kızlar pilatesten bahsetmişsiniz. dün youtube tan baktım hamile pilates hareketlerine. kadınlar tabi antremanlı oldukları için normal bir insanın yapamayacağı kadar zor hareketleri yapıyorlardı. korktum valla. benim vücudum esnektir ama zorlama olayı olursa erken doğum tehlikesi olmaz mı? doktorumla konuşacağım bu durumu. nefes egzersizleri basit egzersizler şu an için daha mantıklı geliyor. yada o hareketlerin daha basitleri.
moonsun88 canım işin varmış aramızda olamayacakmışın. inanmıcan ama valla üzüldüm :)))))))
Günaydın kızlar, güzel bebişler. inşallah herkes iyidir.
bu sabah tartıldım veeeeeeeeee hamilelik öncesi kiloma nihayet ulaştımmçok mutluyum ya. o kadar istifradan sonra kilo almak çok mutlu etti beni. ama yılmadım başardım. hemde kalçamı ölçtüm aynı sadece göbişimden ve göğüslerimden kilo almışım. holeyyyyyyy bu durumda 4 ayda 2 kilo verip almış oldum. güzel kızıma yapıştı tüm kilolar.
akşam eşim geç geldi bende o gelene kadar dolapta bozulacak sebzeleri pişireyim dedim. 3 günlük yemek yapmışım yahu :))) ama şiş bileğim iki kat daha şişti. amazon sivrisineği midir nedir mafetti bileğimi ya. yemekler bitti ayağıma sanki bir et parçası yapıştırmışlar, valla ayağımdan ayrı hissetmeye başladım şişliği, titriyor bide. iğğğğğğ sonra uzattım ayakları biraz indi.
tatildeyken çift kişilik yatak yoktu odamızda ama inat ettik, ayrı ayrı tek kişilik yataklarda yatmak yerine tek kişilik yatakta beraber uyuduk. sabah çok karnım ağırdı. öğlene kadar sürdü. bence canım rahat yatamadığın içindir. sabit kalmışsındır belli bir süre ondan olmuştur. endişelenme. çok geçmiş olsun.
ayy ne güzel. maşallah canım. çok güzel duygular bunlar.
canımmmm ağzından yel alsın iyidir inşAllah kötü şeyler düşünme coynessin ruyasından etkilenmişsindir hayırlara çıksın inşAllah sakin tut kendini Allaha emanet kuzularımız
keşke canımm sen istanbulun neresinde oturuyorsun :26:
5 kilo kesin çıkarsın doktor erkek mi gitmeden önce sütyen atlet ne varsa çıkarr
kızlar pilatesten bahsetmişsiniz. dün youtube tan baktım hamile pilates hareketlerine. kadınlar tabi antremanlı oldukları için normal bir insanın yapamayacağı kadar zor hareketleri yapıyorlardı. korktum valla. benim vücudum esnektir ama zorlama olayı olursa erken doğum tehlikesi olmaz mı? doktorumla konuşacağım bu durumu. nefes egzersizleri basit egzersizler şu an için daha mantıklı geliyor. yada o hareketlerin daha basitleri.
moonsun88 canım işin varmış aramızda olamayacakmışın. inanmıcan ama valla üzüldüm :)))))))
ay yok yaa karpuzu fazla kaçırınca oldu...
ayy çok şükür kilo vermemişsin canım... inşallah artık almaya başlarsın sen de...
ay ne biliyim yaa içim bi tuhaf oldu işte... arka arkaya böyle iki ruya beni endişelendirmeye yetti..
canım ben avrupa yakasındayım...gelceksen açık adres veriyorummmmmmmmmm, anafartalar caddesiiiiiiiiiiiiiiiii .........
yok doktorum bayan... incecik giyindim kız zaten... keten pantolon bi de ince bi tunik var üstümde
canım son ayda pilates yapılmasını önermiyo doktorlar... ben de sorayım bugün.. ama yürüyüş ve yüzmeyi bırakmazsak pilatese ihtiyaç oalcağını sanmıyorum...
