2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

benim kızım da 16dan sonra hissetmeye başladım...

şimdilerde ise hiç durmuyor... sabahatan beri pıt pıt pıt napıyor anlamadım

günaydın herkesee
benım başım dünden beri cok agrıyor kızlar yaa:26:

günaydın canım..
tansiyonun mu düşüyo acaba ki??

günaydın şekerimmm.ohohh maşallahh denize girmek istiyorum ben de artık yaa

Ya kızlar benim kiza isim demiştim sabah kimse bisey demedi???

canım erkek ismi çok kolay bulunuyor da kız ismi çok zor... ben şimdilik Sare düşünüyorum.. bakalım. Kız kardeşim de Hürrem koy diyor

Günaydın canım... ben de tüm topukluları rafa kaldırdım... çok alışmıştım topuklu giymeye... iyi yapmışsın oynamayarak.

hoşgeldin canımm iyi sayılırız hamd olsun siz nasılsınız bakalımmm

saolun canlarım ıns gecer ank da hava bırden asırı sıcaklastı ondan sanırım tatılde napacaksam ben yaa:18:

ayy canım yaaa tansiyonuna baktırsaydın bi... hamilelikte tansiyon düşüklüğü de çok fazla oluyormuş. Havalarda sıcak malum... Yyy doktora gitmene az kaldııı senin dee

bılmıyorum kı canım normalde hep düşüktür zaten 9-6 fılan ama dun dısardaydık ve cok sıcaktı fazla guneste durmadım ama cok bunaldım gene de eve gelınce dırek yattım o zamandan berı var agrım ggecmezse bı ölçtürürüm olmazsa

Oğlanın ismi Aras tersten okunun a sara oluyor :)
Peki bu isimler nasıl
Arya
Tanem
Ela
Merza
Bence sare güzel ama hürrem koyma hüma daha güzel bence

sanada gecmıs olsun canım bundan sorna sıkayetlerımız artacak heralde hem agırlasmaya baslıyoruz hem de sıcaklar

ölçtür mutlaka... 9-6 da çok iyi değil canım... bol bol ayran tüket...

Oğlanın ismi Aras tersten okunun a sara oluyor :)
Peki bu isimler nasıl
Arya
Tanem
Ela
Merza
Bence sare güzel ama hürrem koyma hüma daha güzel bence

aaa ne güzel uydu bak :)
Hürrem i ben çok beğendim aslında ama eşim biraz özenti isim gelebilir insanlara dedi, ben de anlayışla karşıladım... Sanırım şimdilik Sare düşünüyoruz...
Tanem ve Ela ismi çok güzel...

günaydın şekerimmm.ohohh maşallahh denize girmek istiyorum ben de artık yaa
:
Canım en kısa zamanda girin derim, ürgüpten dönünce kaçabilirsen kaç çok güzel oluyor :)

hoşgeldin canımm iyi sayılırız hamd olsun siz nasılsınız bakalımmm

.İyi sayılırız derken bişey yok değil mi? İyiyiz canım, kocaman burnumuzdan başka bişeyimiz yok :)

kızlar haftasonu e-bebek mağazasına gittim... o kadar çok çeşit var ki... çalışanlar da çok güzel ilgileniyorlar...

park yataklar, bebek arabaları çeşit çeşitti...

bebişe oyuncak alıyım dedim ama o kadar gezmeme rağmen istediğim gibi bişey bulamadım... boş oyuncak almak istemyiorum, zekasını geliştirici, kişisel gelişimine fayda sağlayan oyuncaklar almak istiyorum...

oyun halılarında da çok çeşit vardı ama indirimi yoktu... teyzem 170 tl lik oyun halısını e bebek indiriminde 110 liraya almış.. umarım girer indirime..

Sonra derse görürüz :)
Annemle babam neki dunyayı ben yoneticem :))
Zaten gönlün bı isime ısininca başka türlü seslenmek gelmez icinden ben oğlumda hemen isinmistim ismine Rabbim gönlüne göre versin:)

ayy canım yaaa tansiyonuna baktırsaydın bi... hamilelikte tansiyon düşüklüğü de çok fazla oluyormuş. Havalarda sıcak malum... Yyy doktora gitmene az kaldııı senin dee

olabilir canım ya çok kötüydüm anlatamam geçti şükür ilk kesz öyle oldum :2:

Kızlaaaaar ve tatlı mı tatlı bebişleri günaydııın

hoşgeldin hemşooommm

sanada gecmıs olsun canım bundan sorna sıkayetlerımız artacak heralde hem agırlasmaya baslıyoruz hem de sıcaklar

saol canımmm evet yaa başladık Allah kolaylık versinnn

canlarım ya biz inşAllah bu hafta sonu yalova çınarcığa gidicez bizde 20 yada 30 korumalı guneş kremi var niveanın hamilelik için hangisini kullanıyorsunuz yada önerirsiniz birde o kremden yüzümede sürecekmiyim:44: birde marmara çok temiz değil nasıl korurum bıdışımı bebişi ve kendimi :44: ben bikini giyicem ama göbeğimi ışından korumak istiyorum tekrar üstüme birşey mi giysem :44: kaç saat yeterli yüzmek için yarrdımlarınızı bekliyorummmm

Son düzenleme:
evet canım oğlluşum olacak inşallah
ikbal güzel canım bence
OOO tebrik ediyorum canım o zmaan seni...benimde ilk bebeğim erkekti..

geçmiş olsun canım havalar çok sıcak bunaltıcı bu ara bide cuma haftanın son günü ya yorgunluk birkmiş olabilir..kendine dikkat et aç kalmamaya çalış şekerinde düşmüş olabilir.
Kızlaaaaar ve tatlı mı tatlı bebişleri günaydııın
günaydın canım
kızlarr yeni topicimize yazın lütfennn
yeni topic hangisi ??

Canım en kısa zamanda girin derim, ürgüpten dönünce kaçabilirsen kaç çok güzel oluyor :)

.İyi sayılırız derken bişey yok değil mi? İyiyiz canım, kocaman burnumuzdan başka bişeyimiz yok :)

midem kötüydü meyve yiyeyim iyi gelir dedim yedim sonra böcekler gördüm çekirdeklerin üzeirnde dolaşan iyice kötü oldu midem belkide böceklerden yemişimdirrr:18:

yesinler sizin kocaman burnunuzzuuuu

bakalım.. annemler de diğer hafta tatilde olucaklar... onlara takılıcaz inşallahh

Sonra derse görürüz :)
Annemle babam neki dunyayı ben yoneticem :))
Zaten gönlün bı isime ısininca başka türlü seslenmek gelmez icinden ben oğlumda hemen isinmistim ismine Rabbim gönlüne göre versin:)

ayy sen çok yaşa emii entrikacı hürrem

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...inin-kilo-takip-cizelgesi-3.html#post25043696

burda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…