2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

yorulmuşsun sen yine kuzummm

ama yürüyüş çok iyi oluyor gerçekten... iki günde 3-4 saat kadar yürüdüm.. bacaklarımın inceldiğini hissediyorum..

Canım evet ya midem kötü bugün sana yansımışş evet duy lavinya teyzenii bakimmmm

günaydın kızlar
anladığım kadarıyla bulemsu bugün dr a gidecek..hadi bebiş artık teyzelerinin merakını sonlandır artık,ne var ne yok göster

canımm hoşgeldin nasılsınız kızınlaaa evetyaaaaa 16 hazirana az kaldı kesinleşsin kızım artık yaaaa

ay kızlar resmen yolu yarıladık panik oluyorum valla düşündükçeee

evet bitanem yaa bir bakıma çok seviniyorum bir yandan da korkuyorum minicik bir bebek ve tamamiyle bize muhtaç Allaım sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin onu güzelce hayırla doğruyla buyutelim bu beni korkutuyor :18:

yorulmuşsun sen yine kuzummm

ama yürüyüş çok iyi oluyor gerçekten... iki günde 3-4 saat kadar yürüdüm.. bacaklarımın inceldiğini hissediyorum..

iyi oluyor kuzumda doktor amca yürüme dedi bize sancılar geçinceye kadar bizde az az yürüyoruz

evet maşallah aşkıma 13 yıl oldu valla her gün daha çok seviyorum onu:) Allah cümlemize cümlemizin evlatlarına iyi insanları eş etsin inşallah...

Allah bozmasın tatlım Maşallah sevginizee

amin canım cümlemizinkini inşallah..

evet maşallah aşkıma 13 yıl oldu valla her gün daha çok seviyorum onu:) Allah cümlemize cümlemizin evlatlarına iyi insanları eş etsin inşallah...

amin canım cümlemizinkini inşallah..

bol bol okuyun canım kendinizi.... insanın en çok kendi sevdiklerine nazarı değermiş... ben ne zaman eşimden,ilişkimden güzel güzel bahsetsem illa bişey gelir başıma

Buarada bebekleri tekme atan varmi kızlar aranızda :) benim oğlan 16 inci haftada oynuyordu ama kızda hareket yoktu dün inat ettim uzandım dinledim ve 4 ila 5 kere tekme attı sert bı sekilde bugün tam 18 haftalık olduk kızlar nazliis gercekten :)))

iyi oluyor kuzumda doktor amca yürüme dedi bize sancılar geçinceye kadar bizde az az yürüyoruz

ay canım yürüme o zaman tabi ki... zorlama kendini... sancıların geçsin sen de başlarsın benim gibi hızlı tempoda yürümeye... ayy görsen su içinde kalıyorum

takrar günaydın kızlar,

kusura bakmayın bir yoğunluk oldu sabahtan dalmak zorunda kaldım topiğe :))

herkes iyi maşallah bugün. nazar değmesin topiğimize

annesininbirtanesini göremedim inşallah iyidir. haberi olan var mı ?

hayatbanagüzel tailde. ohhhhhhh hayat sana güzel valla

esra86 güle güle giydir aldıklarını bebişine.

lavinya27 eşin çok güzel süpriz hazırlamış, çok sevindim senin adına. güzel bir h.sonu geçirmişsin.

bende c.tesi kayınvalidelere gittim, güzel mamalar yedik sayesinde :))) pazar eşimle bir sürü iş yaptık. bebek odasının bir kısmını boşaltık, az bişisi kaldı. bir sürü ütü yaptım. dün akşamda işyerinden bir arkadaşımın sünneti vardı. güzel geçti eğlendik. kalkıp oynamadım valla, topuklu giymiştim. ayağım kayar korktum :)) dönüşte eşimle dışarda bişiler içtik. güzel verimli bir haftasonuydu. :)

ay kızlar resmen yolu yarıladık panik oluyorum valla düşündükçeee

beysal canım seninde oğluşun olacakmış galiba değil mi ???

kızlar bebiş kız olursa eşim koyacaktı ismini haftasonu konşutuk ne düşünüyorsun dedim o da annemin ismi dedi,yani HAMİDE ...tabiki bende taktik yaptım askım sorun annenin ismi olması değil ama isim güzel değil bence hamide ismi kızımızı mutlu etmez dedim neyse allahtan inat etmedi vazgeçti sonra ozaman İKBAL olsun dedi..
sizce İKBAL ismi nasıl

evet canım oğlluşum olacak inşallah
ikbal güzel canım bence

bol bol okuyun canım kendinizi.... insanın en çok kendi sevdiklerine nazarı değermiş... ben ne zaman eşimden,ilişkimden güzel güzel bahsetsem illa bişey gelir başıma

aynen ya benimde öyle oluyor...

hemde nasıl ben 3 aylıkken kelebek gibi hareketlerini hissettim son 1 aydır tüm tekmelerini hissediyorum...

günaydın herkesee
benım başım dünden beri cok agrıyor kızlar yaa:26:

geçmiş olsun canım...

evet canım güzeldi:) ben de kalkmadım valla aynen kısa olmasına rağmen topukluydu kayarım diye oturdum hep....

selam, seninle daha önce konuşmadık sanırım. sağ salim bebeğini kucağına almanı dilerim.

ben kızımı 14. haftadan itibaren hissetmeye başladım. ara ara pıt pıtlar hissediyorum.

günaydın herkesee
benım başım dünden beri cok agrıyor kızlar yaa:26:

geçmiş olsun. canım oluyor maalesef, iki gündür sabahları bende de var. yokmuş ağrı gibi yaşantıma devam ediyorum. sonrada unutuyorum.

hamideden cok daha ıyı ama sen arada gene sor belkı degısrı bıarz daha

Günaydınnn Güzeller, nasılsınız bakalım...

Biz çok güzel hafta sonu geçirdik yüzdük bebişimle bir güzel :)

Burcum senin dediğin gibi hafif hafif kasılmalar oldu denize girince çok rahatladık ama şişliklerimiz indi ayaklarımda hiç kalmadı hatta.Birtek burnumuz oda geçmeyecek anladım patlıcan burunlu oldum

hamideden cok daha ıyı ama sen arada gene sor belkı degısrı bıarz daha

arcak arkadaşıma katılıyorum canım.. ama en önemlisi senin beğendiğin olması...

canım hoşgeldin nasılsınız minik kuzunlaaa

ya kızlarr cuma günü çok kötüydüm hani size yazdım ya çok yoruldum diyee eve bir gittim bir baş dönmesiii anlatamam 9 da yattım uyandım ara ara yok geçmedi tuvalete bile eşim götürdü o derece kötüydüm eşim araştırdı rahim bbebek buyumesinden olabiliyormuşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…