2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ay evet polar ve kadıfeler nasıl yakısır bebıslerımıze ıncelerdn ıcıne gıydırıp uzerıne kadıfe kıyafetı cektık mı ooohh

özel malesef balım((

ah canım sende bizdensin

çok tatlı canım güle güle giysin kızışın

vipdükkandan crazy baby den dayanamadım aldımm esra hep seninn suçun

Eki Görüntüle 439010 Eki Görüntüle 439011

maşAllah zürafasını yerim ben onun çok tatlı güle güle giysin oğluşun

kızlar kredi kartıyla nasıl alışveriş yapıyorsunuz eşimin kartı bendede onun teline mesaj gidiyor mu gitmiyorsa alıcamdaaa

göğüs uçlarım çok belirginleşti karardılar yuvarlak kısmı büyüdü ve uçlarında sanıyorum ki süt bezeleri baş verdi, yalnız içime bişi giymeden dolaşırken o bezeler acıyor t shirt dokundukça
ya daha 15. haftam doluyor bu kadar erken vucudun anneliğe hazırlanacağını bilemedim
iyi hoş vucudumda çok şükür değişiklik yok sadece göbek ilerliyor

benim kocişte onlar benim memelerim bebek mi emcek şimdi benim yerime diyor :)) bende birisini sen birisini o emcek diyorum 1 küçük bebeğim 1 koca bebeğim olcak diyorum :))

lavinya ya neye bizdensin dedin yaaa merak ettim, kaçırdım konuyu

ay canım bazen telefona şifre düşüyor, bazen düşmüyor... bence bir dene

Eki Görüntüle 439067

bende bundan ayırttım 1 adet kalmış eğer pazartesi kesin kız derse doktorumuz bunu hemen alıcam.
bide battaniyesi var bunun onu da bulursam eklerim.

süper güzel bayıldım valla:)

hem de neler var artık kıyafet almasak diyorum çok abartıyoruz ya(( beni tutun yalvarırım...

şimdi heryerde yazlık kıyafetler var kadife tulum daha pek yok kışın en güzeli kadife olcak galiba kızlar 2 ay sonra falan çıkar herlade artık bizim bebişlerimize göre ciciler.ayyy deli gibi alışveriş yapmak bebeğime herşey almak istiyorum

canım yeri gelmişken söyliyim, bana eşim dedi ben bilmiyodum... erkeğin eşinin sütünü emmesi harammış... tadına bile bakmamalıymış.

ayyy yazık kıza ya, düşmüş böyle kaynanın eline. evde de bu kadın vermiyordur ona bebişini doğru düzgün. Allah görsün bu yaptıklarını.

ay canım bu kadar benzerlik olur , bende ilk aylarda her gece bebeğimi görürdüm , şimdi yatarken dua ediyorum bebeğimi göreyim diye ama saçmasapan rüyalardan başka bir şey göremiyorum tuvaletede çok çıkınca uyku bökünüyor tabi.şimdi diyorum uyumamız lazım Allah nasip ederse bebişler gelince zaten uyutmayacaklra bizi

yok cannım mağazadan ayırttım ben o yüzden problem yok

süper güzel bayıldım valla:)

hem de neler var artık kıyafet almasak diyorum çok abartıyoruz ya(( beni tutun yalvarırım...

ayyy bana hiiiçç deme canım... tutmak ta tutulmak ta istemiyorum mennnn ama ciddi ihtiyacım olan alışverişe başlıyorum... hatta hemen, bugün itibarıyla

ya yakalanırsammm elimden alır valla

ben başa çıkamadım.. şifre geliyodu canım söyle şifreyi diyorum, ne aldın diyodu... "sen şifreyi söyle,ben ne aldığımı sonra söylerim" diyodum... söylüyodu çok saf benim sevgilim çokkk.. tabi baktım olmuyor aldım kendime yeni bir kart

ayyy yazık kıza ya, düşmüş böyle kaynanın eline. evde de bu kadın vermiyordur ona bebişini doğru düzgün. Allah görsün bu yaptıklarını.

ay sorma canım. kesinlikle vermiyodur.. ama eminim o kız bebek olsa eline bile almaz.

ayy canım dün kardeşimle alışveriş yapalım dedik, dediğin gibi kışlık hiç bişey yok dükkanlarda.. hep yazlık kıyafetler dolu...

canım yeri gelmişken söyliyim, bana eşim dedi ben bilmiyodum... erkeğin eşinin sütünü emmesi harammış... tadına bile bakmamalıymış.
bilmiyordum ben.Ay canım iyiki söyledin gerçi öyle bir şey olmadı ama kazara olur filan Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…