canım merak etme ben de daha hiç bebek hareketlerini hissetmeyenlerdenim, bazen unutuyorum hamile olduğumu, bir de ben hissiz bir odun olduğum içingöbeğim çıktı diye üzülüyorum, daha çok yok da hafif göbekli bir kız gibi oldum
:)) bende pek bişi hissetmiyorum hissetmek için de erken sanırım acele mi ediyorummm varlığını hissetmek istiyorum ama artıkk
o ultrasondaki hareketleri hissetmek istiyorummm
en erken kim kaçınc haftada hissetti sizlerde? ama seyirmeler falan değil ciddi hissetmelerden bahsediyorum kesin bu bebek tarzında hissetmeler??
İşte böyle canlar,,, siz iki tane bebek taşıyın, kalbini dinlemek için alacağınız 45 tl lik dopler için eşinizin akşam eve gelip, onayını bekleyin. vay anam vayy ... ben erkek olsaydım, akşam eşime hediye paketinde bir dopler getirirdim ama nerdeeee o inceee erkekler !!!!!
İşte böyle canlar,,, siz iki tane bebek taşıyın, kalbini dinlemek için alacağınız 45 tl lik dopler için eşinizin akşam eve gelip, onayını bekleyin. vay anam vayy ... ben erkek olsaydım, akşam eşime hediye paketinde bir dopler getirirdim ama nerdeeee o inceee erkekler !!!!!
yaa tam merveyle intrnet ile ilgili ugrasacaktım ki bizim internet gittiugrastım yok anacım gelmedi derken natalia geldi yarım yamalak ingilizcemle hastaymış kadın doguma randevu aldım telefon paketi araştırdım onu yaptım bunu yaptım derken yanınızdayımmm
bi de bende kredi kartı yok. normal hesap kartım var. aradım onla olmuyormuş. kapıda ödeme de olmuyormuş. eşimi aradım. kart bilgilerini ver dedim. ne için, dopler vs vs anlattım. hımm. akşam geleyim bakalım dedi.. altı üstü 45 tl lik bir alışveriş olacaktı. bunun için bile "almam demiyorum geleyim bakarız diyorum " dedi. ne diyeyim peki dedim. Oysa heyecan yapıp hemen olsun istemiştim.. Neyse önümüzdeki haftalarda ilk işim bankama gidip bir kredi kartı çıkarttırmak olsun.. hıhhh ::::
ikizlerin şansı canım,, .. ama biraz önce yazdım ya, babaları taş koydu. dur bakalım, akşama ne karar çıkacak.. bende çabuk sinirlenip, kalsın diyebilirim.. ama istiyorum ben onu.. sürekli dinleyeyim. Ama acaba, ikizlerde dinlemek nasıl olur. onu bilemedim. Canım birde pili de için demi acaba yoksa onu ayrıca mı alacağız ??
metsil bağırsak çalıştırıyor canım...
gaz için magnezyum tozu verdi... ama tadı çok iğrenç midemi bulandırdı.. içmicem...
canım merak etme ben de daha hiç bebek hareketlerini hissetmeyenlerdenim, bazen unutuyorum hamile olduğumu, bir de ben hissiz bir odun olduğum içingöbeğim çıktı diye üzülüyorum, daha çok yok da hafif göbekli bir kız gibi oldum
:)) bende pek bişi hissetmiyorum hissetmek için de erken sanırım acele mi ediyorummm varlığını hissetmek istiyorum ama artıkk
o ultrasondaki hareketleri hissetmek istiyorummm
en erken kim kaçınc haftada hissetti sizlerde? ama seyirmeler falan değil ciddi hissetmelerden bahsediyorum kesin bu bebek tarzında hissetmeler??
20 haftadan sonra diyorlar hep bakalım 20. haftayı bekliyorum , aksamları elimi koyup konstre olmaya çalışıyorum ama bağırsak hareketi bile yok o derece yani, aslında ultrasonda kıpır kıpır ama demek hissedemiyoruz
ikizlerin şansı canım,, .. ama biraz önce yazdım ya, babaları taş koydu. dur bakalım, akşama ne karar çıkacak.. bende çabuk sinirlenip, kalsın diyebilirim.. ama istiyorum ben onu.. sürekli dinleyeyim. Ama acaba, ikizlerde dinlemek nasıl olur. onu bilemedim. Canım birde pili de için demi acaba yoksa onu ayrıca mı alacağız ??
20 haftadan sonra diyorlar hep bakalım 20. haftayı bekliyorum , aksamları elimi koyup konstre olmaya çalışıyorum ama bağırsak hareketi bile yok o derece yani, aslında ultrasonda kıpır kıpır ama demek hissedemiyoruz
ayy canımmm yapma böyle yaa... alınganlık yapma. adam kötü niyetli değildir eminim... benim eşim de herşeye bakarız canım der.. ama sonra benim dediğime gelir illaki... sen akşam anlat ona zararı olmadığını.. akşam alırsınız bence... sıkma kendini.
hoşgeldinnnnn dedim nereye kayboldu bu kız...
bu arada barıştın mı eşinle
bulemsu ne olur haber getirdim deeee
evet yaa o adama nasıl dayanamayımmm beeennnnbana aşkım diyor deme diyorumm sana demedim bebeğimize dedim diyor geldi karnımdan öptü öpme diyorum seni değil bebeğimizi öpüyorum benn diyorrr delümmmm öyle geldi gönlümü aldı
selam şekerler ben geldimmm geçmişe hiç bakmadım sizlere hemen selam vereyim dedim
geç kaldım evet ama kardeşim ve annem bırakmadılar
sonracıma cinsiyetden haber gene yok canlarım bebiş bacak bacak üstüne atmış açtıramadı bayan radyoleji uzmanı baya uğraştı ama açmadı inat bir bebek dedi
annemde hem inat hem kıskanç hem kinci bir çocuk olacak bu çocuk dedi
sonracıma bennn hiç haç gündür test sonucu bekliyordum yaaaaaa
benim kan testi taaa mayıs 22 de çıkmış ama özel laboratuvarda yapıldığı için elden veriliyor ve nette gözükmüyormuş doktorumda izinli değil bu hafta boyunca acilde görevliymiş sekreteri öyle dedi
kan sonucum ise kötü çıktı canlarım
annemin orda ki merkezde gösterdiğim doktor öyle dedi riske yakınsın dedi fakülteye git istersen dedi
selam şekerler ben geldimmm geçmişe hiç bakmadım sizlere hemen selam vereyim dedim
sonracıma cinsiyetden haber gene yok canlarım bebiş bacak bacak üstüne atmış açtıramadı bayan radyoleji uzmanı baya uğraştı ama açmadı inat bir bebek dedi
sonracıma bennn hiç haç gündür test sonucu bekliyordum yaaaaaa
benim kan testi taaa mayıs 22 de çıkmış ama özel laboratuvarda yapıldığı için elden veriliyor ve nette gözükmüyormuş doktorumda izinli değil bu hafta boyunca acilde görevliymiş sekreteri öyle dedi
annemin orda ki merkezde gösterdiğim doktor öyle dedi riske yakınsın dedi fakülteye git istersen dedi
sonracıma bennn kaç gündür test sonucu bekliyordum yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?