2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Canım korkma bişey olmuyor bebekler için olan güneş kremden aldım ben onu kullandım, bende tankini alacağım bu hafta, babamların yazlığında kimsenin olmadığı yerden girdik ben rahat edemedim bikiniyle.

Canım geçmiş olsun ne oldu ?

korkma kuzum kötü bir şey değil bir çok arkadaşımda oldu benim hatta yatarken kalbim ağzımdan çıkacak gibiydi son 2 ay diye söylediler hep... içim rahat etsin dersen git ama kafana da çok takma kuzum:)

canım saol evet mantıklı güzelmiş hem tam benlik ay geçer inşAllah canım ya neyseki lekelerden kurtulmuşsun şükürler olsun ay kocişim yan çizmesede gitsek çok heyecanlandımmmmm

canım ne kadar fazla iş olursa olsun senden ve bebeğinden daha önemli değil hiç birşey...

canım yalova bize çok yakın oldugundan günübirlik gidip gelicez plaja gidicez vardır herhalde şemsiye :44: sebamed evet bende alayım bbari yok canım herhalde saat 4 gibi girerim denize 7 ye kadar tamam işte yterli

heee ok... biz eşimle plaja gitmiyoruz çünkü, şemsiyemizle sakin koylara gidiyoruz ondan sordum
bu tankinilere haftasonu bende baktım, boynerde çok pahalıydı... burcu metrodan almıştı sanırım, bi de oraya bakıcam.

plaja gideriz herhalde yoksa yandık şemsiyemiz yok bizim

annesininbirtanesi gelmedi mi hala :44:

gelmedi tatlım sanırım yoğun işleri yani inşallah rahatsız değildir gezmeye gidicekti ya belki öğlene kadar izinlidir

canım krem sür mutlaka ama kac faktör olacagı konusunda bılgım yok seba med fılan ıyı benım evde de avonun 50 faktörlüsü va ronu kullanıcam ben zaten kapalıyım bi yüzüme bi ellerime filan birde öğlen sıcagında cıkma 11 le 4 arası saatlerde

plaja gideriz herhalde yoksa yandık şemsiyemiz yok bizim

ben tesettürlü olduğum için karışık plaja gitmiyoruz canım... bayan plajında da eşim olmayınca zevki çıkmıyor... haşema da giymiyorum... sakin koylarda rahat rahat yüzüyoruz güneşleniyoruz eğleniyoruz

Bize daha kolay canım denize gitmek yakın sonuçta ondan kaçarız diyoruz,günübirlik gidilecekse urla demircilide Altınköye gidiyoruz daha çok tavsiye ederim.

Oda için erken değilmi kuzum hem sen yorma kendini..

Evet kız anası olmak kolay değil, onun için herşeye katlanırım ben Teyzesi :)

balım güneş kremlerinin koruma faktörü arttıkça içindeki kimyasal oranıda artar ben en fazla 30 a kadar kullanın derim. artı avonu kesinlikle alma içindeki kimyasallar fazla ve zararlı. cosdna dan kontrol edebilirsin tatlım

Esra keşke İzmir'de olsan burada dünya kadar sakin koy var rahat rahat yüzerdin canım.

korkma kuzum kötü bir şey değil bir çok arkadaşımda oldu benim hatta yatarken kalbim ağzımdan çıkacak gibiydi son 2 ay diye söylediler hep... içim rahat etsin dersen git ama kafana da çok takma kuzum:)

Ya benim korkum normal doğum istiyorum ya onun riski ve son aylarda daha kötüleşmesi... Bir gidip danışıcam kalp doktoruna bakalım ne diyecek. pek umursamıyordum ama sohbet arasında eşim doktora Tuğba dinlenirken böyle böyle bir durum oluyor ölçtük değer şu deyince kardiyolojiye görün demesi gerdi ve korkuttu beni.. o kadar yoksa bebek doğuncaya kadar yüreğim ağzımdaymış gibi heyecanlı dolaşırım hiç mühim değil

HERKESE GÜNAYDINLARRRR AYYY BUGÜN ÇOK MUTLUYUZ BEBİŞİMLE HEPİNİZ VE TATLI BEBİŞLERİNİZDE İYİSİNİZDİR

bence daha güzel isimler bulabilir eşin sen son bir kere daha zorla istersen ama fena da değil yani

Ya kızlar benim kiza isim demiştim sabah kimse bisey demedi???

Canım kelin ilacı olsa başına sürecek valla

Hümeyra nasıl ?

Ya bende de var o kalp çarpıntısı hatta gece tam yatınca oluyor banda kalbim sanki ağzımda atıyor ya

gunaydınnn bu ne lennn herkes denız denız dıyorr antalyadayken yuzune bakmadıgım denızı canımı cektırdınız sımdı.senelerdır anttalyada koca yazda 1yada 2 kez gıderdım yuzmeye.ıstanbulda nerde yuzulur onu bıle bılmıyorum zaten esıme kalsa haftasonu göturebılır oda cok kalabalık olur gunese hıc cıksım gelmıyor zaten de sabah 7-9 arası aksam 5-7 arası guzel olur denız.ahah antalyam :)))

gunes kremı olarak sebamedı önerıyorum en az 30 faktörlusu.dun kendı kendıme dedımkı kac gundur karnım kasıgım felan agrımıyo dedım aksamdan berı agrılarım var yaw

doktorumu degıstırıyorum doğum ucretlerınden dolayı cok fark yok gercı gıdecegım yerle arasında ama ekımde arkadasım doğurcak aynı hastanede yapalım ozaman dedık ıkımızde doktorları degıstırdık

ayrıntılı ultrason ıcın önumuzdekı ay dedı bana bu ay yaptırcak olan arkadaslar ıcın erken degılmı yaw

cumartesı gunu mezarlık zıyaretı yaptık bıraz sabah dısarda kahvltı yaptık pazar gunu de evdeydım hep valla bıyere cıkmak ıstemedı canım:))

işte böleee

Esra keşke İzmir'de olsan burada dünya kadar sakin koy var rahat rahat yüzerdin canım.

ayy ne güzel olurdu ama ben İzmir'e bile hiç gelmedim... Genelde Antalyaya Gökçeadaya gidiyoruz. Marmara'da Avşa Adasına gidiyoruz her sene... Avşa adası da çok rahat . Adanın büyük kısmı ıssız koylarla dolu... Avşa hem bize çok yakın. Ayy çok yüzesim geldi yaaa Haftaya ben de denize girebilicem inşallah...

ben sebamed in 50 faktörünü kullanıyorum ama içinde kimyasalların daha çok yükseldiğini bilmiyordum yüzüm çilli benim biraz hamilelikte de çok leke oluyormuş e ben de zaten olduğu için ancak 50 faktör kesiyor beni ama zararlı mı olur bebişime yoksa

evet metrodan aldım mayoyu, fiyatı 70 tl civarı idi.

erkende karnım büyüyünce iş yapamam rahat rahat. odasının daha çok işi var. duvar kağıtlarının döşenmesi için komple boşaltmam gerekiyor. her hafta azcık azcık yapsak anca biter.

evet ya onlar sağlıklı olarak gelsinde biz herşeye katlanırız :))

delümm gelmişşş bende seni bekliyordummmm nasılsınız kuzu dicektim ama iyiyken kendine nazar etmişsinnn

evet yaa benimde canım çok çekti haftasonu inşAllah kaçamak yapabilirizzz

sende git kuuzummm boşverrr tadını çıkaralım biz her hafta gidemeyizde 3 haftada 1 belki gideriz

bulemsu doktora gitti heyecanla gelmsini bekliyoruzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…