2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
benimki de geçen civil de ihtiyaç listesini gördü soruyo kıza "paket halinde satılıyo mu bunlar" diye... :53: işin kolayına kaçmaya çalışıyo ama yedirmezlerr... o eminönü'ne gidilecek :19:

paket halinde mi ha hahhahaa :52::52::52: erkekler iştee canım ne diyeceksin :27::27::27:

fırsatınız var gidin biz bursada yetincezz civilde yokkiii taaa inegöle koymuslar ciivilin orda ne işi var yahuuuu saçmalık :19:

Lavinya
bak bende bunu aldım bebek arabası olarak.. Bu oto koltuğu set olarak.. Ama bu fiyata değil tabi indirimde olanını bulduk
alt ünitenin ağırlığı 7 kg.. çok hafif ve kullanışlı gibi duruyor.. Ben resim örneği olsun diye bu siteyi verdim size, çift yönlü hem :16::16:

Graco Symbio Travel Sistem Bebek Arabas (Moon )

fiyatı çok pahalı canım ya 300-500 değil 1200 TL :53: walla alana bravo ben veremem o kadar para :25:

Aslında ben arada kaçıp başka doktora gittim... Karnıma kramp girmişti. 2 gün geçmedi çok yıprattı beni.. Meğer normalmiş, fazla sinirli olduğun zaman giriyormuş kramp, bende eşimle tartışmıştım geçmedi, babasının tarafını tutup 2 büklüm yaptı beni velet :1::1:Ama doktoru beğenmedim. Hemen ilaç yazayım, 2'li tstim çok güzel çıkmasına rağmen 3'lüyü yaptırmamışsın yok bilmem ne testi yapalım diyince adamın notunu verdim :52::52: Kendi doktorum en iyisi kontrolüme aynen devam edicem şimdi kadın ne derse onu yapıcam.. Yamyam'ı gördüm ya daha da bırakmam doktorumu :21::21:

Ayy sorma canım bu minikler babalardan yana bende eşimle ufak bi atışsam hemen kramp girer karnıma...
Tabi yaa kendi dr undan şaşma,bende şu ana kadar başka bi dr a gitmedim,düşünmüyorum da...

nilttt öldürdün kızım beni gülmekten:52::52::52::52:[/B]

Ya napiim bi ara var ya çocuk yapmaktan korkmaya,soğumaya başlamıştım bu yoğun ilgi alakadan dolayı:1:
Ama ben çook seviyorum oğluşumu yaaa:16:

esracım ben pijama takımı alma demedimki ayaklı tulumdan fazla almayın dedim...pijama takımları zıbınlar özellikle renkli renkli şirin eldivenler en büyük ihtiyaç....
araba konusunda ise çok iyi düşünmelii herkes çoğu kişi arabadan ağır diye şikayet edip puset almak zorunda kaldı..özellikle travel sistemler çok hantal..ben ilk başta almıştım allahtan haftasına iade edebilidim ve chicco lite way aldım..çift yönlü olanların sürülmesi çok zor tecrübeyle sabittir:34:

canım ben de senin pijama alma dediğini falan yazmadım ki... doğum sonrası pijama giymek rahat oluyo dedin ya ben de kapri tarzı alırım dedim... yanlış anladın heralde.pijamayı kendimiz için dedim yani :34:

ben sürekli bebeği görmek isterim canım.. teyzemden biliyorum 1 saat yürüyüşe çıkıyodu, bebeği çeviriyodu kendine, sürekli onla sohbet ede ede, bebeğin gülücüklerini görerek yaptı yürüyüşlerini... ben de böyle isterim sanırım...

Canlarımmmmm nasılsınızzz, güzel bebişleriniz nasıl?

Okumaya fırsatım olmadı esra nasıl oldun?

Burcu ayağında şişlik nasıl canım?

canımm sağol bidenemmm.. ALlaha şükür ben de bebekte çook iyiyiz... dün doktorumuz herşeyin gayet güzel olduğunu söyledi...
Ahh bide eşimi İstanbul'da doğuma razı edebilsem... ben napçam Konya'da yaaaa ufff :14:

fiyatı çok pahalı canım ya 300-500 değil 1200 TL :53: walla alana bravo ben veremem o kadar para :25:

tatlım o kadara almadık işte ben sadece resmini görün diye bunu paylaştım...
Oto koltuğu : 300
araba :500 gibi düşün ikisi zaten 800 gibi bir rakam tutuyor
işte bende ikisini set halinde bu fiyata aldım :3::3:

inşallah canım.ona göre bakıcaz artık bişeyler dimi ama sıpalara :1::1:

aynen ya daha bir şey alamadım sıpama bende belli olsada en azından zıbın filan alırdık dimi ama :16: :16: neyse ben kaçtım önce kuaför sonra ev sonra doktor :1: :1: hepiniz kendinize iyi bakın öptüm mucckkksssss :16: :16: :16:

Lavinya
bak bende bunu aldım bebek arabası olarak.. Bu oto koltuğu set olarak.. Ama bu fiyata değil tabi indirimde olanını bulduk
alt ünitenin ağırlığı 7 kg.. çok hafif ve kullanışlı gibi duruyor.. Ben resim örneği olsun diye bu siteyi verdim size, çift yönlü hem :16::16:

aldınız mı tatlım çok hızlısın ? bu marka mı ? pahalıymış biraz ? indirimli dediğin ne kadara aldınız ?

