2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

evet ya allah bize bağışlasın canımm seninki kız mıydı erkek miydi yada şöyle sorayım pipiloş mu bıdış mı

amin canım .şimdilik bıdış canım pazartesi tekrar kontrolüm var o zaman kesinleşir doktorum son 2 seferdir kız diyor ama bakalım hayırlısı.benim içime hala erkek doğuyor :) senin bıdış mı pipiloş mu canım

kız ben de gidicem.. öğleden sonra bebişi görmeye gidicem tek başıma :26:

ahh bennnn... kahvaltıda da karpuz yedim bide şimdi

oh iyi olmuşş ye gitsin anacımm sen hala 1.5 kilodamısın bende olsaydım birlikte giderdik selam söyle bebişine bnden genel kontrole mi gidiceksin

kız ben de gidicem.. öğleden sonra bebişi görmeye gidicem tek başıma :26:

ahh bennnn... kahvaltıda da karpuz yedim bide şimdi

hadi bakalım iyi haberlerle gell

artık nevaleyi ne kadar boşaltırsan o kadar iyi görünüyor bebek, ilk başlarda tam tersiydi :)
sen boşalt wc gir doktorun yanına girmeden

bana 2 ayrı doktor bıdış dedi tatlım bende 16 haziranda gidicem inşAllah o zaman kesinleşecek hayırlı sağlıklı evlat olsunlar ne isteriz kii benimde içime hep erkek diye konusuyordu galiba erkek istiyordum ama bıdış oldu hamd olsun ya olmasaydı şimdi çok mutluyuz kızımla

Günaydın kızlar, güzel bebişler. inşallah herkes iyidir.

bu sabah tartıldım veeeeeeeeee hamilelik öncesi kiloma nihayet ulaştımm çok mutluyum ya. o kadar istifradan sonra kilo almak çok mutlu etti beni. ama yılmadım başardım. hemde kalçamı ölçtüm aynı sadece göbişimden ve göğüslerimden kilo almışım. holeyyyyyyy bu durumda 4 ayda 2 kilo verip almış oldum. güzel kızıma yapıştı tüm kilolar.

akşam eşim geç geldi bende o gelene kadar dolapta bozulacak sebzeleri pişireyim dedim. 3 günlük yemek yapmışım yahu :))) ama şiş bileğim iki kat daha şişti. amazon sivrisineği midir nedir mafetti bileğimi ya. yemekler bitti ayağıma sanki bir et parçası yapıştırmışlar, valla ayağımdan ayrı hissetmeye başladım şişliği, titriyor bide. iğğğğğğ sonra uzattım ayakları biraz indi.

canım güle güle giy. bende onlardan giyiyorum, çok rahatlar. fotolar çok güzel. Allah gönlüne göre versin.

eşimde bebişimiz bana benzesin istiyor, kayınvalidemde. hayırlısı bakalım, kime benzerse benzesin benim yavrum güzeldir.

geçmiş olsun. canım endişelenme belli tahriş olmuş. dikkat et soğuk sıcak yeme geçer.

günaydın fıstıklar kahvaltımızı yaptık buradayız bugün bizimde bölgeden müdürler gelecek çok sık giremeyebilirim ama takipteyim

afiyet olsun kolay gelsin canım.

iştahınız ne alemde ben obur gıbı yıyorum.hemen acıkıyorum.bu sefer aksama karnım davul gıbı oluyo 4 ayda 2 kılo aldım ama son ıkı haftada kesın 4 kılo almısımdır gıbıme gelıo

yok yahu 1 haftada 4 kilo alınır mı. ama dikkat et yediklerine alma o kadar.

tatildeyken çift kişilik yatak yoktu odamızda ama inat ettik, ayrı ayrı tek kişilik yataklarda yatmak yerine tek kişilik yatakta beraber uyuduk. sabah çok karnım ağırdı. öğlene kadar sürdü. bence canım rahat yatamadığın içindir. sabit kalmışsındır belli bir süre ondan olmuştur. endişelenme. çok geçmiş olsun.

ayy ne güzel. maşallah canım. çok güzel duygular bunlar.

hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.bende kızımla çookk mutluyum,kendimi çok alıştırdım kızıma inşallah değişmemiştir :)

oh iyi olmuşş ye gitsin anacımm sen hala 1.5 kilodamısın bende olsaydım birlikte giderdik selam söyle bebişine bnden genel kontrole mi gidiceksin

ayy sorma aysunn.... aslında benim bugün hiç bişey yememem gerekiyordu :26: dün sabah 3 kilo almış görünüyodum... bugünkünü söylemiyorum karpuz vardı çünkü midede inşallahh 3 kilodan fazla tartmaz doktorda... ince giyindim ama kahvaltı, öğlen yemeği, 1,5 litre su ile girersem doktora 5 kilo da görünebilirim

evdekilere de söylemedim... anneme söylesem gelirdi ama ne biliyim istemedim... sen olsan beraber giderdik valla iyi olurdu

genel kontrol... bir ay oldu bebişi görmeyeli. bakalım ne dicek.. içim rahat değil nedense... coyness in ruyasının ertesi günü rüyamda kanlar içinde kalmıştım :26:

hadi bakalım iyi haberlerle gell

artık nevaleyi ne kadar boşaltırsan o kadar iyi görünüyor bebek, ilk başlarda tam tersiydi :)
sen boşalt wc gir doktorun yanına girmeden

amin canımm inşallahh....

umarım şu gaz çıkarda ben de rahatlarım....

öğlen yemeğini az yiyim bari yaa...

teşekkür ederim canım.yaa kızlar tek tek alıntıların altına nasıl yazıoyurz ben bilmiyorum öyle olunca komple yazmak zorunda kalıyorum

canımmmm ağzından yel alsın iyidir inşAllah kötü şeyler düşünme coynessin ruyasından etkilenmişsindir hayırlara çıksın inşAllah sakin tut kendini Allaha emanet kuzularımız

keşke canımm sen istanbulun neresinde oturuyorsun :26:

5 kilo kesin çıkarsın doktor erkek mi gitmeden önce sütyen atlet ne varsa çıkarr

kızlar ben çıkıyorum halletmem gereken işlerim var onları toparlayıp gelicem öptüm siziiii

hahaa düşünsene eşlerimizin kk'dan haberi yok o anda öğrenirlermiş şokk

yaa o kadar mı yaa... benim eşim pimpiriklidir... dedim heralde ondan böyle diyo... ama sen de öyle dediysen daha da girmem artık

abooo valla benimkinide haberi yokkk düşünseneee yok canımm eşinin pimpirikliği değil bence bu sefer, yinede gidince bi bakarsınn durumaa

fotoarın boyutları büyük geliyor ya

kuzum paintte aç ve boyutunu küçült..

kızlar hamilelik boyunca ne kadar kilo aldınız?

2-2,5 arası canım..

takılma böyle lütfen iyi düşün iyi olsun:)

hallettim balım saol:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…