2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
moonsun88 bak lavinyada gülerek yazmış, ona öyle demiyorsun ama samimi buluyorsun. hala gülüyorum ama üzülüyorum valla bak :))))))))))

hani ağlarken gülmek var ya , işte öyle bişi yaşıyorum.

değişik duygular içerisindeyimmm iyi tamam tamam anladımmm

ay canım çok tatlu güle güle buyusun bebişin içindeee

niye ama yaa evde girip bir yazamazmısın kızımızın fotosunu paylaşamazmısın

canımm bebişin fotosunu haftaya paylaşıcam artık... makinem yok... haftaya foto yağmuruna tutucam sizi

canım iki vesait doktora gidicem.. önce metrobüs sonra taksi... eve geçmem de 1 saati geçicek... ben ölmüş olabilirim o saatlerde :26: :26:

ay ne güzel bir hediye... çook güzel düşünmüş bence... canım kaç aylığa kadar kullanılıyor bu?

erkekler işte canımm senin kocişte benimki gibi keçi birşeye canı sıkılsın ne dersen de yaptırtamazsın sonradan pişman olur ama seni üzdüğüyle kalır kıyamma sana ağlama bebişini düşün ALlah kolaylık versin canımmm

canımm hoşgeldinnn... neden canın sıkkın?

niye annende kalıyosun ayy noldu anlatsanaaa canım benim..

ay canım Allah korumus... dikkat et biraz daha.. hamilelikte sakarlik cok olurmus zaten.
annemde kalacağım sabahtan bebeğime bakmaya gideceğim canım yarın perşembe ama valla onu bile heyecanlandırmıyor beni şimdi
yukarda anlattım sıkıntımı işte:26:

evet canım dişciye gideceğiz kızlarla ordan anneme kayınbabamlara bozuldum artık sıkıldım ben onlardan keşke diyorum su antalya işi olsaydı bende defolup gitseydim su konyadan belki kimsesiz olacaktım ama kafam dingin olacaktı
dün çok güzeldi çook güldük akşam tepe taklak oldum gene
hayırdırrr inşallahh..noldu kuzucuk?:44:
anlattım canım

kız Allah korusun nasıl konusma öyle dikkat et kendine gelirsen bekleriz

günaydın cnm, evet çok güzel, o bacağındaki şişlikk marmariste şu büyk kocaman arı gibi şeyler vardı onlardan mı soktu acaba bende görmüştüm orda kokrmuştumm :26:

canım çok güzel mişşşş, ay hediyeleri toplamaya başladı senin ki şimdidennn

off yaaaa sıkma canını.. belli ki eşin hem çok üzülmüş hem çok sinirlenmiş... boruları eşin neden döşüyor ki... döşemesin. başka adam mı yok sanki... bakarsın eşin sana sürpriz yapar canım... biraz sakinleşsin de bakarsın müracaatı yapar gelir eve

evet canım hem de ne keçi ya biz kaç senedir hobi bahçesinin peşinde koşuyoruz onlara kızıpda kaç senelik hayalleri suya atıyor adam
madem böyle yapacaktı neden bizimde bahçemiz olsa şöyle olurdu böyle olurdu diye hayal kurdu
3 gün sonra barısacak ailesi onlar nede olsa o zamn eşşek gibi pişman olacak ama kervan geri dönmez artık

aslında eşin ne kadar haklı, babasının yaptığı bu hareket sonucunda onunla aynı ortamda olmak istemiyor. sıkıntı olan senin o bahçeyi istemiş olman ((( çok üzüldüm bu duruma.

onlara duyduğu kızgınlıkla sana bağrınmış, inşallah çok üzülmemişsindir. boşver bebeğini düşün. olmazsa olmasın canım. düşün onlarla aynı ortamda belki büyük kavga çıkacak. herşeyde bir hayır vardır.

sen eşine kırıldığın için mi annende kalmak istiyorsun? kızgınlıkla hereket etme 5 e kadar çok zaman var.

kıyamam benim tatlım ya surat yap ve dokunaklı çok üzüldüğünü belli eden son bir mesaj at bir kaç saat sonra orayı o kadar istiyorsan zorla bence...

değişik duygular içerisindeyimmm iyi tamam tamam anladımmm

bebişim seni çok sevfiyom ben:)

ay canım çok tatlu güle güle buyusun bebişin içindeee

saol canım daha güzelleri sizlerin olsun:)

