2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

eveeeeeeeeettttttt ya bende de var canım benim tam göbüş altı ama ben öyle erin uyuyorum ki kalktığıma sıkışmış oluyorum wcdensonra bir müddet sürüyor afedersin ben uykuda gaz çıkaramıyorum herale ki karnım şişiyor gazımıa aatınca raahatlıyorum ama ben bebeişimi çoooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkk özledim 22 haziranda ddaaha kontrol geçen netten bi dr. dinleim ilk bebişler doğal olarak annede acemi olduğundan daha geç hissedilir ve hergün hissedilmeye bilirmiş 22.haftaya kaar ama ben artık yattığımda ufak kıpırtılar hisseiyorum süper bişey içimde kelebek uçarmış gibi yerim ben kuzucuğumu

ayy inanmıyorum yaaa... biz de yaşarız inşallah o heyecanıııı

Aynen yaaa,inşallah canım hayırlısıyla...

Ayy şimdi ki bebişler naz yapıyor galiba :))

Amin canımmm inşallah,bi avazda doğuralım hayırlısıyla...

tatlım muhtemelen kas ağrısıdır rahim büyüyor, bebek de baskı yapıyor ya... benim kasıklarımda ve tam vajinama doğru olan kısımlarda çok oluyor ağrım...

Evet evet kasıklardan vajinaya doğru ve bacaklarımın vajinayla birleştiği iç kısımlar(ay tanıma bak)

Aynen o gaz sıkışması deli ediyor beni.bi de bi mucize gibi bişey oldu her sabah düzenli saatlerde büyük wc'ye çıkıyorum 1 aydır
Normalde 2-3 günü bulurdu çünkü

Ona çok seviniyorum ama...

Evet o kelebekliği bende hissediyorum.Bugün tv de birine gıcık oldum sesli olarak"ayy gıcık yaa"dedim.Baktım birden pıt pıt pıt hareketler oldu

Dedim ayy bebişim de onaylıyo beniiii

canım altta yazan muhtemel dogum tarıhıne göre ama 37. haftadan sonra hangi dogum olursa olsun beklemek lazım belli olmuyo çünkü

Valla dün kuzenim aradı 40.haftanın içinde o da kızı gelecek,hala bekliyor,bebişi aşağıya dönmüş normal doğum bekliyor işte.Sağa sola dönüp duruyor kolları bacakları diyor ayyy yerim yaaa...

kız bebeklerde de gecikmeler çok oluyor bildiğim kadarıyla, internetten baya okumuştum, 37. haftadan itibaren 38. 39. 40. hafta bile geliyor kız bebekler erken gelme muhabbeti biraz asılsız anladığım kadarıyla bebeğin keyfine bağlı :)) inşallah yavrularımız zamanında gelir Aminnnnnnnn :))

tam tersi anne bozma ağzını boşver demiştir belki

saol, Burcu ... baktım siteden 39,90 tl yazıyor. farklı bişey mi yoksa indirim mi olmuş. bi bakarmısın canım, aynısı mı acaba ??

Diyorsun,,,, beni mutlu ediyorsun canım,, teşekkürler :))

canım merak etme ben de daha hiç bebek hareketlerini hissetmeyenlerdenim, bazen unutuyorum hamile olduğumu, bir de ben hissiz bir odun olduğum için göbeğim çıktı diye üzülüyorum, daha çok yok da hafif göbekli bir kız gibi oldum

Aynen o gaz sıkışması deli ediyor beni.bi de bi mucize gibi bişey oldu her sabah düzenli saatlerde büyük wc'ye çıkıyorum 1 aydır
Normalde 2-3 günü bulurdu çünkü

ben de aynen, evlenmeden önce kabız bile sayılabilirdim, evlendikten sonra rahatladım ama yine de hergün çıkmıyordum, her sabah düzenli bir şekilde boşaltım yapmak rahatlatıyor valla beni şişkin hissetmiyorum kendimi, kan hapına bağlıyorum ben ferrum fort kullanıyorum, annem de kullanmaya başladı kansızlık için onu da yumuşatmış

