Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yahu kızlar nerelerdesiniz sayımız azalıyor
esra burcu hayatbanaguzel bulemsu ve diğer arkadaşlar yoksunuz gelin artıkkk
bulemsu gelde söyle cinsiyetini çatlıcazzz
kızlar kocişi razı ettim inşAllah bitmezse akşaama 8 de alıcazz ben beceremedim napimmmm![]()
tatlım bebişime cici alıcaz internetten vipdukkanda bugune ozel herseyde kargo bedava 3-4 sayfa once paylasmıstım![]()
yaaa ben yorumların altına ayrı ayrı yorum yapmayı neden beceremiyorum yaaaaaaa![]()
canım alıntı ile cevaplanın yanında bu mesajdan alıntı yap var ya kimlerin msjna msj atıcaksan 5 kişide yap bunu sonra 5 kişiye gelince onunkine alıntı ile cevapla de direk hepsi çıkıyor o zman msj yazma bölümüneanlatabilmişimdir inş .
![]()
yahu kızlar nerelerdesiniz sayımız azalıyor
esra burcu hayatbanaguzel bulemsu ve diğer arkadaşlar yoksunuz gelin artıkkk
bulemsu gelde söyle cinsiyetini çatlıcazzz
kızlar kocişi razı ettim inşAllah bitmezse akşaama 8 de alıcazz ben beceremedim napimmmm![]()
anladım canım biraz teknoloji özürlü olduğum için beceremedim inşallah şimdi yaparım :)![]()
benimde senden geri kalır yanım yok karıştıra karıştıra bir hal oldum en son eşime sordum da o ögrettikomedi çıktı ona da gülüyor bana e napim hamileyim beynime yeterli oksijen gitmiyor jeton düşmüyor
![]()
![]()
![]()
kaç saattir yokum 3 sayfa ilerlemişsiniz... demek bensiz olmuyor aysuncumm![]()
ayy bi sürü iş geldi... onlarla uğraşıyorum.. toplu yazıcam şimdilik size..
nilttt öldürdün kızım beni gülmekten![]()
ay bakalım kim kimle aynı zamanda doğuracak topiğimiz de![]()
![]()
doğumda da topiğe giriyormuşuz şuan doğuma gireceğim filan diye
![]()
![]()
![]()
hoşgeldin canım![]()
hoşgeldin canım aramaıza.
kendimi alışveriş sitelerine attım hehehyyy öyle olmasaa sen gelene kadar 30 sayfa yazmıştımm![]()
sizsiz olmazki ama![]()
aaynenben sakaryalıyım canım eşimde konyalı sen nerelisin
![]()