2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
günaydın canımm bende dün bulaşık günü ilan etmiştimm

bende tiskindim cevizden ya balık mevsimi geçmedi mi :26:
ya zaten sıcakta balık yemek insanın içinden pek gelmez ama....mevsimine uygun balık yokmudur bilmemkine....

bence her gün 3 tane ye cevizin şekli beyine benzediği için beyin gelişimi için ceviz birebir....bende severek yemiyorum....ama napalım herşey minikler için..

balık yağı hapıda çok kötü kokuyo canım ben daha önce kullanmıştım.....konserve yemeyi de dr. yasakladı....konserve balıkta yiyemiycez....

bugun bi arkadaşımla konuştum hamileyken süt,yoğurt ,peynire çok dikkat etmiş....çocuğun kmeik gelişimi çok iyi doğmuş....diş problmei vs. olmamış...erkenden çıkmış dişleri...

ben kilo almayacam diye bu aralar yemeyi baya kısmıştım...bu sefer her gece aşermeye başladım beyaz ekmeğe kadar ....günlerdir geceleri yemek görüyorum...birini alıp bulup yemeden yenisini görüyorum....artık az ve sık yiycem çeşitli beslenecem...

bide sürekli ekşi acı istiyo canım sebze görüyorum rüyamda...normalde karı koca etçiliz ama çocuk otçul olacak herhalde....ye ekşiyi doğur ayşeyi derler ...
halbuki % 80 oğlum var....bakalım bende merak ediyom...ya ekşi ayşe yanlış ya benım cinsiyet yanlış...

valla kuzum insan gezmek ıstesın oluyo inan ay ben yaren doğdu ay dahada gezesım geldı bebışten snrada öle oluyo ama çıkmakta bı telaşe kı sorma

Ya zaten kış boyu kolay kolay çıkamam,çıkana kadar da büyür Allah izin verirse,annemle k.validem de sağolsunlar,bebişle çıkacağım yere bebişle,çıkamayacağım yere de bırakırım onlara inşallah o zaman da bi düzen oturttum mu değmeyin keyfime

kızlar böyle fena halde cola istiyor canım ki ben normalde düşkün değilim colaya 1 bardağı 3 saate içerim ama bu aralar hararet mi yapıyorum nedir, içsem mi içmesem mi ? :26: arada içiyorum ama

kızlar böyle fena halde cola istiyor canım ki ben normalde düşkün değilim colaya 1 bardağı 3 saate içerim ama bu aralar hararet mi yapıyorum nedir, içsem mi içmesem mi ? :26: arada içiyorum ama

cnm ben kolasız duramıyorum dedıgın gıbı sıcaklar da basladı artık hıc duramam gunde 1 bardagın zararı olmaz dıye dusunuyorum sende zaten ayda yılda 1 ıcıyomussun ıc afıyet olsun

günaydın şekerler nasılsınızzz kahvaltımızı yapıyoruzzz saat 10.00dan sonra yokum 16.00 ya kadar kurtuldunuz benden

geçmiş olsun canımm çok mu dondurma yedin bakim sen n

bugun sen yoksan az sayfa ılerlıcek desene:)) dondurmadan degılde sort tsört uyuyorum ustum acık ondan muhtemelen 5 gundur var gecmıyo dun doktor sprey verdi bakalım gecer heralde sıcaga hıc gelemıyorum. sen nasılsın

boğaz agrısı ve gaz dan ölcem:))

olabilirr fark etmez canım kapatırsınız arayı sen nerelerdesin kaç gündür hemen kaçıyorsun

günaydın fıstıklar kahvaltımızı yaptık buradayız bugün bizimde bölgeden müdürler gelecek çok sık giremeyebilirim ama takipteyim

olabilirr fark etmez canım kapatırsınız arayı sen nerelerdesin kaç gündür hemen kaçıyorsun

sabahtan giremıyorum nete 10 gıbı actıgımda da bırsuru konu ılerlemıs oluyor konuyu yakalyamadıgımdan ancak okumayla yetınıyorum.koyu sohbetın arasına dalmak ıstemıyrum yırtık dondan cıkar gıbı:))

iştahınız ne alemde ben obur gıbı yıyorum.hemen acıkıyorum.bu sefer aksama karnım davul gıbı oluyo 4 ayda 2 kılo aldım ama son ıkı haftada kesın 4 kılo almısımdır gıbıme gelıo

iştahınız ne alemde ben obur gıbı yıyorum.hemen acıkıyorum.bu sefer aksama karnım davul gıbı oluyo 4 ayda 2 kılo aldım ama son ıkı haftada kesın 4 kılo almısımdır gıbıme gelıo

nolcak şekerim gel katıl aramıza öylesine geyik yapıyoruz işte maksat zaman geçirmek birbirimizi bir nebzede olsa güldürmek moral vermek

bende 3.5 ayda 5 kilo almış görünüorum

günaydın fıstıklar kahvaltımızı yaptık buradayız bugün bizimde bölgeden müdürler gelecek çok sık giremeyebilirim ama takipteyim

hoşgeldin canım afiyetler olsunnn Allah yardımcın olsunnn benimde isg uzmanı gelicek çalışıcaz pek giremem gibi hem kafanız dinlenir cır cır böceği gibiyimm

Günaydın kızlar...