şimcik birini duyarsın ötekini duyamazsın sonra sen yine panik olursun. dediğin gibi aynı anda gelirse sesler karışır ayırt edemeyebilirsin. e-bebekten arayıp sorsan cevap verirler belki.

bi de bende kredi kartı yok. normal hesap kartım var. aradım onla olmuyormuş. kapıda ödeme de olmuyormuş. eşimi aradım. kart bilgilerini ver dedim. ne için, dopler vs vs anlattım. hımm. akşam geleyim bakalım dedi.. altı üstü 45 tl lik bir alışveriş olacaktı. bunun için bile "almam demiyorum geleyim bakarız diyorum " dedi. ne diyeyim peki dedim. Oysa heyecan yapıp hemen olsun istemiştim.. Neyse önümüzdeki haftalarda ilk işim bankama gidip bir kredi kartı çıkarttırmak olsun.. hıhhh ::::

Ne güzel evlendikten sonra değişmiş,bende maltofer kullanıyorum acaba o mu böyle düzene soktu ki:44:
hep böyle devam etse keşke...

Şişkinlik berbat bişey zaten..

valla çok şanslısın şekerim

aynısının tıpkısı. 10 tl daha kardasın :))))))

ikizlerin şansı canım,, .. ama biraz önce yazdım ya, babaları taş koydu. dur bakalım, akşama ne karar çıkacak.. bende çabuk sinirlenip, kalsın diyebilirim.. ama istiyorum ben onu.. sürekli dinleyeyim. Ama acaba, ikizlerde dinlemek nasıl olur. onu bilemedim. Canım birde pili de için demi acaba yoksa onu ayrıca mı alacağız ??

Ne güzel evlendikten sonra değişmiş,bende maltofer kullanıyorum acaba o mu böyle düzene soktu ki:44:

ben de maltofer kullanıyorum ben de bişey yapmadı... benim çok düzenliydi.. bi kaç gündür gaz var.. wc ye eskisi kadar çok çıkamıyorum... doktora söyledim metsil verdi...

canım alınganlık yapma... ben de almayı düşünüyodum, eşim zararı olur falan dedi.. halbuki zararı yok doktor dedi burda kaç kişiye... içine sinmedi ben almadım..

sen doktorların bu dopplerin bebeğe hiç bir zararı olmadığını söylediğini söyle canım.... bir de ben endişeleniyorum de...

birde benim heyecanlanınca çok gelir aman Allahım tuvalete taşınırım, adetin ilk günlerinde adet sancıyla beraber de tuvalete çıkarım, muhtemelen doğuma giderken de aynı şeyleri yaşıyacağım lavmana falan gerek yok bana

İşte böyle canlar,,, siz iki tane bebek taşıyın, kalbini dinlemek için alacağınız 45 tl lik dopler için eşinizin akşam eve gelip, onayını bekleyin. vay anam vayy ... ben erkek olsaydım, akşam eşime hediye paketinde bir dopler getirirdim ama nerdeeee o inceee erkekler !!!!!

ben de maltofer kullanıyorum ben de bişey yapmadı... benim çok düzenliydi.. bi kaç gündür gaz var.. wc ye eskisi kadar çok çıkamıyorum... doktora söyledim metsil verdi...

Bilmiyorum ki demek ki bana yaradı,benim de düzensizdi işte..

Metsil gaz gideren tabletti değil mi?
İyi geliyor mu gaza yaa?

Ahaha ay ne güzel yaa heyecanlanınca he

evet adetin ilk günü bende de olur hep..Ya sorma bi de o lavman muhabbeti var di miii...

Bilmiyorum ki demek ki bana yaradı,benim de düzensizdi işte..

Metsil gaz gideren tabletti değil mi?
İyi geliyor mu gaza yaa?

metsil bağırsak çalıştırıyor canım...

gaz için magnezyum tozu verdi... ama tadı çok iğrenç midemi bulandırdı.. içmicem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…