ilk mesajda dedim ya tatlım öfkeyle kalkar eşim yırtık pantolonla oturur onlar için bişey eksilmiyor oysa onun bu hareketinden
amannn ya nasip evet rabbim hep yanımda oldu benim canım korudu gözetti
bir arkadaşım demişti ki bir şeyi çok istediğinde o olay olmadığında ve tam ümidini kesdiğinde olur ya işte bu evrenin insanoğlu için yaptığı bir harekettir demişti
nasıl biz başka insanların yanında soyunamayız ama yanlızken rahat oluruz ya işte evrenden sen soyunmasını istiyorsun ve evren senin yanında soyunmuyor ama sen arkanı döndüğün an rahatlıyor ve soyunuyor işte o an istediğin gerçekleşiyor demişti
bunun gibi bişeylerdi yani:26:
sizle konusunca biraz daha iyiyim alıştım ya eşimin her istediğimi yapmasına yapmayınca istediği yapılmayan çocuk nasıl hırslanır bende öyle hırslanıyorum işte:78:
evet tatlım bebişimi göreceğim inşşş nasıl heyecanlıyım amabakalım bebeğim bana kendini tam gösterecek mi
yarın öğlenden sonra evimde olurum inşş canım ikindine kalmam görmeye doyum olmaz
annemin her işini halledip dönerim gerçi ona da canım sıkkın ama olsun annem o benim küçük kardeşimi çok kayırıyor önce zoruma gidiyor sonra kardeşim babamın emaneti kocasından gülmüyor varsın annem güldürsün yüzünü diyorum ama şeytan vesvese veriyor işte
sıkma canını tatlımhala küsüz sinirlerim çok bozuldu dün yemek hazırlarken hüngür hüngür ağladımben bunları haketmiyorum diyerekten geldi sofraya yardım etti noldu diyip durdu ama pas vermedim ağlamaya devam ettim içime oturmuş oy oy Allah akıl fikir versin erkekler kadınlar kadar fedakar olamıyorlar maalsef
ilk mesajda dedim ya tatlım öfkeyle kalkar eşim yırtık pantolonla oturur onlar için bişey eksilmiyor oysa onun bu hareketinden
bir arkadaşım demişti ki bir şeyi çok istediğinde o olay olmadığında ve tam ümidini kesdiğinde olur ya işte bu evrenin insanoğlu için yaptığı bir harekettir demişti
nasıl biz başka insanların yanında soyunamayız ama yanlızken rahat oluruz ya işte evrenden sen soyunmasını istiyorsun ve evren senin yanında soyunmuyor ama sen arkanı döndüğün an rahatlıyor ve soyunuyor işte o an istediğin gerçekleşiyor demişti
sizle konusunca biraz daha iyiyim alıştım ya eşimin her istediğimi yapmasına yapmayınca istediği yapılmayan çocuk nasıl hırslanır bende öyle hırslanıyorum işte:78:
evet tatlım bebişimi göreceğim inşşş nasıl heyecanlıyım amabakalım bebeğim bana kendini tam gösterecek mi
yarın öğlenden sonra evimde olurum inşş canım ikindine kalmam görmeye doyum olmaz
annemin her işini halledip dönerim gerçi ona da canım sıkkın ama olsun annem o benim küçük kardeşimi çok kayırıyor önce zoruma gidiyor sonra kardeşim babamın emaneti kocasından gülmüyor varsın annem güldürsün yüzünü diyorum ama şeytan vesvese veriyor işte
Yok o konuda sıkıntım yok, abartma her şeyi der hep annesine, bana da yansıtmaz, ama ben suratından bilirim bir şey deyip canını sıkmışlar diye... Asla bana yansıtmaz, üstünde de durmaz....ama bi de şu var... eşin senin de hakkını korumak zorunda... sen o evde bir yabancısın sonuçta, eşini sevdiğin için geldin o eve ve seni korumak kollamak onun için mecburi... tabiki de sen şikayet etmiceksin ama eşinin de senin ezildiğinin farkında olması lazım...
hala küsüz sinirlerim çok bozuldu dün yemek hazırlarken hüngür hüngür ağladımben bunları haketmiyorum diyerekten geldi sofraya yardım etti noldu diyip durdu ama pas vermedim ağlamaya devam ettim içime oturmuş oy oy Allah akıl fikir versin erkekler kadınlar kadar fedakar olamıyorlar maalsef
enemmm topic kızlarının hormonları alt üst olmuşşşşşşş,
ay canım bari sen yapma üzmeyin kendinizi böyle şeylere... bebeğinizi senin kadar düşünmesini bekleme bebek doğmadan... düşünsene o hissedemiyoru bebeği, hareketlerini bilmiyor...karnında taşımıyor. eşim beslenmenin ne kadar önemli olduğunu bilse daha çok üstüne düşzer eminim.
oldu oldu hakkaten 2 gün önce canım tatalı istedi söyledim işteyiz ikimizde. 'aşkım ara iste pastaneden'dedi. demesiyle telefonu çaktım suratına. sonra noldu naptım vs başladı, akşam surat astım gece yatakta noldu söyler misin dedi. ben de sen gönderseydin tatlıyı sürpriz yapıp dedim... ayyy ayyy özür dilerim hayatım deyip sustu... otlar işte
ay canım bari sen yapma üzmeyin kendinizi böyle şeylere... bebeğinizi senin kadar düşünmesini bekleme bebek doğmadan... düşünsene o hissedemiyoru bebeği, hareketlerini bilmiyor...karnında taşımıyor. eşim beslenmenin ne kadar önemli olduğunu bilse daha çok üstüne düşzer eminim.
