hadi yaa bir yağmurda oraya yağsın serinleyinn, şimdiden yanıyoruz temuuz ağustosta napıcazz :18:
oh maşallahh crazy hmm denk gelirse bende alayım,
bizde dolabımızdan bir göz ayırdık netten aldıklarımızı oraya koyuyoruz gelen geçene çıkarıp bakıyoruzz cicileri
ayy eşim de kızdı... anlattaım bi arkadaş rüyasında böyle gördü ben de böyle böyle gördüm diye... ruyaların tersi çıkarmış, bişey yoktur merak etme dedi..
bekleyinn geleceğimmm
ayy sen de mi küs kaldınn? canım eminim düşünüyordur da belki babanla berabersiniz diye gelmek istememiştir. belki kendini rahat hissetmez falan...
ay sizinkiler çok yüzsüzler... boşver canım hiç takma... çok ayıp etmişler.suç asıl kayınpederinde ya.
canım kocaman arazi onlara çıkan parsel başka bize çıkan parsel başkaaslında eşin ne kadar haklı, babasının yaptığı bu hareket sonucunda onunla aynı ortamda olmak istemiyor. sıkıntı olan senin o bahçeyi istemiş olman((( çok üzüldüm bu duruma.
onlara duyduğu kızgınlıkla sana bağrınmış, inşallah çok üzülmemişsindir. boşver bebeğini düşün. olmazsa olmasın canım. düşün onlarla aynı ortamda belki büyük kavga çıkacak. herşeyde bir hayır vardır.
sen eşine kırıldığın için mi annende kalmak istiyorsun? kızgınlıkla hereket etme 5 e kadar çok zaman var.
canım önümde zamanım olsaydı hepsini yapardım ama zamanım yokkıyamam benim tatlım yasurat yap ve dokunaklı çok üzüldüğünü belli eden son bir mesaj at bir kaç saat sonra orayı o kadar istiyorsan zorla bence...
geçmez balım biliyorum ben huyunu ben onu dize getirmsinide biliyorum ama neyseeeee......umarım hemen bu inadından vazgeçer dünden beri bende eşimle küsüm canımı sıktı alışveriş yuzunden beni beslenmemi dsunnmuyor hiçç
hemen sabah yanasıyor pişman oldu soyledkleriden ama geçti seninkide pişman olucak ama yazık bizi hamile hallerimizle uzdukleriyle kalıyorlar
bazen çok bencil davranıyor canımm anlam veremiyorum inan Allah yureklerine merhamet sevgimizi versin ve daim kılsın
canım kocaman arazi onlara çıkan parsel başka bize çıkan parsel başka3 gün sonra inadı geçecek onlara karsı ve avcunu yalayan biz olacağız
huyunu biliyorum onlarla bir görüşmeye başlasa herkesden çok onların bahçesi için eşim çabalayacak biliyorum
nasip artık zaten en neyi çok istersem olmaz bu hep böyleydi
bana bağırması canımı yakmadı sebebini biliyorum sadece kızdığım gereksiz inadı
annemde kalmam eşime kızdığım için değil tatlım bugun anneme gideceğim orda kalacağım cuma annem kaplıcaya gidecek valizini hazırlayacağım dün eşim maaşını getirdi onu vereceğim
sabahtan bebişi görmeye gideceğim annemin yakınında gideceğim yer sonra market alışverişini yapacağım akşama döneceğim
planım taaa cuma gününden belli idi yani eşime kızmamla alakası yok
canım önümde zamanım olsaydı hepsini yapardım ama zamanım yok
akşamki halini düşünüyorum haklı diyorum ama 3 gün sonra barısacak ya onlar için kendini paralayacak ya onu düşünüyorum buna daha çok kızıyorum
saldım çayıra mevlam gayıra
geçmez balım biliyorum ben huyunu ben onu dize getirmsinide biliyorum ama neyseeeee......
