2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

benimde şimdilik tuttu gibi görünüyor ama bakalım hayırlısı.ya kız erkek fark etmez ama böyle olunca bişi alamıyorum :) sen kaçıncı haftada öğrendin cnm

biliyorum canım bende dınledım ayaktada dogum olabılrı sonucta hatta normalde oyle olması gerekıyor doktorlar kendı rahatlıkları ıcın yatırıyorlar bizi ben normal dogum yaptıgım ıcın bılıyorum ama tabı olmaz dıye bısey yok sonucta dedıgın gıbı asıl önemli mevzu bencede vıcdansızlıgı o bebek hayata 1-0 yenik başladı dogar dogmaz

anladım canım her doktor farklı vardır bir bildiği benim ki hiç bişey vermiyor mide hapında bile surat yaptı bıraktık sadece kan eksikliğim var diye gynoferon verdi..

benım oğlus canına okıcak zaten onun sımdıden dıyorum kı bak erkekmıs sorumlulugun artıyor mesela cısını mecbur sen ögretcen ben nasıl gösterım dıom:))

bende diyorum arkadaşlarla otururken erkekler tuvaletine sen götürücen diyom ayy yerimm onun pipiloşundan nolcakk

bir pipiloş daha geldi.hayırlı uğurlu olsun canım

hadi gözün aydın canım benim:) valla çok sevindim:)

gözünaydın canım bana da sacma gelmıstı o doktorun söyledıkelrı ıyıce anlayıp bılmeden korkuttular senı neysekı korktugun gıbı bısey yokmus masallah oglusuna

hepinize tesekkür ederim belırsızlık gercekten cok kotu ınanın doktora korkarak gıttım kotu bırsey soyleyecek dıye ama benı o kadar rahatlattı kı anlatamam sıze....en güzelide oglusumun bana agzını acıp kapamasıydı resmen acıkmıs gıbı agzını acıp acıp kapatıyordu mukemmel birseydi onu oyle gorunce cok sükür dedim sankı bana anne üzülme ben cok ıyyım der gıbıydı elımde olsa bebegımı hergun gorebılsemmmmm......

canım sinek soktuğu için mi şişti yoksa ödem mi?
eşinin işine gelmiştir yürüyüşlerin yatması

sağol canım yaa çok şükür... cinsiyeti de değişmemiş

ayy canımm nasıl sevindim anlatamamm.... çok şükür yaa.... nasıl rahimi kese zannediyorlar yaa..nasıl doktor olmuşlar bunlar. bir de ikisi birden. boşu boşuna bi sürü telaşa sürüklediler seni.

canım gözün aydın, çok sevindim. yazık ya kimbilir kaç kişiye yanlış teşhis koyuyor bu doktorlar. sende rahatlamışsındır çok şükür. erkek bebişin olacakmış, hayırlısı olsun canım.
listemizi güncelleyelim o halde.

BEBİŞLERİMİZE HEDİYE çekilişine katılmak isteyenler :

1. bulemsu : ???
2. burcuxxx : kız
3. esraa86 : kız
4. moonsun88 : kız
5. lavinya27 : erkek
6. merwecik_20 : erkek
7. arcak81 : ???
8. hulyasevval : erkek
9. ensarnaz : kız
10. güzelkızMS : erkek
11. annesininbirtanesi : kız
12. hayatbanagüzell : erkek
13. emeki : kız
14. dumanoglu : ???
15. Milona : kız
16. KoZeTe : ???
17. niltt : erkek

Son katılım : Haziran sonu
Hediyelerin ulaşacağı tarih : Ağustos sonu
katılmak isteyenleri bekliyoruzzzzz

benimde şimdilik tuttu gibi görünüyor ama bakalım hayırlısı.ya kız erkek fark etmez ama böyle olunca bişi alamıyorum :) sen kaçıncı haftada öğrendin cnm

canım tabiki kız erkek fark etmez. ama eşim kız bebeğe yatkın olunca benim için ayrı bir sevinç oldu. ben 16+4 te öğrendim. kukusunuda görsün ama garantici doktorum %80 kız dedi :)))

oyyy kıyamam ben ona. o da üzülmüştür annesi üzülüyor diye. neyseki geçti canım. artık hiçbişi kafanı bulandırmasın. hep iyi düşün.

