2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Canlarım bizde çıkıyoruz kızımla şimdi babası almaya gelir bizi hepinizi öpüyoruz dua edin kaynanam sinirimi bozmasın hoş tlf bozdu bile şimdiden ama umarım evde devam etmez

o sana 1 derse sen 2 deki için soğusun sakin ol beebişim alttan alan o olsun hamilesinnn hadi AEO

bizden bir önceki ay topiği anneleri ekim anneleri bizden oldukça ileriydiler şimdi biz onları sollamışız onlardan 1 ay geri olmamıza rağmenn

ay evet kızlar gecen bende baktım eskıden oraya gırıyordum ekımsonu oldugum ıcın hep gerıde kalıyorudm kımsede pek kaale almıyodu yazdıkalrımı buraya gectım oraya hıc yazmaz oldum ama dedıgın gıbı gecmısız onları ygercı ben pek yazamıyorum burda da ama sureklı burdayım yanı sizlerle

Canlarım bizde çıkıyoruz kızımla şimdi babası almaya gelir bizi hepinizi öpüyoruz dua edin kaynanam sinirimi bozmasın hoş tlf bozdu bile şimdiden ama umarım evde devam etmez

ne derse desin takma canım ya, keyfine bak. ohhh hazır yemek

kızlar yardımcı olabılecek yok mu

ben 19. haftamın içindeyim birkaç haftadır. ufak pıt pıtlar hissediyorum karnımın alt tarafında hepsi bu. en net 20 haftadan sonra hissedersiniz diyorlar. endişelenme.

:) bizimle kal cnm ya muhabbet bol burda

canım ılk bebegınse tam hıssedememen normal yanı bu durumu tam anlayamamam 20 den sonra ıyıce emın olursun ben 2ncı bebısım oldugu ıcın erken hıssettım 13 haftada ama ılkınde sen gıbıydım

çok tesekkur cevap verdıgın ıçın ıste az kaldı 20 yı ıple cekıyorum evetoyle dıyorlar doktorda oyle dedı bana 20 den sonra ama ben sabırsızım galıba

Kızlar şu yenidoğan bebişin ağzına damlatılan nar suyu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Hani gazsız oluyormuş ya bebişler,arkadaşımın kuzenleri de denemişler de çok memnun kalmışlar nasıl olur ki kısmetse o günleri görürsek ve yaparsak?:26:

seyirme gibi, pıt pıt vurma gibi, arada titreme gibi. ilk hissettiğimde de kelebek kanat çırpıyo gibidi...

evet bende de aynısı oluyor, ya bende bu gün hissedemedim nedense :26:

allah gönlüne göre versın bıtanem

aminnn tatlımm senindeee

o ne ki öyle canım ya, ben ilk kez duyuyorum

bende kasımın sonuyum ama maşAllah baya yazıyor arkadaslar saolsunlar bide cenesiz oluncaaa

şekerler ben 10 dakikaya kaçar sizleri seviyorum Allaha emanet olalımmm

aa bunu yeni duydum kesin denerim ben:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…