moonsun88 bak lavinyada gülerek yazmış, ona öyle demiyorsun ama samimi buluyorsun. hala gülüyorum ama üzülüyorum valla bak :))))))))))
hani ağlarken gülmek var ya , işte öyle bişi yaşıyorum.
Kraft Diadem Taşıma Koltuğu - e-bebek.com
kızlar dün teyzesi oğluşuma bunu aldı hediye:) benim cuma günü doğum günüm sana alacağım hediye yerine ona alayım dedibir ihtiyacın eksilsin anlamında:) bebeğim mağazasından aldık biz. 179 tl idi. kız memleketlimiz çıktı, 160 tlye aldık diğer modellerine göre bu baya bir geniş. fiyatlar en uygun orda benim takip ettiğim kadarıyla bilginiz olsun:)
niye ama yaa evde girip bir yazamazmısın kızımızın fotosunu paylaşamazmısın
kızlar dün teyzesi oğluşuma bunu aldı hediye:) benim cuma günü doğum günüm sana alacağım hediye yerine ona alayım dedibir ihtiyacın eksilsin anlamında:) bebeğim mağazasından aldık biz. 179 tl idi. kız memleketlimiz çıktı, 160 tlye aldık diğer modellerine göre bu baya bir geniş. fiyatlar en uygun orda benim takip ettiğim kadarıyla bilginiz olsun:)
eşimle atıştım adam öfkeyle kalkıp da yırtık pantolonla oturmakdan zevk alıyor
belki hobi bahçelerini duymuşsunuzdur belediyen belli m parseli kiralayıp ekiyorlar hem bahçe ile uğraşılıyor hem organik ürün elde ediyorlar
eşimle kuraya girmiştik konyada olan bir hobi bahçesi için kayınbabamda girmişti ama adına çıkarsa bize devredecekti yedek olarak bahçe hem bize hem kayınbabaya çıkmış kayınbabada eşime haber vermek yerine diğer kayınlarla bir olup bahçeyi tutmuş
eşim buna çok kırıldıayrıca damlama boruları eşim döşeyecekmiş eşim bana bağırıyor beni adam yerinemi koydularda iş istiyorlar diye sonrasında ise bizim hakkımıza çıkan bahceyide istemedi neymiş efendim babasının bulunduğu hiç bir yerde bulunmazmış
ya bize ait onlarlık ne diyorum onların bulunduğu yeri istemem diyor
oysa ben ne kadar istemiştim o bahçeyi
sabah gene sordum bugun 17:00 müracaat için son saatmiş ne olur ne olur dedim ama nuh dedi peygamber demedi
allahım benim eşimin ailesi neden böyle adam hesabına almazlar iş yaptırılar eşim onlara bire bir bişe diyemez bana patlar
annemde kalacağım sabahtan bebeğime bakmaya gideceğim canım yarın perşembe ama valla onu bile heyecanlandırmıyor beni şimdicanımm hoşgeldinnn... neden canın sıkkın?
niye annende kalıyosun ayy noldu anlatsanaaa canım benim..
ay canım Allah korumus... dikkat et biraz daha.. hamilelikte sakarlik cok olurmus zaten.
evet canım dişciye gideceğiz kızlarla ordan anneme kayınbabamlara bozuldum artık sıkıldım ben onlardan keşke diyorum su antalya işi olsaydı bende defolup gitseydim su konyadan belki kimsesiz olacaktım ama kafam dingin olacaktıcanım selam. bugünde aramızda fazla olamayacakmışsın okudumda alıntı yapmayı unuttum.
sıkma canını. kızları dişçiye götürcen, annene gitcen başka ne yapcan? moralin başka bişiye mi bozuldu? vaktin varsa dünü detaylı anlat.
test sonucun çıktı mı bu arada?
anlattım canımhayırdırrr inşallahh..noldu kuzucuk?:44:
canımm bebişin fotosunu haftaya paylaşıcam artık... makinem yok... haftaya foto yağmuruna tutucam sizi
canım iki vesait doktora gidicem.. önce metrobüs sonra taksi... eve geçmem de 1 saati geçicek... ben ölmüş olabilirim o saatlerde :26: :26:
ay ne güzel bir hediye... çook güzel düşünmüş bence... canım kaç aylığa kadar kullanılıyor bu?
