2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
çok tesekkur cevap verdıgın ıçın ıste az kaldı 20 yı ıple cekıyorum evetoyle dıyorlar doktorda oyle dedı bana 20 den sonra ama ben sabırsızım galıba
rica ederım canım merak etme yakında oyle tekmeler yıyceksın kı azcık dur dıyceksın

valla duydum bende onu canım oglumda denemedım sanırım o mevsım narda yoktu zaten mayıstı cunku ama oglum cok gazlıydı bakalım budna deneyebılırm belkı

dün ben bol bol yürüyüş yaptım kızlar, bu akşamda eşim beni çıkaracak söz verdi. inşallah hep böyle devam eder.

gerçi ayak bileğim çok ağrıyor, sivrisinek orayı 3 kez ısırmış. komple şiş bileğim ama acıdığını söylemicem. bahane yapmasın bunu bide dimi.

güneş kremlerinizi ihmal etmiyorsunuz dimi? dün doktor beni uyardı valla. iz kalır mutlaka koru kendini dedi.

aa bunu yeni duydum kesin denerim ben:)

Evet canım yaa kısmetse bizim dönemde nar çıkmış olur deneriz inşallah...:)
valla duydum bende onu canım oglumda denemedım sanırım o mevsım narda yoktu zaten mayıstı cunku ama oglum cok gazlıydı bakalım budna deneyebılırm belkı

Evet yaa iyice araştıralım da tam net bilgiler edinelim o gün geldiğinde kısmetse deneyelim..

Ben geçen hafta ilk onu aldım sürüyorum yüzüme gözüme.. Yakıyor artık güneş :) Eşim brozlaştı resmen arabayla gezerken
Ama şu yürüyüş meselesini çözmüş değiliz. En son bizim orda plates salonu açılmış dedim plates'e gidicem senin yüzünden yürüyüşe gidemiyorum. Parasınıda senden alıcam... Ama nafile öderim dedi yürürüm demedi

aynen canım bende sürük çıkıyorum, bizim burası aşırı sıcak bir kaç gündür, yürüyüşü bende yapmıyorum pek yaa

:)))))) ay bu adamlar böyle şekerim. eskiden rejime girmiştim. her akşam yürümek istiyordum, bizimki hergün bir bahane mutlaka yürüyemiyordum. bende evin içinde dolanır dururdum. ama artık çocuk olunca işin içinde mecbur kabul ediyor. kolay doğum yapayım ne olur yardımcı ol diyorum kıyamıyor bana :)

bende çıkıyorum, hepinizi öpüyorum. muckssssss

bulemsu kızzzzzzzzzzzzz gelmedin valla bu saate kadar. yemeğinde hazır ohhhhhhhh.

inşallah iyisindir canım. güzel eğlenmişsindir. yarın görüşürükkkkkkk

aynen canım bende sürük çıkıyorum, bizim burası aşırı sıcak bir kaç gündür, yürüyüşü bende yapmıyorum pek yaa

Ya oturduğumuz muhit kötü bir yer olmamasına rağmen ben tek başıma akşamları çıkamıyorum ürküyor insan.. Bir destek ol ama diymi ? ama yok... Ama bir yandan kıyamıyorum da çok yorgun geliyor eve birde ev işi ile uğraşıyor daha bir yoruluyor. adam haftalık planlı yaşıyor artık.
Cuma akşamı süpür sil...
Pazar - p.tesi akşamları ütü
C.tesi tüm çamaşırlar yıkanacak...
şeklinde program yapmış :) Yetişemiyor garibim :)

Yok bende dedim havalar çok soğuk dedi. Şimdi söylüyorum havalar çok sıcak diyor Her daim bahane var yani

Bizde çıkıyoruz kızlarrr Öpüldünüzz

İyi Akşamlarr

Evdeki işleri adam mı yapıyor ohh ne güzel

öptük cnm bizde ben mesaideyim birazz

Bende kısmetse 6.ayda platese başlamayı düşünüyorum hamilelik için.
Arkadaşımın eşi şiddetle öneriyor,5 cm açılmayla doğuma gitmiş 10 dk.sürdü ya da sürmedi normal doğurdum ve şiddetle öneriyorum diyor...Hatta doğuma giren ebe plates topunu da getir demiş ve sancı odasında üzerine oturum yavaş yavaş zıplattı beni diyor

Etrafımdaki bütün hamilelere öneriyorum diyor.Topları 15-20 tl civarında zaten,e dvd'leri de var bence bişey kaybetmeyiz kızlar 6.ayda başlamamız gerekiyormuş...Ben düşünüyorum...

ciddimisin maşallah ne kısa sürmüşş ay bunları duyunca insan doğururum diyor :)
hamile platesi ayrı demi tatlım cd den bende başlasam

geldim geldim canım hemde nasıl eğlendim ortam süperdi tek kelimeyle baya yoruldukda
evet yemeğim hazır ama benim karnım tok eşim geç geleceğim diye aradı az evvel yani yemek yarına kaldı gibi
yarın kızların fakültede diş randevuları var öğlenleyin ordan anneme gececeğim malum persembe günü bebişle buluşmamız var

ciddimisin maşallah ne kısa sürmüşş ay bunları duyunca insan doğururum diyor :)
hamile platesi ayrı demi tatlım cd den bende başlasam

Aynen canım yaa öyle ahım şahım bi sancı da çekmedim diyor.Nasıl öneriyor tavsiye ediyor bi görmelisin..Dedim ki tamam o zaman ben normal doğurucam

Evet canım hamile platesi ayrı 6.ayda başlarız doğuma kadar,bi de son aylarda yine ahududu yaprağı çayını ihmal etmemek lazımmış.Pelvik kasların gevşemesini sağlıyormuş...Çok güzel bilgiler alıyorum sağdan soldan :))

Son düzenleme:
Geleneksel olarak ahududu yaprağı çayı; gebeliğin son 3 ayında içilir. Çünkü rahim ve kasık adalelerini kuvvetlendirici etkiye sahiptir. Böylece hem doğum ağrıları kolaylaşır hem de doğum sırasındaki kanamalar azalır. Bunun dışında düşüklerin önlenmesini sağlamak amacıyla da içilmektedir. Yarım avuç taze ya da kurutulmuş çiçeğin 1 lt. su içinde demlenmesi ile hazırlanan ahududu çayı günde 3-4 fincan içilebilir.

-Alıntıdır-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…