2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

o senin istediğini yapmıyorsa ona inat sende yapma canımmm o birşeyi çok istediğinde yapma gitmee ben öyle yapıcam bu yıl ona kayseri yok benle yada bensiz bitti görür o gidemicek hiçbiryeree

sıkma canını tatlım
erkek milleti ne edecen annesinin büyütemediğini büyütmeye çalışıyoruz işte anneleri hep onları haklı olarak görmüşler ya istedikleri istedikleri an olmuş şuçları hep ört bas edilmiş
olurda oğlusun olursa sen onu gerektiği gibi yetiştir ve eşine olması gerektiği gibi davrasın hep

msj tekrarııııııııııııııııııııııııııııııııı

ayy msj yazarken aklıma masaj geldii ayyyyy çok ihtiyacım varrrrr

Son düzenleme:

o senin istediğini yapmıyorsa ona inat sende yapma canımmm o birşeyi çok istediğinde yapma gitmee ben öyle yapıcam bu yıl ona kayseri yok benle yada bensiz bitti görür o gidemicek hiçbiryeree

Yok o konuda sıkıntım yok, abartma her şeyi der hep annesine, bana da yansıtmaz, ama ben suratından bilirim bir şey deyip canını sıkmışlar diye... Asla bana yansıtmaz, üstünde de durmaz....

canım sana kıyamam ben, lütfen üzülme. aksine iyi ol batsın ona.

güzel açıklamışsın. evet canım, Allah öyle güzel ayarlamış ki herşeyi, bazen tam umudun bittiği anda yetişiyor. yada bir bakıyorsun o istediğin şey olmasa daha iyimiş. kendi hayatımdan sayısız örnek verebilirim. keşke verecek bu kadar örneğim olmasaydı :))) çok şükür halimize canım benim.

büyüklerde hata yapıyor maalesef. ama en azından vicdanın rahat, annenin işini gücünü yapıyorsun, evlatlık görevini yerine getiriyorsun. sen huzuru hissettikten sonra gerisi boş. Allah onu içimizden almasın yeter ki.

bebişin için bende çok heyecanlıyım. ayy inşallah gösterir pipiloşunu :))) kıpır kıpır görürsün inşallah canım.

seninkide belli olsun artık bebek çekiliş statımızı verelim değil mi?

Son düzenleme:

öyle düşünme canımm yyaa bazen boğazına otuuryor bazı hareketler yok etmedim ya haftasonu cıkarmısta vs vs kapris ikizler burcu iştee ablamda annemde ikizler çok kaprisli üçüde yahuuu

aynen analarının avutmadıklarını buyutmediklerini biz buyutuyoruzzz diyorum zaten çocuklarımı sana benzetmicem kaprisli olmucaklar diye

canım ben annemi kendim teşvik ederim kardeşim için yaptığı seylere benim üzüldüğüm ben bunu yaptığım halde annem ve kardeşiminn benden gizlemeleri ve benim hissetmem değilse kırılmam bile annem suçluluk hissini benden gizleyerek bastırıyor galiba bunu neden yaptığını anlamıyorum
evet canım eşimin tercihi ama abim bana başka bir semtte olan hobi bahçesi ayarlayacak bana yakın da olacakvardır hikmeti ne diyeyim
bebiş yarın radyoloji uzmanına gösterecek mi bakalım sabahtan anneannesinin işini yaptığım için yorulmazsa gösterir inşş kendini banadua edin oldumu canlarm

Dün kasım annelerinin küs günüymüş, ben de dün trip yaptı eşime....
O benim konuşmama huyuma dayanamaz, inat ettim bir kere 3 gün tek kelime konuşmadım...
Dün de 1 saat inlettim...
Sonra alışveriş -sinema-yürüyüş yaptık....
İyi oluyor bu tripler yaaa...

ayy aysunum kızarmış ta kayseriye gitmezmiş.....gitme kız, napıcan. bahane olur sana da

Yok o konuda sıkıntım yok, abartma her şeyi der hep annesine, bana da yansıtmaz, ama ben suratından bilirim bir şey deyip canını sıkmışlar diye... Asla bana yansıtmaz, üstünde de durmaz....

anladım canım... ele karışmak ne zor iş...:26:

Canlarım merhaba yoğunluktan sizlere ancak yazabildim...
geçmişe üstükapalı bi göz atabildim..
BULEMSU canım hiç üzülme canım vardır bundada bir hayır ..eşinin tarafından bakarsan o ailesine çok kızmış ani böyle hareket ederken aslında ailesine tepki verdiğini düşünüyor ve haklıda bence ancak burada yaptığı yanlış senin bahçeyi istediğini gözardı etmesi..canı hiç bu mesele için birbirinizi kırmayın duaet hayırlısı için..belki bu olay sonunda esinin ailesi yaptıklarıını bi nebzede olsa anlarlar..Bak ne güzel yarın bebişini göreceksin hiç kendini sıkmada bebişde rahat olsun rahat pozisyon versin bizde öğrenelim artık bıdış mı pipiloş mu...meraktan çatlıyacağız yoksa
MOONSUN canım eşinin yaptığı klasik bir erkek davranışı..bu erkekler var ya evlilik ilerledikçe dahada odunlaşıyorlar..ben hamile kalmadan önce bir ara ciddi ciddi eşimden ayrılmayı bile düşünmüştüm..malesef işte bayanlardaki incelik fedakarlık erkeklerde yokk