aysun bak ne diyo burcu
size inat 1 saat daha buradayımmhahahahahhihohohoho
o zaman sal bacım gitsinnn
ayy sorma aysunn.... aslında benim bugün hiç bişey yememem gerekiyordu :26: dün sabah 3 kilo almış görünüyodum... bugünkünü söylemiyorum karpuz vardı çünkü midedeinşallahh 3 kilodan fazla tartmaz doktorda... ince giyindim ama kahvaltı, öğlen yemeği, 1,5 litre su ile girersem doktora 5 kilo da görünebilirim
evdekilere de söylemedim... anneme söylesem gelirdi ama ne biliyim istemedim... sen olsan beraber giderdik valla iyi olurdu
genel kontrol... bir ay oldu bebişi görmeyeli. bakalım ne dicek.. içim rahat değil nedense... coyness in ruyasının ertesi günü rüyamda kanlar içinde kalmıştım :26:
öğlen yemeğini az yiyim bari yaa...
teşekkür ederim canım.yaa kızlar tek tek alıntıların altına nasıl yazıoyurz ben bilmiyorum öyle olunca komple yazmak zorunda kalıyorum
bende korkuyorum canımm erken doğumu tetikler mi sonucta biz hamız bence en iyisi bol bol yürüyüş ve yüzmek
ay eminim zatennn okadar üzülüyorsunuz kii esrayla sen yüzünüz maşAllah baya gülüyorrrr :94::94::94::118::118::118::119::119::119:
oh sefam olsun kafam rahat
size inat 1 saat daha buradayımmhahahahahhihohohoho
o zaman sal bacım gitsinnn
oleyyyy ösleris seni gitme:))))
günaydın canlarım nasılsınız benim canım sıkkın hemde çoook bugun yapacağım işlerde baya çokk bu moralle nasıl yapacağım bilemiyorumm
pazara gideceğim saat ikide fakültede olmam lazım akşam annemde olmalıyım orda kalacağım malumm
günaydın canlarım nasılsınız benim canım sıkkın hemde çoook bugun yapacağım işlerde baya çokk bu moralle nasıl yapacağım bilemiyorumm
pazara gideceğim saat ikide fakültede olmam lazım akşam annemde olmalıyım orda kalacağım malumm
tabi bebişini gör canım ama öyle karamsar gitme. mutlu mutlu git. hem sen hissediyorsun artık bebeğinin hareketlerini. bişi yoktur. sen çok etkilendin rüyadan ama normaldir canım artık aklımız hep bebeklerde. dün mesela yorgunluktan mutfakta kaydım düştüm popomun üzerine. korktum hemen bebeğim bebeğim diye sızlandım. eşimde kızdı kesin morardı gene bir yerin, önce kendini düşün, hemen bebek diyorsun diye. adam bıktı benim bebek endişemden ama mümkün mü telaşlanmamak?
:))))) üzülüyorum tabi. biliyordum inanmayacağını hıhhhh
haklısın canım. yürüyüş ve yüzme en güzeli. hemde güvenli.
tabi bebişini gör canım ama öyle karamsar gitme. mutlu mutlu git. hem sen hissediyorsun artık bebeğinin hareketlerini. bişi yoktur. sen çok etkilendin rüyadan ama normaldir canım artık aklımız hep bebeklerde. dün mesela yorgunluktan mutfakta kaydım düştüm popomun üzerine. korktum hemen bebeğim bebeğim diye sızlandım. eşimde kızdı kesin morardı gene bir yerin, önce kendini düşün, hemen bebek diyorsun diye. adam bıktı benim bebek endişemden ama mümkün mü telaşlanmamak?
için ferah olsun canım dualrımız seninle.
canım her mesajın sağ alt tarafında + işareti var. hani alıntı ile cevap yaz yazısının yanında. hangilerini istiyorsan oraya bas bas en son konuya cevap vere bas. altta solda büyük olan.
:))))) üzülüyorum tabi. biliyordum inanmayacağını hıhhhh
haklısın canım. yürüyüş ve yüzme en güzeli. hemde güvenli.
ayy kuşum ben de gidicem yaa.. artık yarın sabah veririm haberleri...
salayım dediğin gibi
hem oleyyyy hem gitme nasıl oluyo bu iş
moonsun88 bak lavinyada gülerek yazmış, ona öyle demiyorsun ama samimi buluyorsun. hala gülüyorum ama üzülüyorum valla bak :))))))))))
hani ağlarken gülmek var ya , işte öyle bişi yaşıyorum.
:38:canımmm sizde olmasanız beni topikte seven yok
canım hoşgeldin hayırıdr kuzum neden canın sıkıldı :44: anlatmak istermisin bize
eşimle atıştım adam öfkeyle kalkıp da yırtık pantolonla oturmakdan zevk alıyornoldu balım benim...?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?