2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
çok tatlı ama maşAllah fiyatı da öyle 88.50 TL diyor kızz battı heriflerr :52::52::52:

Valla "hadi noolur çocuk yapalım aşkım"diye yalvaran,beni yatak odasına sürükleyen eşimin ta kendisiydi:1:

O yüzden batacaklar da çıkacaklar da...:1:(tabi bende istedim de eşim daha yoğundu)

Hadi bakalım yarın da senin güzel haberlerini bekliyoruz canımm..Benim de 10 günüm var bakalım...

Aslında ben arada kaçıp başka doktora gittim... Karnıma kramp girmişti. 2 gün geçmedi çok yıprattı beni.. Meğer normalmiş, fazla sinirli olduğun zaman giriyormuş kramp, bende eşimle tartışmıştım geçmedi, babasının tarafını tutup 2 büklüm yaptı beni velet :1::1:Ama doktoru beğenmedim. Hemen ilaç yazayım, 2'li tstim çok güzel çıkmasına rağmen 3'lüyü yaptırmamışsın yok bilmem ne testi yapalım diyince adamın notunu verdim :52::52: Kendi doktorum en iyisi kontrolüme aynen devam edicem şimdi kadın ne derse onu yapıcam.. Yamyam'ı gördüm ya daha da bırakmam doktorumu :21::21:

kızlar 3 lü tarama yaptırcakmısınız bende çok kararsızım 2li de çok şükür bir problem çıkmadı.onu nasıl yapıyorlar aynı 2 li tarama gibimi.

şu cd yi ayrıntılı ultrasondamı veriyorlar.ona kaçıncı haftada giriliyor.

ben mağazada inceledim canım hem araba koltuğuda oluyor puseti o yüzden benim tercihim travel sistem arabalardan yana çok hantal değil göründüğü gibi yani çok ağır değil bide ben gezenti olduğum için öyle eve kapanamam :52: evdede ayrıyeten ana kucağı almayı düşünmüyorum bunun puseti her işime yarıycak gibi geliyor:34:

zaten tüm ana kucakları oto koltuğu olarak kullanılıyor ki tatlım.. tabi sen nasıl kullanacaksan ona göre al ben hafif olmasından yanayım taşıyamam heralde çok ağırı:) güle güle kullansınlar bebişlerimiz:):34:

zaten tüm ana kucakları oto koltuğu olarak kullanılıyor ki tatlım.. tabi sen nasıl kullanacaksan ona göre al ben hafif olmasından yanayım taşıyamam heralde çok ağırı:) güle güle kullansınlar bebişlerimiz:):34:

amin canım.zaten bebek arabasını arabadan indirmeyi düşünmüyorum bagajda durur :1:

yahu kızlar nerelerdesiniz sayımız azalıyor

esra burcu hayatbanaguzel bulemsu ve diğer arkadaşlar yoksunuz gelin artıkkk :49:

bulemsu gelde söyle cinsiyetini çatlıcazzz:27:

kızlar kocişi razı ettim inşAllah bitmezse akşaama 8 de alıcazz ben beceremedim napimmmm :52:

kızlar 3 lü tarama yaptırcakmısınız bende çok kararsızım 2li de çok şükür bir problem çıkmadı.onu nasıl yapıyorlar aynı 2 li tarama gibimi.

Benim 2'li taramam iyi çıktığı için doktor 3'lüyü istemedi bende ama bildiğim kadarıyla oda 2'li tarama gibi bir test sadece kanda daha fazla şeye bakıyorlar

Sorma aysunn

İşler yoğunlaştı çalışıyoruz. Danacığımız 2 gündür çok sessiz sakin hiç kıpırtı ağrı veya ben burdayım işareti yok. Bol bol uyuyor sanırım.. Yarın doktor randevumuz var bakalım bu protein testimi ne varmış onu isteyebilir doktorumuz, yarın için meraktayız yani :16::16:
Siz neler yaptınız?

hadi hayırlısı iyi haberlerle gel inşallah:)

canlarım bi sürü iş geldi... biz biraz çalışalımmm..öpüyorusss

kolay gelsin canımcım:)

Bebek arabasında hantal olmayacak, rahat taşınabilir ve kısmen katlanabilir olacak ve istediğim zaman yüzünü bana döndürebileceğim bir mekanizması olacak....
Bir arkadaşım baston tipi bebek arabalarıyla büyüttü bebeğini, rahat taşınıyor, uçakta falan rahat oluyor diye...
Çok da memnun kaldı...
Bebek arabası almışlar ama kullanışlı gelmedi diye pek işine yaramamıştı...

