oooo kızlar ben yokum burada anladımki büyük muhabbetler dönüyorne kaynatmışsınız a
neysee işe yaramışş allahtanaç be aç nasıl olacaktıı yoksaa fanfinifonn
benim kayınvalidem 1 hafta öncedennn tüm alışverişimizi yaptı...çörek otundan tutta, limon tuzuna kadar almışşkahvaltılıkların, deterjanların, peçetelerin haddi hesabı yokk..şimdi hakkını yemeyimm
bizim ilk gecemizdeki tuhaflık şöyle...ben kına gecesi sabah bi uyandım...15-16 gün sonra gelmesi gereken kırmızılar gelmiş...ahanda dedim....bittikk
vee düğün günü hayatımda hiç olmadıgım kadar şiddetli regl oldum...az kalsın gelinliğimee geçecektii...aldıgımız cicileri giyemedim...kocamann lastikliii don giymek zorunda kaldımm tutsun diyee
kocişe söylemedim oluryaa morali bozulursa adamın diyee, eve geldikk...görümcemle kaynım çıktı yanımızda...görümcek biliyor zatenn bende iş miş olmadıgını o gece...5 dakıka durdular gittiler...
kocişe dedimki...canım böylee böyleeeolsunn aşkıımm sarılır yatarız dedi...nolcak sankii wayyy bee dedim ne kadar anlayışlı...cumartesiydi düğün, çarşamba oldu...bizimkii başladııı eeeeeeeeeeee bu ne zaman bitecekk diyeee
hahaaaa dedim çok anlayışlıymışşş
tabiii emek veriyorr adamcağızz
amann al birini vur ötekineeseninkiylee benimkii nasılda belli ediyorlar topraklarının aynı oldugunu
yaa tabii agız bırlıgı yapmazsakk biterim ben...ayrı evim oldugunu unuturum yemin ederim...ne pazarı kalır ne cuması ondan sonra...
kız eskidenn daha fenaymışş...ailenin tüm büyüklerii evde yatarmışş..dayı hanımı amca hanımı...
benim amcamm evlenmiş yengemde küçük 16 yaşında...babaannem gidip gelipp oldumu oldumu diyee kapıyı tıklıyormuş...amcam sinirlenmiş haliyle..."ana sen bizi rahat bırakırsann olacakk yaaa bi git demiş" napsın adamın canına takkkkk etmişşş
ay bbebişim olur mu öyle şey geyik yapıyoruz burda sen hayat gibi değilsin cicisin ciiciiiiiii
ayy yapıyosa sat tabiki deeeeee, yorma kendini..
ay bbebişim olur mu öyle şey geyik yapıyoruz burda sen hayat gibi değilsin cicisin ciiciiiiiii
hayy allahım yaa güldükkk bu muhabbet iyi olduu valal
evet kuzum yaa meğer ne açmışımm ben, ayy one öyle eskiden çok fenamışş cidden, ama lafı süper olmuşşşş "ana sen bizi rahat bırakırsann olacakk yaaa bi git demiş" napsın adamın canına takkkkk etmişşş
bıdışşAllah seni bayılıyom şu takma isimlerine
ama çokk ayıpp benim gelinim zatenn bellii
üzmez üzmez merak etme, senin annen yolabiliyor mu kaynananı
ahh ahh çok fena bunlar
kızlar şaka bir yana aman Allah korusun insan hayırlı insanlarla karşılaştırsın yavrularımızı,,
benide hayırlı gelinle karşılaştırsın çook fena gelinlerde var
tabi anlayışlı bir gün iki gün... adamın sabrı tükenmiş
ayyy yazık yengene yaaaa amcan iyi laf koymuş ama heeeee
Otoriter bir yapım var, sabrederim ama bir yere kadar...
Gerektiği yerde lafımı esirgemem...
Oyüzden biraz çekiniyor kayınvalidem benden...
sanarlarsa mııı gerçeeekk buuuuu
yok benimkii mecburen anasıgil yola çıkacaklarından kabul etti telefonları açmaz bakmaz rahattı yani
onu temize çıkardın beni niye bokladınnnküsüyorum geyik yapıyordukk
onu temize çıkardın beni niye bokladınnnküsüyorum geyik yapıyordukk
maşalah kızlar formunuzdasınızzz :)))
ciciyim demi( oğlumu paylaşamazsam diye tırsıyorummmm................
terminatörlerden ayyy kaynanatörlerden bahsediyorduk şekerim hoşgeldinnn
Zaten bugün halısaha maçı var ancak yarın akşama
Bu arada dün eşime dedim ki angelsounds mu alsak ne dedim o ne dedi
anlattım,ben ayda 1 duyunca daha bi heyecanlanıyorum boşver almayalım dedi,bana da mantıklı geldi aslında..
buradan hayatbanagüzele kızını verecek hatuna sesleniyorummm benim kayınvalidenin yolundan ilerleyecek küçük kayınvalide bu sakın buna kız vermeyinnnnn geceleri odasına girecek gelinlikle yemek pişirtcekmş dikkat dikkat
aynen canımmm iyi gelinler oldugu kadar iyi kayınvalidelerde var allahnkorusun
bir rhat bırakırsan yapıcaz o işiii
bizimkine hiçbirşey sökmez ancak saçını başını yolcaksın
terminatörlerden ayyy kaynanatörlerden bahsediyorduk şekerim hoşgeldinnn
tabi canımmm biz bişey yapmıyoruz kiiii... ya öyle sanarlarsa
ben de hayatta baktırmam telefona, o da meraklı değil zatenama evimdeyken geçerli bu
bizimkiler de gerdek gecesi bi büyük o evde kalırmış, sonradan öğrendim ben de... benim kayınpeder bağırmış kayınvalideme "kimse gitmicek onlarla,saçmalamayın" diye... öyle bişey deselerdi bi açardım ki ağzımı pişman ederdim onları zaten...
yok yok sen de alınma cici olcaz biz cici:)
senin kayınvaliden bile gelin bulmuşş ben hayli hayli bulurummm merak etme sennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?