kociş yan çizmezse inşAllah haftasonu 3 saatliğine giricez ama korkuyorum bebişime zararı olur mu diye o yüzden zararsız güneş kremi ve uygun mayo bakıyorum ama benim bikinim var zati olmadı üstüne dar askılı bir badi ile kapatabilirim göbüşü :44:
canımm sende gel kızzz yalova çınarcığa gel senle bıcı bıcı yaparız denizdeee teyyzoşşş
Doktoruma sordum bana kardiyolojiye git bir baktır dedi.. Böyle olmaması gerek dedi. işyerinden de devamlı izin alamıyorum şu detaylı ultrason zamanında kardiyolojiye de gideyim diyorum bakalım.. Hayırlısı umarım kötü bişey çıkmaz.. Tek korkum evde istirahat ediceksin yatacaksın demeleri ve normal doğuma mani bir durum olması.. Umarım deli kalbimi sakinleştirebilirler o zamana kadar
Normalde izin konusunda sıkıntı çekmem ama bu sıralar işler çok yoğun... Gece gündüz çalışıyor millet benimde izin almaya yüzüm tutmuyor açıkçası, ama gidip bir baktırıcam çünki hamileliğin ilk zamanlarında azdı.. Pek umursamıyordum hani bebeğe alışıyor vücut diye ama şimdilerde çoğaldı.. Evet evet en kısa zamanda baktırsam iyi olacak.
canım geçmiş olsun. bende taşikardi vardı zaten, yani normal zamanlarda da kalbim sürekli 100 ün üzerinde atıyor. hamileliktede aynı şekilde devam ediyor.
bak bu resimde ki gibi ama benimkinin etekleri popomu kapatıyor uzun yani. bazıları slipi ile üstü ayrık, benimki birleşik. slibi kesip lastik takıcam. yoksa karnım büyüdüğünde sıkar.
Eki Görüntüle 441645
lekeler geçti canım. çok şükür. kabus gibiydi. bir ayağımın şişliği azıcık kaldı, morluğum hala kocaman. görseniz korkarsınızama prtasından rengi açılmaya başladı .
hımm, anlamı çocuğa yakışmaz tabi, daha güzeli olur inşallah.
Normalde izin konusunda sıkıntı çekmem ama bu sıralar işler çok yoğun... Gece gündüz çalışıyor millet benimde izin almaya yüzüm tutmuyor açıkçası, ama gidip bir baktırıcam çünki hamileliğin ilk zamanlarında azdı.. Pek umursamıyordum hani bebeğe alışıyor vücut diye ama şimdilerde çoğaldı.. Evet evet en kısa zamanda baktırsam iyi olacak.
canım yalova bize çok yakın oldugundan günübirlik gidip gelicez plaja gidicez vardır herhalde şemsiye :44: sebamed evet bende alayım bbariyok canım herhalde saat 4 gibi girerim denize 7 ye kadar tamam işte yterli
canım ne kadar fazla iş olursa olsun senden ve bebeğinden daha önemli değil hiç birşey...
heee ok... biz eşimle plaja gitmiyoruz çünkü, şemsiyemizle sakin koylara gidiyoruz ondan sordum
bu tankinilere haftasonu bende baktım, boynerde çok pahalıydı... burcu metrodan almıştı sanırım, bi de oraya bakıcam.
Günaydın annelerr
Biz geldikk.. Nasılsınız bakalım.. Sıcaklar mahvedecek sanırım bizi, allahtan işyerimiz ve evimiz serin... Tansiyon poblemi çeken varmı aranızda ? Benim ki hep düşük 9/5 civarında doktor normal düşmesi diyor. Annemde şükret çıkmıyor bırak düşsün diyor. Bu arada yatar pozisyonda tv seyrederken felan kalbim bir anda yüksek atmaya başlıyor, ölçüyorum 100-110 civarına çıkmış.. Sizde yaşıyormusunuz böyle şeyler ?