ben de baston mekanizmalı düşünüyorum:)

:1::1::1::1: bende CD isticem yaaa :52::52::52:

ayrıntılıda veriyorlar kuzum:)

Bu ayrıntılı ultrason'a gidicez ya 20-22 hafta arası ben o zaman isticem cd.. Umarım verirler :52::52:

veriyor merak etme:)

kan testiyle yapılıyor korkma canım:)

18-22 arası tatalım:)

esra burcu hayatbanaguzel bulemsu ve diğer arkadaşlar yoksunuz gelin artıkkk :49:

kızlar kocişi razı ettim inşAllah bitmezse akşaama 8 de alıcazz ben beceremedim napimmmm :52:

inşallah bitmez canım alırsın ve iyi günlerde giydirirsin kuzuna

:50::50::50: kız ben uzak kaldım ne alıyosun ? Neye ikna ettin adamı ?

işlerimizi yaptık, mamamızı yedik geldik. hatta midem kötüydü inşallah şu yemek vardır dedim o çıktı menüde :52:

bugün otururken ayağımı hep yukarda tuttum bakalım akşama faydasını görcek miyim?

bulemsu henüz gelmedi galiba.:31:

napıyonuz bitti mi alışverişler, alışveriş canavarları :)))))

Benim 2'li taramam iyi çıktığı için doktor 3'lüyü istemedi bende ama bildiğim kadarıyla oda 2'li tarama gibi bir test sadece kanda daha fazla şeye bakıyorlar

benim doktorumda birşey demedi ama pazartesi gittiğimde belki sorar diye düşündüm belki ikili tarama yeterlidir onun için sonuç iyiydi çok şükür ki.

hadi hayırlısı iyi haberlerle gel inşallah:)

kolay gelsin canımcım:)

ben de baston mekanizmalı düşünüyorum:)

ayrıntılıda veriyorlar kuzum:)

veriyor merak etme:)

kan testiyle yapılıyor korkma canım:)

18-22 arası tatalım:)

anladım cnaım daha varmış.
merhaba bende kasım annesi olucam allahın izniyle aranıza yeni katıldım

hoşgeldin canım aramaıza.

liteway çok güzel ben onu alacağım, diğerleri çok hantal onu dışarda nasıl taşıyacağım. kendim gitim gördüm yeni doğandan itibaren de kullanılabiliyor.
liteway mı alcıan karar verdin mi cnm, adres at bakimm :52:

Selamlarrr,,

bizde geldikkk :46::46:
Iki gündür okuyoruz ama yazamıyoruz işlerden dolayı neler yaptınız nasılsınız anneler :49::49:

hoşgeldinizz canımm :54: iyiyiz yemeğimizi yedikk, 2 tane kedi yavrusu gördükk uzaktan sevdikk :49: çok tatlılarsı sarı sarı

bende istiyorum çok güzel hatıra olur umarım bana da verirler :1:

cd isteyim tabi ama hepsinin ultrasonu buna uygun değil sorar sınızz,
ben almıştım açıp açıp izliyorzz :) anneannesi babaannesi dedeleri bir toplaşıyoruzz :) flm izler gibi bir dünya yorumlar :1:

evet ayrıntılı ultrasonu olanlar veriyor, her gittiğinde :)

merhaba bende kasım annesi olucam allahın izniyle aranıza yeni katıldım

hoş geldin canımmm :16: cinsiyet belli mi

liteway mı alcıan karar verdin mi cnm, adres at bakimm :52:

hoşgeldinizz canımm :54: iyiyiz yemeğimizi yedikk, 2 tane kedi yavrusu gördükk uzaktan sevdikk :49: çok tatlılarsı sarı sarı

cd isteyim tabi ama hepsinin ultrasonu buna uygun değil sorar sınızz,
ben almıştım açıp açıp izliyorzz :) anneannesi babaannesi dedeleri bir toplaşıyoruzz :) flm izler gibi bir dünya yorumlar :1:

evet ayrıntılı ultrasonu olanlar veriyor, her gittiğinde :)

herhalde yollar doktor zamanı geldiğinde ayrıntılı ultrasona :18:

hoş geldin canımmm :16: cinsiyet belli mi[/QUOTE]

Back
X