2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
SICAK ÇOK SICAKKKKKKK SICAK DAHADA SICAK OLCAKKKKKKKKK YANIYORUM KIZLAR SİZDE NE VAR NE YOKKK AYAĞIM ACAİP YANIYO YAA :d:d

eviniz sizin mi canım kiradamısınız eger kendi evinizse süper olur şimdiden güle güle uyusun bebişinnn

bende denize gitmek istiyorum ama daha bir ay vaar ooff off gidenler bizim yerimizede yüzsün yaa
esraa kapadokyaya ne zaman gidiceksiniz

Hamile Eğitim Seminerleri Başlıyor

Haziran ayı Hamile Eğitim Seminerlerimiz 9 Haziran Cumartesi günü başlıyor. Seminerlerimiz, A Blok 5. katta bulunan Adnan Bayaner toplantı salonunda Haziran ayı boyunca Cumartesi günleri saat 12:00-14:00 saatleri arasında düzenlenecektir. Seminer programının detaylarını 0 312 457 21 79 - 80 numaralı telefondan alabilirsiniz.

9 Haziran 2012

BEBEĞİN GELİŞİMİ VE GEBELİKTEKİ DEĞİŞİKLİKLER - 1. ÜÇ AY
KONUŞMACI: KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM UZMANI

ANNE VE BABADA YAŞANAN PSİKOLOJİK PROBLEMLER VE GEBELİĞE PSİKOLOJİK HAZIRLIK - DOĞUM SONRASI DEPRESYON
KONUŞMACI: PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK UZMANI

GEBELİK VE BESLENME - 1. ÜÇ AY
KONUŞMACI: BESLENME VE DİYETETİK UZMANI

16 Haziran 2012

GEBELİKTE TARAMA TESTLERİ
KONUŞMACI: KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM UZMAN

DOĞUM SONRASI EGRERSİZLER
KONUŞMACI: FİZİK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON UZMANI

GEBELİKDE DERMATOLOJİK DEĞİŞİKLİKLER - 2. ÜÇ AY
KONUŞMACI: DERMATOLOJİ UZMANI

HAMİLELİK SONRASI DÖNEM VE VÜCUT ESTETİĞİNİN KORUNMASI

23 Haziran 2012

GEBELİKTE HİJYEN VE BEBEK BAKIMI
KONUŞMACI: HEMŞİRELİK HİZMETLERİ

DOĞUMDA ANESTEZİ VE AĞRISIZ DOĞUM
KONUŞMACI: ANESTEZİ VE REANİMASYON UZMANI

DOĞUM NASIL GERÇEKLEŞİR? DOĞUM ŞEKİLLERİ NELERDİR?

30 Haziran 2012

0-2 YAŞ BEBEK BESLENMESİ LOHUSALIK DÖNEMİ

0-3 YAŞ BEBEK GELİŞİMİ
KONUŞMACI: ÇOCUK HASTALIKLARI UZMANI

LOHUSALIK DÖNEMİ VE DEĞİŞİKLİKLERİ

hoşbulduk sekecım aynen ayda 1 anca gıderım ben:)) burda kuzenın sıtesı havuzlu hıjyenıne cok dıkkat edıyolar cok dayanamazsam 1-2 de orda gırerım bulemsuya kız demıstım cınsıyetını hala göstermedıgı ıcın ama beysalın pipiloş teorımı yanılttı:)) bakalım bulemsudan ne cıkıcak ınsallah allah gönlune göre verır ya

Bebeğin hareketlerinin yedinci haftada başlamasına karşın, bu anne tarafından fark edilmez. Hareketlerini veya "canlandığını" 14. ile 26. haftalar arası herhangi bir dönemde, genellikle de 18. ile 22. haftalar arasında hissedebilirsiniz. Daha önce bebek sahibi olmuş bir kadın, sıklıkla bebeğin hareketlerini daha önce fark eder; çünkü nasıl bir hareket bekleyeceğini biliyordur. Doğal ki, zayıf bir kadın da şişman bir kadına göre bebeğin hareketlerini daha erken fark eder.