Sabah çok kötü karın ağrısıyla uyandım...hareket etmekte bile zorlandım resmen. işyerine geldik. kahvaltılığım var ama canım hiç istemiyor neden böyle oldum anlamadım... baya ağrıyor yaaa

bende de gaz var yaaaa ufffff

günaydın şekerler nasılsınızzz kahvaltımızı yapıyoruzzz saat 10.00dan sonra yokum 16.00 ya kadar kurtuldunuz benden

günaydınnn şekerimmmm... aman ne kadar üzüldümmmm anlatamammm gerçi ben de öğleden sonra yokum... hastaneye gidicez [COLOR]

:günaydın canımcımm... bugün buralar sakin olucak sanırım

esracım gunaydın cok normal o agrılar 2 haftadır aynı durumda oldugumdan önemsemıyorum bıle artık kasık ve karın agrısı bıdıklar rahat durmuyor.3 gundr sabah 6da uyandırıyor agrılar benı esım rahatsız olmasın dıe salona gelıp uyuyorum.gaz sancısı ve bebek ıkısı bırbırını sıkstırıyor olan bıze oluyor gıbıme gelıyor:)) ınsallah cabuk gecer.benımde cnm kahvaltı ıstemedı cevız yedım 3 tane.ama ben ne zmn ıstersem yerım sen ye calısıyrsun zaten

uff çok kötüydü sabah yaa... nasıl bir gaz sancısı... işe geç gelmeyi düşünüyodum ama vazgeçtim, 1,5 saat yollarda olucaktım yoksa.
sen doktora söyledin mi? ben de bugün dicem gazım var şurup falan verir belki... benim de yemem gerek haklısın..

günaydın canım geçmiş olsunn :)

günaydın tatlım afiyet olsun yarasın size

ben de güzel yiyorum valla ben 4 buçuk ayda 1 buçuk kilo aldım ama bundan sonra baya alırım gibime geliyor

günaydın canım geçmiş olsun, üşütme gibi gibi bişey olabilir mi acaba ?

kızlar bu arada, dün akşam arkama yastık koyup köşe koltuğuna dayanmıştım göbeğimide açtım böyle kaykılır gibi oturuyorum, bebeğimi seveyim dedim, ellerimi göbeğimin iki yanına koydum sessizdi oda eşim vardı ama tv kapalıydı, sağ elimi koyduğum yerde pıt pıt elime nasıl hiisediyorum hafif hafif ama çok güzel hissediyordu sonra kendi kalbime koydum elimi, bir benim ki atıyor bir bebeğimin ki ay çok tuhaftı çok güzel bir histi çok mutlu oldummm

ben bu hafta kendı doktoruma gıdıcektım ama devlete gıttım 3lu test yaptrdım onun sonucunu alıp öyle gıtcem kendı doktoruma arttık yanı 18 hazıran gıbı ozaman sölıcem.ama bıyerde okumustum vucut progestan hormonunu 2 kısılık salgılıyormus artık oda gaz yapma nedenıymıs dusun ben bıde progestan hapını kullanıyorum bendekı gazı sen dusun artık:)) sen sor bakalım ne dıcek doktor

bu arada devlet hastanesındekı doktorum pek havalı.saat tam 9da muayaneye baslıcak gec kalmıs sanırım kosarak bı geldı elınde kask ustunde motorcu montu vay beeee dedım valla:)) doktor cıvanıma bak dıe:))

ahh bebeğim yokmusun demek bugun kolay gelsin...

günaydın canlarım...dün babamıza uzun zamandır istediği bi yemeği yaptım..içim dışıma çıkıyordu az kalsın..yemegın içinde ciğer vardı çünküüü

akşam yürüyüşee çıktık kocişle...aman pek iyi geldi bana..haa bide iş çıkışı lcw'den hamile kotu aldım..çok rahatmışş yaaa...bu haftasonu ürgüp'e gidicezz pazar günü gezerken falan rahatlıklaa giyerimm

benimde şöyleee bi prensesim olsun inşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…