaçları ne yanii rahat bıraksınlar şu gençleri yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…