iyi alışverişler tatlım :)bismillahirrahmanirrahimmmm
vip dukkandayım kızlarr bana şans dileyinnn
ayy canım dün kardeşimle alışveriş yapalım dedik, dediğin gibi kışlık hiç bişey yok dükkanlarda.. hep yazlık kıyafetler dolu...
teşekkürler canım.battaniyeside çok güzel ama onun resmini bulamadım.
:)) yok canım tabi ki esprisine takılıyoruz birbirimize. onun rızkını emdirmem ben kocişime :))
bismillahirrahmanirrahimmmm
vip dukkandayım kızlarr bana şans dileyinnn
bilmiyordum ben.Ay canım iyiki söyledin gerçi öyle bir şey olmadı ama kazara olur filan Allah korusun
kızlar merhaba...nasıl gidiyor hamişlikler??? biz iyiyiz çok şükür.kızlar size bi sorum var : kayserideki doktorum 12. haftamızda bebeğimin cinsiyetine çok yüksek ihtimalle erkek dedi,hatta bakar bakmaz pipiyi gördüğünü söyledi,buradaki (giresundaki) doktorum da 17. haftamızda çok yüksek ihtimalle kız dedi.şimdi hangisi doğrudur sizce....böyle bi durum yaşayan var mı??? bebeğimi kızım ya da oğlum diye sevmek istiyorum artık teyzoşları(
kızlar merhaba...nasıl gidiyor hamişlikler??? biz iyiyiz çok şükür.kızlar size bi sorum var : kayserideki doktorum 12. haftamızda bebeğimin cinsiyetine çok yüksek ihtimalle erkek dedi,hatta bakar bakmaz pipiyi gördüğünü söyledi,buradaki (giresundaki) doktorum da 17. haftamızda çok yüksek ihtimalle kız dedi.şimdi hangisi doğrudur sizce....böyle bi durum yaşayan var mı??? bebeğimi kızım ya da oğlum diye sevmek istiyorum artık teyzoşları(
merhaba kızalr...ya ne güzel bir sürü şeyler aldınız biz daha cinsiyet bekliyoruz...evde kızımda olunca şimdilik ona hersey..haftaya kontrolumuz....
kızlar yazlığı 6 aylık mı alayım 9 aylık mı
bizim bebişler seneye yaza 6-7 aylık olcaklar kısmetse acaba bu sezon sonunda indirimlerden yararlanıp 6-9 aylık kıyafetler alsakmıki kızlar sizce
bizim bebişler seneye yaza 6-7 aylık olcaklar kısmetse acaba bu sezon sonunda indirimlerden yararlanıp 6-9 aylık kıyafetler alsakmıki kızlar sizce
canım hangi mağaza bu???
ay canım seni tenzih ederim... ben herkes bilsin diye söyledim. benimki de merak ediyodu tadını, bunu öğrenince merakı da geçti...
Ya Bismilllaaaahhhhh
GAzan mübarek olsun gardaşım
ben de bilmiyordum canım. bilmediğinden mesul değilsin gerçi, ama artık herkes biliyor
canım hangi mağaza bu???
ay canım seni tenzih ederim... ben herkes bilsin diye söyledim. benimki de merak ediyodu tadını, bunu öğrenince merakı da geçti...
Ya Bismilllaaaahhhhh
GAzan mübarek olsun gardaşım
ben de bilmiyordum canım. bilmediğinden mesul değilsin gerçi, ama artık herkes biliyor
12. hafta çok erken... ben 17.haftadaki kız diyen doktora inanırdım sanırım
hadi bakalım... senin de az kalmış.
9 aylık bak canım... bi de kendi bebekliğinle eşininkini düşün, biz tombişmişiz ve uzunmuşuz mesela... onun için 9 aylık alırken içim rahat..
canım bence dediğin gibi 6-9 ve 9 almak gerekiir sanki.
bebettonun ürünü canım bu.bende hiç biryerde bulamadım internetten ilke bebe diye biryerde buldum oda sondu ayırttım ama pembesi var oda çok güzel.
tatlım biz alıp duruyoruz işte
ayırttım derken ? sepetemi attın
ben şimdi 12. haftada yorumdan kaçan doktorları çok iyi anlıyorum, görüpte söylemiyorlarsa diye kızıyordum ama sanırım haklılar, anne baba için de yıkım oluyor hele de erkek hegemonyası varsa anne ya da babada, daha büyük bir hayal kırıklığı oluyor,
canım 16. haftadaki yorumlar daha sağlıklı olabilir ama yinede şüpheli bir durum var, ben olsam 2. bir doktora gider netleştirirdim
kızlar şunlar nasıl orasıda mobilyalara felan yapıştırmaya ?
Eki Görüntüle 439088 http://www.vipdukkan.com/product/7-li-mini-ugur-bocegi-yapiskanli/481605
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?