2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ay kızlaar çenesi düşüklükte diğer topikleri sollamışızzzzzz

ciddi mi , biz de bu çene olduktan sonra tek geçeriz bebişim herkesiiii

kim seçmiş ne zaman neden nldu anlattt evvel Allah sende bu çene olduktan sonra geride kalsak şaşrdım zaten bir sen bir esraa

tabiii canımm... aysunun ağzı var dili yok.....

cadı seniiii senin kadar konuşan var mı bak bakıyım bi etrafınaaaaaaaa

tabiii canımm... aysunun ağzı var dili yok.....

cadı seniiii senin kadar konuşan var mı bak bakıyım bi etrafınaaaaaaaa

bu söyledikleriini iltifat olarak algılıyorum ve mutevazi davranıyorummm :89::89::89::89: evet var sen ve hayat :82::82::82:

Bende kaldım foto koymayan işyerindeki bilgisayarda olmuyor eve gidince yaparım diyorum ama hep unutuyorum

Bide sizin göbişleri görünce şaşırdım benimki kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnn

[ı]kim seçmiş ne zaman neden nldu anlattt Evvel allah sende bu çene olduktan sonra geride kalsak şaşrdım zaten bir sen bir esraa [/ı]

ayyyyyyyyyy çok ösür dilerim ya ( unutmamam gerek unutmamam gerekkk... Yazayım bi yerlere bari...

Sollarız biz iyi yapmışız:)))

Tabiii canımm... Aysunun ağzı var dili yok.....

Cadı seniiii senin kadar konuşan var mı bak bakıyım bi etrafınaaaaaaaa

amaaa biz çıkıyoruzz bebişimleee... Wc ye gidicem daha...

öpüyorusss herkesiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bizden bir önceki ay topiği anneleri ekim anneleri bizden oldukça ileriydiler şimdi biz onları sollamışız onlardan 1 ay geri olmamıza rağmenn

aranızda bebısını hısseden var mı varsa nasıl bıseyyadahıssetmek ıcın yontemınız varmı beende 18 haftalıgım sankı hıssedıyorum ama sankı karar veremıyorum

Canlarım bizde çıkıyoruz kızımla şimdi babası almaya gelir bizi hepinizi öpüyoruz dua edin kaynanam sinirimi bozmasın hoş tlf bozdu bile şimdiden ama umarım evde devam etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…