2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ay gecmıs olsun canım cok kötü bişey o yaa bende cok korkuyorum oglumda olmsutum ve tamamen bı turlu gecmemıstı doguma kadar fitillerle ıdare etmıstım ıns bu sefer olmam:18:

geçmiş olsun bitanem Allah şifa versinnn tez zamanda allah korusun :2:

hahhahahahhh neden ben geliyorum yahuuuu artık zamanı gelmiş esram sen bir an önce konyaya hadi bakalım

şaka bir yana 2 hafta oldumu eşinle görüşmeyeli :2:

evet benim acil ışınlanmam lazım konyaya

buarada annene sordun mu kaç yaşına kadar annenin odasında yatmışsın, herkes senden cevap bekiyor

8 gün oldu tam... 10.günde görüşmüş kavuşmuş olacağız innşallahhhh

ayy canımmm takma bunlarııı aldım ohhh daha da alıcammm keyfince yemek yiyorummmm de. onlar zaten moralinin bozulması için uğraşıyor sen hiiçç prim verme onlara...

ayy canım bu saatten sonra zaten herkes bişey söylemeye başlıyor zaten... ay çok şişmişsin, ay yüzünde lekeler var, ayyy güzelliğinden almış bebek, çok mu yiyosun... vsvs.... boşverr.....

Geçenlerde bana çirkinleştiğimi söylemişti bi memur moralimi bozmuştu... ama şimdiye kadar sadece o söyledi.. onun dışında herkes kilonunçok yakıştığını, yüzüme renk geldiğini söylüyor... Kadın resmen hasetliğinden öyle söyledi... Sende kötü yorumları duymamazlıktan gel dalgaya al hatta... bizim en güzel en muhteşem zamanlarımız şu zamanlar... üç beş zekasız dengesiz insan yüzünden bunalıma girmeye hiç gerek yok...

Kaldı ki senin kilon hiç te abartı değil...Tamam zayıf değilsin ama bence gayet hoş bir boy ve kiloya sahipsin...

günaydın benim de oglum olacak bizimde ismimiz henüz yok hep kız ismi düşünmüşüm:) kızım olsaydı Nil isityordum.Nehir ,ırmak ,ezgi ,zeynep ,deniz ,asya ,mina,başak ,ekin ,eylül , yagmur ,duru , şimal ,tuana aklıma gelenler ...

Kozete

bebe yağını nemlendirici olarak mı kullanıyosunuz??

çatlak kremi kullanıyordum ama bebe yağıyla takviye yapınca daha yaralı oluyormuş deriyi nemlendirip yumuşattığı için çatlak kremi daha faydalı oluyormuş ay hamilelik zor iş kilona takıl , çatlağına takıl

bende öle dıyorum cocuk huseyın ısmınden mutlu bıle olmaz buyuyunce demıcekmı ne bıcım ısım koydunuz dıe ıyı sen kurtulmussun:))

kesınlıkle ya net olmak lazım benım kociş koymıcak zaten ama tepkı göstermeyınce onlarda bı ısım huzeyın dıe garantı gözuyle bakarlar nıe umutlansınlar bıde mılanonun dedıgı gıbı her sıkıntıyı bız cekelım sonra cıksınlar ahkam kessınler yok öle yağma

hee anladım canım... ben de karıştır içine kakao badem zeytin yağlarını öyle kullan dicektim...

ben daha çatlamadım inşallah çatlamam... cildim yağlı, annemin de hiç çatlağı yok hatta ananem de 9 tane doğurmuş ama maşallah bacakları sütun gibi

BENDE BEBEK YAGI KULLANDIM CNMM BEBEK GİBİ YUMŞACIK OLUYO KARNIM d::d BENDE DALİN KULLANIYORUMM

evde mumkunse camasırsız gez de havalansın bıdış tatlım

şuursuz onlar şuursuz gercekten sıskınlık te oluyor zaten doğal olarak sende ona dekı aa yuzunde ne cıkmıs senın de lekelenmıs ama kafana takma gunestendır de:))

bende öle dıyorum cocuk huseyın ısmınden mutlu bıle olmaz buyuyunce demıcekmı ne bıcım ısım koydunuz dıe ıyı sen kurtulmussun:))

sanırım bu yolu atlatma sırası bende benim daha ilk belli olduğunda bile hemen burda kayınpederiniz var o varken kim koyucak filan diye laf ettiler bende , hiçbir şey demedim eşim cevap verir diye ama vermedi tabi gıcık oldum şimdi kız gibi büyük ihtimal , birde benim kayınpederlerin hiç kızı yok anneside vefat etmiş kesin atlıyacaklar ama kesinlikle kabul etmem kendim vereceğim artık agızlarının payını

ya ben hıc bısey surmuyorum vucuduma guvenıyorum:))) çatlamıcaklar:)) üşenıyorum valla ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…