[ANKARA GÜVEN HASTANESİ UNUTMUŞUM HASTABNE İSMİNİ

Haziran ayı Hamile Eğitim Seminerlerimiz 9 Haziran Cumartesi günü başlıyor. Seminerlerimiz, A Blok 5. katta bulunan Adnan Bayaner toplantı salonunda Haziran ayı boyunca Cumartesi günleri saat 12:00-14:00 saatleri arasında düzenlenecektir. Seminer programının detaylarını 0 312 457 21 79 - 80 numaralı telefondan alabilirsiniz.

9 Haziran 2012

BEBEĞİN GELİŞİMİ VE GEBELİKTEKİ DEĞİŞİKLİKLER - 1. ÜÇ AY

ANNE VE BABADA YAŞANAN PSİKOLOJİK PROBLEMLER VE GEBELİĞE PSİKOLOJİK HAZIRLIK - DOĞUM SONRASI DEPRESYON
KONUŞMACI: PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK UZMANI

GEBELİK VE BESLENME - 1. ÜÇ AY

16 Haziran 2012

GEBELİKTE TARAMA TESTLERİ
KONUŞMACI: KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM UZMAN

DOĞUM SONRASI EGRERSİZLER

GEBELİKDE DERMATOLOJİK DEĞİŞİKLİKLER - 2. ÜÇ AY
KONUŞMACI: DERMATOLOJİ UZMANI

HAMİLELİK SONRASI DÖNEM VE VÜCUT ESTETİĞİNİN KORUNMASI

23 Haziran 2012

GEBELİKTE HİJYEN VE BEBEK BAKIMI
KONUŞMACI: HEMŞİRELİK HİZMETLERİ

DOĞUMDA ANESTEZİ VE AĞRISIZ DOĞUM
KONUŞMACI: ANESTEZİ VE REANİMASYON UZMANI

DOĞUM NASIL GERÇEKLEŞİR? DOĞUM ŞEKİLLERİ NELERDİR?

30 Haziran 2012

0-2 YAŞ BEBEK BESLENMESİ LOHUSALIK DÖNEMİ

0-3 YAŞ BEBEK GELİŞİMİ
KONUŞMACI: ÇOCUK HASTALIKLARI UZMANI

LOHUSALIK DÖNEMİ VE DEĞİŞİKLİKLERİ
KONUŞMACI: KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM UZMANI[/QUOTE]

saol canım aslında benım pek sürme alıskanlıgım yok eşim kullanmıstı gecen sene ama benım oglana da almıstım sebamed onu degıstırıyım en azından cuma gunu gidiyoruz cunku tatıle

Günaydın canım..... Sare de karar kıldım şimdilik :) Sağol yinede...

hoşgeldin canım... eeee elinde olunca yüzüne bakmazsın, olmayınca da ahh vahh edersin... İstanbulda hiiç uğraşma canım bulamazsın denize girecek temzi yer... Anca Şile, Avşa, Ağva, YAlova yapıcan ki denize girebilesin...

ayy dun kayananm gene dıokı bebege ıkı ısım koyun dıo bırını kayınpeder koycakmıs dedesının adını bırını de bız secebılırmısız:)) daha önce ben bunun agzına bı tıkamıstım lafı dun esım yanımda o tıkasın dıe bısı demedım.o da tıkamadı:)) kayınpederın dedesının adı huseyın:))

