Canlarım bizde çıkıyoruz kızımla şimdi babası almaya gelir bizi hepinizi öpüyoruz dua edin kaynanam sinirimi bozmasın hoş tlf bozdu bile şimdiden ama umarım evde devam etmez
aranızda bebısını hısseden var mı varsa nasıl bıseyyadahıssetmek ıcın yontemınız varmı beende 18 haftalıgım sankı hıssedıyorum ama sankı karar veremıyorum
o sana 1 derse sen 2 deki için soğusunsakin ol beebişim alttan alan o olsun hamilesinnn hadi AEO
bizden bir önceki ay topiği anneleri ekim anneleri bizden oldukça ileriydiler şimdi biz onları sollamışız onlardan 1 ay geri olmamıza rağmenn
kızlar yardımcı olabılecek yok mu
Canlarım bizde çıkıyoruz kızımla şimdi babası almaya gelir bizi hepinizi öpüyoruz dua edin kaynanam sinirimi bozmasın hoş tlf bozdu bile şimdiden ama umarım evde devam etmez
ay evet kızlar gecen bende baktım eskıden oraya gırıyordum ekımsonu oldugum ıcın hep gerıde kalıyorudm kımsede pek kaale almıyodu yazdıkalrımı buraya gectım oraya hıc yazmaz oldum ama dedıgın gıbı gecmısız onları ygercı ben pek yazamıyorum burda da ama sureklı burdayım yanı sizlerle
canım ılk bebegınse tam hıssedememen normal yanı bu durumu tam anlayamamam 20 den sonra ıyıce emın olursun ben 2ncı bebısım oldugu ıcın erken hıssettım 13 haftada ama ılkınde sen gıbıydım
seyirme gibi, pıt pıt vurma gibi, arada titreme gibi. ilk hissettiğimde de kelebek kanat çırpıyo gibidi...
allah gönlüne göre versın bıtanem
Kızlar şu yenidoğan bebişin ağzına damlatılan nar suyu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Hani gazsız oluyormuş ya bebişler,arkadaşımın kuzenleri de denemişler de çok memnun kalmışlar nasıl olur ki kısmetse o günleri görürsek ve yaparsak?:26:
ay evet kızlar gecen bende baktım eskıden oraya gırıyordum ekımsonu oldugum ıcın hep gerıde kalıyorudm kımsede pek kaale almıyodu yazdıkalrımı buraya gectım oraya hıc yazmaz oldum ama dedıgın gıbı gecmısız onları ygercı ben pek yazamıyorum burda da ama sureklı burdayım yanı sizlerle
o ne ki öyle canım ya, ben ilk kez duyuyorum
Kızlar şu yenidoğan bebişin ağzına damlatılan nar suyu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Hani gazsız oluyormuş ya bebişler,arkadaşımın kuzenleri de denemişler de çok memnun kalmışlar nasıl olur ki kısmetse o günleri görürsek ve yaparsak?:26:
evet bende de aynısı oluyor, ya bende bu gün hissedemedim nedense :26:
arada yorgun olur uyur annesi endişe yok:)
bende kasımın sonuyum ama maşAllah baya yazıyor arkadaslar saolsunlar bide cenesiz oluncaaa
şekerler ben 10 dakikaya kaçar sizleri seviyorum Allaha emanet olalımmm
bizde seni balım görüşürüz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?