vay canına,, demek ki stresli kimse yokmuş benden başka( baksana cvp bile alamadım. var mı hala benim gibi endişeli olan dedim. ama yokmuş (((( yazık bana...
canım benim ogluşum var 9 ay 15 günde dogdu dahada keyfi iyiydi zorla artık dogurttular doktor bekleyebiliriz dahada da demişti görümceminde kızı oldu ama gününe kadarda bekledi kız çocugu 10 gün eksik dogar diyolar geneldede öle oluyo ama nasip işte belli olmuyo
Süper bu canım yaaa beni çok merakım var gösteren olursa takır takır örüyorum vallahi :)
ayy canım çok güzelllmişşş çok tatlı örme hevesimm geldi
15 gün mü?canım iyi idare ediyormuşsun. ben kontrolün akşamında başlıyorum sızlanmaya. ama şimdi daha rahatım doplerle dinleyebiliyorum bebişimi.
ne güzel geçmiş bulantıların, bence normal olan bu. 4 ayda bişi kalmaz diyorlar. benim istifram devam ediyor((
hiç endişelenme hamileliğinin keyfini çıkar canım.
vay canına,, demek ki stresli kimse yokmuş benden başka( baksana cvp bile alamadım. var mı hala benim gibi endişeli olan dedim. ama yokmuş (((( yazık bana...
şimdi merak ettiğim şu altta yazan ve sata göre hesaplanan muhtemel doğum tarihindan 10 gün kadar önce mi geliyor kız bebek??
Dopler mi ?? senin doplerin mi var. bende alsam mı ?? kaç para ??
tatlım bende de sıkıntı kalmadı.. Zaten pek fazla yoktu ama
bazen hamile olduğumu bile unutucam nerdeyse allahtan göbüş var hatırlatıyor... Bebeklerimiz uyumak ve büyümekle meşguller 20. haftadan sonra daha bir hareketli olacaklar bence korkma sıkma canını herşey gayet olması gerektiği gibi gidiyor
ayy inanmıyorum canım.. ne kadar iyi düşünmüşsün... çok sevindim yaa haber almamıza. İnşallah Rabbim ona da hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip eder... sanırım çok hazır değilim şimdi bebeğe demişti hatta.
ay hilal ne kadar incesin sen.. hiç aklıma gelmezdi böyle bişey yapmak...
yaa demi ne dönemler geçti cidden...maşallahh bu günümüzee şükürler olsun Rabbimee:26:aaa ne güzel bir haber :))) arada bir gelsin konuşalım. iyi olmasına çok sevindim. sanada sağol aracı oldun aramızda.
daha bu sabah düşündüm 3 aylık dönemde bebek kaybeden arkadaşlarımızı :)) gerçekten 3 aylık dönem ne kadar önemliymiş dedim , bebişe bişi olur diye kıpırdamazken şimdi spor yapmayı düşünüyorum dedim kendime
e-bebek.comda 49 tl canımDopler mi ?? senin doplerin mi var. bende alsam mı ?? kaç para ??
e-bebekten aldım. markası angelsounds 49,90 tl idi. hep yanımda. iş yerimde tehlikeli, o yüzden bir parça içim rahatladı.
ikizleri olan sen miydin canım? ikiz bebekte acaba ses nasıl duyulur çok merak ettim :)))
Valla dün kuzenim aradı 40.haftanın içinde o da kızı gelecek,hala bekliyor,bebişi aşağıya dönmüş normal doğum bekliyor işte.Sağa sola dönüp duruyor kolları bacakları diyor ayyy yerim yaaa...
Valla dün kuzenim aradı 40.haftanın içinde o da kızı gelecek,hala bekliyor,bebişi aşağıya dönmüş normal doğum bekliyor işte.Sağa sola dönüp duruyor kolları bacakları diyor ayyy yerim yaaa...
He kızlar bi de bi sorum olacak geçenlerde sordum ama araya kaynadı kimse cevaplamadı..
Ben sabah kalktığım zaman vajinayla bacaklarımın birleştiği yerlerde,vajinanın dış bölgesinde kas ağrısına benzer bi ağrı hissediyorum her sabah ama kalkınca yataktan 5dk.sonra falan geçiyor..
Sizde de oluyor mu?
evet canım, ikizler benim :)) bir defasında aile hekimliğinde dopler le dinlediler. üçümüzünki birbirine karışıyordu. şu heralde senin 80, bi tane 170 var, bide 148.. vs gibi bişeyler söyledi ama hemşire hanım zorlandı epey. o yüzden dopler benim işime yarar mı dersin ?? ama merakım gider hiç olmazsa alayım dimi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?