aman o alışveriş kavgası herkesde olur sıkma canını
canım kocaman arazi onlara çıkan parsel başka bize çıkan parsel başka3 gün sonra inadı geçecek onlara karsı ve avcunu yalayan biz olacağız
huyunu biliyorum onlarla bir görüşmeye başlasa herkesden çok onların bahçesi için eşim çabalayacak biliyorum
annemde kalmam eşime kızdığım için değil tatlım bugun anneme gideceğim orda kalacağım cuma annem kaplıcaya gidecek valizini hazırlayacağım dün eşim maaşını getirdi onu vereceğim
sabahtan bebişi görmeye gideceğim annemin yakınında gideceğim yer sonra market alışverişini yapacağım akşama döneceğim
akşamki halini düşünüyorum haklı diyorum ama 3 gün sonra barısacak ya onlar için kendini paralayacak ya onu düşünüyorum buna daha çok kızıyorum
geçmez balım biliyorum ben huyunu ben onu dize getirmsinide biliyorum ama neyseeeee......
seninki ne yaptı kuzum? alışverişe gitcektin hatırlıyorum ne oldu?
erkekler böyle canım ya haklı olduklarına inanıyorlar gözleri hiçbişi görmüyor.
sana daha önce söylemiştim değil mi canımyuhhh diyorum ya. ne kadar bencil ve düşüncesizler. adamı adam yerine koymuyorlar resmen yaaaaa. o ailenin ezileni senin eşin galiba canım. ahh ahhh maalesef eşini çok iyi anlıyorum canım. ama işte et tırnaktan ayrılmaz, dediğin gibi yarın öbür gün barışırlar herşey unutulur. pişman da olur, bunlar önemli değilde senin istediğin olmayacak ona üzülüyorum.
beceremesinler tat alamasınlar bahçelerinden inşallah.
bazen çok bencil davranıyor canımm anlam veremiyorum inan Allah yureklerine merhamet sevgimizi versin ve daim kılsın
inşş canıminşAllah bu kez yaramaz gösterrir kendini de öğrenirizsaol canım
aman canım boşver ama benim yapamadığımı yap konuşma sürünsün iyice ben baştan kaybettim sen daha yolun başındasınya evde brtane bişey kalmamış ne peynir ne domates ne sebze bende babacım ablamla pazara markete gittim baya yoruldum onlarda yoruldu 10 gunluk bişiler aldım bana söyleniyor neden bu kadar fazla alısveriş yapmısım haftasonu alırmışmışş hiç demiyor evimizde bişey kalmadı karım nasıl beslenicek akşamları ne yicez diyee sinirlendim teşekkür edeceğine girince evden surat yaptı konusmadı hosgeldin demedi ayıp etti çok kıırldım konusmuyorum hala
benimkiler boş odada bekliyorlar 5 poşet kocamanda bu alınan oldudolapta yer yok keşke olsada ben de koysam
ya evde brtane bişey kalmamış ne peynir ne domates ne sebze bende babacım ablamla pazara markete gittim baya yoruldum onlarda yoruldu 10 gunluk bişiler aldım bana söyleniyor neden bu kadar fazla alısveriş yapmısım haftasonu alırmışmışş hiç demiyor evimizde bişey kalmadı karım nasıl beslenicek akşamları ne yicez diyee sinirlendim teşekkür edeceğine girince evden surat yaptı konusmadı hosgeldin demedi ayıp etti çok kıırldım konusmuyorum hala
ya evde brtane bişey kalmamış ne peynir ne domates ne sebze bende babacım ablamla pazara markete gittim baya yoruldum onlarda yoruldu 10 gunluk bişiler aldım bana söyleniyor neden bu kadar fazla alısveriş yapmısım haftasonu alırmışmışş hiç demiyor evimizde bişey kalmadı karım nasıl beslenicek akşamları ne yicez diyee sinirlendim teşekkür edeceğine girince evden surat yaptı konusmadı hosgeldin demedi ayıp etti çok kıırldım konusmuyorum hala
aminnn
ay canım sıkma kendini... bence miskinliği tutmuştur ondan gelmemiştir canım benim. küsmüsünüz hala?
