2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

benimkiler boş odada bekliyorlar 5 poşet kocamanda bu alınan oldu dolapta yer yok keşke olsada ben de koysam

bazen çok bencil davranıyor canımm anlam veremiyorum inan Allah yureklerine merhamet sevgimizi versin ve daim kılsın

canım kocaman arazi onlara çıkan parsel başka bize çıkan parsel başka 3 gün sonra inadı geçecek onlara karsı ve avcunu yalayan biz olacağız
huyunu biliyorum onlarla bir görüşmeye başlasa herkesden çok onların bahçesi için eşim çabalayacak biliyorum
nasip artık zaten en neyi çok istersem olmaz bu hep böyleydi
bana bağırması canımı yakmadı sebebini biliyorum sadece kızdığım gereksiz inadı
annemde kalmam eşime kızdığım için değil tatlım bugun anneme gideceğim orda kalacağım cuma annem kaplıcaya gidecek valizini hazırlayacağım dün eşim maaşını getirdi onu vereceğim
sabahtan bebişi görmeye gideceğim annemin yakınında gideceğim yer sonra market alışverişini yapacağım akşama döneceğim
planım taaa cuma gününden belli idi yani eşime kızmamla alakası yok

kıyamam benim tatlım ya surat yap ve dokunaklı çok üzüldüğünü belli eden son bir mesaj at bir kaç saat sonra orayı o kadar istiyorsan zorla bence...
canım önümde zamanım olsaydı hepsini yapardım ama zamanım yok
akşamki halini düşünüyorum haklı diyorum ama 3 gün sonra barısacak ya onlar için kendini paralayacak ya onu düşünüyorum buna daha çok kızıyorum
saldım çayıra mevlam gayıra

geçmez balım biliyorum ben huyunu ben onu dize getirmsinide biliyorum ama neyseeeee......
aman o alışveriş kavgası herkesde olur sıkma canını

bazen çok bencil davranıyor canımm anlam veremiyorum inan Allah yureklerine merhamet sevgimizi versin ve daim kılsın

seninki ne yaptı kuzum? alışverişe gitcektin hatırlıyorum ne oldu?

erkekler böyle canım ya haklı olduklarına inanıyorlar gözleri hiçbişi görmüyor.

inşAllah bu kez yaramaz gösterrir kendini de öğreniriz saol canım

neyse değişmeyeceğini biliyorsan ne çabala ne de canını sık canım...

seninki ne yaptı kuzum? alışverişe gitcektin hatırlıyorum ne oldu?

erkekler böyle canım ya haklı olduklarına inanıyorlar gözleri hiçbişi görmüyor.

ya evde brtane bişey kalmamış ne peynir ne domates ne sebze bende babacım ablamla pazara markete gittim baya yoruldum onlarda yoruldu 10 gunluk bişiler aldım bana söyleniyor neden bu kadar fazla alısveriş yapmısım haftasonu alırmışmışş hiç demiyor evimizde bişey kalmadı karım nasıl beslenicek akşamları ne yicez diyee sinirlendim teşekkür edeceğine girince evden surat yaptı konusmadı hosgeldin demedi ayıp etti çok kıırldım konusmuyorum hala

sana daha önce söylemiştim değil mi canım
evet et tırnak ve aile benim bu kavramlara saygım sonsuz birlik olmak zorundalarda benim gözümde ama dediğin gibi benim hevesim havada kalacak:26:
onlar zaten beceremiyecekler benim akıllı kocam gidecek bir güzel işlerini yoluna yordamına koyacak
vardır bir hikmeti belkide dediğin gibi kavga olacak abimde az evvel takma kafaya dedi 20 km arası sizin evle bahçenin sen nasıl baş edecktin dedi
rabbim en güzelini verir inşş içimi rahat tutmaya çalışıyorum canım üzülme benim için
esra86 canım benim kayınpederden çıkıyor ya hep sorunlar

anladım canım. ama öyle hep çok istediğim olmuyor diye güdüleme kendini. yaşadığın olayları düşünüyorum da Allah senin hep yanında olmuş. seninki inat etmiş ama alakasız bir durum olmuş. bahçeler çok farklı diyorsun. onlara kızmış gözü bişi görmemiş. ama yapacak birşey yok.

sen bebişine odaklan canım. ne güzel yarın onu görceksin. bize güzel haberler getireceksin. yarın akşama kadar senden haber alamayacağız belli. 6 ya kadar gelmezsen evden bakarım artık mesajına.