annesininbirtanesi gelmedi mi hala :44:
olabilir canım ya çok kötüydüm anlatamam geçti şükür ilk kesz öyle oldum :2:
hoşgeldin hemşooommm
saol canımmm evet yaa başladık Allah kolaylık versinnn
canlarım ya biz inşAllah bu hafta sonu yalova çınarcığa gidicez bizde 20 yada 30 korumalı guneş kremi var niveanın hamilelik için hangisini kullanıyorsunuz yada önerirsiniz birde o kremden yüzümede sürecekmiyim:44: birde marmara çok temiz değil nasıl korurum bıdışımı bebişi ve kendimi :44: ben bikini giyicem ama göbeğimi ışından korumak istiyorum tekrar üstüme birşey mi giysem :44: kaç saat yeterli yüzmek için yarrdımlarınızı bekliyorummmm
plaja gideriz herhaldeyoksa yandık şemsiyemiz yok bizim
hııı çok sevindim canım, ohh herhafta sonu valla süper. bizde öyle düşünüyoruz ama önce şu odayı halletmem lazım.
ohh süslenmişiz güzel olmuşuz bugün. geçici çirkinlikler bunlar canım, kız anası olmak valla zor :)
canım krem sür mutlaka ama kac faktör olacagı konusunda bılgım yok seba med fılan ıyı benım evde de avonun 50 faktörlüsü va ronu kullanıcam ben zaten kapalıyım bi yüzüme bi ellerime filan birde öğlen sıcagında cıkma 11 le 4 arası saatlerde
ben tesettürlü olduğum için karışık plaja gitmiyoruz canım... bayan plajında da eşim olmayınca zevki çıkmıyor... haşema da giymiyorum... sakin koylarda rahat rahat yüzüyoruz güneşleniyoruz eğleniyoruz
geçmiş olsun canımmm :2: işverenler hiç hmilelerden anlamıyorlar yahuuu sen çıkıp gitsen doktora kimse sana birşey diyemez yasal olarak ücretli doktor iznin var seninnnnnnsağlığından önemli değil canım unutmaa
canım geçmiş olsun. bende taşikardi vardı zaten, yani normal zamanlarda da kalbim sürekli 100 ün üzerinde atıyor. hamileliktede aynı şekilde devam ediyor.
bak bu resimde ki gibi ama benimkinin etekleri popomu kapatıyor uzun yani. bazıları slipi ile üstü ayrık, benimki birleşik. slibi kesip lastik takıcam. yoksa karnım büyüdüğünde sıkar.
Eki Görüntüle 441645
lekeler geçti canım. çok şükür. kabus gibiydi. bir ayağımın şişliği azıcık kaldı, morluğum hala kocaman. görseniz korkarsınızama prtasından rengi açılmaya başladı .
hııı çok sevindim canım, ohh herhafta sonu valla süper. bizde öyle düşünüyoruz ama önce şu odayı halletmem lazım.
ohh süslenmişiz güzel olmuşuz bugün. geçici çirkinlikler bunlar canım, kız anası olmak valla zor :)
hımm, anlamı çocuğa yakışmaz tabi, daha güzeli olur inşallah.
Canım korkma bişey olmuyor bebekler için olan güneş kremden aldım ben onu kullandım, bende tankini alacağım bu hafta, babamların yazlığında kimsenin olmadığı yerden girdik ben rahat edemedim bikiniyle.
Canım geçmiş olsun ne oldu ?
korkma kuzum kötü bir şey değil bir çok arkadaşımda oldu benim hatta yatarken kalbim ağzımdan çıkacak gibiydi son 2 ay diye söylediler hep... içim rahat etsin dersen git ama kafana da çok takma kuzum:)
beysal canım seninde oğluşun olacakmış galiba değil mi ???
kızlar bebiş kız olursa eşim koyacaktı ismini haftasonu konşutuk ne düşünüyorsun dedim o da annemin ismi dedi,yani HAMİDE ...tabiki bende taktik yaptım askım sorun annenin ismi olması değil ama isim güzel değil bence hamide ismi kızımızı mutlu etmez dedim neyse allahtan inat etmedi vazgeçti sonra ozaman İKBAL olsun dedi..
sizce İKBAL ismi nasıl
Ya kızlar benim kiza isim demiştim sabah kimse bisey demedi???