Günaydın kızlar, güzel bebişler. inşallah herkes iyidir.
bu sabah tartıldım veeeeeeeeee hamilelik öncesi kiloma nihayet ulaştımmçok mutluyum ya. o kadar istifradan sonra kilo almak çok mutlu etti beni. ama yılmadım başardım. hemde kalçamı ölçtüm aynı sadece göbişimden ve göğüslerimden kilo almışım. holeyyyyyyy bu durumda 4 ayda 2 kilo verip almış oldum. güzel kızıma yapıştı tüm kilolar.
akşam eşim geç geldi bende o gelene kadar dolapta bozulacak sebzeleri pişireyim dedim. 3 günlük yemek yapmışım yahu :))) ama şiş bileğim iki kat daha şişti. amazon sivrisineği midir nedir mafetti bileğimi ya. yemekler bitti ayağıma sanki bir et parçası yapıştırmışlar, valla ayağımdan ayrı hissetmeye başladım şişliği, titriyor bide. iğğğğğğ sonra uzattım ayakları biraz indi.
canım güle güle giy. bende onlardan giyiyorum, çok rahatlar. fotolar çok güzel. Allah gönlüne göre versin.
eşimde bebişimiz bana benzesin istiyor, kayınvalidemde. hayırlısı bakalım, kime benzerse benzesin benim yavrum güzeldir.
geçmiş olsun. canım endişelenme belli tahriş olmuş. dikkat et soğuk sıcak yeme geçer.
afiyet olsun kolay gelsin canım.
yok yahu 1 haftada 4 kilo alınır mı. ama dikkat et yediklerine alma o kadar.
tatildeyken çift kişilik yatak yoktu odamızda ama inat ettik, ayrı ayrı tek kişilik yataklarda yatmak yerine tek kişilik yatakta beraber uyuduk. sabah çok karnım ağırdı. öğlene kadar sürdü. bence canım rahat yatamadığın içindir. sabit kalmışsındır belli bir süre ondan olmuştur. endişelenme. çok geçmiş olsun.
ayy ne güzel. maşallah canım. çok güzel duygular bunlar.
belki hobi bahçelerini duymuşsunuzdur belediyen belli m parseli kiralayıp ekiyorlar hem bahçe ile uğraşılıyor hem organik ürün elde ediyorlar
eşimle kuraya girmiştik konyada olan bir hobi bahçesi için kayınbabamda girmişti ama adına çıkarsa bize devredecekti yedek olarak bahçe hem bize hem kayınbabaya çıkmış kayınbabada eşime haber vermek yerine diğer kayınlarla bir olup bahçeyi tutmuş
eşim buna çok kırıldıayrıca damlama boruları eşim döşeyecekmiş eşim bana bağırıyor beni adam yerinemi koydularda iş istiyorlar diye sonrasında ise bizim hakkımıza çıkan bahceyide istemedi neymiş efendim babasının bulunduğu hiç bir yerde bulunmazmış
sabah gene sordum bugun 17:00 müracaat için son saatmiş ne olur ne olur dedim ama nuh dedi peygamber demedi
allahım benim eşimin ailesi neden böyle adam hesabına almazlar iş yaptırılar eşim onlara bire bir bişe diyemez bana patlar
evet canım hem de ne keçi ya biz kaç senedir hobi bahçesinin peşinde koşuyoruz onlara kızıpda kaç senelik hayalleri suya atıyor adamerkekler işte canımm senin kocişte benimki gibi keçi birşeye canı sıkılsın ne dersen de yaptırtamazsın sonradan pişman olur ama seni üzdüğüyle kalırkıyamma sana ağlama bebişini düşün ALlah kolaylık versin canımmm
ay sabah kalktım bir yağmur bir yağmurr yağdı burada , kaç gündür yanıyoruz şimdi serinledik iyi oldu havalar çok garip
değişik duygular içerisindeyimmmiyi tamam tamam anladımmm
bebişim seni çok sevfiyom ben:)
ay canım çok tatlu güle güle buyusun bebişin içindeee
canımm bebişin fotosunu haftaya paylaşıcam artık... makinem yok... haftaya foto yağmuruna tutucam sizi
canım iki vesait doktora gidicem.. önce metrobüs sonra taksi... eve geçmem de 1 saati geçicek... ben ölmüş olabilirim o saatlerde :26: :26:
paylaş paylaş:)
ay ne güzel bir hediye... çook güzel düşünmüş bence... canım kaç aylığa kadar kullanılıyor bu?