inşş canım
aman canım boşver ama benim yapamadığımı yap konuşma sürünsün iyice ben baştan kaybettim sen daha yolun başındasın
oyyyy ayıp etmiş hakkaten... düşünmüyorlar haklısın canım ne yedin nasıl beslendin hiç umurlarında olmuyor((
ilk mesajda dedim ya tatlım öfkeyle kalkar eşim yırtık pantolonla oturur onlar için bişey eksilmiyor oysa onun bu hareketindenanladım canım. ama öyle hep çok istediğim olmuyor diye güdüleme kendini. yaşadığın olayları düşünüyorum da Allah senin hep yanında olmuş. seninki inat etmiş ama alakasız bir durum olmuş. bahçeler çok farklı diyorsun. onlara kızmış gözü bişi görmemiş. ama yapacak birşey yok.
sen bebişine odaklan canım. ne güzel yarın onu görceksin. bize güzel haberler getireceksin. yarın akşama kadar senden haber alamayacağız belli. 6 ya kadar gelmezsen evden bakarım artık mesajına.
nerde benim pipiloşlu listem bakim
bulemsu arkadaşımızın bebişi için tahminler :
merwecik_20 : kız
moonsun88 : kız
emeki : kız
KoZeTe : kız
arcak81: kız
niltt : kız
coynes : kız
DeliKizinDirdiri : kız
güzelkızMS : kız
burcuxxx : pipiloş
esrarnaz : pipiloş
beysal : pipiloş
esra86 : pipiloş
annesininbirtanesi : pipiloş
hayatbanagüzel : pipiloş
hot_ice : pipiloş
Milano : pipiloş
kaju80 : pipiloş
lavinya27 : pipiloş
hulyasevval : pipiloş
cvr : pipiloş
hala küsüz sinirlerim çok bozuldu dün yemek hazırlarken hüngür hüngür ağladımben bunları haketmiyorum diyerekten geldi sofraya yardım etti noldu diyip durdu ama pas vermedim ağlamaya devam ettim içime oturmuş oy oy Allah akıl fikir versin erkekler kadınlar kadar fedakar olamıyorlar maalsef
ilk mesajda dedim ya tatlım öfkeyle kalkar eşim yırtık pantolonla oturur onlar için bişey eksilmiyor oysa onun bu hareketinden
amannn ya nasip evet rabbim hep yanımda oldu benim canım korudu gözetti
bir arkadaşım demişti ki bir şeyi çok istediğinde o olay olmadığında ve tam ümidini kesdiğinde olur ya işte bu evrenin insanoğlu için yaptığı bir harekettir demişti
nasıl biz başka insanların yanında soyunamayız ama yanlızken rahat oluruz ya işte evrenden sen soyunmasını istiyorsun ve evren senin yanında soyunmuyor ama sen arkanı döndüğün an rahatlıyor ve soyunuyor işte o an istediğin gerçekleşiyor demişti
bunun gibi bişeylerdi yani:26:
sizle konusunca biraz daha iyiyim alıştım ya eşimin her istediğimi yapmasına yapmayınca istediği yapılmayan çocuk nasıl hırslanır bende öyle hırslanıyorum işte:78:
evet tatlım bebişimi göreceğim inşşş nasıl heyecanlıyım amabakalım bebeğim bana kendini tam gösterecek mi
yarın öğlenden sonra evimde olurum inşş canım ikindine kalmam görmeye doyum olmaz
annemin her işini halledip dönerim gerçi ona da canım sıkkın ama olsun annem o benim küçük kardeşimi çok kayırıyor önce zoruma gidiyor sonra kardeşim babamın emaneti kocasından gülmüyor varsın annem güldürsün yüzünü diyorum ama şeytan vesvese veriyor işte
oyyyy ayıp etmiş hakkaten... düşünmüyorlar haklısın canım ne yedin nasıl beslendin hiç umurlarında olmuyor((
hala küsüz sinirlerim çok bozuldu dün yemek hazırlarken hüngür hüngür ağladımben bunları haketmiyorum diyerekten geldi sofraya yardım etti noldu diyip durdu ama pas vermedim ağlamaya devam ettim içime oturmuş oy oy Allah akıl fikir versin erkekler kadınlar kadar fedakar olamıyorlar maalsef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?