2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

kıyamam balım benim çokkkkkkkk geçmiş olsun..

Kızlaaaaar ve tatlı mı tatlı bebişleri günaydııın

günaydın kuzucuk:)

Günaydın annelerr

Biz geldikk.. Nasılsınız bakalım.. Sıcaklar mahvedecek sanırım bizi, allahtan işyerimiz ve evimiz serin... Tansiyon poblemi çeken varmı aranızda ? Benim ki hep düşük 9/5 civarında doktor normal düşmesi diyor. Annemde şükret çıkmıyor bırak düşsün diyor. Bu arada yatar pozisyonda tv seyrederken felan kalbim bir anda yüksek atmaya başlıyor, ölçüyorum 100-110 civarına çıkmış.. Sizde yaşıyormusunuz böyle şeyler ?

ohhh sefan olsun. şişliklerinin geçmesine sevindim. işte canım o kasılmaların aynısını evde de yap. yere uzan karnını içeri çek bırak. belini inciltmeden yapabilirsin.

burnun doğumdan sonra geçer artık canım. takma kafaya. valla şekilden şekile giriyoruz. zormuş hamilelik , yinede çok şükür halimize.

canım geçmiş olsun. dikkat etmemiz lazım yorulmamalıyız ama nerdeee, her an bende bir yerde bayılabilirim, çok hızlı hareket ediyorum.

canım sen başka bir isim düşünmemiş miydin? Almira mıydı tam hatırlamıyorum. değiştirdin mi?

Kızlaaaaar ve tatlı mı tatlı bebişleri günaydııın

günaydın şeker, sen nasılsın?

canım ben yıllardır coppertone 45 faktör kullanıyorum. memnunum.

deniz için tankini aldım. karnımın görünmesini istemedim. bilemiyorum değişik duygular içersindeyim. her dediğin gibi güneştende korumuş oldum.

Günaydınn fıstığımmm hoşgeldin...

benim başımın çok ağrıdığı zamanlarda tansiyonum 8-4 e falan düşüyodu.. ayran içsem de kar etmiyodu.. kalp atışlarımda sorun olmuyor Allahtan.. Hızlı tempoda yürüsem bile nefes nefese kalmıyorum ben.
Annen haklı tansiyon çıkması daha berbat bişey...

Allah korusun hepimizi bebişlerimizi saol bideneeemmm

cnaım yazdıgım mesajı gördün br sayfa önce galiba bu haftasonu denize gidicez 3 saat girerim rahat önerilerin nneler bana

enemmm denize mi gircen senn aysunum?? beni de allll

canımm saolasın yaa evet sorma cuma günü koştum rsmen artık iş arkadaşım kızdı bana otur diyee ama mecburuz işte bazen kendimizi kaybediyoruz yaaa

tankini ne bitanem resim varsa ekleyebilirmisin öğrenmiş oluruz
canım yüzündeki lekeler geçti mi iyimisin şimdi kremden yüzümede kullanmalımıyım sence :44:

Saol canım geçti vallahi, evet yapmam lazım her hafta sonu denize götürecek eşim bundan sonra, dershaneler kapanıyor ya artık, akşam yürüyüşleri ve bel fıtığı hareketleriyle atlatacağım inşallah.

Takmıyorum artık burnumu ama komik, ciddi ciddi şeklim şemalim kaydı bugün makyaj falan yaptım ama yok bizim kız güzelliğimi alıp götürüyor vallahi

Valla burcu tam deniz için ne alsam diye düşünüyordum.. Tankiniyiilk defa duydum google'dan bir araştırayım

Sağol canım

armina düşünüyodum canım... Arapçada ermeni anlamına geldiği için vazgeçtim.. ama hala içim onda kaldı

Doktoruma sordum bana kardiyolojiye git bir baktır dedi.. Böyle olmaması gerek dedi. işyerinden de devamlı izin alamıyorum şu detaylı ultrason zamanında kardiyolojiye de gideyim diyorum bakalım.. Hayırlısı umarım kötü bişey çıkmaz.. Tek korkum evde istirahat ediceksin yatacaksın demeleri ve normal doğuma mani bir durum olması.. Umarım deli kalbimi sakinleştirebilirler o zamana kadar

kociş yan çizmezse inşAllah haftasonu 3 saatliğine giricez ama korkuyorum bebişime zararı olur mu diye o yüzden zararsız güneş kremi ve uygun mayo bakıyorum ama benim bikinim var zati olmadı üstüne dar askılı bir badi ile kapatabilirim göbüşü :44:

canımm sende gel kızzz yalova çınarcığa gel senle bıcı bıcı yaparız denizdeee teyyzoşşş

midem kötüydü meyve yiyeyim iyi gelir dedim yedim sonra böcekler gördüm çekirdeklerin üzeirnde dolaşan iyice kötü oldu midem belkide böceklerden yemişimdirrr:18:

yesinler sizin kocaman burnunuzzuuuu

bişey olmaz bağısıklık olsun bişey olmaz:)

tabi ki yaşıyoruz kuzum normal bunlar:)