nerde benim pipiloşlu listem bakim

bulemsu arkadaşımızın bebişi için tahminler :
merwecik_20 : kız
moonsun88 : kız
emeki : kız
KoZeTe : kız
arcak81: kız
niltt : kız
coynes : kız
DeliKizinDirdiri : kız
güzelkızMS : kız
burcuxxx : pipiloş
esrarnaz : pipiloş
beysal : pipiloş
esra86 : pipiloş
annesininbirtanesi : pipiloş
hayatbanagüzel : pipiloş
hot_ice : pipiloş
Milano : pipiloş
kaju80 : pipiloş
lavinya27 : pipiloş
hulyasevval : pipiloş
cvr : pipiloş

inşAllah bu kez yaramaz gösterrir kendini de öğreniriz saol canım
inşş canım

aman canım boşver ama benim yapamadığımı yap konuşma sürünsün iyice ben baştan kaybettim sen daha yolun başındasın

oyyyy ayıp etmiş hakkaten... düşünmüyorlar haklısın canım ne yedin nasıl beslendin hiç umurlarında olmuyor((

hımm anlaşıldı. o evin erkeği olarak sorumluluğunu yerine getirmemiş olmanın verdiği ezikliği bu şekilde ört bas etmeye çalışmış. gururuna yedirememiş nasıl olsa yapardıma getirmiş. bide yoruluyorsun diye kızmış. tipik erkek davranışı canım.

hiçç takma kafana. sen tavır yaptıkça o kendini haklı görecek. yorulmasaydın yapmasaydın diyip işin içinden çıkacak. aldıklarını onun yanında bir güzel ye, keyfine bak.

aminnn
ay canım sıkma kendini... bence miskinliği tutmuştur ondan gelmemiştir canım benim. küsmüsünüz hala?

inşş canım

aman canım boşver ama benim yapamadığımı yap konuşma sürünsün iyice ben baştan kaybettim sen daha yolun başındasın

oyyyy ayıp etmiş hakkaten... düşünmüyorlar haklısın canım ne yedin nasıl beslendin hiç umurlarında olmuyor((

hala küsüz sinirlerim çok bozuldu dün yemek hazırlarken hüngür hüngür ağladım ben bunları haketmiyorum diyerekten geldi sofraya yardım etti noldu diyip durdu ama pas vermedim ağlamaya devam ettim içime oturmuş oy oy Allah akıl fikir versin erkekler kadınlar kadar fedakar olamıyorlar maalsef

canım kendini yorduğun için suçluluk psikolojinie girmiş seninki... ayy canım keşke ben de gelseydim,benim yüzümden yoruldun diyemeyeceği için, hem üzüntüsünden hem de gururundan üste çıkmaya çalışmış...kendi de haksız olduğunun farkında bence.

ilk mesajda dedim ya tatlım öfkeyle kalkar eşim yırtık pantolonla oturur onlar için bişey eksilmiyor oysa onun bu hareketinden
amannn ya nasip evet rabbim hep yanımda oldu benim canım korudu gözetti
bir arkadaşım demişti ki bir şeyi çok istediğinde o olay olmadığında ve tam ümidini kesdiğinde olur ya işte bu evrenin insanoğlu için yaptığı bir harekettir demişti
nasıl biz başka insanların yanında soyunamayız ama yanlızken rahat oluruz ya işte evrenden sen soyunmasını istiyorsun ve evren senin yanında soyunmuyor ama sen arkanı döndüğün an rahatlıyor ve soyunuyor işte o an istediğin gerçekleşiyor demişti
bunun gibi bişeylerdi yani:26:
sizle konusunca biraz daha iyiyim alıştım ya eşimin her istediğimi yapmasına yapmayınca istediği yapılmayan çocuk nasıl hırslanır bende öyle hırslanıyorum işte:78:
evet tatlım bebişimi göreceğim inşşş nasıl heyecanlıyım amabakalım bebeğim bana kendini tam gösterecek mi
yarın öğlenden sonra evimde olurum inşş canım ikindine kalmam görmeye doyum olmaz
annemin her işini halledip dönerim gerçi ona da canım sıkkın ama olsun annem o benim küçük kardeşimi çok kayırıyor önce zoruma gidiyor sonra kardeşim babamın emaneti kocasından gülmüyor varsın annem güldürsün yüzünü diyorum ama şeytan vesvese veriyor işte

şöyle diyelim bizim kadar ince fikirli değiller... biz herşeyi en uç noktasına her ayrıntısına kadar düşünürken, onlar kabataslak düşünüyorlar canım malesef erkek fıtratında var bu

sen annene vazifeni yap canım boşver, dediğin gibi kardeşini de annen kayırsın öyle mutlu olsun... üzülme bitanesi eşin için kendi tercihi artık o boşver, bebişine bak sen.. söyle o minişe dönsün bize bıdışı mı var pipiloşu mu var göstersin çabuk:) (hakkaten gitmeden konuş onunla anlıyorlar bence, benimkine sakın suratını asma oğluşum annene dedim bu sefer hiç kırışıp buruşmadı:) )

enemmm topic kızlarının hormonları alt üst olmuşşşşşşş,
ay canım bari sen yapma üzmeyin kendinizi böyle şeylere... bebeğinizi senin kadar düşünmesini bekleme bebek doğmadan... düşünsene o hissedemiyoru bebeği, hareketlerini bilmiyor...karnında taşımıyor. eşim beslenmenin ne kadar önemli olduğunu bilse daha çok üstüne düşzer eminim.

aysun benim yanında ağlayacak kocam bile yok, keşke yanımda olsa da hem ona kızıp hem de omzunda ağlayabilsem

bak eşin pişman olmuş ama altta kalmak istemiyor. ısrar ettin mi alışverişe gel,evde bişey yok.. diye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…