çok tatlı ama maşAllah fiyatı da öyle 88.50 TL diyor kızz battı heriflerr![]()
Valla "hadi noolur çocuk yapalım aşkım"diye yalvaran,beni yatak odasına sürükleyen eşimin ta kendisiydi

O yüzden batacaklar da çıkacaklar da...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok tatlı ama maşAllah fiyatı da öyle 88.50 TL diyor kızz battı heriflerr![]()
Hadi bakalım yarın da senin güzel haberlerini bekliyoruz canımm..Benim de 10 günüm var bakalım...
Bu ayrıntılı ultrason'a gidicez ya 20-22 hafta arası ben o zaman isticem cd.. Umarım verirler![]()
ben mağazada inceledim canım hem araba koltuğuda oluyor puseti o yüzden benim tercihim travel sistem arabalardan yana çok hantal değil göründüğü gibi yani çok ağır değil bide ben gezenti olduğum için öyle eve kapanamamevdede ayrıyeten ana kucağı almayı düşünmüyorum bunun puseti her işime yarıycak gibi geliyor
![]()
zaten tüm ana kucakları oto koltuğu olarak kullanılıyor ki tatlım.. tabi sen nasıl kullanacaksan ona göre al ben hafif olmasından yanayım taşıyamam heralde çok ağırı:) güle güle kullansınlar bebişlerimiz:)![]()
kızlar 3 lü tarama yaptırcakmısınız bende çok kararsızım 2li de çok şükür bir problem çıkmadı.onu nasıl yapıyorlar aynı 2 li tarama gibimi.
Sorma aysunn
İşler yoğunlaştı çalışıyoruz. Danacığımız 2 gündür çok sessiz sakin hiç kıpırtı ağrı veya ben burdayım işareti yok. Bol bol uyuyor sanırım.. Yarın doktor randevumuz var bakalım bu protein testimi ne varmış onu isteyebilir doktorumuz, yarın için meraktayız yani
Siz neler yaptınız?
canlarım bi sürü iş geldi... biz biraz çalışalımmm..öpüyorusss
Bebek arabasında hantal olmayacak, rahat taşınabilir ve kısmen katlanabilir olacak ve istediğim zaman yüzünü bana döndürebileceğim bir mekanizması olacak....
Bir arkadaşım baston tipi bebek arabalarıyla büyüttü bebeğini, rahat taşınıyor, uçakta falan rahat oluyor diye...
Çok da memnun kaldı...
Bebek arabası almışlar ama kullanışlı gelmedi diye pek işine yaramamıştı...
bende CD isticem yaaa
![]()
Bu ayrıntılı ultrason'a gidicez ya 20-22 hafta arası ben o zaman isticem cd.. Umarım verirler![]()
kızlar 3 lü tarama yaptırcakmısınız bende çok kararsızım 2li de çok şükür bir problem çıkmadı.onu nasıl yapıyorlar aynı 2 li tarama gibimi.
şu cd yi ayrıntılı ultrasondamı veriyorlar.ona kaçıncı haftada giriliyor.
yahu kızlar nerelerdesiniz sayımız azalıyor
esra burcu hayatbanaguzel bulemsu ve diğer arkadaşlar yoksunuz gelin artıkkk
bulemsu gelde söyle cinsiyetini çatlıcazzz
kızlar kocişi razı ettim inşAllah bitmezse akşaama 8 de alıcazz ben beceremedim napimmmm![]()
yahu kızlar nerelerdesiniz sayımız azalıyor
esra burcu hayatbanaguzel bulemsu ve diğer arkadaşlar yoksunuz gelin artıkkk
bulemsu gelde söyle cinsiyetini çatlıcazzz
kızlar kocişi razı ettim inşAllah bitmezse akşaama 8 de alıcazz ben beceremedim napimmmm![]()
Benim 2'li taramam iyi çıktığı için doktor 3'lüyü istemedi bende ama bildiğim kadarıyla oda 2'li tarama gibi bir test sadece kanda daha fazla şeye bakıyorlar
hadi hayırlısı iyi haberlerle gel inşallah:)
kolay gelsin canımcım:)
ben de baston mekanizmalı düşünüyorum:)
ayrıntılıda veriyorlar kuzum:)
veriyor merak etme:)
kan testiyle yapılıyor korkma canım:)
18-22 arası tatalım:)
merhaba bende kasım annesi olucam allahın izniyle aranıza yeni katıldım
liteway mı alcıan karar verdin mi cnm, adres at bakimmliteway çok güzel ben onu alacağım, diğerleri çok hantal onu dışarda nasıl taşıyacağım. kendim gitim gördüm yeni doğandan itibaren de kullanılabiliyor.
Selamlarrr,,
bizde geldikkk
Iki gündür okuyoruz ama yazamıyoruz işlerden dolayı neler yaptınız nasılsınız anneler![]()
bende istiyorum çok güzel hatıra olur umarım bana da verirler![]()
şu cd yi ayrıntılı ultrasondamı veriyorlar.ona kaçıncı haftada giriliyor.
liteway mı alcıan karar verdin mi cnm, adres at bakimm
hoşgeldinizz canımmiyiyiz yemeğimizi yedikk, 2 tane kedi yavrusu gördükk uzaktan sevdikk
çok tatlılarsı sarı sarı
cd isteyim tabi ama hepsinin ultrasonu buna uygun değil sorar sınızz,
ben almıştım açıp açıp izliyorzz :) anneannesi babaannesi dedeleri bir toplaşıyoruzz :) flm izler gibi bir dünya yorumlar
evet ayrıntılı ultrasonu olanlar veriyor, her gittiğinde :)
kız ben uzak kaldım ne alıyosun ? Neye ikna ettin adamı ?