aynen ya daha bir şey alamadım sıpama bende belli olsada en azından zıbın filan alırdık dimi ama :16: :16: neyse ben kaçtım önce kuaför sonra ev sonra doktor :1: :1: hepiniz kendinize iyi bakın öptüm mucckkksssss :16: :16: :16:

görüşürüz canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.:21:

tatlım o kadara almadık işte ben sadece resmini görün diye bunu paylaştım...
Oto koltuğu : 300
araba :500 gibi düşün ikisi zaten 800 gibi bir rakam tutuyor
işte bende ikisini set halinde bu fiyata aldım :3::3:

sen bunlara göre baya ucuza almıssın canımm :1: 1200 TL ne anacım bir maaş :52:

sendemi bursadasın canım bende ordayım.

evet tatlım senin doktor kimdi :26:

aldınız mı tatlım çok hızlısın ? bu marka mı ? pahalıymış biraz ? indirimli dediğin ne kadara aldınız ?

Canım ben bunu 900 tl' ye aldım.. Çok baktık kapanmak üzre olan bir dükkandan aldık. AMa çok fonksiyonlu bişey
yağmurluğu felanda var artık bişey almaya gerek kalmıyor yani.. Burda fiyatı pahalı ben resim örneği olsun diye attım bunu :1::1:

tatil konusunda bizde çok kararsız kaldık erken rezervasyon yaptırmıştık bebek yoktu o zman geçen doktoruma sordum birdahaki geldiğinde bakarız dedi pazartesi belli olcak.geçen gittiğimde kahverengi akıntım vardı o yüzden birşey diyemiyorum birdahaki kontrole kadar dedi:18:

Lavinya

güle güle kullan canım çok güzel, bebişin sağlıkla kullansın inşallah:) ben litewayi alacak gibiyim onu beğendim ama o döneme gelelim hele bir anneannesi alacak zaten karar veririm:)

canım bana da erkek diyen mesut kayman dı:40: bence de çok erken 12. hafta ama mesut bey o kadar emin konuştu ki,biz çıkıyorduk muayeneden çıkarken son kez her şey yolunda ve yüksek ihtimalle de oğlan diye bir kez daha söyledi biz öyle çıktık.buradaki doktorum da iyi,güvenilir bir doktor bu da kız dedi :1: benim annem ebe o daha 6. aya kadar tam belli olmaz diyor.valla kafam çorba oldu :1::1:

ayyy sanadaa mesut beymi dedi erkek diyeee:44: hakkımızda hayırlısı olsun canım...ne bu kayserideki doktorlardann çektiğimizz yaaa:9:

bende kanz da doll marka beğendim canım bebek arabasını travel sistem çokta kullanışlı.bide bol bol eldiven almak lazım,hastanede falan çok sık değiştirmek gerekebilir her gelen yakınlar ellerine eller çocuğun oda sonrada yüzüne gözüne sürer sonra mikrop kapmasın bebişlerimiz allah korusun.ben 1 tane hastane çıkışı alıcam acıbadem kendi veriyor zaten hastane çıkışını giydiriyor çocuğu.
hangi acıbademde dogum yapacaksın canım?:34:

pazartesiyi iple çekiyorum kızlar doktor gene kız derse bakın birde bunu alıcam kızçeme
Eki Görüntüle 439115

ayy kıyamamm çok güzelllmişşş:16::nazar: al annesi kızçene...yesinlerr onuu:23::21::nazar::emir_bebek:

ayyy sanadaa mesut beymi dedi erkek diyeee:44: hakkımızda hayırlısı olsun canım...ne bu kayserideki doktorlardann çektiğimizz yaaa:9:

hangi acıbademde dogum yapacaksın canım?:34:

ayy kıyamamm çok güzelllmişşş:16::nazar: al annesi kızçene...yesinlerr onuu:23::21::nazar::emir_bebek:

bursa acıbademde canım allah kısmet ederse.

paket halinde mi ha hahhahaa :52::52::52: erkekler iştee canım ne diyeceksin :27::27::27:

fırsatınız var gidin biz bursada yetincezz civilde yokkiii taaa inegöle koymuslar ciivilin orda ne işi var yahuuuu saçmalık :19:

valla delüm paket halinde istiyo... düşünsene pakette zıbınlar,tırnak makası,banyo süngeri,ateşölçer,losyon,patik hatta bebek odası,beşik falan çıkıyo :52: :52:

canım civilden de pek bişey alma... acayip renk veriyolar. ben organik ürünlerinden aldım... bi de şimin bi çıtçıtlı badiyle pijama aldı... ama çok dikkat et alırken... renk vermeyecek ve tam pamuklu ürünleri seç.. görüntüsüne aldanma.
sen tekstil şehrindesin kuzum yaaa civil gibi neler vardır ordaaa:31:

Ayy sorma canım bu minikler babalardan yana bende eşimle ufak bi atışsam hemen kramp girer karnıma...
Tabi yaa kendi dr undan şaşma,bende şu ana kadar başka bi dr a gitmedim,düşünmüyorum da...

Ya napiim bi ara var ya çocuk yapmaktan korkmaya,soğumaya başlamıştım bu yoğun ilgi alakadan dolayı:1:
Ama ben çook seviyorum oğluşumu yaaa:16:

ayy valla nil neler yaşıyoruz şu bebeğe sahip olmak için... aklıma geliyo da resmen ilişki başlarken arzu,istek duyup; biterken de doğru pozisyon almak için uğraştık durduk :9: :9:

Back
X