geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine soğuk alam bu havalar yanıltır
afiyet olsun göbiş fotomu görmeden gitme bari :)
günaydın canım kolay gelsin bugün sana:)
günaydın canımm hoş geldinnnn
aaa göbüş fotosu geliyor sonunda
bende de gaz var yaaaa ufffff
bende deeeeeee....
günaydınn... yerim o pıt pıtları ben:) bende hissediyorum bazen onları çok tuhaf oluyor insan:)
ahh bebeğim yokmusun demek bugunkolay gelsin...
günaydın canımcım, güle güle giy kotunu:)
günaydın canımm hoş geldinnnngöbiş fotolarını koyduğumuz linki bulamıyorum
aaa göbüş fotosu geliyor sonunda
bebişten olan herşeye razıyım bunlar bebişlerimizin sağlıklı olduğunun göstergesidir
hahahahahhaaaaa bol bol çekiştirin işte beniçok yersen karpuzu gaz yapar tabiiiii
evet ya allah bize bağışlasın canımm seninki kız mıydı erkek miydi yada şöyle sorayım pipiloş mu bıdış mı
kız ben de gidicem.. öğleden sonra bebişi görmeye gidicem tek başıma :26:
ahh bennnn...kahvaltıda da karpuz yedim bide şimdi
kız ben de gidicem.. öğleden sonra bebişi görmeye gidicem tek başıma :26:
ahh bennnn...kahvaltıda da karpuz yedim bide şimdi
amin canım .şimdilik bıdış canım pazartesi tekrar kontrolüm var o zaman kesinleşir doktorum son 2 seferdir kız diyor ama bakalım hayırlısı.benim içime hala erkek doğuyor :) senin bıdış mı pipiloş mu canım
ahh bebeğim yokmusun demek bugunkolay gelsin...
günaydın canlarım...dün babamıza uzun zamandır istediği bi yemeği yaptım..içim dışıma çıkıyordu az kalsın..yemegın içinde ciğer vardı çünküüü
akşam yürüyüşee çıktık kocişle...aman pek iyi geldi bana..haa bide iş çıkışı lcw'den hamile kotu aldım..çok rahatmışş yaaa...bu haftasonu ürgüp'e gidicezz pazar günü gezerken falan rahatlıklaa giyerimm
benimde şöyleee bi prensesim olsun inşallahhhhh
Eki Görüntüle 437951 Eki Görüntüle 437952 Eki Görüntüle 437953 Eki Görüntüle 437954 Eki Görüntüle 437955
günaydın kızlar.ayyy geçen gece yemek yapmıştım pişmişmi diye bakayım dedim üflemiştim ama yeterli üflememişim heralde resmen içimin yandığını hissettim dünden beri midemde acayip bir acıma,yanma gibi birşey var. hamileliğemi bağlı yoksa yemek borumu falan mı yakıp yara yaptım acaba
günaydın fıstıklar kahvaltımızı yaptık buradayız bugün bizimde bölgeden müdürler gelecek çok sık giremeyebilirim ama takipteyim
iştahınız ne alemde ben obur gıbı yıyorum.hemen acıkıyorum.bu sefer aksama karnım davul gıbı oluyo 4 ayda 2 kılo aldım ama son ıkı haftada kesın 4 kılo almısımdır gıbıme gelıo
Günaydın kızlar...
Sabah çok kötü karın ağrısıyla uyandım...hareket etmekte bile zorlandım resmen. işyerine geldik. kahvaltılığım var ama canım hiç istemiyorneden böyle oldum anlamadım... baya ağrıyor yaaa
günaydın canım geçmiş olsunn :)
günaydın tatlım afiyet olsun yarasın size
ben de güzel yiyorum vallaben 4 buçuk ayda 1 buçuk kilo aldım ama bundan sonra baya alırım gibime geliyor
günaydın canım geçmiş olsun, üşütme gibi gibi bişey olabilir mi acaba ?
kızlar bu arada, dün akşam arkama yastık koyup köşe koltuğuna dayanmıştım göbeğimide açtım böyle kaykılır gibi oturuyorum, bebeğimi seveyim dedim, ellerimi göbeğimin iki yanına koydum sessizdi oda eşim vardı ama tv kapalıydı, sağ elimi koyduğum yerde pıt pıt elime nasıl hiisediyorum hafif hafif ama çok güzel hissediyordu sonra kendi kalbime koydum elimi, bir benim ki atıyor bir bebeğimin ki ay çok tuhaftı çok güzel bir histi çok mutlu oldummm
fotoarın boyutları büyük geliyor ya
bana 2 ayrı doktor bıdış dedi tatlım bende 16 haziranda gidicem inşAllah o zaman kesinleşecek hayırlı sağlıklı evlat olsunlar ne isteriz kii benimde içime hep erkek diye konusuyordu galiba erkek istiyordum ama bıdış oldu hamd olsun ya olmasaydı şimdi çok mutluyuz kızımla
oh iyi olmuşş ye gitsin anacımm sen hala 1.5 kilodamısınbende olsaydım birlikte giderdik selam söyle bebişine bnden genel kontrole mi gidiceksin
hadi bakalım iyi haberlerle gell
artık nevaleyi ne kadar boşaltırsan o kadar iyi görünüyor bebek, ilk başlarda tam tersiydi :)
sen boşalt wc gir doktorun yanına girmeden
Günaydın kızlar, güzel bebişler. inşallah herkes iyidir.