günaydın cnm, evet çok güzel, o bacağındaki şişlikk marmariste şu büyk kocaman arı gibi şeyler vardı onlardan mı soktu acaba bende görmüştüm orda kokrmuştumm :26:
canım çok güzel mişşşş, ay hediyeleri toplamaya başladı senin ki şimdidennn
evet canım hem de ne keçi ya biz kaç senedir hobi bahçesinin peşinde koşuyoruz onlara kızıpda kaç senelik hayalleri suya atıyor adam
madem böyle yapacaktı neden bizimde bahçemiz olsa şöyle olurdu böyle olurdu diye hayal kurdu
3 gün sonra barısacak ailesi onlar nede olsa o zamn eşşek gibi pişman olacak ama kervan geri dönmez artık
hemde nasıl sinir canım üzüldüm halinede akşamleyin kimsesiz çocuk gibiydioff yaaaa sıkma canını.. belli ki eşin hem çok üzülmüş hem çok sinirlenmiş... boruları eşin neden döşüyor ki... döşemesin. başka adam mı yok sanki... bakarsın eşin sana sürpriz yapar canım... biraz sakinleşsin de bakarsın müracaatı yapar gelir eve
günaydın cnm, evet çok güzel, o bacağındaki şişlikk marmariste şu büyk kocaman arı gibi şeyler vardı onlardan mı soktu acaba bende görmüştüm orda kokrmuştumm :26:
hemde nasıl sinir canım üzüldüm halinede akşamleyin kimsesiz çocuk gibiydimüracatı yapmaz canım biliirim huyunu inat ya beyzade
canım kayınpederler hep öyle diğer çocukları iş bilmez sadece eşim yapar ne olursa olsun
akşam eşim bana kızdı eltime sorduyorlar bide boruları döşermi diye eşim bana kızınca bende eltime malzeme yokmuş döşeyemezmiş dedim
eltim onlara söyledi onlarda malzeme alacağız biz diyorlar hala
eltime önce abilerini adam hesabına alsınlar kendileri sorsunlar yapamam dedi işte bana elimden bişey gelmez dedim
adam hesabına alıpda abi yaparmısın desinler beni karıştırmasınlar dedim
yazık eltim tamam abla sonra konusalım dedi onlara bu söylemimi iletmiyecek kesin nasıl ben eşimin bağırdığını onlara söylemediysem
burasıda çok sıcak baya terliyorumm
kıyamam benim tatlım yasurat yap ve dokunaklı çok üzüldüğünü belli eden son bir mesaj at bir kaç saat sonra orayı o kadar istiyorsan zorla bence...
saol canım daha güzelleri sizlerin olsun:)
0-13 kg canım bunlar. kga göre değişiyor sallanıyo falan ya ben bunu taşıma amaçlı düşündüm büyüdükçe oto için alacaz koltuk:)
valla bir sürü bir şeyi oldu:) annem internetten aldıklarımı çok beğendi crazy baby marka almıştım kızlar sizde alabilirsiniz o markayı aklınızda olsun:)
umarım hemen bu inadından vazgeçer dünden beri bende eşimle küsüm canımı sıktı alışveriş yuzunden beni beslenmemi dsunnmuyor hiçç
hemen sabah yanasıyor pişman oldu soyledkleriden ama geçti seninkide pişman olucak ama yazık bizi hamile hallerimizle uzdukleriyle kalıyorlar
hemde nasıl sinir canım üzüldüm halinede akşamleyin kimsesiz çocuk gibiydimüracatı yapmaz canım biliirim huyunu inat ya beyzade
canım kayınpederler hep öyle diğer çocukları iş bilmez sadece eşim yapar ne olursa olsun
akşam eşim bana kızdı eltime sorduyorlar bide boruları döşermi diye eşim bana kızınca bende eltime malzeme yokmuş döşeyemezmiş dedim
eltime önce abilerini adam hesabına alsınlar kendileri sorsunlar yapamam dedi işte bana elimden bişey gelmez dedim
yazık eltim tamam abla sonra konusalım dedi onlara bu söylemimi iletmiyecek kesin nasıl ben eşimin bağırdığını onlara söylemediysem
normal sivrisinek ama ormanda yaşayanından azcık büyük. bileğimden yanyana 3 yerden ısırmış onların şişlikleri birleşinde davul gibi oldu. foto koyacaktım, korkarsınız diye koymadım. benim cildim böyle çok hassas çok çekiyorum bu durumdan. inşallah kızım daha dayanıklı olur.
ben gibi aynı cildin bende öyleyim fena hassasım...
ne güzel düşünmüş kardeşin. çok güzel bir koltuk bu. güle güle kullan canım.
hadi yaa bir yağmurda oraya yağsın serinleyinn, şimdiden yanıyoruz temuuz ağustosta napıcazz :18:
oh maşallahh crazy hmm denk gelirse bende alayım,
bizde dolabımızdan bir göz ayırdık netten aldıklarımızı oraya koyuyoruz gelen geçene çıkarıp bakıyoruzz cicileri
kız Allah korusun nasıl konusma öyledikkat et kendine gelirsen bekleriz
umarım hemen bu inadından vazgeçer dünden beri bende eşimle küsüm canımı sıktı alışveriş yuzunden beni beslenmemi dsunnmuyor hiçç
hemen sabah yanasıyor pişman oldu soyledkleriden ama geçti seninkide pişman olucak ama yazık bizi hamile hallerimizle uzdukleriyle kalıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?