ılla bı dedenın ısmı konulcaksa kendı dedemın adını koyarım hasan yanı adamcagız bebeklıgımızden berı bızı yasattı valla bı dedıgımızı ıkı etmezdı erken rahmetlı oldu bıraz da mal mulk bıraktı saolsun

esım dun gıcık edıyo benı huseyın oglum dıo:)) dedım bak bu konularda benı germeyın cabucak gerılıverıyorum zaten :)) bıdahasında sen ağızlarını tıkamazsan ben tıkıcam ona göre dedım:) dıo kı onların demesıyle mı koycam ben cocuguma ısım dıo ayrıca 2 ısım olursa 2.ısmı hep efe dıye dusunduk bız ama esım tek ısım yeterlı demıstı . valla bıdaha huseyın konusu gecer de sende bugunku gıbı bısı demezsen cunku sen her bısey demedıgınde onlar umutlanıyo dedım ben dıcem dedım madem dede bukadar muhteremdı nıe ılkere koymadınız adını derım dıom:))

sımdı 2.raundu beklıyorum hüsük konusu gecınce esım ne dıcek o bısı demezse ben neler dıcem bakın görun yanı:))

hoşbuldum tatlım aynen öle yuzune bakmazdım ya.isim olarak sare cok hoş gelıyor kulaga hem anlamı guzel ayrıca da daha yaygınlasmaya baslamamıs bı ısım sen koy kızına seneye bu ısım patlama yapcak sımdıden sölıım:))

hakkaten patlarmış düşünsene

hem benim ismimin harflerinden oluşuyor ya o da çok hoşuma gitti

sen de ortamı boş bırakma, okurlar valla çocuğun kulağına hüseyini çaktırmadan

ay bu aileler isim mevzusuna burunlarıını sokmasalar şaşarım zaten gıcıklarrr

hafta sonu eşim annesigili aradı hoparlör açık konusuyor kayınpederim beni sordu selam söyle dedi neyse kayınvalidema aldı telefonı
kv " aysun napıyooooo"
eşim " rhatsız biraz uzanıyor "
kv" daha ne olduki rahatsızlanacak bir kaç ay sonra başlar rahatsızlanmalar" dedi siniirrrr oldummm ben rol yapıyorum sanki ona getirdi lafıııı
eşim" ne oldugu var mı 4 ay oldu normal dedi"

sustu kapadı çenesini uyuz oldumm görümcem aradı sonra beni konustuk sonra eşime nasıl baskı yapıyor kayseriye gelin diye eşimde aysun ablan hamile uzun yola çıkamaz dedi bnde siz gelin hep biz mi gelicez deidmmmm

AMAN KAYNANA KAYINBABA KENDİLERİ BİŞİ SNARLAR SENİN DOGURDUN ÇOCA KADAR DİL UZATIRLAR BENDE BABAMIN İSMİNİ KOYCAMM ARADA SIRADA KULLANIYORUM HATTA ALİ DİEE HİÇ ORALI OLMUYOLAR ACİP BOZULUYOLAR :d

hakkaten patlarmış düşünsene

hem benim ismimin harflerinden oluşuyor ya o da çok hoşuma gitti

sen de ortamı boş bırakma, okurlar valla çocuğun kulağına hüseyini çaktırmadan

merak etme bunlar pek anlamaz okuma ıslerınden:)) kocama da dıomkı sanada guvenmıom doğum kagıdını verdırtmıcem sana ayaklanınca ben cıkarırım cocugumun kımlıgını olurda sen cıkarırsan bı hüsük görursem degıstırırım o kımlıgı davamı acılıyo napılıyosa dedım:)) koyamazlar yanı onlar ıstedıgı kadar konussun benım dedıgım kanundur bu aılede ama yınede gerılıyorum:))

sare yı cok begenıyorum ya

Selam kızlar nasılsınız..
Artık iyice büyüdük şaka maka yolu yarıladık ,Allah yardımcımız olsun..
Benım aksamları baktıgımda ayaklarım çok şiş oluyor kızlar sizde de ayakları şimdiden şişen varmı?

İnşallah canım bol bol yüz ohhh kızınla :))

ayy kız keske sız gelın de demeseydın:)) benım karsımda oturyolar 3 gun gıtmedıgım olur valla onlarda rahatsız etmez kedıyı bastan cırcan ya ben bunları ıyı bı cırdım zamanında:)) onlar 1 laf sölerse ben 2 sölerım tabı terbıye ve saygı sınırları ıcerısınde:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…