bu sabah tartıldım veeeeeeeeee hamilelik öncesi kiloma nihayet ulaştımmçok mutluyum ya. o kadar istifradan sonra kilo almak çok mutlu etti beni. ama yılmadım başardım. hemde kalçamı ölçtüm aynı sadece göbişimden ve göğüslerimden kilo almışım. holeyyyyyyy bu durumda 4 ayda 2 kilo verip almış oldum. güzel kızıma yapıştı tüm kilolar.
akşam eşim geç geldi bende o gelene kadar dolapta bozulacak sebzeleri pişireyim dedim. 3 günlük yemek yapmışım yahu :))) ama şiş bileğim iki kat daha şişti. amazon sivrisineği midir nedir mafetti bileğimi ya. yemekler bitti ayağıma sanki bir et parçası yapıştırmışlar, valla ayağımdan ayrı hissetmeye başladım şişliği, titriyor bide. iğğğğğğ sonra uzattım ayakları biraz indi.
canım güle güle giy. bende onlardan giyiyorum, çok rahatlar. fotolar çok güzel. Allah gönlüne göre versin.
eşimde bebişimiz bana benzesin istiyor, kayınvalidemde. hayırlısı bakalım, kime benzerse benzesin benim yavrum güzeldir.
geçmiş olsun. canım endişelenme belli tahriş olmuş. dikkat et soğuk sıcak yeme geçer.
afiyet olsun kolay gelsin canım.
yok yahu 1 haftada 4 kilo alınır mı. ama dikkat et yediklerine alma o kadar.
tatildeyken çift kişilik yatak yoktu odamızda ama inat ettik, ayrı ayrı tek kişilik yataklarda yatmak yerine tek kişilik yatakta beraber uyuduk. sabah çok karnım ağırdı. öğlene kadar sürdü. bence canım rahat yatamadığın içindir. sabit kalmışsındır belli bir süre ondan olmuştur. endişelenme. çok geçmiş olsun.
ayy ne güzel. maşallah canım. çok güzel duygular bunlar.
ayy sorma aysunn.... aslında benim bugün hiç bişey yememem gerekiyordu :26: dün sabah 3 kilo almış görünüyodum... bugünkünü söylemiyorum karpuz vardı çünkü midedeinşallahh 3 kilodan fazla tartmaz doktorda... ince giyindim ama kahvaltı, öğlen yemeği, 1,5 litre su ile girersem doktora 5 kilo da görünebilirim
evdekilere de söylemedim... anneme söylesem gelirdi ama ne biliyim istemedim... sen olsan beraber giderdik valla iyi olurdu
genel kontrol... bir ay oldu bebişi görmeyeli. bakalım ne dicek.. içim rahat değil nedense... coyness in ruyasının ertesi günü rüyamda kanlar içinde kalmıştım :26:
hahaa düşünsene eşlerimizin kk'dan haberi yok o anda öğrenirlermiş şokk
yaa o kadar mı yaa... benim eşim pimpiriklidir... dedim heralde ondan böyle diyo... ama sen de öyle dediysen daha da girmem artık
fotoarın boyutları büyük geliyor ya
kızlar hamilelik boyunca ne kadar kilo aldınız?
ayy sorma aysunn.... aslında benim bugün hiç bişey yememem gerekiyordu :26: dün sabah 3 kilo almış görünüyodum... bugünkünü söylemiyorum karpuz vardı çünkü midedeinşallahh 3 kilodan fazla tartmaz doktorda... ince giyindim ama kahvaltı, öğlen yemeği, 1,5 litre su ile girersem doktora 5 kilo da görünebilirim
evdekilere de söylemedim... anneme söylesem gelirdi ama ne biliyim istemedim... sen olsan beraber giderdik valla iyi olurdu
genel kontrol... bir ay oldu bebişi görmeyeli. bakalım ne dicek.. içim rahat değil nedense... coyness in ruyasının ertesi günü rüyamda kanlar içinde kalmıştım :26:
amin canımm inşallahh....
umarım şu gaz çıkarda ben de rahatlarım....
öğlen yemeğini az yiyim bari yaa...
canım windows 2003 ten microsoft picture managerla birlikte aç sonra resimleri düzenleyi seç oradan kırıpıp , resimleri sıkıştır yeniden boyutlandır secenekleri var oradan küçültebilirsin ben öyle yaptım dün
Eki Görüntüle 437982 Eki Görüntüle 437983
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?