bebişe zararını geçtim normal zamanda kendine de kullanma kuzum derim ama yine de sen bilirsin..
ya bilmiyordum ki cildim çok hassas kullanmam lazım sürekli en iyisi faktor de düşüş yapayım ben ama o da korur mu acaba doktoruma danışsam söylermi acabaçok teşekkür ederim
kızlar sürekli sirkeli suyla temizlememe her tuvaltte suyla yıkamam rağmen mantar oldum ve geçiremiyorum doktorumu aradım travazol krem kullan geçmezse fitil veririz dediaman dikkat edin bu aylarda çok sık oluyormuş gebelerde ((
kızlar sürekli sirkeli suyla temizlememe her tuvaltte suyla yıkamam rağmen mantar oldum ve geçiremiyorum doktorumu aradım travazol krem kullan geçmezse fitil veririz dediaman dikkat edin bu aylarda çok sık oluyormuş gebelerde ((
hahhahahahhh neden ben geliyorum yahuuuuartık zamanı gelmiş esram sen bir an önce konyaya hadi bakalım
şaka bir yana 2 hafta oldumu eşinle görüşmeyeli :2:
ya kzılar az once ıs yerınde gıcık oldugum bı kadın geldi sen kılo mu aldın dedı bana
alıyorum artık tabıkı dedım4.5 aylık hamıleyım yanı hep aynı kalmamı beklıyolardı heralde sonra ıctıgım kahveye dıyo dedım sıcaklar mahvettı basım cok agrıyo ondan kahve ıcıyom dedım aa evet dedı
dun basıma grıdıgı ıcın erkenden yatmıstım belkıde şişlikte vardır bıde kıyafetten kıyafete de degısıyor ama ben hamıleyım yaa nıye moralımı bozuyolar zaten kılo takıntım var
ayy canımmm takma bunlarııı aldım ohhh daha da alıcammm keyfince yemek yiyorummmm de.onlar zaten moralinin bozulması için uğraşıyor sen hiiçç prim verme onlara...[/QUOTE
haklısın canım cok kılo alsam hadı neyse de 3 kg aldım sadece bırden aldım ondan bellı oldu heralde bıde kılodan zıyade şişlik filan da oluyor halıyle hamılelık görüntüsü farklı soylemelerı bıle cok sacmagün sayıyorum zaten bu cuma ızne cıkıyorum ondan sorna temmuz ve agustos var 2 ay sonra dogum ıznıne ayrılcam ınsalalh
bebe yağı olarak ne kullanıyorsunuz acaba bende almayı düşünüyorum ama bilemiyorum
haklısın canım cok kılo alsam hadı neyse de 3 kg aldım sadece bırden aldım ondan bellı oldu heralde bıde kılodan zıyade şişlik filan da oluyor halıyle hamılelık görüntüsü farklı soylemelerı bıle cok sacmagün sayıyorum zaten bu cuma ızne cıkıyorum ondan sorna temmuz ve agustos var 2 ay sonra dogum ıznıne ayrılcam ınsalalh
Johnson's bebe yagını kullanıyordum ama şimdi bitmek üzere dalininkini aldım :)
Johnson's bebe yagını kullanıyordum ama şimdi bitmek üzere dalininkini aldım :)
Günaydın arkadaslar daha oncede yazmıştım Allah'ın izniyle bı kızım olacak ve isim bulamadık biz bulamicakmis gibide duruyoruz kizima ismiyle hitap etmek istiyorum ve babasida öyle ama isim yok ortada
Yardım edinde bı isim bulalım lütfen :)
Kozete
bebe yağını nemlendirici olarak mı kullanıyosunuz??
Valla en iyisini yaparsın tatlımm. Benim de oğlum olsaydı kayınpederin ismini,Naci koymaya çalışacaklardı ama ben istemiyordum kesinlikleHani güzel bir isim olsa neyse de şimdilerde naci ismi mi kalmış ki... Bir de üstüne kayın peder her fırsatta ben "Yok dedeyim" bir şey yapamam diğer dedesi var yapsın işte herşeyini diyip duruyor Hem bunu başkalarının yanında bile söylüyor... Bunlara rağmen bir de çocuğumun üstünde bir de isim hakkı gözetiyorlar. Ohh ne güzel valla ben 9 ay karnımda taşıyayım her türlü sıkıntıyı ben çekeyim, benim ailem şimdiden torunlarının tüm eksiklerini tamamlasın, ama onların istedikleri olsun YOK YAAAA
Allahıma şükürler olsun ki kızım oluyor da pek ses çıkaramadılar
bende cok gerılıyorum canım hıc tahammulum yok ısım konusunda oyelkı stres yapıyordum kayınvaldemlere belırledıgım ısısmlerı soyelyelım bılsınler sımdıden alıstırsanlar kendılerını dıye bı fırsat olmamıstı bıde bızım cınsıyet tam kesın deıl herneyse cts gun uarabada esım hıc aklımda yokken soyleyıverdı kayınvaldem benım yegenımın ısmını sorarken torununun ısmı Serra olacak dedı oyle mı olsun kuranda gecsın anlamı guzel olsunda ne olursa olsun dedı
sonra dıyo kı oglan olsaymıs kenıd kendılerıne soz vermısler benım babamın ısmını koycaklarmıs sankı onlar karar verıyo guya ıncelık yapıyo bız 4 kız kardesız ya oglumada kayınbabanın ısmı verıldı bunada ibrahim olurdu dıyo yoook dedim ben koycam esımde dedı bu sefer arzuda hak dıye tamam kızım sen koy senın ıstedıgın soylensın bunuda koyun dıyo yok dedım erkek olursada Kaan olcak bıttı bısey dıyemedı
çatlak kremi kullanıyordum ama bebe yağıyla takviye yapınca daha yaralı oluyormuş deriyi nemlendirip yumuşattığı için çatlak kremi daha faydalı oluyormuşay hamilelik zor iş kilona takıl , çatlağına takıl
çatlak kremi kullanıyordum ama bebe yağıyla takviye yapınca daha yaralı oluyormuş deriyi nemlendirip yumuşattığı için çatlak kremi daha faydalı oluyormuşay hamilelik zor iş kilona takıl , çatlağına takıl
ya kzılar az once ıs yerınde gıcık oldugum bı kadın geldi sen kılo mu aldın dedı bana
alıyorum artık tabıkı dedım4.5 aylık hamıleyım yanı hep aynı kalmamı beklıyolardı heralde sonra ıctıgım kahveye dıyo dedım sıcaklar mahvettı basım cok agrıyo ondan kahve ıcıyom dedım aa evet dedı
dun basıma grıdıgı ıcın erkenden yatmıstım belkıde şişlikte vardır bıde kıyafetten kıyafete de degısıyor ama ben hamıleyım yaa nıye moralımı bozuyolar zaten kılo takıntım var
bende öle dıyorum cocuk huseyın ısmınden mutlu bıle olmaz buyuyunce demıcekmı ne bıcım ısım koydunuz dıe ıyı sen kurtulmussun:))
hee anladım canım... ben de karıştır içine kakao badem zeytin yağlarını öyle kullan dicektim...
ben daha çatlamadım inşallah çatlamam... cildim yağlı, annemin de hiç çatlağı yok hatta ananem de 9 tane doğurmuş ama maşallah bacakları sütun gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?