çok doğru. maalesef kocalarımız bebekleri kucaklarına almadan tam bir baba gibi hissedemeyecek. biz oysa onunla yaşıyoruz.

dün akşam öyle bir geçer zamanki dizisini izliyoruz. aylin doktorun aldır demesine rağmen bebişini aldırmadı doğurmayı göze aldı. oysa kalp rahatsızlığı var ölebilir. aylin sonere diyor ikimizin bebeği onun sayesinde ayakta kaldım ayrılığımızda. eşimde dediki aylin aynı senin gibi konuşuyor, ben ankaradayken sende bana böyle demiştin ama insan mantıklı olmalı, hastaysa aldırmalıydı dedi. bende ona dedim ki bu satten sonra öleceğimi bilsemde bu çocuğu doğururum.

bu topikte kimsenin aksini düşünceğini sanmıyorum.

ben küsemem tatlım ama sen yap ben baştan kaybetmişim şimdiden sonrasıda olmaz 12 seneyi devirmişim şimdiden sonra değişmez geçen esrayada dedim ya telefonda msn de her sekilde küs olurum ama gözlerime bakınca ben benden geçerim kiiihem eşim annemin her işini 3 abimden daha çok yapar o bile yeter bana

kocişlerden dertliyiz anlaşılan benımkıde ikizler burcuuuupek incelik bilmez bilsede gösteremez bana bende ilgi manyağıyım ama alıstım artık özellikle oğlusumdan sonra bana oyle bı sarılıp öpüyor kı esıme dıyorum su cocuk kadar olamadın dıye

zamanla oldugu gıbı kabullenmeyı öğrendim ben kızlar

haklısın canımm hiç anlamıyorlar yaa kalas demiştim dün ama odunmuşş Allah yureklerine sevgimizi muhabbetimizi çokça versinde sözumuzden cıkmasınlarr merhametli vicdanlı sevgi dolu fedakar olsnlar inşAllah oh bee yalnız değilmişimmm

saolun kızlaar ilaç gibisinizzzzz

ogluşumun güzel teyzeleri ve onların güzel kızları ,yakışıklı ogluşları umarım hepiniz iyisinizdir.Ara ara girip okumaya çalışıyorum, yetişebildigim kadar :))cinsiyetleri ögrenen arkadaşları tebrik ederim gözünüz aydınrahatsızlanan arkadaşlar moonsun, burcu çok geçmiş olsun
.cumartesi günü dörtlü testimiz vardi ,ogluşum hiç pas vermedi sırtını döndü hiç güzel foto vermedi bize :) sonuçlarımız iyi çıkmış fakat demirim sınırın altında çıktı.elevit kullanıyordum şimdi demir hapına da başladım.dün doktorumla görüştüm kasık agrılarım oluyor özellikle alttan agrı saplanıyor dedim.bebek büyüdügü için normalmiş..kuzucum iyi olsun da ..

ama canım bunda eşinin bir suçu yok ki... eğer o an ulaşamayacağın bişey olsa okey ama dediği gibi canın gerçekten istiyosa sen de arayabilirdin eminim eşinin aklına gelmemiştir arayıp sana sürpriz yapmak...
biz aslında kendimizi naza çekmek,şımarmak istiyoruz... ben de geçen bişey istedim... kendim aramaya tenezzül etmeden, aradım eşime söyledim, marketlere falan bak deyince oturup ağladım bi güzel... halbuki nasıl bulsun getirsin adam 700km uzaktan... sonra dedim bu böyle olmayacak esra, kalk kendin bul...

ayy canım yaa çok iyi anlıyorum seni...keşke "ben anlamam, geliceksin alışveriş yapıcaz farkında değil misin ben hamileyim" falan deseydin... mecbur bıraksaydın.. bir iki şakalaşır unuturdunuz sonra...

ama erkekler böyle düşünmezler canım... onların canından yaratılmıyor bu can çünkü... senin bedeninde varoluyor... nasıl kıyabilirsin ki... geçen bulemsuya demiştim, eşimin yanında değilim ya, sence babalığın daha mı geç farkına varır diye... o da bana; merak etme esra bebek doğunca babalığının farkına varır diye...yanında olsa da bişey farketmiyor... bence bizim eşlerimizi düşünüp üzüleceğimiz yere, bebeklerimizle mutlu olmamız gerek bu hamilelik sürecinde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…