2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
yaaa ben yorumların altına ayrı ayrı yorum yapmayı neden beceremiyorum yaaaaaaa:41::41::41:

yaaa ben yorumların altına ayrı ayrı yorum yapmayı neden beceremiyorum yaaaaaaa:41::41::41:

canım alıntı ile cevaplanın yanında bu mesajdan alıntı yap var ya kimlerin msjna msj atıcaksan 5 kişide yap bunu sonra 5 kişiye gelince onunkine alıntı ile cevapla de direk hepsi çıkıyor o zman msj yazma bölümüne :21: anlatabilmişimdir inş .:1:

canım alıntı ile cevaplanın yanında bu mesajdan alıntı yap var ya kimlerin msjna msj atıcaksan 5 kişide yap bunu sonra 5 kişiye gelince onunkine alıntı ile cevapla de direk hepsi çıkıyor o zman msj yazma bölümüne :21: anlatabilmişimdir inş .:1:

anladım canım biraz teknoloji özürlü olduğum için beceremedim inşallah şimdi yaparım :):52:

yahu kızlar nerelerdesiniz sayımız azalıyor

esra burcu hayatbanaguzel bulemsu ve diğer arkadaşlar yoksunuz gelin artıkkk :49:

bulemsu gelde söyle cinsiyetini çatlıcazzz:27:

kızlar kocişi razı ettim inşAllah bitmezse akşaama 8 de alıcazz ben beceremedim napimmmm :52:

kaç saattir yokum 3 sayfa ilerlemişsiniz... demek bensiz olmuyor aysuncumm :1::ssz::ssz::ssz::ssz:

ayy bi sürü iş geldi... onlarla uğraşıyorum.. toplu yazıcam şimdilik size..

nilttt öldürdün kızım beni gülmekten:52::52::52::52:

anladım canım biraz teknoloji özürlü olduğum için beceremedim inşallah şimdi yaparım :):52:

benimde senden geri kalır yanım yok karıştıra karıştıra bir hal oldum en son eşime sordum da o ögretti :1: komedi çıktı ona da gülüyor bana e napim hamileyim beynime yeterli oksijen gitmiyor jeton düşmüyor :52: :52: :52:

benimde senden geri kalır yanım yok karıştıra karıştıra bir hal oldum en son eşime sordum da o ögretti :1: komedi çıktı ona da gülüyor bana e napim hamileyim beynime yeterli oksijen gitmiyor jeton düşmüyor :52: :52: :52:

şimdi biizm aklımız bebişlerimizde napalım :1::1:

kaç saattir yokum 3 sayfa ilerlemişsiniz... demek bensiz olmuyor aysuncumm :1::ssz::ssz::ssz::ssz:

ayy bi sürü iş geldi... onlarla uğraşıyorum.. toplu yazıcam şimdilik size..

nilttt öldürdün kızım beni gülmekten:52::52::52::52:

kendimi alışveriş sitelerine attım hehehyyy öyle olmasaa sen gelene kadar 30 sayfa yazmıştımm :27::27::27::52::52::ssz:

sizsiz olmazki ama :38:

hoş geldin canımmm :16: cinsiyet belli mi[/QUOTE]

hoşbulduk canım cinsiyetimiz belli degil ayın 21 kontrol var inş.o zaman belli olur.15+3 şuan :)

kendimi alışveriş sitelerine attım hehehyyy öyle olmasaa sen gelene kadar 30 sayfa yazmıştımm :27::27::27::52::52::ssz:

sizsiz olmazki ama :38:

görmemiş bir kredi kartı bulmuş....:118::118::118::118:

canım eşinle artık alışverişe de çıkabilirsin bence yavaş yavaş... ahh benimki yanımda olsa ben netten almam heralde ççoook uygun bişey olmadıkça. paso gezerim.

Back
X