Allah korusun hepimizi bebişlerimizi saol bideneeemmm

cnaım yazdıgım mesajı gördün br sayfa önce galiba bu haftasonu denize gidicez 3 saat girerim rahat önerilerin nneler bana

valla suya girerken güneş kremi yeterli çıkınca da bluz giy üstüne canım.. sebamed 30 faktör kullan zarasız sprey ben bir kaç kere linkini attım istersen atarım...

canım doktor kardiyoloji ditorsa ihmal etme mutlaka git... işyerinden keyfinden izin almıyorsun sonuçta. Allah korusun kötü bişey çıksa daha mı iyi?
Umarım kötü bişey yoktur canım...
Belki de havaların sıcak ve bunaltıcı olmasından kaynaklanıyordur..

yok canım linki var saol sebamed okdir canımm içeriği temiz maşAllah onun saol

bağışıklık kazandık gibi sindirim bitti

çizmez inşallah
canım zararı olmaz bence... sanmıyorum... öyle olsa doktorlar önermez.
denizden çıkınca üzerine ketenimsi bi elbise gibi bişey giy, ya da ince şal falan al mesela... güneşte kalma kesinlikle...
ben de bim de satılan kahverengi püskürtmeli bir şişe var ya 45 faktörlük... ondan kullanıyodum... adının içinde "..sun.." geçiyodu sanırım... ama ben olsam şuanda sebamed alırdım.. daha güvenilir sonuçta.

aa bide mutlaka şapka ve gözlük al yanına canım....
şemsiye var mı gideceğiniz yerde?

haa bi de yanına bol bol su al... geceden koy buzluğa..erir zaten.

Son düzenleme:

Normalde izin konusunda sıkıntı çekmem ama bu sıralar işler çok yoğun... Gece gündüz çalışıyor millet benimde izin almaya yüzüm tutmuyor açıkçası, ama gidip bir baktırıcam çünki hamileliğin ilk zamanlarında azdı.. Pek umursamıyordum hani bebeğe alışıyor vücut diye ama şimdilerde çoğaldı.. Evet evet en kısa zamanda baktırsam iyi olacak.

canım yalova bize çok yakın oldugundan günübirlik gidip gelicez plaja gidicez vardır herhalde şemsiye :44: sebamed evet bende alayım bbari yok canım herhalde saat 4 gibi girerim denize 7 ye kadar tamam işte yterli

geçmiş olsun canımmm :2: işverenler hiç hmilelerden anlamıyorlar yahuuu sen çıkıp gitsen doktora kimse sana birşey diyemez yasal olarak ücretli doktor iznin var seninnnnnn sağlığından önemli değil canım unutmaa

canım geçmiş olsun. bende taşikardi vardı zaten, yani normal zamanlarda da kalbim sürekli 100 ün üzerinde atıyor. hamileliktede aynı şekilde devam ediyor.

bak bu resimde ki gibi ama benimkinin etekleri popomu kapatıyor uzun yani. bazıları slipi ile üstü ayrık, benimki birleşik. slibi kesip lastik takıcam. yoksa karnım büyüdüğünde sıkar.

lekeler geçti canım. çok şükür. kabus gibiydi. bir ayağımın şişliği azıcık kaldı, morluğum hala kocaman. görseniz korkarsınız ama prtasından rengi açılmaya başladı .

hııı çok sevindim canım, ohh herhafta sonu valla süper. bizde öyle düşünüyoruz ama önce şu odayı halletmem lazım.

ohh süslenmişiz güzel olmuşuz bugün. geçici çirkinlikler bunlar canım, kız anası olmak valla zor :)

armina düşünüyodum canım... Arapçada ermeni anlamına geldiği için vazgeçtim.. ama hala içim onda kaldı

hımm, anlamı çocuğa yakışmaz tabi, daha güzeli olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…