anammm ben yokken neler neler kaynatmışlarrrkaçırmışım tühhh yarında öğleden sonrasında yokum perşembede yokum
gezersin kız neden gezmeyesin de canımOohh gez anasını satayım2 tane çocukla ne güzel gezebiliyosun kıızz,darısı başımıza inşallah...
iyi akşamlar :13:
ben bugün dr.a gittim 3lüyü yapalım dedi dr.bu sefer bişey dyemedim..çok bilmişlik yapmak gibi olur diye..gitmişken kontrol süresinde bir daha gördük bebişi:)hala pipi falan yok dedi dr. amcamız:)herşeyi çok iyi dedi..solumdaydı artık kasığımın içine girmiş iyice:)kızım da aynı yerdeydi.. kanı verdik ankaraya gidip orda yapılıyormuş tahlil..
ben demir ilacı başlamadım kızlar aranızda başlayan var mı?kan değerlerim gayet iyiydi 2. ayda yapmıştık testi..5 ayda başlamıştım kızımda bunda dr. henüz birşey demedi
Oohh gez anasını satayım2 tane çocukla ne güzel gezebiliyosun kıızz,darısı başımıza inşallah...
tatımm ben 3 ay dolunca başladımmm ben dırek kan surubu içmeye başladım daha etkılı cunku 4.aydan ıtıbaren mutlaka demır ilacı kullanmak gerekıyo cunku bebış annnın depolerından alıyo bu sefer annede bı takım rahatsızlıklar söz konusu ee malum doğum yapcaz her 2 turdede kan kaybı alum cnm bende 10 gun önce falan aldım sonucu 3 lu testte 2 lı yaptırmadım bende şukur sorun yok 1 hafta sonra geldıdarısı başına[/QUO
laf aramızda ben eleviti bile içemiyorum ki midemi bulandırıyordemiri 3lünün sonucunu göstermeye gittiğimde söyleyim olmazsa sağlık ocağından isteyim..çok şükür 1. doğumdan sonra da kan değerlerim hiç düşmedi benim..bunda da olmaz inş. sıkıntı..gerçi beniim kanamam bile olmadı doğum sonrası doğru düzgün
tatımm ben 3 ay dolunca başladımmm ben dırek kan surubu içmeye başladım daha etkılı cunku 4.aydan ıtıbaren mutlaka demır ilacı kullanmak gerekıyo cunku bebış annnın depolerından alıyo bu sefer annede bı takım rahatsızlıklar söz konusu ee malum doğum yapcaz her 2 turdede kan kaybı alum cnm bende 10 gun önce falan aldım sonucu 3 lu testte 2 lı yaptırmadım bende şukur sorun yok 1 hafta sonra geldıdarısı başına[/QUO
laf aramızda ben eleviti bile içemiyorum ki midemi bulandırıyordemiri 3lünün sonucunu göstermeye gittiğimde söyleyim olmazsa sağlık ocağından isteyim..çok şükür 1. doğumdan sonra da kan değerlerim hiç düşmedi benim..bunda da olmaz inş. sıkıntı..gerçi beniim kanamam bile olmadı doğum sonrası doğru düzgün
haha demek mıde hassas cnm ay ben ıcıyorum sankı psıkolojıkmanda mutlu oluyorum ıcınde hem baınlerle alıp takvıyelerı kullanıyorum bı daha ayda calsıyuma başlıcam inşallaa kızım kaç yaşında canım ay bıde yanlış hatırlamıyosam dr un erken dönemde senın ıcın erkek tahmınınde bulunmustu dımı yoksa benmı karıştırıyorum cnm
haha demek mıde hassas cnm ay ben ıcıyorum sankı psıkolojıkmanda mutlu oluyorum ıcınde hem baınlerle alıp takvıyelerı kullanıyorum bı daha ayda calsıyuma başlıcam inşallaa kızım kaç yaşında canım ay bıde yanlış hatırlamıyosam dr un erken dönemde senın ıcın erkek tahmınınde bulunmustu dımı yoksa benmı karıştırıyorum cnm
kızım 3,5 yaşında kızım 2008 ekim doğumluben magnezyum almıştım o çok iyi gelmişti..şimdilerde de ayaklarım kasılıyor muz yeyince çok faydası oluyor..
yok canım benim için tahminde bulunmamıştı bu hamilelğimde dr.uma erkenden söylemeyin dedim:)geçen hafta öğrendik bir kızım daha olacağınıerken olunca malum yanılma çok oluyor..
bugün ilk eşyasını aldım kızıma:)beyaz dantelli ilk ayakkabı aldımminik ablamız da ayakkabıları çok sevdi süreki kutusundan çıkartıp düzeltip tekrar koyuyor
kızım 3,5 yaşında kızım 2008 ekim doğumluben magnezyum almıştım o çok iyi gelmişti..şimdilerde de ayaklarım kasılıyor muz yeyince çok faydası oluyor..
yok canım benim için tahminde bulunmamıştı bu hamilelğimde dr.uma erkenden söylemeyin dedim:)geçen hafta öğrendik bir kızım daha olacağınıerken olunca malum yanılma çok oluyor..
bugün ilk eşyasını aldım kızıma:)beyaz dantelli ilk ayakkabı aldımminik ablamız da ayakkabıları çok sevdi süreki kutusundan çıkartıp düzeltip tekrar koyuyor
evet ya kramplara falan destek ıyı gelıuyo oh ne guzel ıkı kızın olcak yaş faarkıda çok yok kız kıyafetlrı daha sevımlı cıcılı bıcılı oluyo bende erkek kıyafetlerıne bakarken hemen gözum elım kayıyo kız cıcışlrıne kızım dıokı anneee ee benım kardeşim erkek olucak bakma bu arada cınsıyetı yanlş hatırlamışım benım dr da garantı olmadan sölemedı 16 haftada öğrendık
mrb güzel annelerrr,umarım herkes iidir..biz cinsiyetimizi öğrendikkk...minik kızıma bi de erkek kardeş geliyoo kısmetse:)))
oh cnm benım hayırlı olsun sıralı demekkı benımde nasıp olursa bı kıızmn erkek kardeşi olca ee nasıl tepkı verdı kızın genelde kızlar kız ıster ama benım cok bılmış kızım mantıklı oldu dıo aile eşitlenmış 2 kız 2 erkek
cnm benim kızım daha 15 aylık olduğu için tepki veremedi:))) seninki de hayırlı olsun....
ah cnm benım bayagı kuçuk kardeş arkadaş gıbı buyucekler ama sana bıraz zor olcak sanırım ne tatlıdır şimdi ama tam şirin zamanları
evet cnm ikisi de küçük olacak ve ben kafayı yiyecekmişim gibi geliyo:))
kızlar ben gece yatarken zorlanıyorum artık , sizdede oluyormu ? normalde tam değilde yarım yüzüstü yatardım. ama şimdi göbekten onuda yapamıyorum , bir sağ bir sola döne döne sıkıntı basıyor.hep sola yatmakta insanı sıkıyor , bacaklarımın arasına yastık koymayı deniycem bu gece
kızlar ben gece yatarken zorlanıyorum artık , sizdede oluyormu ? normalde tam değilde yarım yüzüstü yatardım. ama şimdi göbekten onuda yapamıyorum , bir sağ bir sola döne döne sıkıntı basıyor.hep sola yatmakta insanı sıkıyor , bacaklarımın arasına yastık koymayı deniycem bu gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?