ben bakıyorum şimdi bir sürü bir şey seçtim anneannesi alacak ama :) bu arada kılzar tulumlar penye ya büyük alın içine bişey giydirmek gerekecek kış bebekleri bizimkiler annem 4-5 tane olsa yeter abartma polar kadife almak gerekecek dedi bilginiz olsun:)
özel malesef balım((
hoşgeldinnnn..
ben hürroşu izletmiyorum yaa entrikalar öğrenmesin prensesim... ben de izleyemiyorum gerçi ruhum daralıyor izleyince
aaa ayıpsınnn bak ne aldıkk:
Eki Görüntüle 439012
bi kaç tane de düz renk pembiş tulumlar aldık
vipdükkandan crazy baby den dayanamadım aldımm esra hep seninn suçun
Eki Görüntüle 439010 Eki Görüntüle 439011
Eki Görüntüle 439067
bende bundan ayırttım 1 adet kalmış eğer pazartesi kesin kız derse doktorumuz bunu hemen alıcam.
katıl kuşum bekliyoruzz
yaaa keşke 9 aylık alsaydım bir iki tane başka marakadan 9 aylık almıştım çok büyük geldi, bunu 6 aylık alayım dedim ay buda küçük gelecek napsam
benim ödem oldu heralde iki ayağımda şişiti ve yanıyodu 2 gündür... bugün baya geçti gibi görünüyor...
ayy yazık adama... keşke yürüyüşe çıksaydık demiştir
günaydın canım.... benim pek çıkmadı canım. göğsümün ucu bile çok belirginleşmedi hala...
bu arada blog açtın mı
ah canım sende bizdensin
çok tatlı canım güle güle giysin kızışın
maşAllah zürafasını yerim ben onunçok tatlı güle güle giysin oğluşun
kızlar kredi kartıyla nasıl alışveriş yapıyorsunuz eşimin kartı bendede onun teline mesaj gidiyor mu gitmiyorsa alıcamdaaa
canım yarım saat duruyor sepette sadece...
ama çok şekermişşş
aysunnn nereye kayboldunnn minik kuşummmmmmmmmmmm
canım 3-4 aylıkken giyer onları tam uygun.. takılma:) o zamanlarda giyecek nasılsa:)
Eki Görüntüle 439067
bende bundan ayırttım 1 adet kalmış eğer pazartesi kesin kız derse doktorumuz bunu hemen alıcam.
bide battaniyesi var bunun onu da bulursam eklerim.
canım müşteri hizmetlerini ara söyle... ben 9 aylık olanı seçeceğime yanlışlıkla 6 aylığı seçtim de, sistemden değiştirirler belki.bence dene şansını...
bence de... kadife alalım...
gerçi ben kadifeyi de bi iki tane alırım. evim çok sıcak oluyo kışın. kar havalarında bile incecik elbiseyle dolaşıyorum evde.
ayy daha bi sürü alıncak şey varr.....
lavinya ya neye bizdensin dedin yaaa merak ettim, kaçırdım konuyu
ay canım bazen telefona şifre düşüyor, bazen düşmüyor... bence bir dene
göğüs uçlarım çok belirginleşti karardılar yuvarlak kısmı büyüdü ve uçlarında sanıyorum ki süt bezeleri baş verdi, yalnız içime bişi giymeden dolaşırken o bezeler acıyor t shirt dokundukça
ya daha 15. haftam doluyor bu kadar erken vucudun anneliğe hazırlanacağını bilemedim
iyi hoş vucudumda çok şükür değişiklik yok sadece göbek ilerliyor
benim kocişte onlar benim memelerim bebek mi emcek şimdi benim yerime diyor :)) bende birisini sen birisini o emcek diyorum 1 küçük bebeğim 1 koca bebeğim olcak diyorum :))
ayy kızlar dün hastanede ne oldu anlatıyımmm... çok sinirlendimm çokkkkk
doktoru beklerken, bekleme odasına bi çift geldi, yanlarında da babanne... bebek daha 1 aylıkmış kontrole getirmişler... ayy kızı görseniz böyle sessiz sakin mülayim bişey... babanne fettan kadınalmış bebeği kucağına, öyle bir tutuşu var ki herkese nispet yapıyor sanki... erkek bebekti bi de... görseniz sanki kendi doğurmuş..."işte benim erkek torunum" dercesine etrafa bakıyodu. kızcağız da saf saf oturuyordu öylece.. kadına bişey soruyo,cevap bile vermiyo uyuz...
ay canım bu kadar benzerlik olur , bende ilk aylarda her gece bebeğimi görürdüm , şimdi yatarken dua ediyorum bebeğimi göreyim diye ama saçmasapan rüyalardan başka bir şey göremiyorumsıcaklardan rüyalarım bile karıştı sürekli huzursuz uyuyorum, verim alamıyorum uykumdan, halbuki başlarda gördüğüm rüyaların haddi hesabı yoktu bol bol yavrumu görüyordum şimdi ne mümkün, dedim ya son zamanlarda ilk defa dün akşam hava hafif serinledi tuvalete az çıktım ve harika deliksiz bir uyku uyudum, uykuyu seven biri olarak hakikaten zor oluyor
süper güzel bayıldım valla:)
hem de neler var artık kıyafet almasak diyorum çok abartıyoruz ya(( beni tutun yalvarırım...
canım yeri gelmişken söyliyim, bana eşim dedi ben bilmiyodum... erkeğin eşinin sütünü emmesi harammış... tadına bile bakmamalıymış.
yok cannım mağazadan ayırttım ben o yüzden problem yok
süper güzel bayıldım valla:)
hem de neler var artık kıyafet almasak diyorum çok abartıyoruz ya(( beni tutun yalvarırım...
ya yakalanırsammm elimden alır valla
ayyy yazık kıza ya, düşmüş böyle kaynanın eline. evde de bu kadın vermiyordur ona bebişini doğru düzgün. Allah görsün bu yaptıklarını.
şimdi heryerde yazlık kıyafetler var kadife tulum daha pek yok kışın en güzeli kadife olcak galiba kızlar 2 ay sonra falan çıkar herlade artık bizim bebişlerimize göre ciciler.ayyy deli gibi alışveriş yapmak bebeğime herşey almak istiyorum
bilmiyordum ben.Ay canım iyiki söyledin gerçi öyle bir şey olmadı ama kazara olur filan Allah korusuncanım yeri gelmişken söyliyim, bana eşim dedi ben bilmiyodum... erkeğin eşinin sütünü emmesi harammış... tadına bile bakmamalıymış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?