2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ayy aman boşver gelmesinler... sana uzak Allaha yakın olsun şekerim bunlar... Seninkiler normal değil ki... Olağanüstü hal ilan etmen gerekir bunların yanındayken... etkileri 30 yıl sürer vallahi...

şuna bak yaaa sanki rol yapıyosun sen hayret bişey...

AMAN KAYNANA KAYINBABA KENDİLERİ BİŞİ SNARLAR SENİN DOGURDUN ÇOCA KADAR DİL UZATIRLAR BENDE BABAMIN İSMİNİ KOYCAMM ARADA SIRADA KULLANIYORUM HATTA ALİ DİEE HİÇ ORALI OLMUYOLAR ACİP BOZULUYOLAR :d

oh ıyı yapıyon gıcık et sen onları onlar sneı etmeden.hayır kaynanam kendı cocuklarına kendı koymus ısımlerını kendı secmıs begenmıs ne hakla benden ısteyebılırlerkı :))

haklısınız gelmezler inşAllahhhh hamile halimle benim gitmemi bekliyorlar daha çok beklerlerr annesi kızına sorduruyorr işteee rol yapıyorum sanki ben Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın en güzel duam bu onun içinnn

ben evde olup sureklı yatıs halınde olmama ragmen sıstıgını hıssedıyorum sıcakların da etkısı var tabı soğuk su ve ayakları yukarı dıkmeekten baska caresı yok heralde

sen de benim gibisin merve... en baştan koycaksın tavrını... açamıcaklar ağızlarını.. herkes haddini bilsin.

Oda doğru karın büyünce iş yapmak zor olur gerçekten, bizim çok işi yok bi bordür çekilecek okadar boş kanepe var oda da o ütü odasına çekilecek budur işte.

evet katlanırız canım ne olacak ki :)

evet canım ya aynı şeyleri düşünüyorum yarıladık resmen akşamları benim tüm vücudum şiş oluyor sabah kilom ile akşam kilom aarasında 2 kilo fark ediyor :)

hoşgeldin canım.. iyiyiz çok şükür...sen nasılsın?
Ayaklarını bol bol yukarı kaldır canım... en iyi tedavi bu kesinlikle... Ayaklarının birini duvara daya, diğer ayağını hareket ettir sürekli ileri geri ya da yuvarlak.. bunu bolca tekrarla damarlarındaki kan akışını rahatlatır...

Kızlar yüksek tansiyona dikkatt edin hiç belli olmazz sizide bebegide zehirler başınız ve boynunuzun arkası çok agrıyosa tansiyonunuzu ölçtürün ben birinci oglumda tansiyon hastasıydım erken dogum yaptım çok zor inanın çok küçük dogdu 1 700 grdı

bebişe zararını geçtim normal zamanda kendine de kullanma kuzum derim ama yine de sen bilirsin..

saol canım aslında benım pek sürme alıskanlıgım yok eşim kullanmıstı gecen sene ama benım oglana da almıstım sebamed onu degıstırıyım en azından cuma gunu gidiyoruz cunku tatıle

rica ederim tatlım ne demek:)

aysunnnn benim bebeğin gelişimini okusana kuşum....aklıma sen geldin nedense

evet hıc susamam yapımda yok zaten.bıde kendı anneme bıle yerı geldıgınde konusup uzduysem bunlar kım kı dıom susup kendımı uzcem :))

ben de susamam.. hele cahilce akılsızca konuşmalara hiç gelemem açarım ağzımı...

benim annemin içi çok rahat valla... esraya bişey desinler yırtar ortalığı diyor

en azından kadın düşünmüyor acaba kızımı üzüyolar mı eziyolar mı diye..

Valla en iyisini yaparsın tatlımm. Benim de oğlum olsaydı kayınpederin ismini,Naci koymaya çalışacaklardı ama ben istemiyordum kesinlikle Hani güzel bir isim olsa neyse de şimdilerde naci ismi mi kalmış ki... Bir de üstüne kayın peder her fırsatta ben "Yok dedeyim" bir şey yapamam diğer dedesi var yapsın işte herşeyini diyip duruyor Hem bunu başkalarının yanında bile söylüyor... Bunlara rağmen bir de çocuğumun üstünde bir de isim hakkı gözetiyorlar. Ohh ne güzel valla ben 9 ay karnımda taşıyayım her türlü sıkıntıyı ben çekeyim, benim ailem şimdiden torunlarının tüm eksiklerini tamamlasın, ama onların istedikleri olsun YOK YAAAA
Allahıma şükürler olsun ki kızım oluyor da pek ses çıkaramadılar

bende cok gerılıyorum canım hıc tahammulum yok ısım konusunda oyelkı stres yapıyordum kayınvaldemlere belırledıgım ısısmlerı soyelyelım bılsınler sımdıden alıstırsanlar kendılerını dıye bı fırsat olmamıstı bıde bızım cınsıyet tam kesın deıl herneyse cts gun uarabada esım hıc aklımda yokken soyleyıverdı kayınvaldem benım yegenımın ısmını sorarken torununun ısmı Serra olacak dedı oyle mı olsun kuranda gecsın anlamı guzel olsunda ne olursa olsun dedı
sonra dıyo kı oglan olsaymıs kenıd kendılerıne soz vermısler benım babamın ısmını koycaklarmıs sankı onlar karar verıyo guya ıncelık yapıyo bız 4 kız kardesız ya oglumada kayınbabanın ısmı verıldı bunada ibrahim olurdu dıyo yoook dedim ben koycam esımde dedı bu sefer arzuda hak dıye tamam kızım sen koy senın ıstedıgın soylensın bunuda koyun dıyo yok dedım erkek olursada Kaan olcak bıttı bısey dıyemedı

kızlar sürekli sirkeli suyla temizlememe her tuvaltte suyla yıkamam rağmen mantar oldum ve geçiremiyorum doktorumu aradım travazol krem kullan geçmezse fitil veririz dedi aman dikkat edin bu aylarda çok sık oluyormuş gebelerde((

ya kzılar az once ıs yerınde gıcık oldugum bı kadın geldi sen kılo mu aldın dedı bana
alıyorum artık tabıkı dedım 4.5 aylık hamıleyım yanı hep aynı kalmamı beklıyolardı heralde sonra ıctıgım kahveye dıyo dedım sıcaklar mahvettı basım cok agrıyo ondan kahve ıcıyom dedım aa evet dedı

dun basıma grıdıgı ıcın erkenden yatmıstım belkıde şişlikte vardır bıde kıyafetten kıyafete de degısıyor ama ben hamıleyım yaa nıye moralımı bozuyolar zaten kılo takıntım var

hahhahahahhh neden ben geliyorum yahuuuu artık zamanı gelmiş esram sen bir an önce konyaya hadi bakalım

şaka bir yana 2 hafta oldumu eşinle görüşmeyeli :2:

seninki sakınan göze çöp batar gibi olmuş....sirkeli su ne yapıyor ki?

bir de mantar olmaması için mutlaka pamuklu çamaşır giymek lazım kızlar... sakın dikişsiz, güzel görünüyor falan diye diğer çamaşırları giymeyin... en azından ağ kısmı mutlaka pamuklu olsun... günlük pedleri de tam pamuk olandan tercih edin... orkidi bilmiyorum ama kotex inki tam pamuklu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…