2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
görmemiş bir kredi kartı bulmuş....:118::118::118::118:

canım eşinle artık alışverişe de çıkabilirsin bence yavaş yavaş... ahh benimki yanımda olsa ben netten almam heralde ççoook uygun bişey olmadıkça. paso gezerim.

kızım benim kredi kartım yok kocişinkinden de normal magazalara giidp alıyorum internetten hiç almadım yani napayım yahuu siizn gibi bol maaşlarım yok benimmmm :33::33::33::52:

gezme 2.5 ay sonra inşAllah :16:

merhaba bende kasım annesi olucam allahın izniyle aranıza yeni katıldım

hoşgeldin canım

liteway mı alcıan karar verdin mi cnm, adres at bakimm :52:

hoşgeldinizz canımm :54: iyiyiz yemeğimizi yedikk, 2 tane kedi yavrusu gördükk uzaktan sevdikk :49: çok tatlılarsı sarı sarı

cd isteyim tabi ama hepsinin ultrasonu buna uygun değil sorar sınızz,
ben almıştım açıp açıp izliyorzz :) anneannesi babaannesi dedeleri bir toplaşıyoruzz :) flm izler gibi bir dünya yorumlar :1:

evet ayrıntılı ultrasonu olanlar veriyor, her gittiğinde :)

hoş geldin canımmm :16: cinsiyet belli mi

Chicco Liteway Puset - e-bebek.com

kızlar bısey sorcam sıze
bende akıntı oluyodu ama azdı
son 2 haftadır cok arttı kalkınca veya yürüken felan birden su gibi geliyor korkuyorum bazen sizde de var mı boyle bişey:26:

kızlar bısey sorcam sıze
son 2 haftadır cok arttı kalkınca veya yürüken felan birden su gibi geliyor korkuyorum bazen sizde de var mı boyle bişey:26:

var canım benimde cok hergun dusa giiroyrum sanki hiç girmemişim gibi koku olusuyor :25:

kızlar bısey sorcam sıze

aynen bende de var çok iğrenç kokuyor ya duş ayrıcada çamaşır değişmekten gına geldi günde 5 posta :1: kuzenim temmuzda doğum yapacak onunda var aynı şey , ama dikkat et çok çok fazlaysa suyu da gelirmiş bazı insanların 9 ay boyunca az az .....

ben çocukken babam vefat etmeden önce bizde bursa da yaşıyorduk Kurşunluda ..... yok daha belli değil bugün randevum var 4 de inş. belli olur çok merak ediyorum :16: :16: :16:

senin belli oldu mu ki :1:

allah rahmet eylesin canım,nur içinde yatsın babacığın.benim doktorum son 2 kontrolde kıza benzetti ama hayırlısı olsun inşallah.mutlaka haber canım cinsiyetini bizlere.

esracım ben pijama takımı alma demedimki ayaklı tulumdan fazla almayın dedim...pijama takımları zıbınlar özellikle renkli renkli şirin eldivenler en büyük ihtiyaç....
araba konusunda ise çok iyi düşünmelii herkes çoğu kişi arabadan ağır diye şikayet edip puset almak zorunda kaldı..özellikle travel sistemler çok hantal..ben ilk başta almıştım allahtan haftasına iade edebilidim ve chicco lite way aldım..çift yönlü olanların sürülmesi çok zor tecrübeyle sabittir:34:

Canlarımmmmm nasılsınızzz, güzel bebişleriniz nasıl?

Okumaya fırsatım olmadı esra nasıl oldun?

Burcu ayağında şişlik nasıl canım?

kızım benim kredi kartım yok kocişinkinden de normal magazalara giidp alıyorum internetten hiç almadım yani napayım yahuu siizn gibi bol maaşlarım yok benimmmm :33::33::33::52:

gezme 2.5 ay sonra inşAllah :16:

benimki de geçen civil de ihtiyaç listesini gördü soruyo kıza "paket halinde satılıyo mu bunlar" diye... :53: işin kolayına kaçmaya çalışıyo ama yedirmezlerr... o eminönü'ne gidilecek :19:

allah rahmet eylesin canım,nur içinde yatsın babacığın.benim doktorum son 2 kontrolde kıza benzetti ama hayırlısı olsun inşallah.mutlaka haber canım cinsiyetini bizlere.

sağol , amin canım

bir gidip geleyim hemen haber vereceğim size kızlar :16: ohhh çok güzel seninde kesinleşir inş .

Son düzenleme:
Back
X