2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar pilatesten bahsetmişsiniz. dün youtube tan baktım hamile pilates hareketlerine. kadınlar tabi antremanlı oldukları için normal bir insanın yapamayacağı kadar zor hareketleri yapıyorlardı. korktum valla. benim vücudum esnektir ama zorlama olayı olursa erken doğum tehlikesi olmaz mı? doktorumla konuşacağım bu durumu. nefes egzersizleri basit egzersizler şu an için daha mantıklı geliyor. yada o hareketlerin daha basitleri.

moonsun88 canım işin varmış aramızda olamayacakmışın. inanmıcan ama valla üzüldüm :)))))))

bende korkuyorum canımm erken doğumu tetikler mi sonucta biz hamız bence en iyisi bol bol yürüyüş ve yüzmek

ay eminim zatennn okadar üzülüyorsunuz kii esrayla sen yüzünüz maşAllah baya gülüyorrrr :94::94::94::118::118::118::119::119::119:

oh sefam olsun kafam rahat

ay yok yaa karpuzu fazla kaçırınca oldu...

ayy çok şükür kilo vermemişsin canım... inşallah artık almaya başlarsın sen de...

ay ne biliyim yaa içim bi tuhaf oldu işte... arka arkaya böyle iki ruya beni endişelendirmeye yetti..

canım ben avrupa yakasındayım...gelceksen açık adres veriyorummmmmmmmmm, anafartalar caddesiiiiiiiiiiiiiiiii .........

yok doktorum bayan... incecik giyindim kız zaten... keten pantolon bi de ince bi tunik var üstümde

canım son ayda pilates yapılmasını önermiyo doktorlar... ben de sorayım bugün.. ama yürüyüş ve yüzmeyi bırakmazsak pilatese ihtiyaç oalcağını sanmıyorum...

aysun bak ne diyo burcu

size inat 1 saat daha buradayımm hahahahahhihohohoho

o zaman sal bacım gitsinnn

günaydın canlarım nasılsınız benim canım sıkkın hemde çoook bugun yapacağım işlerde baya çokk bu moralle nasıl yapacağım bilemiyorumm
pazara gideceğim saat ikide fakültede olmam lazım akşam annemde olmalıyım orda kalacağım malumm

tabi bebişini gör canım ama öyle karamsar gitme. mutlu mutlu git. hem sen hissediyorsun artık bebeğinin hareketlerini. bişi yoktur. sen çok etkilendin rüyadan ama normaldir canım artık aklımız hep bebeklerde. dün mesela yorgunluktan mutfakta kaydım düştüm popomun üzerine. korktum hemen bebeğim bebeğim diye sızlandım. eşimde kızdı kesin morardı gene bir yerin, önce kendini düşün, hemen bebek diyorsun diye. adam bıktı benim bebek endişemden ama mümkün mü telaşlanmamak?

için ferah olsun canım dualrımız seninle.

teşekkür ederim canım.yaa kızlar tek tek alıntıların altına nasıl yazıoyurz ben bilmiyorum öyle olunca komple yazmak zorunda kalıyorum

canım her mesajın sağ alt tarafında + işareti var. hani alıntı ile cevap yaz yazısının yanında. hangilerini istiyorsan oraya bas bas en son konuya cevap vere bas. altta solda büyük olan.

:))))) üzülüyorum tabi. biliyordum inanmayacağını hıhhhh

haklısın canım. yürüyüş ve yüzme en güzeli. hemde güvenli.

oleyyyy ösleris seni gitme:))))

:38: canımmm sizde olmasanız beni topikte seven yok

canım hoşgeldin hayırıdr kuzum neden canın sıkıldı :44: anlatmak istermisin bize

":))))))) üzülüyorum tabii" üzülme ifadesine bak sahte üzüntüler bunlarrrr

canımm hoşgeldinnn... neden canın sıkkın?

niye annende kalıyosun ayy noldu anlatsanaaa canım benim..

ay canım Allah korumus... dikkat et biraz daha.. hamilelikte sakarlik cok olurmus zaten.

canım selam. bugünde aramızda fazla olamayacakmışsın okudumda alıntı yapmayı unuttum.

sıkma canını. kızları dişçiye götürcen, annene gitcen başka ne yapcan? moralin başka bişiye mi bozuldu? vaktin varsa dünü detaylı anlat.

test sonucun çıktı mı bu arada?

Kraft Diadem Taşıma Koltuğu - e-bebek.com

kızlar dün teyzesi oğluşuma bunu aldı hediye:) benim cuma günü doğum günüm sana alacağım hediye yerine ona alayım dedi bir ihtiyacın eksilsin anlamında:) bebeğim mağazasından aldık biz. 179 tl idi. kız memleketlimiz çıktı, 160 tlye aldık diğer modellerine göre bu baya bir geniş. fiyatlar en uygun orda benim takip ettiğim kadarıyla bilginiz olsun:)

:38: canımmm sizde olmasanız beni topikte seven yok

canım hoşgeldin hayırıdr kuzum neden canın sıkıldı :44: anlatmak istermisin bize

noldu balım benim...?
eşimle atıştım adam öfkeyle kalkıp da yırtık pantolonla oturmakdan zevk alıyor
belki hobi bahçelerini duymuşsunuzdur belediyen belli m parseli kiralayıp ekiyorlar hem bahçe ile uğraşılıyor hem organik ürün elde ediyorlar
eşimle kuraya girmiştik konyada olan bir hobi bahçesi için kayınbabamda girmişti ama adına çıkarsa bize devredecekti yedek olarak bahçe hem bize hem kayınbabaya çıkmış kayınbabada eşime haber vermek yerine diğer kayınlarla bir olup bahçeyi tutmuş
eşim buna çok kırıldı ayrıca damlama boruları eşim döşeyecekmiş eşim bana bağırıyor beni adam yerinemi koydularda iş istiyorlar diyesonrasında ise bizim hakkımıza çıkan bahceyide istemedi neymiş efendim babasının bulunduğu hiç bir yerde bulunmazmış
ya bize ait onlarlık ne diyorum onların bulunduğu yeri istemem diyor
oysa ben ne kadar istemiştim o bahçeyi
sabah gene sordum bugun 17:00 müracaat için son saatmiş ne olur ne olur dedim ama nuh dedi peygamber demedi
allahım benim eşimin ailesi neden böyle adam hesabına almazlar iş yaptırılar eşim onlara bire bir bişe diyemez bana patlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…