ya zaten sıcakta balık yemek insanın içinden pek gelmez ama....mevsimine uygun balık yokmudur bilmemkine....günaydın canımm bende dün bulaşık günü ilan etmiştimm
bende tiskindim cevizden ya balık mevsimi geçmedi mi :26:
bence her gün 3 tane ye cevizin şekli beyine benzediği için beyin gelişimi için ceviz birebir....bende severek yemiyorum....ama napalım herşey minikler için..günaydın canım kolay gelsın sana
bende balık yemedıgım ıcın doktora balık yagını sormustum balıgın kendıısını ye dedı ama arkadasların dedıgı gıbı zamanı gectı hem her balıkta önerilmiyo ki bizlere en ıyısı cevzı yemek dedıgın gıbı ben her gun yemıyorum am ayedıgımde cok yıyorum toptan halledıyorum yanı
valla kuzum insan gezmek ıstesın oluyo inan ay ben yaren doğdu ay dahada gezesım geldı bebışten snrada öle oluyo ama çıkmakta bı telaşe kı sorma
kızlar böyle fena halde cola istiyor canımki ben normalde düşkün değilim colaya 1 bardağı 3 saate içerim ama bu aralar hararet mi yapıyorum nedir, içsem mi içmesem mi ? :26: arada içiyorum ama
boğaz agrısı ve gaz dan ölcem:))
günaydın şekerler nasılsınızzzkahvaltımızı yapıyoruzzz saat 10.00dan sonra yokum 16.00 ya kadar kurtuldunuz benden
geçmiş olsun canımm çok mu dondurma yedin bakim sen n
bugun sen yoksan az sayfa ılerlıcek desene:)) dondurmadan degılde sort tsört uyuyorum ustum acık ondan muhtemelen 5 gundur var gecmıyo dun doktor sprey verdi bakalım gecer heralde sıcaga hıc gelemıyorum. sen nasılsın
olabilirrfark etmez canım kapatırsınız arayı sen nerelerdesin kaç gündür hemen kaçıyorsun
günaydın fıstıklar kahvaltımızı yaptık buradayız bugün bizimde bölgeden müdürler gelecek çok sık giremeyebilirim ama takipteyim
iştahınız ne alemde ben obur gıbı yıyorum.hemen acıkıyorum.bu sefer aksama karnım davul gıbı oluyo 4 ayda 2 kılo aldım ama son ıkı haftada kesın 4 kılo almısımdır gıbıme gelıo
sabahtan giremıyorum nete 10 gıbı actıgımda da bırsuru konu ılerlemıs oluyor konuyu yakalyamadıgımdan ancak okumayla yetınıyorum.koyu sohbetın arasına dalmak ıstemıyrum yırtık dondan cıkar gıbı:))
günaydın fıstıklar kahvaltımızı yaptık buradayız bugün bizimde bölgeden müdürler gelecek çok sık giremeyebilirim ama takipteyim
günaydın şekerler nasılsınızzzkahvaltımızı yapıyoruzzz saat 10.00dan sonra yokum 16.00 ya kadar kurtuldunuz benden
Günaydın kızlar...
Sabah çok kötü karın ağrısıyla uyandım...hareket etmekte bile zorlandım resmen. işyerine geldik. kahvaltılığım var ama canım hiç istemiyorneden böyle oldum anlamadım... baya ağrıyor yaaa
esracım gunaydın cok normal o agrılar 2 haftadır aynı durumda oldugumdan önemsemıyorum bıle artık kasık ve karın agrısı bıdıklar rahat durmuyor.3 gundr sabah 6da uyandırıyor agrılar benı esım rahatsız olmasın dıe salona gelıp uyuyorum.gaz sancısı ve bebek ıkısı bırbırını sıkstırıyor olan bıze oluyor gıbıme gelıyor:)) ınsallah cabuk gecer.benımde cnm kahvaltı ıstemedı cevız yedım 3 tane.ama ben ne zmn ıstersem yerım sen ye calısıyrsun zaten
iştahınız ne alemde ben obur gıbı yıyorum.hemen acıkıyorum.bu sefer aksama karnım davul gıbı oluyo 4 ayda 2 kılo aldım ama son ıkı haftada kesın 4 kılo almısımdır gıbıme gelıo
Günaydın kızlar...
Sabah çok kötü karın ağrısıyla uyandım...hareket etmekte bile zorlandım resmen. işyerine geldik. kahvaltılığım var ama canım hiç istemiyorneden böyle oldum anlamadım... baya ağrıyor yaaa
uff çok kötüydü sabah yaa... nasıl bir gaz sancısı... işe geç gelmeyi düşünüyodum ama vazgeçtim, 1,5 saat yollarda olucaktım yoksa.
sen doktora söyledin mi? ben de bugün dicem gazım var şurup falan verir belki... benim de yemem gerek haklısın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?