sağol canım. ödem olsa iki ayağımda da olurdu dimi, oysa tek ayak bileğimde var. oradan 3 kere ısırmıştı, şişmeden evvel ısırıklar görünüyordu ama belki sivrisinek değilde başka bir böcektir, ona emin değilim.

ya dimi eşim belli etmemeye çalıştı ama sevindi ben biliyorum. pek işine gelmedi ama tüm gece bana hizmet etti, beni wc ye tatışdı durdu. belki yürüyeceğinden daha çok enerji sarf etti garibim

günaydınn teyzecikler napıormuş bakalımm

istanbulda hava harika son 2-3 gündür sıcaklar bastı beni ve uykum hiç verimli olmadı, dün akşam son zamanlardaki en güzel ve deliksiz uykumu uyudum çok şükürrr
sürekli tuvalete kalkmak ya da aşırı sıcaklardan uyuyor görünüpte uyuyamamak ne kadar zor şey

bu arada benim memelerimin :) uçlarında minik minik gözenekler çıktı dışarı doğru yaklaşık 1 hafta 10 gün önce çıktılar yavaş yavaş çoğalıyorlar, sizde de var mı

bakalım bizde pazartesi gidicez zaman geçmek bilmiyor.bide size birey sorcak kızlar ya.benim kalça kemikleirm acayip acıyor geceleri yan yatıyorum mecburen gece bir uyanıyorum resmen tutulmuş gibi acıyor.sizdede oluyomu böylr birşeyler

bendede var canım

benim geceleri 3 gündür feci bir göğüs sızılarım var...

benim ödem oldu heralde iki ayağımda şişiti ve yanıyodu 2 gündür... bugün baya geçti gibi görünüyor...
ayy yazık adama... keşke yürüyüşe çıksaydık demiştir

günaydın canım.... benim pek çıkmadı canım. göğsümün ucu bile çok belirginleşmedi hala...

bu arada blog açtın mı

hayırlısı olsun canım. benim 1 ay kadar önce kemik ağrılarım oldu geçti. ama yatarken hep aynı konumda yatarsam ağrıyor kalçam. sürekli dönüyorum.

uyku çok önemli gerçekten, ilerde daha da zorlanıcaz

benimde birkaç tane çıktı göğüslerimde.

cicişlerrrr biz geldik kızımla anne karnında ingilizce öğretiyorummm hahah

kötüyüz çok sancım var doktora bu ay sonunda gidicez bütün gece kabuslar gördük

canımmm stres oldun dün ağladın baya tabi oda bebeğe yansıdı sakin tut kendini bebeğinin sağlığından önemli değil onu düşün tatlım

ay canım maşAllah bebeğine kıpır kıpır olsunlar yaramazlar dün benimkide nedense hürroşu izlerken baya hareketlendi

hoşgeldin canım hadi yaa bir tane çaksaydın bacağının ne işi var orda diyeee benimkide arada dalıyor farketmeden

günaydın şekerim..yok kızzz ne uyuması...işe geldik kahvaltımızı yaptık kızçemlee

hadi gözün aydın canım maşallahhh kızçenee

afiyetler olsun hemşommm şifa ollsunn uyumayın gelin erkenden

bir pipiloş anası daha hoşgeldi pipiloş bebişlerin arasına:)
günaydın balım:)

günaydın canımmm nasılsınız bebişinleeee sen özelde mi çalsıyorsun devlette mi

günaydın canım çok şükür iyisinizzz hayırlı olsun oğluşunuzzz

annesininbirtanesiiiii ve diğer annişler :)

vipdükkanda kargo bedava... crazy baby gelmiş...ben oyuncak alıcıiim

bende ne zamandır alışveriş yapmıyorsunuz diye düşünüyordum nazar ettim galibaaaa

günaydın canımm ne zamandır yoksun nasılsınız bizler iyiyiz hamd olsun

bebişin cinsiyeti belli oldumu senin bendede var canımm vücut anatomim tamamen değişti

özel malesef balım((

günaydın güzel annler,

biz oğlumla geceleri uyumakta çok zorluk çekiyoruz , sıcaklarda etkili tabi.sabah kalkınca ellerim uyuşmuş oluyor , okudumda gebelerde sık görülürmüş cumartesi doktora gidince sorucam bakalım.
kızlar çok şükür yolu yarıladık artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…