0-13 kg canım bunlar. kga göre değişiyor sallanıyo falan ya ben bunu taşıma amaçlı düşündüm büyüdükçe oto için alacaz koltuk:)

valla bir sürü bir şeyi oldu:) annem internetten aldıklarımı çok beğendi crazy baby marka almıştım kızlar sizde alabilirsiniz o markayı aklınızda olsun:)

umarım hemen bu inadından vazgeçer dünden beri bende eşimle küsüm canımı sıktı alışveriş yuzunden beni beslenmemi dsunnmuyor hiçç

hemen sabah yanasıyor pişman oldu soyledkleriden ama geçti seninkide pişman olucak ama yazık bizi hamile hallerimizle uzdukleriyle kalıyorlar

hemde nasıl sinir canım üzüldüm halinede akşamleyin kimsesiz çocuk gibiydimüracatı yapmaz canım biliirim huyunu inat ya beyzade
canım kayınpederler hep öyle diğer çocukları iş bilmez sadece eşim yapar ne olursa olsun
akşam eşim bana kızdı eltime sorduyorlar bide boruları döşermi diye eşim bana kızınca bende eltime malzeme yokmuş döşeyemezmiş dedim
eltim onlara söyledi onlarda malzeme alacağız biz diyorlar hala
eltime önce abilerini adam hesabına alsınlar kendileri sorsunlar yapamam dedi işte bana elimden bişey gelmez dedim
adam hesabına alıpda abi yaparmısın desinler beni karıştırmasınlar dedim
yazık eltim tamam abla sonra konusalım dedi onlara bu söylemimi iletmiyecek kesin nasıl ben eşimin bağırdığını onlara söylemediysem

günaydın cnm, evet çok güzel, o bacağındaki şişlikk marmariste şu büyk kocaman arı gibi şeyler vardı onlardan mı soktu acaba bende görmüştüm orda kokrmuştumm :26:

normal sivrisinek ama ormanda yaşayanından azcık büyük. bileğimden yanyana 3 yerden ısırmış onların şişlikleri birleşinde davul gibi oldu. foto koyacaktım, korkarsınız diye koymadım. benim cildim böyle çok hassas çok çekiyorum bu durumdan. inşallah kızım daha dayanıklı olur.

ne güzel düşünmüş kardeşin. çok güzel bir koltuk bu. güle güle kullan canım.

yuhhh diyorum ya. ne kadar bencil ve düşüncesizler. adamı adam yerine koymuyorlar resmen yaaaaa. o ailenin ezileni senin eşin galiba canım. ahh ahhh maalesef eşini çok iyi anlıyorum canım. ama işte et tırnaktan ayrılmaz, dediğin gibi yarın öbür gün barışırlar herşey unutulur. pişman da olur, bunlar önemli değilde senin istediğin olmayacak ona üzülüyorum.

beceremesinler tat alamasınlar bahçelerinden inşallah.

burasıda çok sıcak baya terliyorumm

hadi yaa bir yağmurda oraya yağsın serinleyinn, şimdiden yanıyoruz temuuz ağustosta napıcazz :18:

oh maşallahh crazy hmm denk gelirse bende alayım,
bizde dolabımızdan bir göz ayırdık netten aldıklarımızı oraya koyuyoruz gelen geçene çıkarıp bakıyoruzz cicileri

ah şu erkekler bazen hakkaten çok saçmalıyorlar...

offf sizler arada kalanlar olmuşsunuz...

teşekkür ederim canım benim, daha güzelleri sizin olsun:)

ay inşAllah canım yağsın yaa klimada açamıyoruz çarpıyor oruçta tutamıcaz sonra kaza yaparız inşAllah allah afftsin

kız Allah korusun nasıl konusma öyle dikkat et kendine gelirsen bekleriz

ayy eşim de kızdı... anlattaım bi arkadaş rüyasında böyle gördü ben de böyle böyle gördüm diye... ruyaların tersi çıkarmış, bişey yoktur merak etme dedi..
bekleyinn geleceğimmm

ayy sen de mi küs kaldınn? canım eminim düşünüyordur da belki babanla berabersiniz diye gelmek istememiştir. belki kendini rahat hissetmez falan...

ay sizinkiler çok yüzsüzler... boşver canım hiç takma... çok ayıp etmişler.suç asıl kayınpederinde ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…