aysun benim yanında ağlayacak kocam bile yok, keşke yanımda olsa da hem ona kızıp hem de omzunda ağlayabilsem
bak eşin pişman olmuş ama altta kalmak istemiyor. ısrar ettin mi alışverişe gel,evde bişey yok.. diye?
sıkma canını tatlım
erkek milleti ne edecen annesinin büyütemediğini büyütmeye çalışıyoruz işte anneleri hep onları haklı olarak görmüşler ya istedikleri istedikleri an olmuş şuçları hep ört bas edilmiş
olurda oğlusun olursa sen onu gerektiği gibi yetiştir ve eşine olması gerektiği gibi davrasın hep
canım ben annemi kendim teşvik ederim kardeşim için yaptığı seylere benim üzüldüğüm ben bunu yaptığım halde annem ve kardeşiminn benden gizlemeleri ve benim hissetmem değilse kırılmam bile annem suçluluk hissini benden gizleyerek bastırıyor galiba bunu neden yaptığını anlamıyorumsen annene vazifeni yap canım boşver, dediğin gibi kardeşini de annen kayırsın öyle mutlu olsun... üzülme bitanesi eşin için kendi tercihi artık o boşver, bebişine bak sen.. söyle o minişe dönsün bize bıdışı mı var pipiloşu mu var göstersin çabuk:) (hakkaten gitmeden konuş onunla anlıyorlar bence, benimkine sakın suratını asma oğluşum annene dedim bu sefer hiç kırışıp buruşmadı:) )
o senin istediğini yapmıyorsa ona inat sende yapma canımmm o birşeyi çok istediğinde yapma gitmee ben öyle yapıcam bu yıl ona kayseri yok benle yada bensiz bitti görür o gidemicek hiçbiryeree
Yok o konuda sıkıntım yok, abartma her şeyi der hep annesine, bana da yansıtmaz, ama ben suratından bilirim bir şey deyip canını sıkmışlar diye... Asla bana yansıtmaz, üstünde de durmaz....
ben küsemem tatlım ama sen yap ben baştan kaybetmişim şimdiden sonrasıda olmaz 12 seneyi devirmişim şimdiden sonra değişmezo senin istediğini yapmıyorsa ona inat sende yapma canımmm o birşeyi çok istediğinde yapma gitmee ben öyle yapıcam bu yıl ona kayseri yok benle yada bensiz bitti görür o gidemicek hiçbiryeree
öyle düşünme canımm yyaa bazen boğazına otuuryor bazı hareketleryok etmedim ya haftasonu cıkarmısta vs vs kapris ikizler burcu iştee ablamda annemde ikizler çok kaprisli üçüde yahuuu
aynen analarının avutmadıklarını buyutmediklerini biz buyutuyoruzzzdiyorum zaten çocuklarımı sana benzetmicem kaprisli olmucaklar diye
Canlarım merhaba yoğunluktan sizlere ancak yazabildim...
geçmişe üstükapalı bi göz atabildim..
BULEMSU canım hiç üzülme canım vardır bundada bir hayır ..eşinin tarafından bakarsan o ailesine çok kızmış ani böyle hareket ederken aslında ailesine tepki verdiğini düşünüyor ve haklıda bence ancak burada yaptığı yanlış senin bahçeyi istediğini gözardı etmesi..canı hiç bu mesele için birbirinizi kırmayın duaet hayırlısı için..belki bu olay sonunda esinin ailesi yaptıklarıını bi nebzede olsa anlarlar..Bak ne güzel yarın bebişini göreceksin hiç kendini sıkmada bebişde rahat olsun rahat pozisyon versin bizde öğrenelim artık bıdış mı pipiloş mu...meraktan çatlıyacağız yoksa
MOONSUN canım eşinin yaptığı klasik bir erkek davranışı..bu erkekler var ya evlilik ilerledikçe dahada odunlaşıyorlar..ben hamile kalmadan önce bir ara ciddi ciddi eşimden ayrılmayı bile düşünmüştüm..malesef işte bayanlardaki incelik fedakarlık erkeklerde yokk
oldu oldu hakkaten 2 gün önce canım tatalı istedi söyledim işteyiz ikimizde. 'aşkım ara iste pastaneden'dedi. demesiyle telefonu çaktım suratına. sonra noldu naptım vs başladı, akşam surat astım gece yatakta noldu söyler misin dedi. ben de sen gönderseydin tatlıyı sürpriz yapıp dedim... ayyy ayyy özür dilerim hayatım deyip sustu... otlar işte
öyle düşünme canımm yyaa bazen boğazına otuuryor bazı hareketleryok etmedim ya haftasonu cıkarmısta vs vs kapris ikizler burcu iştee ablamda annemde ikizler çok kaprisli üçüde yahuuu
aynen analarının avutmadıklarını buyutmediklerini biz buyutuyoruzzzdiyorum zaten çocuklarımı sana benzetmicem kaprisli olmucaklar diye
çok doğru. maalesef kocalarımız bebekleri kucaklarına almadan tam bir baba gibi hissedemeyecek. biz oysa onunla yaşıyoruz.
dün akşam öyle bir geçer zamanki dizisini izliyoruz. aylin doktorun aldır demesine rağmen bebişini aldırmadı doğurmayı göze aldı. oysa kalp rahatsızlığı var ölebilir. aylin sonere diyor ikimizin bebeği onun sayesinde ayakta kaldım ayrılığımızda. eşimde dediki aylin aynı senin gibi konuşuyor, ben ankaradayken sende bana böyle demiştin ama insan mantıklı olmalı, hastaysa aldırmalıydı dedi. bende ona dedim ki bu satten sonra öleceğimi bilsemde bu çocuğu doğururum.
bu topikte kimsenin aksini düşünceğini sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?