ölçtür mutlaka... 9-6 da çok iyi değil canım... bol bol ayran tüket...
benim 8-4 sürekli doktora sordum düşük tansiyon bizi korkutmuyor dedi
aaa ne güzel uydu bak :)
Hürrem i ben çok beğendim aslında ama eşim biraz özenti isim gelebilir insanlara dedi, ben de anlayışla karşıladım... Sanırım şimdilik Sare düşünüyoruz...
Tanem ve Ela ismi çok güzel...
Günaydın annelerr
Biz geldikk.. Nasılsınız bakalım.. Sıcaklar mahvedecek sanırım bizi, allahtan işyerimiz ve evimiz serin... Tansiyon poblemi çeken varmı aranızda ? Benim ki hep düşük 9/5 civarında doktor normal düşmesi diyor. Annemde şükret çıkmıyor bırak düşsün diyor. Bu arada yatar pozisyonda tv seyrederken felan kalbim bir anda yüksek atmaya başlıyor, ölçüyorum 100-110 civarına çıkmış.. Sizde yaşıyormusunuz böyle şeyler ?
Esra keşke İzmir'de olsan burada dünya kadar sakin koy var rahat rahat yüzerdin canım.
balım güneş kremlerinin koruma faktörü arttıkça içindeki kimyasal oranıda artar ben en fazla 30 a kadar kullanın derim. artı avonu kesinlikle alma içindeki kimyasallar fazla ve zararlı. cosdna dan kontrol edebilirsin tatlım
canım ne kadar fazla iş olursa olsun senden ve bebeğinden daha önemli değil hiç birşey...
heee ok... biz eşimle plaja gitmiyoruz çünkü, şemsiyemizle sakin koylara gidiyoruz ondan sordum
bu tankinilere haftasonu bende baktım, boynerde çok pahalıydı... burcu metrodan almıştı sanırım, bi de oraya bakıcam.
Bize daha kolay canım denize gitmek yakın sonuçta ondan kaçarız diyoruz,günübirlik gidilecekse urla demircilide Altınköye gidiyoruz daha çok tavsiye ederim.
Oda için erken değilmi kuzum hem sen yorma kendini..
Evet kız anası olmak kolay değil, onun için herşeye katlanırım ben Teyzesi :)
gunaydınnn bu ne lennn herkes denız denız dıyorr antalyadayken yuzune bakmadıgım denızı canımı cektırdınız sımdı.senelerdır anttalyada koca yazda 1yada 2 kez gıderdım yuzmeye.ıstanbulda nerde yuzulur onu bıle bılmıyorum zaten esıme kalsa haftasonu göturebılır oda cok kalabalık olur gunese hıc cıksım gelmıyor zaten de sabah 7-9 arası aksam 5-7 arası guzel olur denız.ahah antalyam :)))
gunes kremı olarak sebamedı önerıyorum en az 30 faktörlusu.dun kendı kendıme dedımkı kac gundur karnım kasıgım felan agrımıyo dedım aksamdan berı agrılarım var yaw
doktorumu degıstırıyorum doğum ucretlerınden dolayı cok fark yok gercı gıdecegım yerle arasında ama ekımde arkadasım doğurcak aynı hastanede yapalım ozaman dedık ıkımızde doktorları degıstırdık
ayrıntılı ultrason ıcın önumuzdekı ay dedı bana bu ay yaptırcak olan arkadaslar ıcın erken degılmı yaw
cumartesı gunu mezarlık zıyaretı yaptık bıraz sabah dısarda kahvltı yaptık pazar gunu de evdeydım hep valla bıyere cıkmak ıstemedı canım:))
işte böleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?