2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
anammm ben yokken neler neler kaynatmışlarrrkaçırmışım tühhhyarında öğleden sonrasında yokum perşembede yokum

iyi akşamlar :13:
ben bugün dr.a gittim 3lüyü yapalım dedi dr.bu sefer bişey dyemedim..çok bilmişlik yapmak gibi olur diye..gitmişken kontrol süresinde bir daha gördük bebişi:)hala pipi falan yok dedi dr. amcamız:)herşeyi çok iyi dedi..solumdaydı artık kasığımın içine girmiş iyice:)kızım da aynı yerdeydi.. kanı verdik ankaraya gidip orda yapılıyormuş tahlil..
ben demir ilacı başlamadım kızlar aranızda başlayan var mı?kan değerlerim gayet iyiydi 2. ayda yapmıştık testi..5 ayda başlamıştım kızımda bunda dr. henüz birşey demedi

bir de güneş kremim geçen seneden kalma onu kullanmak istemiyorum..yarın eczaneden yeni alacam..hangi marka kullanyorsunuz kızlar fiyatlarını da alabilirsem sevinirim..

Son düzenleme:

tatımm ben 3 ay dolunca başladımmm ben dırek kan surubu içmeye başladım daha etkılı cunku 4.aydan ıtıbaren mutlaka demır ilacı kullanmak gerekıyo cunku bebış annnın depolerından alıyo bu sefer annede bı takım rahatsızlıklar söz konusu ee malum doğum yapcaz her 2 turdede kan kaybı alum cnm bende 10 gun önce falan aldım sonucu 3 lu testte 2 lı yaptırmadım bende şukur sorun yok 1 hafta sonra geldıdarısı başına

Oohh gez anasını satayım 2 tane çocukla ne güzel gezebiliyosun kıızz,darısı başımıza inşallah...

valla kuzum insan gezmek ıstesın oluyo inan ay ben yaren doğdu ay dahada gezesım geldı bebışten snrada öle oluyo ama çıkmakta bı telaşe kı sorma

mrb güzel annelerrr,umarım herkes iidir..biz cinsiyetimizi öğrendikkk...minik kızıma bi de erkek kardeş geliyoo kısmetse:)))

mrb güzel annelerrr,umarım herkes iidir..biz cinsiyetimizi öğrendikkk...minik kızıma bi de erkek kardeş geliyoo kısmetse:)))

oh cnm benım hayırlı olsun sıralı demekkı benımde nasıp olursa bı kıızmn erkek kardeşi olca ee nasıl tepkı verdı kızın genelde kızlar kız ıster ama benım cok bılmış kızım mantıklı oldu dıo aile eşitlenmış 2 kız 2 erkek

cnm benim kızım daha 15 aylık olduğu için tepki veremedi:))) seninki de hayırlı olsun....

kızlar ben gece yatarken zorlanıyorum artık , sizdede oluyormu ? normalde tam değilde yarım yüzüstü yatardım. ama şimdi göbekten onuda yapamıyorum , bir sağ bir sola döne döne sıkıntı basıyor.hep sola yatmakta insanı sıkıyor , bacaklarımın arasına yastık koymayı deniycem bu gece

canım merb valla aynen beni anlatmışsın. sıcak bi taraftan bi de böyle bi sıkıntı geliyo ki sorma nefes alamıyo gibi oluyorum. eşimide uyutmuyorum.

ay bende hp yuzustu yatrdım ay kendıme yenı bı stıl bulamadım uyumak ıcn napcam bılmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…